Other side of love.

Har varit halv dålig med träningen i veckan, men körde på ett tabatapass ikväll. Har varit så himla trött hela veckan, sovit dåligt och stigit upp före fan för att jobba. Men helg imorgon, och jag är riktigt taggad inför morgondagen:-) Nu har jag nyss stoppat in marängerna i ungnen som jag ska ha till min halloween tårta, tar varje tillfälle som finns att få baka;-) Nu ska jag se klart black list och sen hoppa i säng, natti! 
 
 

Snart helg.

Hängde med Emelie igår, vi var på bio och sen hade vi sleepover hos mig. Sov som en stock, kände mig trygg bredvid min barndomsvän:P Idag har jag jobbat som de flesta andra dagar, är lika död som vanligt också. Men tur dagarna går fort :-) Idag brände jag cirkus 1600 kronor på stan på mindre än 30 minuter, det är fan bra jobbat. Men jag förtjänar att spendera pengar eftersom jag har sparat nästan alla mina pengar från Kiruna, men är oftast så snåååål. Gillar att se summan växa på kontot. Ikväll skulle jag egentligen fara till Bea och mysa med tjejerna, men det blev ändrade planer för mig. Nu ska jag invänta palten som mamma står och gör enbart för mig, lääängtar! Har suktat efter den där potatisklumpen i flera veckor, ack så gott. Fyller ut med en bild på mina nya träningskläder. #lycklig.
 

Blundar tills jag skymtar lyckan.

Perfekt att börja en ny arbetsvecka med 0 timmars sömn, fuck. Låg och tänkte alldeles för länge, sen blev jag stressad för att klockan var alldeles för mycket och sen var det kört. Tror jag lyckades somna en halvtimma men då vaknade jag kvart över 5 av en mardröm och var panikslagen så då gav jag upp. Klev upp och var i god tid på jobbet, men har varit som en levande död hela dagen. Väntar just nu på middag och sen har jag bokat styrkemix, tänkte avboka men får se om jag orkar. Annars går jag som en pussy därifrån, kan låtsas halta så tror folk att det är därför jag går. Ingen jävel ska kalla mig trög, vilka lösningar jag har! Jajajaja, fyller ut det här inlägget med två bilder från i Lördags, den till höger snodde jag av reggo. Puss bai
 
 

Hello again.

Sorry för att jag är typ världens sämsta på att blogga för tillfället men mitt liv är lite upp och ner nu. Varit många dåliga dagar och blogglusten har verkligen inte varit på topp, men nu ska jag försöka komma tillbaka. Igår spenderade jag kvällen på challenge med jättebra tjejer, vi åt god middag och drack drinkar. Men det blev ändå väldigt lugnt, stannade kvar till ungefär 11 sen for jag hem till mamma och pappa. Tvingade pappa att sova i mitt rum så jag fick sova med mamma i storsängen. #yää7årigen. Men ibland får man vara liten. Nu ska jag städa lite sen ska jag träna, ikväll myser jag nog med mattan! 
 
 
 

Vidrigaste på länge.

Det där tabatapasset var det jävligaste jag varit med om på länge, jag både skrattade och grät under tiden typ. Fyfan, var död efter. Lovar att folk inte såg skillnad på om jag hade tränat eller duschat efteråt, so sexy. Men riktigt skönt efteråt, inte mycket som slår den känslan. Nu ligger jag och ser Geordie shore och tänkte snart hoppa i säng, helg imorgon och den ser ut att bli ritigt bra! Fyller ut det här inlägget med att säga hur mycket jag älskar charlotte i geordie shore, så jävla skön kvinna!! #komochblivänmedmig. Fyller även ut med en weheartit bild, natti!

Jag skulle kunna dö nu, med kinden mot din hals.

Har umgåtts med Hanna hela dagen, vi myste på nodo och drack chailatte som vanligt. Men sen fick vi för oss att vi ville köpa te så vi hoppade i bilen och drog till Luleå där det finns den där galet söta tebutiken och handlade hem lite nya smaker. Vi dunkade musik i bilen och rappade och sjöng som Eminen och Rihanna typ, fast vi lät lite bättre:-) Nu ska jag och Ante laga middag, blir en efterlängtad taco. Sen ikväll blir det ett tabatapass, är nervös i sinne eftersom det är Johan som håller i det och jag har aldrig varit på hans pass. Och jaa jag tycker han är snygg så jag får väll se till att slita utav bara fan så han inte behöver skrika åt mig. Wish me good luck, bye!
 
 
 
 
 
 
 

When you come around, I get paralyzed.

