Trött i ögat.

Sist jag tittade på klockan i natt så stod den på två och då låg jag fortfarande klarvaken. När jag väl börjar tänka och fundera på något är det så lätt att jag svävar iväg och det var precis det jag gjorde i natt. Hade ställt väckaren på sex men klockan fem vaknade jag och då stängde jag av alarmet och gick upp och åt frukost som nästan aldrig händer. Men jag visste att om jag somnade om så skulle jag vara ännu mer död.
 
Har gått på överskottsenergi idag, skrattat mig igenom dagen men mina tre favorittjejer i klassen. Tur jag har dem annars skulle inneveckorna vara alldeles för tråkiga. Nu ska jag göra mig en tekopp och mysa ner mig i soffan med mami, älsk hon.
 

 
 

23:18

Lite frånvaro men så kan det vara ibland, är ju en så sjukt upptagen kvinna så ibland räcker inte tiden till för lilla bloggish. Hade iallafall en riktigt bra kväll i lördags, vi klämde och vi kände och vi investerade!;-) Elin hade ordnat allt så bra med en buffé också, sen blev det utgång:-)

Söndagen spenderade jag med Elin och Felicia, vi testade lite sängar på mio som var alldeles för sköna innan vi dog framför en film hos Elin:-) Nu har inneveckan kört igång och två examinationer är redan gjorda, vi ba gasar asså.



Kärlek.

Helt sjukt hur mycket jag älskar den här lilla killen. Jag är så tacksam för att jag får vara moster till dig, du gör mig så glad.

Fina höst.

Fin dag igår, skippade korpen helt och tog mig en 45 minuters prommis. Kallt om kinderna och näsan blev alldeles röd men det var så härligt efteråt:-) Städade huset åt mami eftersom hon är sjuk och sen var jag hos Emma resten av kvällen på kalas med fina tjejer.

Mitten av veckan.

Igår på dagen hade jag två ganska långa föreläsningar via datorn, men det var drygt en timmas mellanrum så då passade jag på att göra plättar och fara på åses styrkemix. Skönt att komma iväg och göra nå annat:-)

Sen på kvällen var jag med Matilda hos Hanna i hennes mysiga hus, är ganska avis på henne:-) En väldigt bra kväll med mycket prat och tedrickande, helt klart det bästa med hösten.






Dragon.

Igår lunchade jag på stan med Elin, Amanda och Bea och sen strosade vi mest omkring på stan utan att söka efter något speciellt:-) Sen åkte jag på korpen och körde en riktigt bra pass som jag helt klart känner av i benen idag, men det är ju det man är ute efter! På kvällen bjöd jag hem Matilda, Emelie, Emma och Isabell till mig och vi åt lite småplock och pratade i timmar. Fan vad jag älskar nyktra helger såhär dagen efter, sen så blir kvällarna så mysiga:-)

Idag ska jag städa lite i mitt rum, träna också ska jag far och pussa på Viggo:-) Jag och Linda ska försöka få nå fin bilder på lillskrutten!


Ni.

Jag vet att jag utan tvekan har dem finaste människorna runt omkring mig. Just ikväll när jag satt med tjejerna på Nodo så fick jag ett sånt där moment där jag bara tittar runt omkring mig och inser hur jävla fantastiska varenda en av dom är. Alla är så olika som individer och personligheterna skiljer oss kanske lite ifrån varandra ibland men det är det jag älskar med oss. För vi utgör ett rätt så bra team. Vissa är lite tystare, andra pratar hela tiden, vissa skrattar så vi nästan skriker medan andra lyckas vara lite diskretare, vissa är öppna och berättar om allt medan andra är lite försiktigare. Men varenda en av er är så otroligt uppskattade. Det är synd att man säger det så sällan.
 
