Halv 8 hos mig.

Har haft mysig trerätters med Sofia,Hanna och Tina. Blev riktigt gott så nu sitter vi mätta i magen:-) nu ser vi x factor och sen avslutar jag kvällen hos min älskling, perfekt fredag!


Julpyntar

Julpyntar,myser och dricker glögg med mami. Snart kommer min pojke inrullandes också, perfekt! Firade att jag gjorde bort 2 prov idag som båda gick galant med att äta på lyktan med Hanna W, standard!


You make me feel like oh boy.

Skrev nyss ett inlägg som jag råkade radera, yei. Men iallfall, började halv 9 och slutade 11 idag, riktigt skönt! Dagen har varit riktigt mysig och lugn, har haft julmys i personalrummet eftersom det är Onsdag. Och idag köpte jag även första julklappen, det känns plötsligt som att julen är mycket närmare nu. Och lite snö har även kommit idag. Blir glaaa. Idag far jag iväg och äter middag hos Anton, lite vardagslyx sådär eftersom hans papi är king på att laga mat! Nu ska jag fortsätta se Ellen DeGeneres show, så himla bra:-)
 

27 November

 
Har pluggat lite engelskaglosor nu och dom sätter sig bra där inne i hjärnan. Annars så gör jag inte mycket, tittar på The big bang theory och njuter av hur bra den serien är. Annars så har vi bestämt att vi ska ha adventmys några tjejer, bra initiativ av Sofia Ö. Mysigt att träffa tjejerna och räkna ner till jul.
 
 
 

För alla dom.

Kom nyss hem, är helt slut i huvudet. Ska snart iväg på stan med Anton och hitta en present till hans madre som fyller år idag, ska hitta värsta bästa presenten som äger mest av allt! Också får Anton punga upp för den, heh. Annars så kommer kvällen bestå av att plugga, love my life så mycket. Men på Torsdag kan jag andas ut! Och helgen ser också ut att bli kanoners. Och slutar ju faktiskt halv 12 imorgon också, så lite ljusglimtar finns det faktiskt att vara glad för!
Och hur söt är inte den här bilden? Dog där jag såg den.

The fighter

komsi komsi fredag, du är efterlängtad. Och den här helgen ska jag verkligen njuta, för jag kommer göra bort 2 stora saker i skolan så det kommer kännas skönt! Nu ska jag fortsätta lyssna på nån dude som pratar om sopsortering och äta min mandarin, hörs!


När du har mig

Idag har jag och Elin gjort bort projektarbetet, riktigt skönt och bra gick det! Har nyss vaknat upp efter en 3 timmar lång powernap, verkligen välbehövligt. Var död imorse när jag vaknade, blev en sen kväll igår. Nu ska jag äta, sen koka mig en tekopp och börja plugga. Sen kommer även min fina kille hit så jag får pussa på honom, världens finaste. Tisdag imorgon, ska bli kul att träffa mina elever igen, saknat dom!

Julskyltning

 

Följde mamma och Linda in till stan och gick och kollade i de olika stånden. Mysigt! Köpte ingen stort, bara en knäckklubba och en kopp glögg. Lite julkänsla fick jag, även fast snön inte har kommit än. 


New

Den som säger att man inte kan köpa lycka har fel, nya kläder äger.

Fredag

Fredag och helg, yes! Humöret är lite bättre än vad det var då jag skrev förra inlägget. Har hunnit städa och tvätta bilen, fick pussa på min fina pojkvän en snabbis när han for hem från jobbet, och nu blir det snart plankstek. Sounds awesome. #win. Sen ikväll myser jag med Hanna och Matilda, fina tjejer! Ha en bra fredag alla homosapiens där ute, alla ni vovvar,kissemissar, myror osvosv. Men inte ni spindlar, hoppas ni har rena helvetet vart ni än befinner er. Bye.

Vill ha snö.

Är så less det här tråkiga vädret som gör att man är trött varje timma varje dag. Den vita snön får gärna komma nu så att det blir lite ljusare ute. Har haft hål i mer i en timma så är hemma just nu, men om 40 minuter ska jag tillbaka och ha turism, sen slutar jag. Och då är det äntligen helg, så välbehövligt. Annars så är jag lite less för tillfället, less skolan, less vädret, less att vara sjuk. Så idag är ingen sån dag då jag är jätte glad och positiv. Så jag ska hålla mig borta från bloggar där dom skriver om hur porivita, lyckliga, nöjda dom är osvosv. En annan dag kan jag läsa dom, när jag känner att jag kan hålla med.