Nyss varit på en underbar massage som varade i 55 minuter, helt sjukt så skönt. Kämpade verkligen emot för att inte somna. Nu är första gången på länge som jag är hemma innan klockan 9, så jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Är inte vad att bara ligga och ta det lugnt, men det är precis vad jag ska göra nu. Ta det lugnt och ladda inför Grey's som börjar klockan 9, världens finaste serie. Ska göra mig en tekopp och hoppa in under filten, som jag sen kommer kasta bort eftersom det alltid blir för varmt. Jaja, ha en bra onsdagskväll!
 
 

Lite nytt.

Gårdagen var bra, men jag var så sjukt trött hela dagen. jag jobbade, tränade och på kvällen umgicks jag med min Hannis. Alltid lika mysigt. Beställde också hem lite nya träningskläder som jag längtar tills jag ska få inviga. Så mycket roligare att träna med snygga kläder.  Idag har jag inte jobbat utan jag och mamma har varit på sjukhuset och träffat min läkare, vi ar pratat om hur allt ligger till, gjort en plan framåt också blev det även lite provtagning. Det känns skönt såhär efteråt, är så glad att det värsta är över även fast jag nog mest troligt aldrig kommer bli frisk. Jag kommer behöva vara mer försiktig än en "vanlig" människa, men det ska jag väll kunna leva med. Fick se alla mina kurvor på olika värden, det är helt sjukt hur höga dom var när det var som värst. Men nu ska jag äta frukost och sen fara och träna Tabata. sorry för kanske långt inlägg, puss!
 

And baby, it's amazing I'm in this maze with you.

Då var den här helgen också över, känns som att jag skriver den där meningen allt för ofta. Jävla gud som gjorde helgen så kort, bara för att han själv aldrig behöver jobba och typ ständigt kan glassa...I alla fall, har haft en toppen helg som vanligt och det var så himla kul att träffa Cajsa igen!:-) Tog som sagt någon cider hos Eve i i Lördags men det blev inte alls för mycket, ändå resulterade det i kraftiga kramper i magen och att jag låg och spydde. Så nu är det färdig festat för min del för ett tag eftersom det känns som att min lever säger ifrån nu, ska bli intressant att träffa min läkare på Onsdag och höra vad hon har att säga:-) Nu ska jag äta en macka och sen se dessertmästarna. Även imorgon står jobb på schemat, jag älskar att ha jobb men oj vad jag hatar att vakna tidigt.
 

Födelsedagsfirande.

Har myst med Hodzic på stan idag, oj vad ni måste tycka att jag hänger på stan och lunchar, men det äger ju. Kul att ta igen lite tid med den bruden också! Nu ska jag måla på ett lager mascara och sen drar jag till Eve där vi ska fira Cajsa som blir 19 bast idag, wohoo stor tjejxD:P Hoppas på en bra kväll!

Yesterday

Gomiddag. den bästa på länge. Sen idolmys och godis. Riktigt fredagsmys med andra ord.
 
 

I know what I'm fighting for.

Idag har jag varit med Anna, mest strosat runt på stan och suttit och pratat. Kom hem med en välbehövlig mössa som jag förövrigt blev kär i för den var så galet skön, nu ska jag väll förhoppningsvis klara den norrländska vintern. Ikväll blir det en lugn kväll med idolmys med Anton och gomiddag, laddar upp mig på bästa sätt för imorgon ska vi fira bästa Cajsa som äntligen är hemma! Ni får ha en bra kväll!

22:12

Idag har jag varit i Luleå med Hanna och Sofia, spenderade inte så många kronor vilket är väldigt ovanligt för att vara jag, men jag hade det väldigt trevligt. Blev väll lite sådär halv chockad när jag vaknade och det låg snö på vägarna, men det är väll bara gilla läget nu. Tänker bara på den där Tomas Ledin låten "man måste gilla läget, gillalalala läget" om den nu går så och ifall det är han som sjunger den. #störd. Nu ska jag krypa ner bredvid Anton och mysa, vi såg första avsnittet av en jätte bra serie nyss, den kommer jag absolut börja följa! Jag hade skrivit vad den hette om jag kom ihåg det;-)
 
 

I don't want you scared at all, analyzing when we talk.

Igår hade jag myskväll med Hanna, vi såg Svenska hollywoodfruar och pratade. Tisdagsmyset har blivit lite av en standard för oss, det är bja. Annars så känns det som att jag håller på att bli sjuk, jag har lite energi och kroppen känns konstig. Det spelar ingen roll om jag kliver upp klockan sex och far på jobbet eller om jag sover till 11, lika trött ändå. Kanske gud som vill straffa mig för att jag åt en naturgodis på ICA igår utan att betala, karma is a bitch som man brukar säga. Nu ska jag se klart masterchef finalen och sen ska jag fara och handla lite småsaker och städa undan lite. Livet att bo själv alltså, ibland saknar man mammas plockande..
 