Jag vet att jag alltid kan prata med dem, jag känner inte att jag måste viska för att någon inte ska höra för vi vet ändå det mesta om varandra. Även fast vissa har flyttat härifrån så är det ingenting som skrämmer mig, för när de väl är hemma är det ändå vi igen. Ville egentligen bara säga till mina flickor att ni är så jävla grymma. Varenda en, även om ni inte fick visa upp erat vackra ansikte på bilden här ovanför som jag så fint har klippt ihop,
 

22:45

Hade en riktig bra kväll igår, det roligaste var konstigt nog krogen. Träffade trevligt folk och vissa som jag inte har träffat på ganska länge:-)

Idag har jag varit på babysim med Linda och Viggo också har jag röstat för första gången:-) Annars har jag varit sjukligt trött idag, så har mest legat på soffan.

Blame it on me.

Hade en jättemysig och trevlig kväll igår med alla, det är så kul när alla kan för det är inte ofta det händer:-)

Ikväll ska jag på tjejfest hos Hanna, men först åker jag till Linda och umgås med henne och Viggo idag:-)

Äntligen helg.

Igår var jag med Anton hela kvällen, vi for till luleå en sväng och sen for vi hem till mig och såg film innan ögonen föll ihop. 

Idag har jag varit i Luleå med min favvo Carin, hade ögonen efter en jacka men hittade ingen. Kom istället hem med en ny väska som jag faktiskt också behövde och lite annat:-) Ikväll åker jag och Anton till grundvik och grillar med Hanna,Lars,Hanna och Matte också tror jag jocke skulle komma förbi:-) blir nog en väldigt bra kväll och jag älskar dessa fina kvällar som vi faktiskt har nu:-)



Mitten av veckan.

Igår efter träningen mötte jag upp Anton som också var och tränade, sen for vi och åt en middag som satt veldi fint i magen:-) Resten av kvällen spenderade vi i soffan framför idol och paradise:-)

Idag har jag jobbat och jag var lika död som jag alltid är på morgonen så jag är rätt van:-) det spelar ingen roll om jag vaknar 6 eller 11, jag är alltid trött! Ikväll ser jag fram emot en myskväll i sängen, jag ska inte röra mig en meter. Borde plugga men jag vet inte ens vart jag ska börja, då skjuter jag upp det istället;-)

Det fina med hösten.

Att vakna på morgonen och känna att fötterna är kalla för att de har legat utanför täcket, att inte störas av någon sol som lyser in och gör rummet till en bastu känns väldigt efterlängtat. Är jag konstig som tycker det? Att bara få krypa in under täcket igen och känna hur hela kroppen återfår samma värme som den en gång hade, för att sedan fortsätta gosa i sängen ett tag till. Det är lyx. Att faktiskt kunna gå runt i morgonrock stor del av dagen utan att känna stress att man måste vara duktig och gå ut och göra någonting utav dagen. Tofflor och en stor tröja är det jag helst klär mig i. Att kunna dricka en tekopp utan att dö av värmeslag och kunna ha myskväll flera kvällar i rad utan att känna sig tråkig, hösten är rätt fin ändå. Vi kan fortfarande njuta av att allting är så vackert och vi kan ännu gå klädd i skinnjacka med en sjal utan att frysa ihjäl, luften är frisk och det är få saker som slår en joggingtur eller promenad med musik i öronen.
 
Trots att skolan har börjat om och jag fattar ungefär lika mycket av kursen som min farmor förstår när man pratar engelska, alltså inget, så är jag ändå så himla nöjd med tillvaron. Orkar inte stressa upp mig över småsaker som jag gjorde förut för jag vet att allting löser sig, jag har inte längre den där prestationsångesten i skolan för man får en andra chans med allting, även ett tredje och en fjärde.
 
Jag välkomnar i alla fall hösten med öppna armar. Mammas goda middagar med hela familjen, filmkvällar under en filt och självklart en och annan tjejfest. För jag har fortfarande världens bästa vänner och familj som gör den gråa vardagen så himla mycket roligare. Även fast jag hatar när pappa ska komma in och sjunga för mig när han tycker att det är dags för mig att kliva upp, eller när han kommer in och ska lägga sig bredvid mig för att höra hur livet är (med livet så menar han att han vill höra skvaller). Jag hatar när mamma sträcker sig över axeln för att läsa vem jag skriver med eller ska ställa djupa frågor om någonting som jag faktiskt inte vet svaret på, utan jag gör det för att hjärtat blir glad av det. Men det är mina föräldrar och det finns få människor jag älskar lika mycket som dom. 
 
