Words will be words 'til you bring them to life.

Idag har jag Fredag i skallen, bara för att jag har varit sådär happy för att dagen har flutit på så bra. Startade dagen med styrkemix, sen en gobrunch hos Hanna niko med hon och Hanna B och sen for vi förbi stan en snabbis:-) Men det som gjorde den här tisdagen lite extra bra var att jag såg att jag klarade den sista examinationen, det känns så jävla bra!! Happygööörl. Nu ska jag städa mitt rum eftersom det ligger kläder överallt och jag måste ha sovit väldigt oroligt inatt för jag har slitit upp lakanet och dragit ut halva täcket ur påslakanet. Silly girl.
 
 
 
 
 

Dagarna bara springer förbi.

Idag startade jag dagen med ett möte, sen pluggade jag fram till klockan 2 sen blev jag alldeles för less och la undan allting. For sedan ut och sprang innan jag lagade middag, höftade ihop en jätte god pasta med det vi hade hemma och den blev så himla god!! Basilika, gräslös och präsost var några av ingredienserna:-) Blev uppskattat av ma och pa:-) Kom nyss hem
från Linda och Dennis och Nu ska jag se klart en serie jag har börjat följa och sen är det natti!

Det här är bästa tiden på dygnet, alla har gått och lagt sig och man får vara helt själv. Magiskt.

Där var ännu en helg över.

 
Har haft en sjukt bra helg! En shoppingtur i Fredags och på kvällen blev det gomiddag och fest. Hade riktigt roligt men jag kommer inte ihåg sist jag mådde så dåligt dagen efter, livet kändes som ett straff! Igår spenderade jag hela dagen i soffan alltså och på kvällen myste jag och Amanda på glasaltan med lite gott och tända ljus:-)
Nu sitter jag hos Carin och ska plugga, vi har inte kommit igång än eftersom allt annat känns så mycket roligare. Förhoppningsvis får vi i alla fall skriva en rad eller två idag. Ha en bra Söndag!
 
 
 
 

En vän med en bil.

Min dag har inte varit så jävla ösig. Startade dagen med ett möte och sen har jag och Carin suttit och pluggat hela dagen så huvudet var helt slut när jag kom hem. Följde med mamma och handlade efter maten och sen dess har jag mest suttit och skrivit klart det sista på arbetet som jag nu har skickat iväg. Känns riktigt skönt:-)
 
Imorgon är äntligen den efterlängtsde helgen här, den här veckan har dock gått ovanligt fort. Imorgon far jag, Hanna och Linda till luleå och sen på kvällen blir det att ta sig en drink eller två hos Elin med lite folk:-) tror på en bra helg! avslutar det här inlägget med en snygging, natti:-)



Lyckliga dagar.

Jag tog en paus mitt i allt plugg och for in till stan och lunchade med min fina Anna. Vi satt och pratade i flera timmar och tiden bara sprang iväg. Antar att det är så det är när man har mycket att prata om. Trots att jag har galet mycket i skolan nu och har lite halvpanik så känns det ändå som att jag måste dra på smilbanden. Jag har haft några dagar nu när jag har varit lite down men det verkar som att det vänder nu. Alla är nere ibland och den som säger annat ljuger fan, lovar..
 
Jag vet inte varför jag går runt och känner mig sådär löjligt lycklig emellanåt. Kanske är det för att solen tittar fram mer och mer och för att vi snart går in i Maj månad och jag har så stört mycket att se fram emot. Jag fyller 20 år och jag ska ha 20års fest med alla mina favorittjejer och sen så väntar brännbollsyran. Kanske för att vi har hela sommaren framför oss. Kanske för att jag har ingen aning vad som kommer hända längre fram och för att det är så jävla spännande. Livet har förändrats så himla mycket, men förändringar är inte alltid dåliga. Den här sommaren ska jag göra precis vad jag känner för. Jag ska göra sånt som gör mig lycklig. Sen sist av allt, jag ska bli moster åt en liten kille så hur kan jag ens göra annat än att älska livet just nu?
 

En helt vanlig tisdag.

Efter en föreläsning och en god frukost ska jag nu få arslet ur vagn och skriva klart en examinationsuppgift. Wish me good luck boys and girls, vet inte hur många boys som läser min blogg men vem vet, det kanske är några riktiga lammkött! Eller ja, inte för att det gör något om dom är äldre heller.
 
 

Jag tror att smärtan tvingar oss att växa.

Har haft en jätte bra helg, synd bara att dom som vanligt går alldeles för fort. Lördagen spenderade jag hela dagen på stugan, tog mig ut på en timmas springtur innan vi åt god påskmiddag och sen festade jag på kvällen med några tjejer:-)

Idag har jag varit hos Carin hela dagen och vi har kommit igång med en examinationsuppgift som ska göra. Jag är så jävla less att plugga, motivationen finns inte där..Mamma bjöd även ut mig på middag idag och nu ligger vi i soffan och gör ingenting. Precis som en Måndag ska vara:-)

Stuglivet.