I was the match and you were the rock, maybe we started this fire.

 
Idag har jag fullt upp, men jag har det hellre så än att ligga hemma och inte göra någonting alls. Jag ska först och handla, sen ska jag träna lite kondition, sen ska jag på möte med jobbet och efter det ska jag på gymmet och köra armar. #Fitinspo #eatclean #aldrigvila #vilaaldrigdåförfan. Haha, får mig själv att framstå som värsta träningsgalningen, men de få dagar då jag faktiskt är ledig så vill jag passa på att hinna träna så mycket som möjligt. När energin och motivationen finns där så ska man passa på. På tal om någonting annat, hade jätte mysigt med Regina på stan igår. vi satt på röda lyktan och pratade i flera timmar. Hon är allt bra hon! Ikväll så umgås jag med Hanna:-)
 
 
 
 
 
 

En Måndag utan ångest.

Sovit dåligt inatt, tog länge innan jag somnade och imorse vaknade jag tidigt av att hela krppen kliade. Det känns precis som förut när min lever var dåligt, kanske inte riktigt lika illa men jag är så himla rädd att det håller på att bli likadant. Ska träffa min läkare den 23e men jag tror inte jag kommer klara av att vänta så länge om det fortsätter så här. Nu ska jag äta frukost, sen ska jag ut och springa och sen ska jag äta lunch med Regina:-)
 

Det här med kärlek.

Vem säger att tjejer är komplicerade, de kan helt enkelt inte veta vad de pratar om. Självklart finns det dom som kräver en hel rosbukett och en dyr middag, men det finns även dom som bara vill få ett sms med ett hjärta eller en puss på kinden innan man blir lämnad kvar i sängen. Varför ska man göra allting så svårt, keep it simple så är jag nöjd. Som Micaela Forni skrev:
♥ Så längde du har någon som finns vid din sida oavsett vad
♥ N
ågon som aldrig är så lycklig som i en säng med dig
♥ Någon som påminner dig om hur mycket han älskar dig
♥ Någon som blir glad bara av att få se dig
♥ Någon som inte kan hålla händerna i styr
 
 
 
 
 

I put you high up in the sky.

 
 
Söndag igeen, varför går helgerna alltid så snabbt? Ligger just nu och ser reprisen av Grey's och äter chips, kommer ångra mig sen när jag ska och träna eftersom det alltid känns som att jag ska spy när jag har ätit onyttigt och tränar. Men lever man ett yololiv så måste man göra det fullt ut! Nu tänkte jag läsa alla bloggar som jag har glömt att läsa i helgen och sen tänkte jag hoppa ur kläderna och ta på mig morgonrocken igen, lite så jag gör på Söndagar. Fyller ut med två snygga bilder från i Fredags, eller iallfall i Fredags tyckte jag att jag var snygg på den till vänster. Oj vilket dåligt omdöme man får i fyllan, woops.
 

Jag ska aldrig mer dricka alkohol.

Hade riktigt roligt igår, kanske lite väl roligt eftersom jag låg i fosterställning till 5 idag och spydde. Kanske för mycket information men jag vill ha allas omtanke och klappningar på axeln. Vill inte att folk ska vara som pappa "haha men så jävla kass!" Thanks daddycool, thanks. Nu är jag i alla fall lite människa så nu tänkte jag fara till Emelie och vara med henne och Linnea. Ska mysa i sinne. Känner mig som Agda 80 som har ramlat på isen när hon skulle försöka trixa (stavas det så?) med rullatorn, ungefär så mör är jag. Så en myskväll är välkommen.
 
 
 
 
 
 

Last wish.

Idag har jag varit på möte och sökt in till universitet så nu är det klart! Var även och tog prover på sjukhuset. Sen mötte jag upp Tina, Elin, Hanna och Sofie på stan för lunch och lite shopping:-) Det har varit en jätte bra Torsdag än så länge, nu ska jag till Linda och säga hej och prova lite kläder:-) Sen ikväll ska jag på Tabata och sen får vi se om jag hänger med Sofia. Ibland äger det verkligen att vara ledig.
 

Tisdagsmys.