Mums


Christmas

Vill ha jul nu nu nu. Vill ha den där mysiga känslan när man kommer hem till ett hus med värmeljus som alltid är tända. Det är så mysigt och alla är så glada. Att äta mandariner som är alldeles perfekta, att dricka glögg som doftar ljuvligt som gör att man bara måste dricka det. Baka olika sorters julgodis och alldeles för mycket fika som blir kvar långt efter julen är över. Jag längtar till 1a advent då adventsfikat börjar hemma hos oss, man börjar räkna ner till julen. Och jag längtar till när alla söta tomtar och ljustakar som får komma fram, och den fina fina granen. Som ni kanske märker så längtar jag till så mycket, men jag älskar julen. Det är min favorit högtid, den gör mig så glad. Blir som ett litet barn igen. Så snälla jullov, du får gärna komma nu. Jag behöver dig.

Less


Rotlös

Har varit riktigt trött idag, och förkylningen har blivit värre. Så var helt död på praktiken och när jag kom hem! Nu for Jennifer och lilla Svea nyss hem, och nu ligger jag nerbäddad och ser vänner:-) kan ju vara världens bästa serie! Annars så längtar jag till helgen, men det gör man ju alltid:-)


Ingen fantasi

Åt middag med Jennifer som hade med sig gullsvea på Thai garden, skönt att få surra av sig lite:-) idag är en sån där dag där jag har jätte lite att berätta, lite så känns det. Så därför blir det här inlägget väldigt kort. Ses


Frukost


Beautiful

Igår mös jag hemma hos Hanna, vi tog det så lugnt som det bara gick eftersom jag var ganska sliten. Idag har jag varit och shoppat i Luleå med Matilda:-) och ikväll ska vi äta middag på all star, gott! Nu ska jag träna, eller försöka och se hur det går med förkylningen:-) pöss


Soffa, te och film.

Förkylningen eller den onda halsen vill inte ge med sig, och imorse så dunkade huvudet så mycket att det kändes som att någon stod och slog med en hammare emot det. Ajaj. Idag kommer mamma och pappa hem, oj så fort den här veckan har gått. Har varit så kul och skönt att bara bo med Anton i veckan, vi funkar bra som sambos! good to know att vi inte sliter huvudet av varandra, eller att jag sliter av hans rättare sagt. Risken för det är ju väldigt mycket större xD:P Nu ska jag fortsätta se film och dricka te (hur stavas det ens?) stavar det hur jag vill. Tyckte kissemissen på bilden var söt.

Torsdag

Har tagit det lugnt hela dagen, fick träffa min fina vän Hanna som var sådär glad som man bara kan vara då man tagit körkortet:-) Annars så har jag ont i huvudet och jag nyser och snorar hela tiden, mys. Saknar korpen och spinningen, vill träna hårt. Men förhoppningsvis nästa vecka:-) Fredag och helg imorgon, yes! bjussar på lite bilder från idag, ses


Och där fick hon det!

Idag tog min fina fina vän körkortet, är så himla glad för din skull! Jag visste att du skulle ta hem det utan problem, du är bäst! Men oj vad du ska få köra igen nu, hämta upp mig innan träningen osvosv;-) Snart kommer denna lyckliga tjej och hälsar på mig som den lilla sjukling jag är, ska krama henne så mycket att hon också får denna jävliga hosta och förkylning. Det här gjorde min dag. Jag älskar dig vännen!♥
 

Tre från idag


happiness

Saknar redan mina fina barn på prakitken, tänk att jag får göra min praktik med så härliga elever och så bra lärare. Får lite ångest att jag bara har 3 veckor kvar sen är det över, känns riktigt jobbigt. Annars så är jag så där löjligt lycklig. Har världens finaste pojkvän, de bästa vännerna man kan ha och en familj som är oslagbar, enligt mig då förstås. Det här verkar bli ett sånt där inlägg som jag själv hatar att läsa, lite "mitt liv är så perfekt". Men ibland måste man bara stanna upp och tänka på hur bra man faktiskt har det och börja uppskatta dessa saker mer. Även fast skolan är lite hektiskt just nu och har varit det ett bra tag och att jag min hals gör fruktansvärt ont så är det ändå småsaker.

