så mycket bättre.

Dagen har bestått av enbart mys, film också vidare:-) nu väntar jag på att olle ska komma, då blir det middag, se liverpool match (iallfall han) och sen far vi till han och är där. tror vi skulle göra fruktsallad och hyra film, gott!


packa.

Jag funderar på att börja packa eftersom att jag far på torsdag, och jag kommer inte hinna någon annan dag. Så nu kör vi, tycker dock att det är kul att packa så det känns inte alldeles för jobbigt:-)

kanske.

Kvällen var bra igår, mer orkar jag inte säga! blir nog inga bilder eftersom att jag inte orkade ta med någon kamera, men ni överlever nog:-) Nu ska jag kanske göra frukost, är kanske hungrig, kanske.


kanske snygg.


p a r t y

Väntar på att elin ska hämta upp mig sen bär det av till sanna. Fest hos johan och sen får vi se om vi drar vidare på en fest i stan, allt är möjligt!!!nämen, ni fattar. jag är iallfall grymt t a g g a d


tänkte bara slänga in en bild från nån fest.jodå


rock.



taggad!


vi ser det snöar.

ser att det har börjat snöa, yes! inte för att jag är en skotermänniska eller så men jag tycker bara att det är så mysigt;-) känner mig helt gay, sitter och lyssnar backstreet boys, asså va?

annars då, taggar till ikväll och dricker oboy. vilken uppladdning!


bild från nyår!


lördag.

Gårkvällen var mysigt, jag har så söta vänner! Senare när alla hade farit hem kom olle hit och sov, tur det eftersom att jag hatar att sova själv. Speciellt igår när mamma och pappa sov i luleå:-)

Nu ska jag lägga mig och se en film från när jag var liten, roande!


det var kul att träffa hoddan också!;-) som förövrigt har börjat prata som en göteborgare


en sån där tjejkväll typ.

Tror kvällen kommer bli bra, middag med 7 snygga brudar, vad kan inte bli bra? Vi ska laga taco och sen mysa med idol och sånt där, kommer bli bra:-) men nu ska jag gå och blåsa mitt hår, heejdå!


bild från en av alla våra tjejkvällar, fast kommer lite annat folk ikväll:)


drop it like it's hot.

Sitter och dricker varm choklad och bara tar det lugnt, har gjort klart mina frågor om en debatt och det känns skönt. Fredag imorgon och sen lov, känns helt okej! Ett + är att jag far till Egypten på torsdag, som jag längtar:-) kommer inte träffa min klass på två veckor, kommer nästan sakna dom lite, men bara lite!


några från klassen+mäki! älskar att peter är så fin


second.

Somnade typ 40 min på bilden idag när vi såg film, så skönt! synd bara att jag blev ännu tröttare efteråt. Vi hade även spinning och boxning idag på gympan, kul men jobbigt;-) Nu ska jag skriva klart min analys om en debatt, yeee

work it.

Kom precis hem från träningen, fan vad jobbigt det var men jag älskar det!! Nu ska jag duscha, äta och sen spendera kvällen med min fina pojkvän som jag inte har varit med sen i söndags, så det blir bra;-)


vetintevadjagskaskrivahär.

är på dåligt humör och allt de där, ville bara lägga mig under ett täcke och dö för ett tag. Träning sen och min träningsvärk kommer ta stryk, åååå! Aja, ska försöka få ordning på mina kläder eftersom att min garderob är tom och alla kläder ligger i sängen, då vet ni!


typ såhär jätte glad. Oseriös bild på mig och caj


hello

Såg att felicia hade skrivit hej så nu säger jag hej tillbaka:-)

sitter och äter riskakor och pratar med olle, å vad jag saknar han. Vet inte riktigt vad jag ska göra nu, har iallafall umgåtts med felicia ikväll, sweet!


take me back to the stars.

Vaknade exakt en minut före min väckare skulle ringa, alltså 09.44! så himla skönt att sova så länge man vill;-) Nu har jag ätit en god frukost och druckit 2 koppar te, älskar att man inte behöver stressa. Sitter även och lyssnar på Samson med Alice, älskar den! Nu ska jag snart börja klä på mig och vänta på att mamma kommer och skjutsar mig:-)


hej felicia


three in one.

Träningen gick bra:-) Nu ligger jag och har nyss sett paradise hotel pch nu ser jag top model, och efter det är svenska hollywoodfruar. grym kväll! Ska värma upp en kopp te och bädda ner mig i sängen, helt ok.


6i


såg en snygg bild på elins blogg från skolan idag!


so amazing.

