Valborg.

Efter väldigt många om och men så beslutade jag mig för att inte fara till lundholm, kommer säkert bli jätte bra där men var helt enkelt inte taggad. Jag far istället och äter grillat hos Fanny med ett väldigt bra gäng, det är inte heller helt fel;-) Kom precis ur duschen så ska fixa mig nu, ha en väldigt bra kväll för det ska jag ha:-)


what about my dream


lagt in lite bilder på fejjan och nu ska jag agera kock och steka mig antingen en omelett eller plättar, tror det lutar mot det sista. Trots en vecka i Turkey med plättar och våfflor varje dag till frukost så har jag inte tröttnat.


fredag

Trots att jag bara for in på tjejkvällen en liten snabbis igår så fick jag med mig hem flera saker: 2 koftor, 2 linnen, en skjorta, en plus och lite småsaker:-) Nöjd! Imorse när jag och olle vaknade gick vi in till stan och köpte mjukglass, sen satte vi oss ute.  älskar att det snart är sommar:-)

Ikväll blir det nodo med julia,sanna och amanda:-) Nice


det jag köpte där nere



grymt sköna båda

en liten sommarklänning, finare i verkligheten


smycken


lucky

Kult att träffa min pojke igen, hade verkligen saknat honom! Nu längtar jag dock tillbaka lite till turkiet för allt var så bra men tur är väll det:-) Senare blir det träning till 6 och efter det far jag och Felicia in till tjejkvällen, sen far jag nog och sover hos olle. Fin torsdag!


foxie


hemma!

Inte nå brunare än innan jag for men det skiter jag i, för jag har haft så himla skönt! Bra väder alla dagar förutom den första, ett jätte fint hotell, grym mat och goda glassar:-) En lyckad semester, nu ska jag direkt gasa iväg till Olle! Som jag har längtat efter honom. Bilder kommer någon dag framöver;-)


Turkiet.

Drar tydligen till Turkiet snart, beger mig mot kallax om cirkus 45 minuter! Hoppas att vi får bättre väder där nere än vad det varit, men jag och Tina ska nog lyckas ha kul iallafall;-) Kanske lite party på kvällskvisten, kanske får mig mig kurtan ut på dansgolvet;-) WOHOOOO haha nejtack.


klappat och klart.

Nu är allting klart, så otroligt skönt! Men har ändå inte stressat sönder ikväll, tur det:-) Kvällen blev ännu lite bättre när mamma kommer in med ett paket till mig som innehöll två tröjor som vi hade beställt, snäll som hon är betalade hon för det! Det ena var ett vitt linne med en stor spets öppning i ryggen, lite gullig sådär;-) haha. Och den andra var en enkel svart tröja med spets i armarna. Här kommer två bilder som jag tog snabbt




Done.

Klar med pluggningen, blev riktigt nöjd med båda inlämningarna faktiskt! Älskar känslan när man är klar, känner mig så duktig;-) Nu är det bara packningen kvar, nu håller vi i sista!!! Typ match pep talk, heheh;-) Nämen nu rullar det på bra!


lite hyper tjej, hehehe. Och vad fan vill min arm som ser ut som att det tillhör ett spöke? creepy


good work

Har mycket att göra idag, så jag kommer inte ha något liv ikväll men jag får ta det. Jag åker imorgon och jag har inte lagt en endaste sak i resväskan, bra josefine! jag som alltid brukar vara klar minst en vecka innan jag far. Sen så måste jag göra klart mitt APU arbete, mitt jobb i fritidskunskap och fixa en intervju. Kul.... tur jag är på plugg humör nu, hur man ens kan vara det? men nu ska jag börja, önska mig lycka till;-)


21:27


drar tydligen till olle nu


pretty please.