Myser

popcorn, tv, soffan och Anton. Jag älskar min pojkvän!


Video games

Känns inte ens lite bra att det är Söndag idag, fan. Helgerna går alldeles för snabbt, och den här veckan kommer inte bli rolig.. Fy. Men ska iallafall starta upp den här dagen med att äta räkmackor, gott! Sen får vi se vad jag hittar på, kanske lite plugg. wei. Sen i eftermiddag ska jag till Anton och äta farsdag middag, jag kan inte äta med mina föräldrar eftersom de är i las palmas, men jag överlever. Nu ska dessa små räkor skalas, ses!

Yesterday


Efterlängtad helg

Skönt med fredag, men ville ligga kvar i Antons stora, varma säng när alarmet ringde. Men nä inte det. Men ser fram emot ikväll och hoppas på en bra kväll, vilket jag tror att det blir:-)


Torsdag

Sitter hos linda och har hjälpt henne att städa eftersom vi ska vara här och ha klassfest imorgon:-) kult! Idag var jag förbi jennifer och hälsade på henne och gullsvea:-) Annars så känns det jätte skönt att det är fredag imorgon! Nu ska vi fortsätta se djurakuten och ta det lugnt:-) ses


Memories

Har nyss suttit och lagt in en del av alla alanya bilderna, så jävla sjuka vissa av dom är. Men dom kommer tyvärr aldrig allmänheten få se. Men är så himla kul att se tillbaka och bara skratta, verkligen ett minne. Borde egentligen plugga nk nu, men orkar verkligen inte. Det får helt enkelt gå som det går. Kan inte alltid vara på topp.

Värdelösa måndag.

Är väldigt väldigt arg just nu. Min säng som skulle ha kommit för någon dag sedan kommer inte, jag gjorde en beställning för en månad sen, men då har de tydligen glömt att höra och säga att sängarna var slut. Och de hade ingen plan på att höra av sig heller, jävla stolpskott. Vill slå försäljaren väldigt hårt, och säga dumma saker. Lite så känner jag. Men iallafall, har varit hos Elin och jobbat på projektarbetet lite, känns bra! Nu ska jag renbädda min gamla säng som jag hoppades på aldrig mer behöva göra. Fuck.
 

end of the break

Hade roligt i Fredags och en mysig kväll igår, en bra helg alltså! Men idag är jag tröttare än tröttast och jag känner att jag bara vill gråta när jag tänker på att lovet är slut. Fuck. Men man får helt enkelt bita ihop, längtar till nästa helg så hoppas att den här veckan går fort:-)

 


Halloween

Hade en mysig kväll igår med Anton:-) Nu ska jag snart fara till Hanna och börja fixa mig, sen bär det av till Tina för förfest, tror på en bra kväll!


Alanya

Sitter och redigerar alla Alanya bilder som jag har haft i min kamera, har inte haft någon sladd till den så det tog ett bra tag innan jag fick in bilderna på datorn. Men nu så! Riktigt kul att se alla bilder, alla bilder kommer ni aldrig få se. De är alldeles för galna. Men så himla kul att titta på.

3 från idag.

sitter just nu och får håret vågat av Emma och Hanna sitter och sliter av hårförlängningen, vi är mätta i magen efter den goda brunchen!


Good Day

Hade en supermysig dag igår hos fina Bea som bjöd oss på en otroligt god brunch, vi satt och åt och pratade i flera timmar. Fina tjejer hela högen:-) Sen avslutades kvällen hemma hos Sofia, återigen med tjejerna och den här gången skräckfilm. Vi var ju tvungna att se skräck eftersom det är Halloween, helt crazy vi är. Sen somnade jag bredvid min älskling. Nu har jag nyss vaknat, ska iväg och handla med Hanna V och sen ska vi också ha brunch tillsammans med Matilda och Emma:-) Det är så himla mysigt så jag kan göra det varje dag. Ha en bra dag alla!