Sitter och väntar på att få äta mammas hemgjorda köttbullar och spagetti (fan vad ful jag lät men jag älskar det!) Sen blir det gymträning och efter det bara mys. Ska bara ta det lugnt i soffan och göra ingenting, sköönt!


yäyäyä

Har precis duschat, ska slänga på mig mina vackraste mjukiskläder jag äger och bege mig en gata ner och umgås med jennifer:-) myskväll,lovely!


puss pårä


bara för dig.

HEEEEEEEEEEEEEEEEJ ELIN ÅKERLUND!!!! *FUL MUN*

sunny.

Kom hem från olle vid 12, åt lite och sen följde jag mamma och gick på grisberget, grymt skönt! Nu ska jag äta mandariner och börja kolla runt på vad jag önskar mig i julklapp, låter tidigt kanske men jag har verkligen ingen aning om vad jag vill ha.


lite bildbrist, så ni får en inte så ny bild på mig.hehe


only you.

Känner mig helt krasslig, jätte trött och har grymt ont i halsen. Kan knappt gå upp i trappen utan att känna att det gör ont i bröstkorgen, hatar sånt där. Men tur att det blir en lugn kväll då för jag ska på bio med några fina brudar som heter amanda,julia,bea,elin och julia väldigt pinsamt om jag har glömt någon nu;-)


the social network.


still counting.

Sitter fortfarande i morgonrock och har inte rört mig en meter typ. Sitter och kollar på en massa bilder från när vi har varit utomlands och längtar så sjukt mycket till egypten nu, det ska bli så härligt!

Såna här dagar när man är trött och uttråkad borde man ha en liten hamster, eller en hund, en söt liten hund!(haha tänker bara på tsatsiki när jag skrev det där)


jag och bobby!


breakaway.

Olle for just hem och jag har suttit och stirrat på skärmen en kvart eftersom jag inte har en aning om vad jag ska skriva. Känner mig konstig, irriterad och ledsen och jag vet inte varför, jobbigt det hära.

Aja, hoppas springturen med jullan får mig på bättre humör!


so small.

Väntar på middag, pappa ska agera mästerkock och slänga ihop raggmunkar, å vad jag älskar det! Sen kommer Olle hit och vi ska bara ta det lugnt, se idol och Robin Hood som vi aldrig kunde se sist eftersom att den var uthyrd, men nu så! Då vet ni mina vänner hur jag ska spendera min kväll, hejdå:-)


asså kolla så liten!!11 dör


pippi fåglar

Vårat äppel träd har tydligen bivit väldigt poppizzz av fåglar



stan



vi slutade ju som sagt 10.20 så då vandrade jag och en stor del av klassen in till stan, kollade runt och vissa åt lunch. Sen precis när jag skulle fara så fick jag ryck och sprang och köpte de här örhängena + halsbandet, men nu ska jag börja spara pengar och inte ens köpa något litet! älskar att spara så man får mycket pengar sen;-) hatar dock att jag har mycket smycket men använder det sällan, men ska börja nu!


push it.

drar på gymmmmet på jullan, vi är ganska duktiga!


fireworks.


Torsdag avklarad, och det känns grymt! Bild sista lektionen som ni kansk ser och jag hatar det fortfarande lika mycket, då vet ni det. Slutar ju 10.20 imorgon och det kommer bli så grymt skönt. För övrigt är jag hungrig och vill äta, jodå! 


rör på fläsket


drar ut å löööööööper med jullan nu


mössan.


lovely.

Skönt att onsdagen är avklarad, engelskaprovet är gjort så nu är jag pluggfri resten av veckan! Provet gick iallfall bra, tänkte bara om ni ville antecka det. EFter skolan gick jag in till stan med Amanda, jag köpte en mössa och efteråt gick vi och åt middag på thai garden, åå vad gott det var! sen satt vi bara kvar och pratade, jodå:-)


my lovely friend.


prommis.

Efter att ha pluggat lite engelska och suttit alldeles för obekvämt så går jag ut på en promenad med mamma, när jag kommer in ska jag värma upp en kopp té och mysa i soffan framför ett bra tv program:-)

Annars kan jag säga att jag fick världens julkänsla när John tände en tändsticka på NKn idag, jag menar hur normalt är det? skärp dig Josefine.


en liten josefine i vintras


jodå!