Första skoldagen idag på en månad, sjukt kul att träffa klassen igen! Mindre kul med den där jävla ULS lektionen, hatar den. Men dagen rullade ändå på och nu sitter jag har och ska plugga, weheee så kul:-) Sen blir det träning och jag är inte alls taggad, så less på allt som har med att passa tider att göra. Så skönt att bara få göra det man känner för i en vecka typ, skita i alla måsten. Nu ska jag sluta klaga, heej


typ nuue


Om du aldrig provat hur kan du då vara säker.

Bion var jätte bra! fick gråta lite också;-) och maten var som vanligt också grymt god! Nu sitter jag och har nyss sett liverpool-arsenal, tur det blev 1-1 annars hade min pojke varit alldels för arg för att nämnas. Men nu ska jag packa lite lätt, puss på er!


grattis lilla mamma

Stressad, kom hem från olle vid 11 och då grattade vi mamma och fikade:-) den där tårtan hon gör är magisk! Nu ska jag iväg på match med f18, kommer bli grymt kul! sen ska jag och mamma på bio och efter det går vi och äter middag på thai garden, det är min present till henne:) roligare att göra något tillsammans än att bara ge någon grej. Det ser ut att bli en fin söndag!


ska packa också, far ju faktiskt på onsdag! shit vad snabbt det har gått


grillat

Vi vann matchen med 4-0, riktigt skönt! Nu väntar jag på grillat och bakadpotatis, det kommer sitta där det ska;-) Sen bär det av till hortlax för att vara med min fina vän discosanna;p^^ hehe, och sen far jag och sover hos olle:-) en mysig lördag!

match

Rolig kväll igår, mina classmates är så fina! nu har jag nyss kommit in från en prommis i det fina vädret, jag har verkligen sommarkänsla nu:-) Men iallafall, ska göra lunch nu sen dra iväg på samligen. Dm atch mot MSSK, hoppas det går bra!


min fina gåva till elin


fredag

äntlligen!! Var nyss ute på en härlig springtur i 50 min, älskar vädret hade kunnat springa mycket längre:-) Sitter i morgonrock men ska snart byta om, ikväll bär det av till Elin för att fira henne med mina fina tjejor i klassen + hanna;-) Det bjuds på middag och fika, kommer nog bli en riktigt fin kväll!


grattis finis!


snart helg!

längtar så så så så mycket till helg, vill sova som aldrig förr. Har haft ont i huvudet nästan hela veckan, och jag lovar att det beror på sömnbrist. Somnar för sent och vaknar alldeles för tidigt, inte ok. Har nyss ätit plättar och ska snart iväg på träning, bra att det är fint väder iallafall annars hade jag lagt mig i sängen och sovit istället. Nä men ska försöka att bli lite mer positiv nu:-) FREDAG IMORGON


less

Dagarna går så grymt sakta, hatar det. Imorgon börjar jag halv 7 men får iallafall sluta 2! Nu ska jag plugga lite och vänta på att min kära mami kommer hem så jag får nå mat i kistan, är hungriiig. Stackars mig:-( fast ne. Jaja, träning ikväll, mina ben är döda men jag får bita ihop och köra. Hoppas foten håller, fast det vet jag att den inte gör. Får bita ihop där med.

so clear.

Började 11 och slutade 6 idag, men lika förbannat så vaknade jag klockan 9.. Jaja, har nyss varit ute på en timmas springtur och det var riktigt skönt! När jag kom hem hade olle kommit så kvällen spenderas med honom framför desperata hemmafruar, och nej han har inget annat val;-) Hoppas ni får en mysig kväll,puss!


bobby,så söt!


think about me

Kul träning idag, kul att se liverpool nu, kul att jag börjar 11 imorgon. Sämst dock att jag slutar 6 halv 7...Men liverpool leder nu med 3-0 mot city så min pojke är någ väldigt väldigt glad nu. Ska hoppa i dushen och sen bädda ner mig i sängen och mysa, puss på er!


