Bra onsdag

Hälsoresan för oss i freja idag, riktigt kul! Alla stationer var grymt roliga och det gäller att kunna bjuda på sig, men det har vi i bf inget problem med;-) Sen efter lunch for vi till korpen och hade styrke mix och spinning, det var ju mindre kul eftersom mina ben var döda men annars så! Jag har verkligen varit duktig med träningen idag, 2 träningar med skolan och nu har jag även kommit hem från fysträningen med laget, f y f a n. Men 2a kom vi, bra där amanda;-) Nu ska jag vänta på att mina nybakade bröd blir klara och sen ska jag bara mysa sönder, det förtjänar jag verkligen!





Det var även en station där man skulle svara på frågor om sin kompis typ, jag och jullan fick alla rätt! Nog känner vi varandra rakt igenom nog;-) babe


you found me

Har handlat första julklappen idag, till min kära syster. Har nyss varit med mamma på dollarstore och köpt 3 ljuslyktor och lite godis! Så nu ska jag mysa i min säng, plugga lite och äta godis:-) Imorgon har vi inte vanlig skoldag, vi ska göra massa roliga saker med övriga freja och sen går vi iväg på korpen efter lunch och tränar:-) Mycket roligare än att sitta i skolbänken! Nu ska jag lägga mig och läsa i min svenskabok som vi ska göra en analys på, herrå


halv åtta hos mig.

Ont i huvudet, aj. Slagit i lilltån, aj. Ätit för mycket mackor så fick ont i magen, aj. Mycket aj nu, men ibland måste man få tycka synd om sig själv helt enkelt! Sitter och ser tv med mami och känner hur ögonen blir tyngre, ska hoppa in i duschen nu och sen bädda ner mig i sägen. Älskar att bara ligga där och göra absolut ingenting, det gör såna här tråkiga dagar lite mysigare:-) Imorgon får jag iallafall en timmas sovmorgon, yeee sweet.


here I am.

Äntligen är måndagen över, nästan. Ingenting gick som det skulle imorse..spillda oboy glas, brända mackor, sträckning i låret och som pricken över i:et så hittade jag en vidrig larv i köket. Hur den nu har kommit in? tror det följde med mossan mamma har plockat. Men iallafall, feg som jag är så vågade jag inte döda den utan jag ställde en kaffemugg över den och lämnade den åt mamma. Nu ska vi snart äta god kyckling och efter det bär det av på tråkig gymträning..hatar det;-) Sen ikväll ska jag göra klart ett arbete och skicka in det:-)


mys


Jag är nöjd.


skyltsöndag

Ska borta igenom håret och sen far jag med mamma på skyltsöndag, känner att jag är jäävligt snygg idag!.. Vaknade upp 11 och kände mig bakis, lite svårt att bli det med tanke på att jag hade myskväll igår men tror det beror på att jag har sovit så lite i helgen :) sen kommer lilla farmor hit och fikar, mysigt!


Mobilblogg

Inte sovit många timmar inatt,men det är ett litet problem! Vi började igår hos dennis och sen bar det av till jenkans 18 års fest, kul att träffa alla:-) kom hem vid 12 idag och då julpyntade jag och mamma,vi bakade även en saffranskaka som vi ska äta imorgon när det är första advent. Imorgon bär det av till kyrkmarknaden med mamma för att få lite julstämning,nu väntar jag bara på snön som säkert många andra:-) skulle egentligen hänga med nå tjejer ikväll men är så sjukt trött. Nu ska jag fortsätta se film,puss hei

18 års fest.

Vaknade upp imorse med världens huvudvärk och mådde illa, bra start på dagen! Men efter att jag somnade om ett litet tag så blev det bättre, men ändå inte bra. Men jag tänker inte ligga hemma och ha tråkigt ikväll för det eftersom vi ska fira jennifer! Hoppas på en bra kväll vilket jag tror det kommer bli, och trots mitt dunkande huvud så är jag riktigt taggad:-)


går över till fell3 snart och fixar mig där, heej


just the way you are

Bakade kolakakor som blev brända, fuck. Men lyckades bryta någon bit som var god, inte mer;-) Sitter just nu och ser "uppdrag missbruk" så hemskt, men jag älskar såna program. Dock jobbigt med mamma som sitter och gråter i andra soffan, den kvinnan gråter till allt.. haha. Tänkte göra mig en god skinkmacka och lite varm choklad, jo det skulle sitta fint! Sen säger jag godnatt, sovgott alla fina!


nååååh!