Lunchen igår var trevlig, roligt att träffa girls som man inte har träffat på länge:-) Sen på eftermiddagen lagade jag och Sofia en magisk oxfilepasta till middag, den blev så jävla god! Sen tog vi det lugnt i soffan resten av kvällen med Bea, Felice och Sofia:-) Jag var skit nervös för att gå och lägga mig eftersom jag sover hemma själv i helgen men det gick bra;-) 

Nu ska jag packa ner några saker sen åker jag ut på stugan där resten av familjen är:-) Vi ska fira mamma med lite god mat och sådär! Senare ikväll åker jag på tjejfest hos Amanda:-)


Skärtorsdag.

Jag hade en jätte mysig dag med mamma igår när hon fyllde år. Hon bjöd mig på lunch på Nodo och sen for vi hem och fikade lite, farmor kom också över och grattade henne. Sen på eftermiddagen lagade vi (hon) gomiddag. Oxfilé och potatisgratäng och efteråt for jag iväg och var med några tjejer ett tag hos Julia:-) Men vid 10 satt jag hemma i soffan igen och såg film med mami. Det var som att min energi tog helt slut, från 100 till 0. Så då kände jag för att vara hem, hoppa i morgonrocken och bara ta det lugnt. 
 
Just nu sitter jag och väntar på att Jullan ska hämta upp mig, hon är hemma från Umeå så hon, jag och Amanda ska fara och handla på ICA också ska vi göra en brunch. Kommer bli gott, hoppas dom också är sugna på våfflor;-)
 
 
 

Myskväll.

Hade en jätte mysig kväll igår med Jessan, nu känns det som att vi har fått prata ikapp lite och jag längtar redan tills hon kommer hem nästa gång:-)

Breakfast.

Jag är egentligen ingen frukostmänniska, men när jag ska träna försöker jag att vara det. Snart åker jag iväg på ett tabatapass och sen åker jag till min favvo Carin, inte nu att jag känner några fler Carin but still;-)

En tisdag som känns som fredag.

Jag har haft en väldigt bra Tisdag än så länge. Har gjort bort ett vidrigt träningspass på korpen och till lunch lagade jag en god basilika omelett, snart ska jag iväg med Linda och köpa en present till Mamma och sen möter jag upp Jessica på nodo för middag, sen hänger jag med henne resten av kvällen. Min efterlängtade jessan:-) Det känns inte som Tisdag men det gör mig ingenting alls. Även fast universitet inte har påsklov så känns det ändå lite som att jag har det, förutom den där jävla stressen som man alltid har längst bak i huvudet. Har jag missat något? Kanske borde jag skriva lite på det där eller läsa lite i den boken? hatar det. Men nu ska jag hoppa i nå kläder och invänta Linda:-)
 
 
 

Bland det bästa jag vet.

Idag är en sån där dag när jag längtar extra mycket att resa utomlands. Ligga på stranden och dricka en strawberry daiquiri och bara njuta, Göra sig klar i lugn och ro för att sen gå ut och leta efter en mysig restaurant att äta middag på. Även fast jag hatar att flyga så älskar jag att resa, att göra ingenting kan vara så jävla underbart ibland.  Men i slutet av sommaren ska jag ligga på någon strand, bara osett i vilket land än.

Slut på helgen igen.

Hade en jätte bra kväll igår, roligaste på länge! Och var ännu lyckligare i morse när jag vaknade upp och mådde bra:-) Idag har jag spenderat hela dagen med Hanna, vi har inte rört oss många meter alls.. Jag blev bjuden på gomiddag av hennes föräldrar, det satt fint i magen! Nu ska jag fortsätta att göra ingenting alls, deppa lite över att det är Söndag för jag hatar verkligen den dagen..
 

Bra start på helgen.

Nu är det helg och jag tänker ta tag i bloggandet, igeeen. Alltså suger på att skriva något på veckorna, men gör så mycket annat.. Ikväll har jag i alla fall lunchat med Hanna och Hanna, sen satt vi mest och pratade. Var inte så jätte sugen på shopping idag, ändå kom jag hem med en tröja.. Int bra jossä. Men den här gången unnande jag mig eftersom jag klarade tentan, wihoo. Jag hittar alltid någon anledning till att köpa något, jag har ett beroende.. Men det känns i alla fall galet bra att ha klarat första tentan!!
 
 

Det känns rätt bra.

