Morsdag.

Många säger nog att dom har världens bästa mamma, men jag har utan tvekan det faktiskt! Bakade en key lime pie till henne som vi fikade av också gav jag och Linda henne en liten present:-) Nu ska jag packa väskan inför Kiruna eftersom det bär av imorgon..woopwoop!

Felle 22 bast.

Hade jättetrevligt igår med bra människor och det bästa av allt är att jag inte är det minsta bakis idag!

weekend.

Lunchade och gick på stan med Carro igår, så tur att jag har henne när jag jobbar i Kiruna! Sen åkte jag iväg på korpen för ett härligt pass innan det var dags för grillmiddag här hemma med hela familia. Blev massa prat och spel och det känns så bra att mitt lag vann i allt! lööv that feeling.



En sån där fin dag.

Vilket väder vi har haft idag, man har ju nästan fått sommarkänsla!



Ingen annan än mig.

Suttit med rapporten nästan fem hela timmar idag så jag känner mig riktigt nöjd, nu ser jag äntligen slutet av tunneln så imorgon blir jag nog klar!! Då tar jag äntligen sommarlov, kommer inte en sekund för tidigt. Sen kom den här gullkillen och hälsade på så hann att pussa på honom innan jag var tvungen att åka på träning, så nu står H.I.T på schemat:-) 


Breakfast in bed.

Nu är jag redo för rapportskrivning hela dagen.

LEO.

Fick hem dessa två igår, älskar leopardmönstret. Koftan blev jag kär i, så skön!

Nära sommarlov nu.

Nu är två examinationer avklarade och sista inneveckan snart slut, känns riktigt bra! Blir dock råplugg hela veckan för jag ska vara klar med sista rapporten på fredag, för ska inte ha kvar något i skolan när jag börjar jobba:-) 
Unnade mig den här godingen igår. Älskar färgen så kände att jag var tvungen!

Fotbollssöndag.

Vädret blev ju hur bra som helst igårkväll så jag och Amanda for och hejjade på våra boys som spelade korpenmatch, vi får ju tydligen hejja bättre nästa gång eftersom dom förlorade med 2-1 men det fixar vi! Sen for vi hem och såg film och jag fick somna bredvid min favoritkille, sånt äger ju.



Gårdagen.

Grillmiddag, kubbspel och mys hos Hanna igår. En bra kväll men viktigast av allt är att vi tjejer krossade boysen i kubb, 3-0 i matcher. Kändes riktigt bra att slå dom, älskar att vinna!



Fredagsmys.

Myser med den här goa killen och Amanda och Sanna ikväll, en sån där lugn kväll och det klagar jag inte alls på:-) Ikväll sover jag och rickard hos mig och jag längtar tills jag får krypa ner i min renbäddade säng, löv it!

Lever gör man inte om man dör.

Pluggade imorse, det gick åt helvete så blev arg och klickade hem kläder från olika hemsidor för 2000 kr, blev glad igen och pluggade sen lite mer! Sen har jag gjort bort massa tråkiga ärenden och även ätit middag med Emelie:-) Nu ska jag på bodypump och sen ikväll är jag med Emelie, så avslutar den här dagen på ett bra sätt iallafall!

Nära nu.

Pluggat som ett djur ikväll, vidrigaste rapporten på länge, hunnit bli på dåligt humör mer än en gång ikväll! Fått hem anställningspapprena idag också har vi beställt arbetskläder, nu är det nära..men även fast det känns sjukt värdelöst så känns det samtidigt veldi bra att få dra in cash! 

Blame it on me.

Sovit jättedåligt inatt också, fattar inte vad felet är..Blir så irriterad. Sitter hos rickard och ska äta frulle och sen tar jag en prommis till korpen och tränar innan det är dags för plugg hela dagen, känner mig nästan motiverad till att plugga klart så jag slipper det ett tag:-)



Tisdag.