saknar dig grisunge


black or white

Grymt väder idag, tur man är på förskola så man far vara ute. Annars är jag så sjuuuuuuuuuuuuuuuuukt less, vill tillbaka till skolan! Trodde aldrig jag skulle behöva säga det, men tyvärr är det så. Ska snart steka mig en omelett eftersom mami and papi ska äta korv och stuvade makaroner, och som många vet hatar jag korv. Annars blir det plugg nu, jag som vill vara ute:( fuck life, nämen typ


så här såg jag ut i dag, fast böt dock jacka till en annan jacka eftersom man inte behöver vara så fager med thaaa kidz


plugg

Vaknade tidigt av att olle klev upp eftersom han skulle på match, jobbigt.. Nu sitter jag här och försöker sätta ihop mitt häfte som vi ska lämna in efter praktiken, måste renskriva och så. Det är svårt att koppla varje händelse till en utvecklingsteori och även berätta vad man har lärt sig, jobbigt det där;-) nämen nog går det fint, bara tråkigt! Ska snart gå och klä på mig lite kläder för jag ska och se match med amanda, pontus och anna. SAIK-hemmings, kan bli bra;-) haha. Men vi hörs sen!


saknar dig lite..fyra veckor kvar:(


rubrik

Olle kommer när som helst och då pyser vi iväg till amanda för lite jacuzzi, spel och kanske en film:-) Efteråt sover vi här, och ska kanske vara gullig och göra plättar eller en omelett till olle innan han far imorgon, men bara för att han har match! Helt galet så snäll jag kan vara ibland, men allt hänger på om jag orkar stiga upp;-)


lördag.

Blev stan idag, en fika och två tröjor inhandlades. Nu sitter jag och har precis ätit världens fulaste omelett, men galet så god den var! Nu ska jag städa och bege mig ut på en prommis i det fina vädret:-) Ikväll blir det att spendera kvällen hos amanda med nå peeps, hade!


en av tröjorna(finare på) den andra tar jag kort på sen


stressad

förlåt för dålig uppdatering men ni ligger säkert inte hemma och gråter, eller?xD^^;p nämen är lite stressad, så nu tar jag min pärla och beger mig mot djupviken och sen bär det av på go middag! Blir mest troligt stan med amanda imorgon,hoppas det:)


I hear you call my name.

började halv 7 och slutade 2, så nu är jag helt okej trött. Har precis varit på fotbollsträning och funderar på att gasa in till stan på moppepeden och köpa lite choklad, fast nä ska försöka vara nyttig en kväll iallafall. Har ju faktiskt ätit godis varje dag i kanske två månader nu, och ja jag har blivit beroende. Trodde aldrig det skulle vara så här svårt att sluta äta, eftersom jag åt så sällan förut. Men efter turkiet ska jag fan försöka!


typ såhäääär trött


Maybe I'm addicted

rolig träning idag, fast min fot är fortfarande inte ok! känns som att jag klagar mycket så ska sluta med det, nu sitter jag och äter hallon yoghurt med smälta hallon i för er som vill veta, sjukt gott! Nu ska jag hoppa i duschen och sen se något på tv program, börjar halv 7 imorgon så uppstigning kvart i 6. YÄÄÄÄÄ. dock jag som väljer att jag vill börja så tidgt:-)


take my hand and walk with me.

Ännu en dag avklarad, hatar dagens väder. Gröt och mjukmackor till lunch var dock ett plus! Nu ska jag och mamma göra raggmunkar och sen ska jag göra lite plugg, hej så länge!



genom eld.

Hemma efter en springtur på 45 minuter, riktigt skönt förutom att mina hälar gör riktigt ont när jag springer på asfalten. Nu ska jag hoppa i duschen och sen ska jag spendera kvällen med min pojke, jag har varit snäll och låtit han komma hit och se fotboll, hihi snell jag ee ^^xD ha en cosy night ma friends, heeej


oboy,vilket vackert väder!