Dear santa.

Resa till göteborg för att träffa min fina vän amanda
Underkläder
Spotify premium
Hårprodukter
Träningskläder
Presentkort
Iphone skal
Leilas bakbok
Färgning hos frissan
Rikskuponger
Mössa
Ny svart halsduk
En kofta

Såhär ser min önskelista ut just nu, mamma som inte tycker att jag har önskat mig nå. Vad är hennes fel undrar jag då?


grattis jennifer ♥

Drömde en riktigt obehaglig dröm inatt, vaknade och var jätte rädd flera gånger. Hur kommer det sig att när man drömmer mardrömmar så hamnar man alltid tillbaka i samma dröm när man vaknar till, och när man drömmer en bra dröm så är det omöjligt att komma tillbaka? konstigt det där. Iallafall..efter skolan for jag och åt min min syster, vi pratade lite om allt och nu sitter jag och lyssnar på när pappa dammsuger och sjunger på Tove styrkes "when you call my name" eller vad den nu heter.. förjävligt låter det då iallafall. Ska se lite tv och sen far jag kanske och fikar hos jennifer eftersom hon fyller 18, grattis babe! Hoppas bara jag hinner!






kryddar med bilder bara för att visa att jag gillar dig, hehe


If I had you

Fick ett sms av jennifer som gjorde min kväll, så himla kul! Annars så har jag gjort bort ett riktigt jobbigt konditionspass ikväll, men jag älskar verkligen känslan efteråt:-) Gjorde varm choklad och åt 2 nybakade mackor när jag kom hem, satt fint. Just nu sitter jag och ser fotboll med pappa, Milan-Barca för er som har missat det. Jag brukar inte se fotboll men såna här stora matcher kan vara kul:-) Torsdag imorgon, alltså snart fredag! Tar en sovmorgon till kvart i 11 eftersom jag ska iväg och intervjua en lärare någon dag så jag tar lite ledigt, det förtjänar jag! Nu ska jag fortsätta att njuta av att Milan just sköt in 2-2, bye!



vill lägga in så många fler, så fina.


10 mysiga när vi närmar oss jul.

♥ Äta alldeles för mycket pepparkaksdeg och få ont i magen
♥ Klä sig i tjocka halsdukar och sköna mössor
♥ Dricka glögg 
♥ Lyssna på julmusik
♥ Lägga ner tid på att göra fina paket
♥Julpynta med mamma
♥ Kliva upp tidigt för att se julkalendern
♥ Tända värmeljus
♥ Vara ute och dricka varm choklad
♥ Baka flera olika sorters julgodis


powernap


har tagit på mig min mysiga morgonrock, ska försöka mig på en sån där powernap som jag aldrig än har klarat av!


UNDER OMBYGGNAD

                                   

say my name

Varit på utvecklingssamtal med mamma, gick fint som vanligt. Men det känns konstigt när min lärare frågar hur jag mår, hon tycker att jag har varit så nere sista tiden. Hon undrar varför jag har gått från att vara så glad och utåt till så tyst och trött. Och jag har helt ärligt ingen bättre förklaring än att jag hatar den här tiden på året eftersom det är mörker hela tiden och att jag sover för lite. För jag har absolut ingenting annat att klaga på, men snart börjar allt det mysiga med julen och då lovar jag att allting kommer bli lite roligare! Lite lov är allt som behövs;-) Men nu ska jag göra den här kvällen lite roligare och skriva på mitt arbete, pusshai


Here's to the heartbreakers

Tråkig dag i skolan, har UF nu men eftersom jullan är sjuk så gör jag ingenting. Sitter istället och lyssnar på bra låtar som har världens finaste texter, hur kan man bli ledsen när man lyssnar på dom när man egentligen inte är det? Det är som att dom träffar en punkt där alla känslor sitter. Utvecklingssamtal idag och det kan ju vara det mest ovärda som finns, men sen ikväll blir det plugg om jag inte ska hänga med jenniferoch några:-) Men måste göra bort lite saker i skolan


du e bra


sömnbrist.