Jag har sovit jätte dåligt inatt, låg och snurrade runt till efter klockan tre så är rätt trött idag. Nu sitter jag och ska köra styrkemix med Åse, gruvar mig för det är så jävla jobbigt men det är ju så skönt efteråt:-) Sen åker jag och pussar på viggo innan det är dags för möte!

igår skrev jag klart en rapport och skickade in så nu har jag bara en inne vecka kvar med lite redovisningar och sen en rapport kvar, dock en väldigt stor men det är ändå sista!! sen tar jag fan sommarlov. Känslan är magiskt!



De fick sin plats i mitt lilla kök.



Storheden.

Hängt med mami hela dagen, vi for på storheden och jag böt storlek på ett par träningsbyxor som jag fick när jag fyllde år också köpte jag ett par till eftersom det var så himla bra pris. Kom även hem med ett par nya skor, får se om jag ska ha dom som träningskor eller till vardags:-) Lunchade på max gjorde vi också! tog igen bakiskäket idag eftersom jag inte klarade av att 
äta igår;-)
 
Snart ska jag sätta mig i möte och redovisa ett arbete, sen ikväll blir det nog mer plugg!

Födelsedagsfest.

Taaaack till alla som kom och firade mig i lördags, utan tvekan världens bästa tjejer! Femkamp, frågesport och herr&fru som jag och anna kammade hem en säker vinst i;-) Sjukt rolig kväll vilket resulterade i att jag låg bakis till halv 10 igår, ville dö. Fick i mig en macka strax efter 9 annars hade jag legat med spyhinken hela dagen, så tacksam att dagen är över;-)

Om att älska.

Fick finaste boken av syster, fullkomligt älskar hennes texter. 

Balance.

Balance is the key in everything you do. Dance all night long and practice yoga the next day. Drink wine but don't forget your green juice. Eat chocolate when your heart wants it and kale salad when your body needs it. Wear high heels on Saturday and walk barefoot on Sunday. Live high and low. Move and stay still. Embrace all sides of who you are. Be brave, bold, spontaneous and loud and let that complement your abilities to find silence, patience, modesty and peace. Aim for balance. Make your own rules and follow your own path and don't let anybody tell you how to live according to theirs.

cosy.

Varit med Rickard hela dagen, vi låg i soffan till efter klockan två och jag har fortfarande inte kommit ur pappas stora morgonrock. Såna dagar äger ibland, att inte göra någonting alls. Har en myskväll hemma med mamma och pappa ikväll och det känns väldigt okej, kommer inte ihåg sist jag bara var hemma en fredagkväll:-)



Are you waiting 'til the time is right.

Hälsade på lilla farmor igår, invigde nya träningskläderna, åt grillmiddag och såg film hos emelie på kvällen, bra dag! Idag startade jag dagen med ett möte, vem sätter ens möte idag? Hatar att ha skola fredagar, lägg av bara.

21.

Har haft en sån bra dag med väldigt fina presenter och god mat på o'learys med Rickard, mamma, pappa, Linda och Dennis:-) Fått mig massa nya träningskläder, springskor, träningsredskap, underkläder, presentkort på hårfärgning och pengar. Så imorgon blir det ut att inviga allting ute i spåret, blev så sugen! 

Gårdagens träning.

Backintervaller på strömlida som Åse höll i, fyfan så jävla jobbigt. Galet skönt efteråt men benen var helt döda, på tisdag är det dags igen!

Dinner.

Magisk måndagsmiddag med Emelie.

Solen tittar fram.

Pluggat stor del av dagen och städat lite  i min stuga, fast egentligen vill jag bara sitta ute när vädret är såhär fint! Dock är det ju halvkallt om man inte hittar ett ställe där det inte blåser, men annars så! Så även fast jag har suttit inne hela dagen så blir jag så mycket gladare av att se solen titta fram:-) Nu ska jag ut på en löprunda i springspåret vi har här, hoppas jag inte springer vilse som min kära mor gjorde;-)

Skellefteå.

Hade lika kul i Skellefteå som alltid! Jag, Ida, Rickard, Rebecka och William åt middag tillsammans och sen kom William och Evelina också:-) Vi var hemma hos Ida och Rickard hela kvällen innan vi gick ut på verandan, jättetrevlig kväll! Är så glad att jag fått lära känna hela det där gänget!
 