Idag är en sån där dag när jag är så jäkla tacksam för alla fina människor jag har omkring mig. Jag har världens bästa familj och utan tvekan de bästa vännerna. Jag är till och med glad över att jag pluggar, för jag har lärt känna så himla mycket härliga personer, jag längtar till nästa inne vecka så jag får träffa alla:-) Tur jag har Carin här hemma i Piteå så jag får träffa henne ofta;-) Snart fyller jag 20, sommaren är nära och sommarjobb är mest troligt fixat! Ja idag är faktiskt ett positivt inlägg, jag är rätt nöjd med hur mitt liv ser ut trots allt som händer nu!
 

En helt vanlig tisdag.

Startade dagen med att gå på Åses styrkemix, jobbigt som vanligt och jag kommer mest troligt ha träningsvärk imorgon. Nu sitter jag hos Carin, vi skulle plugga men vi halkade in på att dregla över bilder på Leonardo Dicaprio istället, alltså utan tvekan en av världens snyggaste män. Att det ens finns såna där snyggingar. Nu ska jag förbi och köpa lite mjölk till mami som mönsterdottern jag är och sen blir det middag, är döhungrig eftersom jag inte åt någonting efter träningen:-) Sen ikväll ska jag till lägenheten och hämta hem de sista sakerna:-)

Jag älskar coldplay.

Call it magic, call it true, call it magic, when I'm with you. And I just got broken, broken into two. Still I call it magic, when I'm next to you. And if you were to ask me, after all that we've been through. Still believe in magic, oh yes I do.
 

Wild love.

Då sitter jag här igen, Måndag. Dig gillar jag fan inte. Måndag är som en sån där person som varken är snygg eller snäll, ingenting att spela med. Nu sitter jag och ska börja plugga, vi har haft möte i morse och nu har vi fått en liten struktur och plan så det känns bra:-) Helgen har annars varit bra, hade dock kunnat byta ut festen i Lördags mot en myskväll. Nog hade jag kul men inte i närheten så kul att det var värt att ligga bakis hela dagen igår, fattar inte ens vart det kom ifrån. Brukar aldrig bli så bakis, men det blev som det blev. Nu har jag den där känslan att jag vill slänga ut datafan genom fönstret. Dom har uppdaterat den till det nyaste och jag fattar ju jävlat åssit, blir kastad mellan sidorna och mitt i allt försvinner allting. E ju så jädra oteknisk, förhoppningsvis lär jag mig det snart. Nu ska jag plugga, byeeee

Glad för att det är helg.

Hade en jätte trevlig kväll igår, är så jäkla stolt att jag stod över efterrätten. Inte det enklaste om ni ser hur mycket gott det fanns, men jag ska fan inte förlora mot Carin!!;-) Idag har jag spenderat hela förmiddagen i frisörstolen, jag blir alltid lika nöjd när Cilla fixar mitt hår:-) Så nu är min enorma utväxt gone forevahh!! Nä inte forever men ett tag i alla fall. Ikväll lagar jag middag och myser med matni och jenko, hur bra låter inte det ens!
 

Har Fredag i huvudet.

Har haft en jätte bra dag på stan med Hanna, har verkligen saknat henne! Vi hade tusen saker att prata om så nu känns det som att vi har kommit ikapp lite;-) Kom hem med ganska mycket grejer också, men nästan allt är välbehövligt! Nya underkläder, nya mjukisbyxor och lite annat inte lika välbehövligt:-) Men jag e gla! Ibland är det kul att spendera!

En av de bättre Torsdagarna.

Igår var sista dagen på inneveckan, åkte sen hem med Jocke från Luleå. Att jag inte har tänkt på göra det förut, stupid me. Ska i alla fall börja göra det nu:-) Sen körde jag ett jävligt jobbigt styrkemixpass på korpen, idag är kroppen lite halv öm. Men jag älsk he. Sen på kvällen myste jag med Hanna och Hanna, tycker om mina tjejer:-)
 
Idag ska jag möta upp en efterlängtad Hanna Vikström för en lunch, det var så sjukt längesen sist!:-) Åh, fy så jobbigt att jag har tre kompisar som heter Hanna nu. Får skaffa smeknamn helt enkelt. Ska bli gott med en lunch och det ska bli kul att träffa henne:-) Sen i eftermiddag åker jag, mamma och Linda på Piteå havsbad och äter middag och ser showen. En helt okej Torsdag tycker jag!
 
 
 

Slut på energi för tillfället.

Sov kanske två timmar inatt, låg och vred och vände på mig ända fram till klockan 3. Efter en dag full med föreläsningar så är jag helt död, har druckit mycket latte idag och ätit en god  lunch så jag klarade mig igenom dagen:-) Just nu sitter jag och ser tv, men sen blir det en väldigt tidig kväll:-) Sista dagen i Luleå imorgon sen tar jag helg! Magiskt!