Nära helg nu

Åt på världens bästa thai ställe igår, hur god mat som helst. Vi ska dit och luncha nu också #heaven. Igår for jag ut på samma springtur som i Måndags, men den här gången höll jag på att bli jagad av ett fyllo/peddo så jag fick löpa utav bara fan tills luckan mellan han och mig blev allt större. Obehagligt sånt där, det förstör när man vill ut och springa. Nu ska jag och kicka papi lite i arslet så vi kan fara och äta, är hungrig, åt ingen frukost idag eftersom det blev lite stressigt på jobbet:-) Hemgång imorgon, längtar!
 

Easier in bed.

Tänkte göra en tidig och träningsfri kväll igår, men fick en sån där sjuk energi bara mitt i allt så jag åt min räksallad och sen drog ut på ett ganska intensivt pass som innehöll 35 minuter snabb springning och avslutade med intervaller. Så himla skönt efteråt:-) Blir nog något liknande ikväll, finns inte så mycket annat att göra på kvällarna. Perfekt att träna upp konditionen då!
 
 
 

Sliten och trött

Den här helgen har varit magisk, PDOL levererar varje år. Nu sitter jag åter igen i Kiruna och känslan är lite som att en dubbeldäckare har kört över mig tre gånger om. Kroppen är så himla slut och mör och att jag endast sov två timmar i natt gör inte saker bättre. Men så värt det. Tänkte bjuda på lite bilder från i Lördags men internet väljer att inte samarbeta just nu, så ni får vänta lite:-) Bjussar på en bild på mig och Hedlund från i Lördags istället, nu ska jag äta lunch med grabbarna här som faktiskt är lika slitna som mig.
 

Jag blir aldrig bättre på det här med rubriker

Har nyss avklarat ett hårt träningspass så nu sitter jag i soffan med pappa och känner mig sådär jätte nöjd. Ska hoppa i nå kläder och sen fara och möta upp Jessica på bion. Hoppas filmen är bra:-) Ska även hinna packa väskan eftersom vi åker till Kiruna imorgon igen. Men den här veckan känns det inte alls jobbigt att fara, eftersom vi far hem tidigt Onsdag och lönen kommer på Torsdag. Åh vad jag älskar när pengarna rullar in;-) 
 

But if you close your eyes

Hade en jätte bra kväll i Fredags med Hanna och Lars, dom två är nog stördare än mig och Anton. Dog i skratt ett x antal gånger, maten ägde också.
 

Då var det helg igen

Sorry för dålig uppdatering, men glömde datorn hemma i veckan när jag for till Kiruna. Igår kom jag iallafall hem vid 5, sen vid halv 9 for jag och var barnvakt åt världens sötaste tjejer och tjänade bra med cash. Idag lunchade jag med finaste Hanna på stan och nu inväntar jag och Anton henne och Lars för grillmiddag:-) Sen ikväll får vi se vad vi hittar på, det blir nog mycket bra:-)
 

Animal

Hade en jätte bra kväll igår, det blev inte grillning utan vi for på phb och spelade minigolf. Vi spelade i spöregnet men jag fick mig många skratt och jag tog hem vinsten! Wohoo. Så nu måste Anton bjuda mig på mat ute under PDOL helgen, japp det äger att ha talang. Egentligen skulle vi ha farit på phb ikväll också med några, men jag stannar hemma och packar och tar det lugnt så får Ante hänga med gänget själv. Hoppas han överlever. Nu ska vi äta gomiddag, pöss baj!
 

Lördag

Igår skulle jag egentligen på tjejfest hos Hanna, men kvällen spenderades med Emelie istället eftersom det var längesen jag var med henne och för att jag ändå hade planerat att vara nykter:-) Idag har jag varit på rallycross hela dagen med Anton, hade även bakat till hans pappas team. Det äger att få baka och slippa betala för ingredienserna, så hoppas de anlitar mig någon mer gång;-) Nu ska jag och Anton snart äta grillar och sen far vi iväg med ett gäng och grillar tror jag, har inte riktigt hängt med i planerna men det blir nog bra:-) Ha en bra Lördag peeps!
Jordgubbstårta och en limepaj.
 
 

Tittar bak i arkivet

Började morgonen med en 40 minuters powerwalk till jobbet, kan lova er mina vänner att detta var inte planerat eller frivilligt eftersom morgonträning är det värsta som finns tycker jag. Men eftersom mina kollegor började 2 inatt så hade jag inget annat val. Sitter just nu och läser gamla inlägg på bloggen, och som jag får skratta. Vad var jag för bortskämd liten fjortis. Humor, det är humor mina vänner. Därför ska man inte ta bort gamla inlägg, för de kan göra även den tråkigaste dag rolig. Dock blir jag sugen att färga håret brunt eller någonting åt det håller när jag ser gamla bilder, ska färga håret när jag och Anton har varit i Side så vi får la se. Nu ska jag skriva in ett provresultat och sen städa lite, slänger in en bild på mig och finaste Anna:-)
 

10 Juli

Igår var jag ute och sprang i regnet, kroppen hade väldigt lite energi men jag tog mig igenom 8 kilometer på en ganska bra tid trots allt:-) Idag var jag på jobbet klockan sex för vi har mycket att göra och tiden har gått ganska snabbt, men trött är jag. Drömde inatt att jag skulle på en Nk b lektion för att jag hade det som tillval, och jag hade nästan panik när jag vaknade. Tacka fan för att det är över med det där. Nu ska jag iväg och köpa en räksallad till mig och nå mat till grabbarna som ska bli våran middag, sjukligt gott. Annars så längtar jag tills imorgon, inget slår att få komma hem.
 