Sen spenderar jag ju självklart mycket tid med den människa som står mig närmast hjärtat, min syster och min bästa vän som är sådär klok som jag hoppas att jag också får vara en dag. Som sällan dömer utan finns alltid där för att lyssna och som finns där för att trösta mig när jag är ledsen och för att tycka illa om samma människor som jag tycker illa om, bara för att stötta och för att visa att hon finns där. Världens bästa syster som nu är världens bästa mamma. Som ni förstår så kan jag knappast klaga allt för mycket när man får ha såna här toppindivider runt omkring sig.

Söndagsmys.

Igår var jag hos Hanna niko, jag var som vanligt tredje hjulet med hon och matte men det gör mig ingenting alls;-) Vi pratade om allt som har hänt sen sist vi träffades, då var dock matte inte hemma vilket var tur för då hade han fått hålla för öronen. Vissa saker ska helt enkelt bara tjejerna veta. Sen såg vi solsidan och även efterlängtade svanprinsessan, jag kommer aldrig sluta älska disneyfilmerna. En väldigt mysig kväll med en väldigt bra tjej!



Rätt fint ändå.

Eftersom vädret var så fint igår var det väldigt mysigt att vandra runt där i skogen. Nog är det rätt vackert ändå.

Lördag

Idag umgås jag med Linda och lillgrisen,  kan aldrig få nog av att pussa på han:-) Vi har ätit lunch från lyktan och bara tagit det lugnt. Tycker alltid tiden går så himla fort när jag är här, trivs bra:-) 

Ikväll ska jag vara med Anton, vi ska ut i skogen ett tag eftersom jag fick sjukt mycket feeling för det när vi var ute med klassen i torsdags, det är så härligt:-) Sen ska vi se hunger games 2, jag har velat se den länge men har aldrig fått arslet ur vagn;-) men nuså! blir nog en bra kväll:-)

Efterlängtad helg.

Äntligen fredag och äntligen helg, så himla efterlängtad. Ska inte göra många knop i helgen, bara mysa och sova mycket. Älsk att sova. Ikväll äter jag gomiddag med la familia och efteråt hänger jag med Jenny och Matilda:-) 

Good day.

Väldigt bra dag än så länge, det var jätte härligt att vara ute. Just nu myser jag med Viggo, lillbebben❤️

Utedag.

Är på väg till nått ställe långt ut i skogen med några tjejer i klassen, vi ska vara ute hela dagen och göra några examinationer. Vet inte hur svårt det kommer vara men det känns kul att få vara ute iallafall. Senare idag ska jag äntligen fara på ett tabatapass, eftersom jag har varit hemma så sent den här veckan så har jag inte hunnit gå på något pass och jag har varit alldeles för trött för att ta tag i någon egenträning:-) Meen så är det ibland! Sen efter träningen åker jag till Anton:-) Underbart med fredag imorgon!



Kvällsmänniska och morgontrött.

Längtar till helg och efter att få sova ut, jag önskar verkligen att jag var morgonpigg men jag är motsatsen till det. Ikväll ska jag bädda ner mig direkt när jag kommer hem vid sju, se en film och bara mysa. Det mina vänner, det är vardagslyx


Slut i huvudet.

Blev ganska sent igår så imorse när jag vaknade var jag död, hörde inte alarmet först. Pallrade mig iväg och hann med att sova på bussen, det är rätt mys att åka buss på morgonen:-) 

Nu sitter vi och ska ha en föreläsning till, före lunch hade vi biologi i tre timmar och stor del av den var på engelska. Man förstår ingenting och det ska bli spännande att se hur den här kursen går;-)



Tillbaka till rutinerna.

Idag sparkade skolan igång, och även fast det känns sådär så var det så sjukt roligt att träffa alla:-) Nu sitter jag på korpen och har kört ett tabatapass, nu jäklar ska jag tillbaka till träningsrutinerna för det har varit för mycket slarv under sommaren och jag trivs inte att vara utan träningen:-)

Nu ska jag hem och hoppa i duschen sen åker jag till Anton och är med han, längtar tills klockan blir 22.00 och det är dags för paradise. Magi.