Var förbi dollarstore efter skolan och köpte lite småsaker, och med det menar jag dextro!! inte bara men, hehe. Nu sitter jag och kollar på lite tv och bara tar det lugnt, då vet ni! Fick även veta att vi slutar 10.20 på fredag istället för 3, sweeeeeet


uuh

När jag kom hem för ett tag sen stod jag på bron och väntade på att mamma skulle låsa upp, och jag såg inte att det satt världens fetaste spindel på dörren!! enorm, jag skojar inte! Ska inte de jävlarna gå och dö snart!?

Vill inte ens lägga in en bild på en spindel, blir illamående bara av att tänka på de äckliga fanskapen!

räven aka bitch

Svar till Felicia 
Vem fan orkar slösa pengar på en hamster!?;)

jag orkar superfelle93,tänk dig att ha en doris i världen igen. Fast den här gången ska den heta Hassan eller Hjalmar;-) och då spelar det ingen roll om det är en tjej eller kille! he he he

bra start.

En helt ok måndag, började halv 11 och slutade två. Och sista lektionen gick jag, Cajsa och Pontus in till stan och kollade olika priser på barnmat (det är sånt vi gör på bf) och sen åkte jag hem med pontus, inte alls en så jobbig dag;-)

Och vet inte varför men jag är så grymt sugen på att köpa en hamster!! en liten gullig dvärghamster, åååh.Hade ju doris förut men hon dog(må hon vila i frid) men vill ha en ny,hihi


så söt!


söndag.

Har nyss varit ute på en springtur, kändes nästan lite tomt utan jullan men det var skönt ändå! Nu ska jag äta och efter det kommer min älskling hit och vi ska se Robin Hood, jag gör det enbart för hans skull för jag hatar såna filmer;-) men vem vet, den kanske är bra!


liten robin hood, hehe


.

har suttit och skrivit om hela min grupps redovisning eftersom att den är på tisdag och det blev lite tjorv, men nu jävlar är den klar, och bra blir den! hoppas jag. Annars då, är så grymt sugen på godis,glass eller vad som helst men jag ska stå emot;-)


allt för min syster.

Vaknade klockan 9 men somnade om till 10, riktigt skönt! Nu ligger jag i soffan och ser allt för min syster, så grymt bra film, och han är ganska snygg också;-) Ska snart äta frukost och efter det ska jag plugga lite, puss!


just the way you are.

Sitter nyduschad och ska snart hoppa i nå kläder. Ska äta middag på thai garden klockan 6 med mamma och Linda och efter det far jag till Sanna och umgås med henne, blir riktigt bra! Synd bara att våran fina vän amanda inte kunde vara med men vi ska väll lyckas roa oss ändå;-)


hittade en väldigt söt bild på dom!


the city.

Jag och Olle for in till stan idag, det blev mest han som köpte kläder men jag fick ändå med mig hem ett par jeans tights och två baslinnen, alltid något! nu ska jag värma mig nå mackor för jag håller på att dö av hunger, hejdå!


helg.

Jag älskar att skoldagen gick snabbt, jag älskar att det är fredag och jag älskar att jag ska se idol ikväll med min älskling. Väntar på att maten ska bli klar, vi ska äta något jag inte vet namnet på men det är så grymt gott!

Veckan har gått snabbt och det klagar jag verkligen inte på!


såhär ser det ut iallfall, mmmm


tre.



om tre veckor kommer jag att ligga under ett av dessa parasoll (stavning?) känns helt ok! Nu får jag iväg till Olle, hejhejhej


nästan vinter


Kunde inte fatta imorse när jag steg upp att det snöade, jag som hade planerat att ta moppen till skolan, jag fick ändra mina planer lite;-) annars då, är på dåligt humör och irriterad, men jag överlever! Får ju faktiskt spendera kvällen med min fina pojkvän


some extra.

blev galet sugen på vatten!! så tar mitt vattenglas och lägger mig och ser family guy, sweetnesssss;-)) hehe


cold.

sitter i köket och kollar runt på facebook och lite olika bloggar, jag har druckit ett glas varmchoklad och en kopp te och jag håller ändå på att frysa ihjäl. Saken blir inte bättre av att jag ska ut och springa med jullan, kommer frysa fast typ;-) ne nu drar vi!!


16:08

Sitter och gör ingenting, tror jag ska skala mig en mandarin innan middag, är sjukt hungrig. Ikväll blir det springning med jullan och efter det paradise hotel. Kanske far och sover hos olle, bara kanske.