 
 
Idag har jag jobbat som alla andra dagar, sen blev det middag hos mami. Sen for jag och Hanna och tränade bodycombat och nu ligger vi i soffan och myser med kvällsfika och tv. Vi skulle egentligen till Jävre där Bea bjöd på middag men det kände så stressigt att gasa dit efter träningen:-) Nu inväntar vi svenska hollywoodfruar, hoppas Gunilla är crazy. Jobb i morgon också, på nytt ställe så är lite nervös. Ha en bra kväll, bye!
 

Här ska det stå något.

Sitter just nu och funderar om det är Måndag eller Tisdag idag, tjejen med koll här alltså:P Jobbat på idag och i morse när jag kom till klassrummen jag skulle städa i så skrämde en fågel mig. Han hade på något sätt kommit in i skolan och eftersom allting var släckt så blev jag ännu räddare när jag hörde någonting flyga omkring och flaxa. Har fått mycket gjort efter jag slutat. Lagat middag (ps. Anton gjorde sin egen pizza) varit och köpt en matta och nya gardiner så nu är det lite nytt i lägenheten:-) Sånt är alltid roligt! Nu ska jag snart se dessertmästarna, om det nu är så det heter. Sen ska jag försöka göra en tidig kväll eftersom jag sov dåligt i natt och eftersom jag börjar 7 som vanligt imorgon. Jag är fan ingen morgonmänniska alltså.
 

I will always want you.

Imorse tog jag en riktig sovmorgon, har inte gjort det på länge och skönt var det. Sen for vi ut på stugan och såg hur det gick med bygget, men jag blev väldigt fort less eftersom jag bryr mig om slutresultatet och inte så mycket annat. Heh. Men fiint kommer det bli. Nu har jag varit och tränat hårt på korpen och nu ska jag och Anton krypa ner i soffan och se Lilja 4-ever och äta mackor och dricka te. Iallafall jag. Tror det blir många tårar, måste säga iallafall för mig där med. Har sett filmen förut och även lyssnat på dokumentären idag på p3 om den "verkliga Lilja 4-ever" som filmen är baserad på och fy så hemskt. Men ha en bra söndag finisar, hei!
 

Lördag och IKEA.

I Lördags följde jag och Anton med Jocke och Matilda på IKEA, vi behövde ingenting speciellt men kom ändå hem med lite smågrejer. Sånt är alltid kul. Sen på kvällen hängde vi hos dom var egentligen bjuden på inflyttningsfest hos Tina och Nirre men eftersom jag skulle vara skötsam och nykter den här helgen så tackade jag nej:-) Men tackar och bockar för inbjudan också tar vi igen det nästa helg! 
 

Kanelbullens dag.

Kanelbullar hit och kanelbullar dit, läser om de små fanskapen överallt. Våran chef bjöd på kanelbullar idag, som jag förövrigt var duktig att stå emot. Kändes bra för när alla hade ätit upp sina så sa de att de var torra och smakade ingenting så jag klappade mig själv på axeln för att jag stod emot. Men kan lova er mina vänner, hade det varit en kladdkaka eller en cupcake som stod på bordet hade jag kastat mig på den som om jag vore besatt. Iallfall, ska och träna nu och sen blir det middag hos Mamma:-) Får se vad som händer ikväll, kanske åker förbi Hanna eller så kanske jag far och tittar förbi i Jocke och Mattans lägenhet om jag får (om du läser det här Matilda, snälla stäng mig inte ute). Jaja, peace out! Tänkte avsluta med bitches men det kanke lät lite för brutalt:P 
 

I always liked that.

Jobbat på flitigt idag, slutade klockan fyra och sen for jag hem och lagade middag. Alltså, vuxenpoäng i sinne! Annars så har jag tränat, är helt död i kroppen nu. Ville skjuta mig själv under tiden för min kropp var helt slut, då kommer bara trista tankar in och förstör passet. Men jag krigade iaf. #Yääfuckvilkenfighter. Nu skulle jag och Anton mysa ner oss i soffan och se Grey's, MEN då upptäckte jag till min stora fasa att jag kollat fel på datumet då det skulle börja om. Min besvikelse går inte att beskriva. Men får nöja mig med något annat program istället. Oj så dåligt inlägg, fyller ut inlägget med en bild på mina polers och mig. 

No we can't stop, and we won't stop.

 
 
Idag har jag varit förbi min syster, gullat lite med Bobby som inte var allt för sugen att gulla med mig men han hade helt enkelt inget val. Mamma står just nu och lagar thaimat och eftersom min kropp inte har fått i sig överdrivet mycket med föda idag så känns det sjukt lockande. Ikväll ska jag och Hanna gå på Bodycombat och sen kör vi på en myskväll, min favvis. Jobb resten av veckan och det känns bra:-)