 

Gårdagen.

Så mysig dag igår, moster och bengt kom och det var så kul att få träffa dom!! Mamma lagade renfilé som blev så stört gott, sen satt vi ute vid elden ett bra tag innan det blev kubbspel, mitt lag förlorade men what to do. Sen kom rickard också avslutade vi kvällen med min efterrätt och massa surr:-) så mysigt!

Nu ska jag göra mig i ordning för att åka till skellefteå och min efterlängtade ida, blir fest ikväll och det känns kul att få slippa festa i piteå:-)



Hold back the river.

Härlig prommis på grisberget igår med mändy, synd bara att jag lyckades få skavsår så nu har jag väldigt ont på hälen, en sån där fin liten vattenblåsa blev det..Efteråt såg jag och rickard film med emelie och jesper, även om jag inte tyckte filmen var så jättebra så det blev mer fokus på prat med emelie:-)

Nu ska jag på bodypump och sen åker jag hemåt, idag kommer min moster och hennes man hit så ikväll blir det god middag och häng in tha woods.

Nära helg nu.

Lunchade med en efterlängtad Hanna niko idag, jag har haft så fullt upp i skolan och hon har varit mycket i stugan så det har helt enkelt inte passat..Vi satt och surrade ett bra tag och det var så kul att träffa hon igen:-) Nu ska jag följa rickard på stan och köpa shoes och sen far jag och Amanda och går på grisberget:-)
Är så nöjd över mina nya guldsmycken som jag fick av mami- två armband, en ring och ett halsband som min mormor och mammas mormor ägde, känns kul och speciellt att få ha dom.


Dessa två tjejer alltså.

Free yourself from negative people. Spend time with nice people who are smart, driven and likeminded. Relationships should help you, not hurt you. Surround yourself with people who reflect the person you want to be. Choose friends who you are proud to know, people you admire, who love and respect you- people who make your day a little brighter simply by being in it. Life is too short to spend time with people who suck the happiness out of you. When you free yourself from negative people, you free yourself to be you- and being you is the only way to truly live.
 
 

Ren och skär kärlek.

Din plats i mitt hjärta är svår att konkurrera om. Moster favorit kille.

Du kan skina.

Vaknade hos rickard vid halv tio men stannade kvar där eftersom jag hade träning halv tolv så kändes ju onödigt att åka hem innan när man bor in tha woods lixååm. Nu har jag nyss ätit lunch  och är inne i en period där jag jävlat avgudar stekta ägg, hoppas jag inte börjar hata det sen när jag blir less.. Nu ska jag skriva klart ett arbete som jag ska redovisa klockan fyra, vem sätter ens ett möte den tiden..fy.



Lunch.

Suttit i föreläsning sen kl nio och nu är det lunchpaus. Idag blev det en skink och ostomelett med basilika, såå gott! Nu blir det plugg resten av dagen, weei.

Ny vecka.

Idag har jag varit och tagit leverprover, gjort lite andra ärenden och städat hela stugan. Ätit middag hos Emelie och Jesper och sen körde jag ett lätt träningspass eftersom jag fortfarande är sjuk men galet less att vara still..

Resten av veckan kommer bara bestå av plugg, eller rättare sagt hela maj...men klumpen i magen blev lite mindre när jag såg att jag klarat alla arbeten i förra kursen så nu kan jag lämna den utan kompletteringar, magiskt!! nu kryper jag ner i min renbäddade säng, natti:-)



Senaste dagarna.

Har firat valborg med gomat och lite drinkar, grillat och förfryst rumpan i skogen med bra peeps, myst och varit i kåbban. Ber så hemskt mycket om ursäkt för min dåliga uppdatering hanna, ska bli bättre nu! Nu har jag och rickard nyss varit och ätit hos mamma och pappa och nu är nog planen att dö i soffan framför en movie, är så trött så det låter sjukt bra.