Känns inte bra att mamma har köpt godis och glass, är så himla sugen. Men jag ska stå emot eftersom att jag tänker inte bryta mitt löfte!


osminkat och fint,jodå


fotboll



Ligger och ser Sverige-Holland och dricker te, soft. Något som är mindre soft är att Sverige är värdelösa, bara Zlatan som kan spela fotboll;-) Börjar 8.10 imorgon, osoft. Ska äta apelsin nu, soft.


skolfoto

Började 11.10 och slutade tjugo i 3, skönt! har även tagit skolfoto idag, förutom att jag såg ut som en man i kroppen så blev det helt ok! kollade inte så noga. Nu ska jag försöka plugga till engelskan, men vet inte hur;-)

 
tyckte den var söt


quit.

nu har jag bestämt mig, jag ska ha godisuppehåll! Inge godis,glass eller fika fram till jul,jag kommer dö men jag ska klara det! så mina vänner, ni får verkligen inte läska mig, för jag kan inte stå emot. Då vet ni;-)


wonderful.

Blev ingen träning kväll, blev att de skulle börja nästa vecka istället, fan också. Men något som är bra är att det både är paradise hotel och top model ikväll, nya säsongen, sweeeeet! Så min kväll kommer att bestå av att ligga i soffan med godis, och jag klagar inte;-) grymt skönt, den första pluggfria kvällen på länge!


rubrik eller nå

Började 10.20 och slutade 13.30, vi skulle egentligen sluta 16.20 så jag klagar inte!

Sitter och dricker varm oboy och läser lite bloggar, inte alltför ansträngande;-) Första Thomson tränngen ikväll, som jag har längtat, förbannat jobbigt men så grymt skönt efter! då vet ni mina vänner


gammal bild


hello seattle.

springturen med jullan var ett helvete, var så sjukt seg i benen, men sprang ändå 9 km! Nu ska jag se lite vänner och mysa, sen när Olle har kommit hem från step in far jag till honom:-) då vet ni,puss!


jodå


free falling.

Kom precis hem från från Olle och nu ska jag börja skriva klart både min film och bok recension. Blir nog även en springtur med jullan sen, känner mig seg i benen men det ska bli skönt!

Kvällen kommer nog spenderas med olle, söndagsmys! awesome

Och jag måste även få säga att helgen har varit bra, jag har hunnit vara med amanda och sanna som jag har saknat, och min fina pojkvän, och sett handboll! så jag klagar inte;-) + att jag ska äta massvis med choklad nu


slänger in en bild på mig och sanna från när jag fyllde 16.


lördag.

Har nyss ätit, ska hoppa i duschen nu och sen ska jag invänta min fina blonda vän(sanna) hehe. Vi ska bara pilla pung och mysa ikväll, O.C eller film? svårt val


förra sommaren


handboll.

Jag och olle vaknade ungefär kvart i 11, då gick vi och frukost och så. Sen for vi och såg när hans lillasyster spelade handboll i öjebyn och direkt efter det for vi till Pitholm och såg sm, min rumpa värker efter alla träbänkar..


slut.

Kom precis hem från amanda, nu ska jag bädda ner mig i sängen och slå igång O.C. Jag kommer säkert somna för jag är så grymt trött men ska försöka att hålla mig vaken eftersom att Olle kommer hit och sover, men det kommer bli svårt!


fredagsmys.

Ser på the hills och väntar på olle, när han kommer ska vi äta plankstek, mmm;-) efter det far jag till amanda där det blir idolmys och kanske jazucci badande, mabye don't know!

Kvällen kommer iallfall bli trevlig och det ska bli kul att umgås med min fina vän!


gubben i lådan.

älskar låten, och det är jag nog verkligen inte ensam om.

Iallfall, ligger och ser tv med mami och bara tar det lugnt assooo. Fredag imorgon, soft (fett nice,underbart,awesome, you name it) he he he;-) Men nu säger jag farväl,adjö och hejdå för kvällen!


choklad

Ska göra varm choklad och plugga, ska även äta massor av min choklad som jag fick av mamma och pappa igår när dom kom hem. Mindre bra att jag inte kommer orka någon middag sen, men det är smällar man får ta, kinder maxi och m&m´s är så mycket godare!;-)


sweeet. Mycket choklad som kommer räcka länge, eller?


kyyl.