Regn och rusk

Imorse när jag vaknade så höll jag på att frysa ihjäl, det kändes som att det var iskallt i hela lägenheten. Det var bara att ta på sig tjocka byxor och vinter arbetsjackan och fara till jobbet. Pappa och jag satt och skakade tänder ikapp i bilen, 4 grader utomhus och regn. Fy, som ni kanske märker så gillar jag inte Kiruna. Annars så längtar jag jätte mycket efter Anton, vissa veckor längtar jag mer och den här veckan är en sån. Men snart Torsdag och hemgång, längtar! Nu börjar regnet ösa ner ännu mer, fuck. Har även börjat nysa i sinne så hoppas inte jag blir förkyld igen, nu ska jag göra mig en tekopp.
Den finaste jag vet.
 

Då sparkar vi igång veckan igen

Nu är ännu en sån där jätte bra helg slut, bajs. Igår var jag med min pojke hela dagen, vi var på barnkalas och blev bjudna på gofika och till middag åt vi på thai. Idag for jag och mamma ner till Umeå med några grusprover, hon behövde egentligen inte följa men jag tror hon tyckte synd om mig som skulle sitta så länge i bilen så vi kopplade in musiken och dunkade allt från Eminem till Aqua och det var faktiskt ganska roligt:-) Nu kom jag och pappa nyss upp till Kiruna, idag blev ingen riktig arbetsdag känns det som men jag är helt slut i huvudet efter att ha kört så mycket bil. Nu ska vi (läs jag) fixa oss nå middag och sen ska jag dö i sängen hade jag tänkt, finns ju inte sådär jätte mycket annat att göra.
 

Gårdagen

Hade en riktig bra kväll igår, v började hos mig och sen gick vi ner till där watercrossen hade varit där det var fest och det var grymt roligt:-) Så det var en väldigt lyckad kväll även fast utgången senare inte var den ösigaste. Imorse vaknade jag med en vidrig huvudvärk men nu mår jag bra igen, nu ska jag hem till degan och städa lite och efter det ska jag och Anton på barnkalas för lilla Elsa:-)
 
 
 

Watercross

Idag har jag varit och kollat på watercross, helt okej men inte riktigt min grej:-) Kul att träffa folk och se när dom man kände körde, men det var mycket väntetid.. Nu fixar jag och Matilda oss för fullt och sen blir det fest hos mig med ett gäng bra tjejer och sen får vi se om vi går över till grannen och våldgästar med fest eller om dom kommer hit:-) Ser ut att bli en bra kväll! Hare fiiint
 
 

Idag är en bra dag.

Det här har varit den bästa dagen på länge, först och främst för att det är Fredag och helg. Men sen så gick jag och min pojke ner på stan och åt en god lunch innan vi for till Luleå och shoppade. Hade först inte tänkt köpa så mycket i klädväg eftersom jag inte behöver men var däremot ute efter en klocka. Men när vi just kommit fram till Luleå så ringde min läkare och hon hade de bästa nyheterna jag kunde få. Nu är mina levervärden äntligen normala och levern fungerar som den ska, så man kan säga att jag är frisk nu! Jag kommer kunna trappa ner medicinen ännu mer och har jag tur så kanske jag kommer sluta med den helt i slutet av sommaren. Det var som att världens klump försvann från magen och jag blev så himla glad. Att få kunna träna precis hur hårt jag vill och inte behöva välja vilket tillfälle under månaden jag ska få dricka någon cider känns jätte bra. För att vara 19 år och vara så begränsad är inte roligt alls. Självklart ska jag fortfarande vara försiktig och inte belasta levern i onödan. Så detta firade jag med lite shopping! Sorry för långt inlägg, ikväll åker vi till Tobbe där vi ska grilla och äta middag:-)
 
 
 
 
 

Onsdag

Onsdag idag, imorgon åker vi hem och det är precis lika skönt varje gång jag får skriva det. Vad gör jag just nu? inte mycket alls, väntar på att ett prov ska bli klart också har jag varit och hämtat nå mackor som pappa hade beställt från ett jätte gulligt litet fik, han hade även beställt en räksallad som såg alldeles för mumsig ut som jag ska äta till middag ikväll. Ska även försöka ta mig ut och springa idag, det är svårt när man är så himla död i kroppen för det tar mycket energi att jobba 12 timmar faktiiiskt och igår låg jag i migrän hela kvällen. Men ikväll ska jag vara en fighter och löpa i dom där jävla backarna. Sen ska jag ringa Anton och berätta om hur bra det gick och då vill jag att du berömmer mig (så förbered redan nu vad du ska säga älskling, hihi). Det var väll allt jag hade att säga i detta intressanta inlägg, puss bye!
 

2 Juli

Tisdag och värdelöst väder här uppe i Kiruna så det görs ingen asfalt, så då stannar mitt arbete också upp eftersom då tas det inga prover. Så det är ganska långtråkigt. Längtar till helg så jag får pussa på min kille och umgås med mina tjejer, hoppas vädret är bättre då. Slänger in en bild på mig och soffan för att göra hela inlägget roligare!