sweet.

gick skola till nästan 4 idag,ville dö. När jag kom hem har jag mest legat och sett tv, skrev även klart min inlämning. Nu ska jag och julia snart fara och se fotboll och efter det sover jag hos olle:-) börjar 8.10 imorgon och lång dag, mindre kul


22.26

Ville dö när väckaren ringde imorse, jag hade det så mysigt under mitt varma täcke. Men jag överlevde iallfall skoldagen. Sen for jag hem och åt middag och sen bar det av för match i luleå, vi vann med 1-0:-)

Nu ska jag bädda ner mig i sängen och sova,börjar 9 imorgon. sovgott!


en massa regn.

Ligger och ser mulan och känner mig jätte vuxen, har nyss ätit pizza och ska snart packa väskan. Samling 3 på preem och efter det bär det av mot älvsbyn för match, världens sämsta väder att spela i, inte ok!

Gårkvällen var iallafall kul, vi spelade en massa spel och bara pratade. riktigt mysigt:-)

never forget.

Ska bara äta middag sen blir det att fara till amanda och vara med henne,sanna,pontus,anna och david:-) vi ska nog ta det lugnt,bada jacuzzi,spela spel eller kanske se en film, någonting blir det iallfall. Sen kommer olle hit och sover, så en helt ok kväll med andra ord.


våfflor.

När jag kom hem från olle så for jag iväg på ok och handlade lite småsaker och sen gjorde jag våfflor, riktigt gott! Jag tänkte fara ut och springa men vädret var inte så lockade att vara ute i så det blev inte.


fredag.

Idag på lunchen gick jag in till stan och åt med en massa fina tjejer, det blev en kycklingsallad för mig och det satt fint. Efter skolan blev det stan igen och då köpte jag en kofta, en väska och lite smycken:-)

Nu ska jag hoppa i duschen och sen blir det thai garden med olle och efter det bio, en riktigt mysig kväll med andra ord:-)


 


helt slut.

Jag är så trött, har legat på soffan hela dagen och sett det ena vänner avsnittet efter det andra. Jag försöker att hitta någon sorts tagg till träningen men med tanke på att mitt humör är sämst och mina ben är döda så är är det ganska svårt. Träningen slutar 9 och efter det ska jag skynda mig hem så jag får sova.

Börjar 9 imorgon och slutar 1, en helt okej fredag med andra ord!


















the call.

skulle egentligen ha slutat klockan 4 idag men läraren var så gullig och lät oss sluta kvart över 1 istället, så nej jag ska inte klaga över det! Jag har varit helt död idag, kunde ha somnat sittandes, men nu ska jag vara duktig och städa mitt rum och senare ikväll blir det träning, åh vad kallt det kommer bli!


trött.

Ligger och ser tv med mamma,har just druckit upp min varma oboy, vill bara lägga min och sova för jag är så himla trött. Det känns inte helt fel men en sovmorgon till 10 imorgon, alltid något:-) nu ska jag slå på lite vänner och bädda ner mig i min mysiga säng, sen sova! awesome

airplanes.

skolan var helt okej idag,vi lekte lekar och sånt där, trodde det skulle vara saker där man skämde ut sig men inte det och det tackar jag för! efter skolan for jag och jennifer förbi stan och tog en fika, det satt fint i magen!

Egentligen skulle jag ha tränat ikväll men har haft jätte ont i magen så det blev inte, istället far jag till julia och myser med henne. Nu ska jag hoppa i nå kläder och torka håret, heeeeejdå:-)


everyone loves to love a lie.

har precis kommit hem från olle, trodde jag skulle dö när jag körde hem, så himla mörkt. Iallfall, nu ska jag göra mig mackor och varm oboy (som jag förövrigt har längtat efter hela kvällen för er som vill veta) och efter det ska jag lägga mig i min sköna säng och se några vänner avsnitt, efter det blir det sovgott, så nu vet ni:-)




slänger in en bild på mig ochn mina favoriter bara för att göra inlägget lite roligare!


milkshake.

Efter skolan följde jag cajsa in till stan och sen gick jag hela vägen hem, duktigt gjort men mindre bra att mina ben värker nu,hehe. Sitter och ser the tyra banks show och dricker milkshake, eftersom att lunchen idag var sämst så tänkte jag göra mat men det orkade jag inte så jag väntar istället på att min lilla mamma ska komma hem:-)


slänger in en sån där rolig bild


den stora staden.

Började 12 och slutade vid 1, en helt okej dag! efteråt gick jag ner på stan med hanna och linnea och åt lunch sen gick vi bara runt och kollade, felice och elin kom också:-) jag fick med mig 3 påsar hem, en kofta och två tröjor, sweet! Nu väntar jag på mat och sen blir det träning, om dom inte har ställt in den tack vare det pissiga vädret, kommer frysa ihjäl annars, aja hejdå

rubrik.

har precis gjort mig klar,nu väntar jag bara på att julia ska komma och hämta upp mig sen bär det av till första dagen av skolan, trodde jag skulle vara mer nervös men inte det:-)


nytt.

känns konstigt att skriva att det är skola imorgon, men jag måste säga att det faktiskt ska bli lite kul. Ny skola och ny klass, wiho! men nu ska jag lägga mig i sängen med en godispåse och slå på en film, börjar 12 imorgon, grymt:-)




if it makes you happy.

har mest legat och sett tv hela dagen, har ätit alldeles för mycket godis också, men så blir det när man är för lat att göra riktigt mat. Ikväll ska jag vara med jullan och vi ska nog ta oss en springtur och sen bara mysa, galet att skolan börjar imorgon men det känns faktiskt helt okej! aja middag nu sen ska jag ta min pärla till bergsviken:-)


inte så ny,eller vad säger du jullan?


tjejkväll.

Jag ska vara duktig och börja om att blogga igen, får se hur det går med jag tycker att det är värt ett försök iallafall.

Igår hade vi tjejkväll, vi började hemma hos mig där vi gjorde middag och spelade en massa spel och sen for vi in till stan. en helt ok kväll med mina favorit tjejer, det enda som saknades var sanna!






första 3 bilderna är linneas, ok?