Kärlek
Har du kysst någon idag? - ja
Har du kysst någon de senaste 30 dagarna? - yes
Har du ett förhållande? - det har jag
När går gränsen vid otroghet? - det borde ni veta mina vänner
Har du varit otrogen och om ja, varför? - aldrig
Har du sagt till en person att du var kär i honom när du inte varit det? - ja
Vem hade du senast ett förhållande med och vrf tog det slut? - Tobbe, tappade känslorna
Är du romantisk? - hoppas det
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - nej,eller tror inte det?haha
Är du svårflörtad? - ja, har jätte svårt för att bli kär
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - jo
Vad hette din första flickvän/pojkvän?- jesper, men var alldeles för liten för att ta det seriöst
Hur länge höll det? - typ 2 år,haha
Har du nångång slagit någon? - yes, dock oseriöst
Har du lekt med någons känslor? - inte med flit iallfall
Länge höll ditt längsta förhållande? - det jag har nu, över 6 månader

Hur länge var ditt kortaste? - tobbe,typ 4 månader I think
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - förhållande
Har du varit tillsammans med två samtidigt? nei
Är du en bra pojk/flickvän? - hoppas det
Vem sov du senast bredvid (av det motsatta könet)? - Olle
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? - Olle
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - Om jag det visste
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - nej;-)
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen?
- nej
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? - dumpat
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? har ingen speciell stil,personligheten är allt.


when I see your face.

sov hos olle, klev upp halv 7 för att gratta hans lillebror som fyllde år, for till skolan. Jag hatar onsdagar eftersom att vi har lektioner hela dagen utan någon rast typ, men det har gått bra, gruvar mig dock för imorgon, orientering..jag som inte ens märker om jag håller kartan upp och ner, ni fattar, så dålig är jag

Men nu sitter jag och myser i min nya tröja och dricker te, snart kommer mamma och pappa hem , som jag har saknat dom. Den här dagen blir ganska bra ändå, även fast jag måste plugga:-)


sweet dreams.

pluggat, ätit negerbollar (och nej,det heter inte chokladbollar) sprungit med jullan. så har ungefär min kväll sett ut:-) Nu far jag iallfall till min älskling och sover, hejdå!


NK

For på stan med Cajsa efter skolan, köpte en millitärgrön kofta som var riktigt mysig! Gick runt och kollade lite, sen for jag och handlade (eftersom att jag bor själv kan jag ju inte vänta på att någon annan gör det). Och nu ska jag värma min lasange och äta, lite gulligt att mamma har lämnat en maträtt till varje dag, hihi;-)

Aja,sen blir det plugg och efter det sover jag hos Olle, hejdå!


så nära.


om exakt 1 månad åker jag till Egypten, yäyäyäyä! hehe


same.

började 10.30 och slutade 16.20. Nu sitter jag och äter stekt pannkaka som jag älskar och jordgubbssylt, mmm! Sen blir det att plugga, NK prov på fredag, alltid är det något.



bakning.

Ska kanske vara med jennifer ikväll, annars ska jag nog baka, blev grymt taggad på det! Tänk er en kladdkaka med grädde eller chokladrutor med världens godaste glasyr på,mmmmmmm.

Far och sover hos olle ikväll, vägrar sova själv i vårat stora hus med en övervåning som knakar. Jag är faktiskt inte modigare än så, även fast ni säkert trodde det


köpt.


stickad kofta.

en till kofta.

vanlig blå tröja. färgen ser ful ut men det är den inte;-)


och skor.

Men mina vänner, visst nämnde jag att jag är väldigt besviken på Luleå.


vuxenpoäng.

Jag och Emelie vaknade nyss, vi ska äta frukost men med tanske på att vi inte har nå mjölk eller andra frukostsaker kan det bli svårt. Eftersom att Mamma och pappa är i rom så ska jag fara och handla, har även lagat mat nästan varje dag, väldigt mycket vuxenpoäng till mig!:-)

Jaja, sen springtur med jullan,bye!


fick en väldigt gullig bild av min pappa på mms. "24 grader i skuggan. fotboll ikväll!" haha


black.

Luleå leverade inte, men lyckades ändå få hem 1 tröja, 2 koftor och ett par skor. Men annars sög det. Kanske kommer kort på det jag har köpt, kanske inte;-)

Ikväll ska jag iallfall vara med min konstiga men väldigt söta vän emelie, ska hoppa i duschen nu sen ska vi mysa! Senare ikväll ska vi ta på oss våra rosa nattlinnen och sova tillsammans, hihi!


luleå.

klockan är 9 och jag sitter uppe,vad är felet? Olle ligger fortfarande och sover, ska kanske väcka honom,eller? Idag far iallfall jag och Julia till Luleå, hoppas jag hittar mycket kläder, vill även ha en mössa och en ny halsduk:-)

Då vet ni, hörs ikväll! hejjjjdå


i rymden finns inga känslor.

Ska äta middag hos olle ikväll,tror det blir taco, sweet! Sen far vi på bio och ser i rymden finns inga känslor:-) Och sen far vi till mig och sover.