Inte sovit en minut inatt, varför ska jag alltid tänka på varje liten sak som hänt den senaste tiden när jag går och lägger mig? Jag funderar, analyserar och funderar lite till. Och det har faktiskt börja bli till ett problem, oftast somnar jag ganska snabbt men det finns kvällar när jag ligger vaken hur länge som helst även fast mina ögon bara vill falla ihop. När pappa for på jobbet i morse var jag fortfarande vaken, och då var klockan halv 7! Jag vägrade fara på de två första lektionerna på skolan eftersom jag ville sova, jag kunde inte somna om men jag låg och drog mig till klockan 10 iallafall. Jag känner att jag går på extra energi nu, men jag kan förhoppningsvis sova gott ikväll.

typ såhär söt just nu


söndag.

Kul kväll igår, så länge det varade...hehe. Roligt folk iallafall:-) Vaknade först 9, sen halv 12 och sen halv 2. Ville dö men efter ett skrov där vid 4 började jag bli människa igen:-) Inte rört mig en meter idag, och tänker inte göra det heller. Har laddat upp med några bra filmer så ska bädda ner mig och se dom, och deppa över att det är måndag imorgon.


party

blev en myskväll igår, såg 2 riktigt bra skräckfilmer och vi tittade även på idol:-) Älskar när filmerna är så läskiga att man måste ligga och gömma sig bakom filten, vet inte varför man känner sig tryggare av det eftersom man fortfarande ser hela tvn. Men det känns helt enkelt bättre! Jag somnade där vid 1 efter att ha haft ont i huvudet hela dagen, inte skönt! Vaknade imorse av att pappa stod och sjöng i duschen, tack kära far. Idag har jag bara tagit det lugnt, legat och kollat på filmer från när vi var små. Jag såg ut som en levande köttbulle, men söt var jag! haha. Ikväll blir det party med nå bra brudar, mimmi var nyss förbi med sina saker och jag känner att taggen börjar komma:-)

 


beautiful liar

Fredag imorgon, kommer sitta så fint med helg! Mys och lite fest, bra helg med andra ord:-) Sitter och ser på handen som gungar vaggan med mamma, sett den så många gånger men den är fortfarande lika bra! Ska renbädda sängen och sen lägga mig och se fråga olle dokumentären och gnaga på några vindruvor. Det kan ju vara världens fulaste program men ändå så kul;-)


innan jag kände dig

Min dator är död, och blir så irriterad för då måste jag ha våran gamla bärbara.. den är värdelös! Men alltid bättre än ingenting. Idag på skolan så såg vi när några sjöng, och måste bara säga att jag älskar anna wallinders röst! Så himla duktig:-) alla var ju bra men hon var snäppet bättre;-) haha. Nu tänkte jag städa mitt rum eftersom jag alltid lyckas stöka ner under veckorna, sen ikväll blir det bara att mysa! en sak till, min hälsena gör sjukt ont så hoppas bara att det inte är någonting allvarligt. heidå


sitter och skriver på ett arbete om Downs syndrom, asså så grymt söta vissa är! haha


harder to breathe

Tråkig skoldag, som vanligt. Vi gör verkligen ingenting på lektionerna och därför går veckorna så himla söligt! Har nyss varit på dollarstore med linda, köpte bara lite småsaker:-) Nu ska jag skriva lite på mitt samhällsarbete och efter det fundera lite på vad jag ska prata om imorgon, vi ska prata 5 minuter på svenskan. Tycker inte det är jobbigt bara svårt att veta vad man ska prata om;-) Och en sak till, min träningsvärk dödar mig. Haha men sånt gillar jag!

Det här bakade vi idag på matlagningen, muffinsarna var dock äckliga


21:30

Måste bara säga att jag älskar att Ashton kutcher har fått en stor roll i 2 1/2 män, det har blivit så himla mycket bättre! Både bra skådis och helvetes snygg att titta på;-) Föredrar han dock i kortare hår och utan skägg men what to do liksom? Nu ska jag hoppa i duschen eftersom jag inte har gjort det än, kan tydligen vara ganska seg.