Älskar vädret! Har varit ute nästan hela dagen med barnen, gjort varma mackor över öppen eld och druckit varm choklad hela dagen:-) börjar trivas mer och mer. Nu ska jag äta makaroner och köttbullar och sen gå ut och gå med mami, puss på er. Jo, vaknade av ett förbannat senadrag imorse också, hatar det.......


who's that chick.

Träningen var kul även fast vädret var lite dåligt:-) Nu ska jag hoppa i duschen och sen lägga mig i sängen som min söta pojkvän hade bäddats så fint imorse, tänk så duktig han kan vara ibland! Ska även ta med mig mina digestivekex som jag har skapat en djup relation till, det är äkta passion. Hehe nämen älskar dem;-)


hej amanda

hej amanda, det här inlägget är enbart för dig. Nu ska jag snart iväg på träning i detta pissväder, här på Degeränget regnar det som bara den. Hoppas du lider med mig annars blir jag lezzen. Jag skulle vilja ta en myskväll med dig snart, typ middag och lite jacuzzi kanske skulle vara kult? Jag hoppas du uppskattar detta inlägg, jag la ner mycket omtanke bakom det. Ha en fin kväll, det dyker nog upp en inlägg senare också så håll utik. Hejdå amanda bergman, hoppas kvällen din blir bra.


tycker ni e så fina her


fucking perfect.

Måndag....Imorse när alarmet ringde så flög jag upp ur sängen, tror faktiskt jag råkade slå till olle också. Dagen gick helt okej, cyklade till och från förskolan ändå lite duktigt:-) Nu ska jag göra lite uppgifter och börja sätta ihop häftet som vi ska lämna in när vi kommer tillbaka till skolan. Hörz zen


söndag


min lunch bestod av våfflor och american pancakes, gudomligt! nu ska jag städa upp lite i mitt rum eftersom jag hatar att ha saker framme, puzz på er


humlan.

spelade 2-2 igår och sen vann vi straffarna, grymt bra med tanke på att de spelade i div 2 i fjol och vi spelar i div 4:-) sen bestod kvällen av mys med min finaste!

Nu kom jag nyss hem från olle, och ska snart ut och övningsköra med papi. Efteråt blir det lunch på humlan med han och mamma, älskar det stället för det finns allt där! Våfflor,plättar,pizza,kött,pasta... Sen får man även äta hur mycket man vill och det finns även sjukt mycket fika också, underbart!! hehe. Ser ut att bli en bra söndag:-) kvällen spenderas även kanske med sanna!


dm.

Mår bättre idag, bra det! ska iväg till luleå vid 2 och spela dm match, hoppas min fot håller:-) Sen ikväll blir det go middag och mys med min älskling, perfekt lördag för en sliten josefine, hehe.


lång efter alla andra

Men nu äger jag iallafall en iphone 4 i fem veckor och sen får jag se om jag önskar mig en när jag fyller år (vilket jag inte alls tror eftersom jag tycker det är helt sjukt att lägga så mycket pengar på en telefon). Men jag ska iallafall ha den medans linda är i Indien, hon for förövrigt idag:-( inte ok, kommer sakna henne!


Dag 13 – Mitt drömbröllop

Har inte riktigt något drömbröllop eftersom jag inte har planerat så långt, men jag vet iallafall att jag inte vill gifta mig i kyrkan. Utomhus skulle nog vara fint, typ i en mysig lada eller på stranden. Jag vill att det ska vara speciellt, inte som alla andra.

love the way you lie.

Nyss ätit kebab och till efterrätt blev det daimtårta, satt fint! Mår dock sjukt illa och har ont i huvudet, mår inte alls bra. Skulle egentligen vara med min sexiga vän sanna ikväll men då gick det ju inte när jag mår så här, fuck it! Jaja, nu ska jag lägga mig på soffan och dö for a while, puss på er!


heeeeeeeeeeeej