Hur många lingon finns det i världen

Äntligen är måndagen över,gymträningen är också bortgjord vilket känns riktigt skönt:-) sitter just nu och ser "hur många lingon finns det i världen" med mamma och pappa,älskar människorna i den! Så himla sköna. Ska snart hoppa i duschen och efter det ska jag göra 2 goda mackor och ett oboy glas, det sitter alltid fint! Sen säger jag godnatt och hoppar i säng, bye:-)

julkänsla

Har sett ett avsnitt av mysteriet på greveholm, oj vad jag älskar det. Det är just såna stunder som jag känner hur mycket jag älskar julen, allting är så mycket mysigare då. Trots att det är iskallt ute och det är stora högar med snö så blir jag ändå glad av att få packa på mig kläder och gå ut och titta på alla hus som ser gulliga ut med alla ljusslingor och granar. Nästan som små tomtestugor, jag älskar att komma hem om kvällarna och känna hur det kan lukta glögg i hela huset eller att se hur en massa ljus är tända bara för att mamma älskar sånt. Jag längtar varje år till att julpynta och klä julgranen som vi alltid gör tillsammans, trots att jag och min syster har blivit stora. Vi lyssnar alltid på samma julskiva, alltid samma låtar som vi gjort varje år så länge som jag kan minnas. Vi skrattar alltid på samma ställen i låtarna och vi blir jämt förvånade över hur bra pappa lyckas sätta upp ljusen i granen. Och varje år är det till julbaket som jag längtar mest, få göra flera sorters godis och få äta av den äckligt goda pepparkaksdegen som jag jämt lyckas äta för mycket av. Jag och mamma har redan planerat ut vad vi ska ha som adventsfika, eftersom varje advent så ska vi vara tillsammans och dricka glögg och äta någonting gott som har med julen att göra. Och det är ju faktiskt det som är det mysiga, att vara tillsammans. Vet egentligen inte varför jag skriver det här, men jag längtar så himla mycket. Och det här året ska jag även se julkalendern, även om jag måste tvinga mig upp ur sängen!


farsdag

Bra kväll igår, en bra skräckfilm lyckades vi få ihop iallafall;-) Söndag idag, och dom suger alltid. Skulle fara och se hockey med ida och sofia men hade tyvärr ingen skjuts.. Ska snart gå och köpa godis och sen dö i sängen, finns aldrig någonting roligt att göra på söndagar. Blir även daimtårta och vaniljsockerkaka ikväll, fira att det är fars dag;-) lite fika tackar jag sällan nej till!


Kära far steker i turkey


Myskväll.

Mys här med 3 tjejer och 3 killar, oh what a night;-) haha, ska kanske springa över till min kära granne marcus och se om han har någon äcklig film eftersom jag bara har hittat en:-) Ikväll sover jullan här, mysigt med lite sovsällskap eftersom det inte är nå kul att sova själv om man är rädd.. haha. Nu ska jag snabb blåsa håret, heei


den här ska vi se, äckligt pojk


speak out

Rätt åkte ut ur idol igår, och pinsamma jävlar som stod och grät i direktsändning!! herregud.. haha. Idag ska jag städa rummet lite snabbt och sen baka pappas favoritkaka eftersom det är fars dag imorgon, snäll dotter han har fått. Drömde att det var sommar och lk och jag var där och festade loss med världens bästa tjejer, meeen när jag vaknade så var det samma tråkiga årstid. Ikväll blir det nog filmkväll här med lite folk, ska plåga mig själv med att sova själv efter att ha sett skräckfilmer:-) starkt av mig. Ha en bra lördag!


hittade annars en GANSKA gammal bild på mig, haha...


there you are

Äntligen helg, så himla skönt! Ikväll blir det mys hos jullan med hon och amanda:-) Blir att se idol och bara ta det lugnt, känner att jag kommer vara riktigt trött ikväll eftersom jag har sovit väldigt få timmar den här veckan. Helgen kommer iallafall vara lugn, men sånt behöver man ju ibland också. Borde städa mitt rum men det är fredag och jag är trött så det blir inte av! haha, men ha en bra kväll allihopa. Och håll utkik efter frågelådan den kommer snart men måste fixa lite i designen först:-)

mina pärlor!


nothing but love to you

Vet inte vad jag ska skriva, för har verkligen ingenting roligt att berätta. Ska iväg på dollarstore med mamma och köpa choklad för idag ska jag plugga, måste skriva klart det där förbannade arbetet idag! Annars då? Helg imorgon och det känns riktigt bra:-) Lektionerna på fredagar är också väldigt slappa vilket också känns bra! Nu kom mamma så ska dra, heido

Blir glad när jag ser bilden, du e så söööt


call your girlfriend

Älskar att träningarna är igång, första fysen idag var riktigt jobbig! Men känslan efteråt är oslagbar, det enda jag hatar med träningar är att passa tider.. Vill träna när jag känner för det och inte när jag måste, men bara bita ihop eftersom det är kul när man väl är igång;-) Nu ska jag bädda ner mig i soffan framför en film, börjar kvart i 11 imorgon vilket är väldigt ovanligt. Men jag behöver verkligen det eftersom jag har sovit så himla dåligt hela veckan, så hoppas på många timmar inatt så jag blir människa igen:-) Sov gott finisar, hejdo


she will be loved.

Skrev nyss ett helt inlägg men råkade radera, fuck. Slutade iallafall klockan 1 idag, efter skolan bäddade jag ner mig i soffan med pepparkakor och mjölk. Så himla gott! Nu har jag nyss pressat i mig lasange och ska snart fara iväg på thompson träningen! Hoppas på ett äckligt jobbigt pass, fast vet inte hur det kommer gå eftersom min träningsvärk dööööödar mig. Jag kan knappt gå och när jag ska sätta mig vill jag dö, okej inte så farligt men nästan! Men nu ska jag skynda mig. Herrååå. Jo en sak till, imorgon ska jag fixa en sån där frågelåda bara så ni vet:-) orkar aldrig lägga ut enskilda frågor som folk ställer så samlar allt i en sån:-)


give me something


Mörkt när man vaknar, mörkt under dagen och mörkt på kvällen. Är verkligen less allting nu, känns som att jag är mitt i en höstdepression. Kanske låter lite väl dramatiskt men jag går runt som ett levande lik under dagarna, jag är så sjukt trött att jag knappt orkar ta mig upp på morgonen. Sen att man måste plugga när man kommer hem gör inte saken bättre. Okej nu låter jag väldigt negativ jag vet, men jag är nog inte den enda som känner så här just nu. Vill bara att julen ska komma så man får den där mysiga känslan, jag behöver den nu. Nu ska jag plugga, hejdå


with every heartbeat

Död imorse,död nu, kommer vara död sen. Blir så jävla trött av allt detta mörker. Iallafall, första träningspasset igår med thompson och jag har träningsvärk.......haha illa! Men alltså har det gett någonting vilket är bra;-) sitter och ska ha matlagning nu men som vanligt är våran lärare seg och går iväg och gör någonting annat. Kommer ha en jobbig vecka, 3 arbeten och 2 som ska in.. älskar livet just nu


hang with me

Förlåt för dålig update igen, men nu när skolan börjar om blir det bättre! hoppas jag.. Fest hos kim i fredags, kul fest och jättre roligt att träffa allt folk:-) Och igår var det myskväll hos johanna med ett gäng jätte bra brudar, nu har amanda farit hem till göteborg och jag kommer sakna henne! Men snart syns vi igen babe. Skola imorgon och jag vill dö, har ett oskrivet arbete som ska in och min dator har dött. Awesome, älskar livet! Men nu ska jag deppa lite, nä kanske inte men heido

Snor några bilder från johanna




städning

Dålig uppdatering, I know. Men har gjort så mycket att jag inte har haft tid, mitt lov har än så länge varit jätte bra:-) Igår for jag,rebecca,felicia och sara till luleå och jag kom hem med 2 koftor och 4 tröjor. Grymt nöjd:-) Sen på kvällen såg jag innebandy med ett bra gäng, nu håller jag på att städa eftersom mitt rum ser FÖR jävligt ut, vet inte ens vart jag ska börja.


Luleå

Skulle till horlax ikväll med anna och umgås med nå bra tjejer men det är så svårt med skjuts när päronen jobbar,dom orkar inte hämta så sent! Hänger med dom imorgon kväll istället,då blir det att se innebandy och sen får vi se:-) hänger med felicia ikväll vilket också e braa! Imorgon far vi till luleå och förhoppningsvis kommer hem med några påsar! Då vet ni,ha en bra kväll mina homies! Puss