Mysmåndag.

Igår hade jag en jätte mysig kväll med gomat hos Antons pappa och sen avslutade vi kvällen i soffan framför Wallander med en godispåse. Så värd det. Idag är första måndagen sen jag slutade skolan som jag inte jobbar, och det är fruktansvärt skönt. Tog mig en sovmorgon och åt en riktig gofrukost, nu ligger jag och ser tv. Men har ingen som helst panik över att jag är ledig idag eftersom chefen lät väldigt positiv att dom kommer ringa in mig eftersom jag typ är den enda vikare de har för tillfället, så just nu njuter jag bara av att vara hemma.
 

Fyra från igår.

Hade jätte roligt hos Jennifer igår, sen efter 12 blev det utgång på challenge! Det var mycket roligare där igår än vad det brukar vara då det är 18+, blev positivt överraskad eftersom jag annars inte tycker om att gå ut:-) Nu har jag nyss bakat en rulltårta, bara sådär! Ska göra mina kära skapare (mamma och pappa) glada med att ge dom något gott att äta efter maten, ha en bra Söndag!
 
 
 

Lördagsbrunch.

Igår var jag och Anton och bowlade med våra kompisar (ja vi har faktiskt sådana). Jag kom tvåa, egentligen skulle jag ha kommit på första plats men det verkar ingen bry sig om. Idag bjöd jag några tjejer på brunch i lägenheten, så synd att man inte orkar äta av alla gosaker som vi hade dukat upp..mysigt var det i alla fall! Nu ska jag fixa mig klart, sen rullar jag mot Bergsviken där Jennifer och Calle ska ha fest:-) Får se om jag festar, om dom inte ska gå ut gör jag nog det:-) Ha en bra Lördag!
 

Middag på Renön.

 
Igår bjöd Sofia upp på Taco, riktigt gott var det! En mysig kväll med mycket prat:-) Rullade hem i en iskall bil och lite halvrädd att köra på en älg eller typ en oxe för att det var så mörkt. Idag har jag jobbat, köpt nya träningskläder och bränt någora hundralappar på mat. Sånt svider, men sista Kirunalönen rullade in på kontot igår så jag kanske förtjänade det! Nu ska jag iväg på tabata och hur det kommer gå med min vidriga träningsvärk, det återstår att se, sen ikväll ska jag endast ta det lugnt. Imorgon kommer en efterlängtad helg!:-)
 
 
 

The water sweet but blood is thicker

Nu är jag här igen, lite seg med bloggningen som vanligt men jag har så mycket annat att göra. Igår hade jag min första dag på mitt nya jobb och det känns bra, på kvällen myste jag men Hanna. Idag har jag också jobbat och ikväll ska jag till Emma på 18års fika:-) Grattis igen!! Nu ska jag göra middag så jag får någonting i magen innan träningen, ska testa bodycombat om det hette så. Aldrig testat det så vi får se vad jag tycker om det:-) Bye!
 
 
 

Last soul on earth.

Jätte mysig kväll igår hos Reggo med bra tjejer! Sen for jag och Hanna ut och gled i hennes car och levde jävel i Piteå stad:P Fast nä. Men fick prata av mig hos en av mina absolut bästa, det äger. Just nu väntar jag på att min paj ska bli klar och sen kommer det ganska mycket folk hit och fikar eftersom Anton ska firas:-) 
 
 

Nu är det nära

Idag fyller min kille 20 år, grattis till han igen! Jag tycker typ det är större än han.. kanske för att jag själv längtar så galet mycket tills jag fyller 20. Annars så är jag på ganska bra humör, hemgång imorgon och då är det sista gången jag behöver åka den där jävla vägen! Nu ska jag snart tillbaka till lägenheten och städa eftersom det är som klart med provtagning. Sen ikväll ska vi gå ut och äta gomiddag eftersom det är min sista dag, så det känns inte allt för hemskt att vara här nu:-) Ska bli så himla kul att få börja jobba i Piteå, att faktiskt kunna planera in saker trots att det är arbetsdag.
 

Things we lost in the fire.

Igår var det en bra Måndag, avverkade ett 30 minuters spinningpass och ett styrkemixpass trots min vidriga träningsvärk från i Söndags. Fikade även med Anna på stan och på kvällen myste jag på Nodo med Sofia, Sofia och Felice:-) Idag mina vänner kan jag säga att den där träningsvärken är åt helvete mycket värre, tror att den enda muskel jag inte har ont i är lilla stigbygeln inne i örat. Höll okryddat inte på att ta mig upp ur sängen, men samtidigt så himla kul att känna att träningen ger:-) Nu väntar jag på att pappa ska bli klar sen åker vi till den där förbannade pisshålan Kiruna, men sista veckan nu!! Oh lord vilken lycka, endast två nätter också, bye!
 

Lägenheten

Jag har fått några frågor om att lägga ut lite bilder på lägenheten, och som den älskvärda bloggerska jag är så tänker jag göra mina läsare nöjda! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Två från i Fredags

Hade väldigt roligt hemma hos mig i Fredags, men utgången sög! Dött och väldigt tråkigt. Igår ville gud straffa mig för att jag festat för jag mådde piss hela dagen, att jag också var tvungen att städa gjorde inte saken bättre. Men sen spenderades kvällen hos Matilda med massa andra tjejer där vi åt taco och såg skräckfilm, fyfan så läskig men sjukt bra! Har haft en bra helg och nu försöker jag hitta taget inför den sista Kirunaveckan!
 
 

Vi bara myser

Spinningpasset gick jätte bra, var död efter men det är ju så det ska vara. Nu sitter jag och Anna och myser med te och ser "de dejtbara". Så himla söta! Får inviga mina nya saker också, kult kult. 
 

Fyndat

Idag är en bra dag, har fyndat jätte fina saker på Village på deras utförsäljning och eftersom det var 50% på allt så blev det inte alls så dyrt. Nöjd med allting. Tog även helg idag och det känns riktigt skönt! Veckorna går så himla snabbt:-) Nu ska jag städa lite här i lägenheten och senare ska jag på mitt första spinningpass på länge, längtar! Sen ikväll hänger jag med Anna:-)
 

Färglös som en tår.

Igår vid sextiden när jag trodde det var dags för middag och lägga upp fötterna på soffbordet och bara ta det lugnt så kommer pappa och säger att jag snabbt måste åka hem till Piteå för att kunna åka med några prover till Umeå på morgonen. Att sätta sig och köra bil i 4 timmar var inte alls vad jag kände för då, kom hem vid halv 12 och var ganska jätte trött. Idag har jag varit till Umeå och just nu är jag väldigt less på att köra bil, men det är riktigt skönt att slippa vara i Kiruna och få vara hemma. Nu ska jag byta om sen ska jag inviga mitt korpenkort eftersom jag inte tränar där under sommaren, som jag har längtat!!
 

Forever young.

Nu sitter jag ännu en gång i Kiruna, älskar att veckorna går snabbt men det betyder ju att helgerna går minst lika fort.. Vaknade igår med en sån där konstig känsla, vet egentligen inte vilket ord som beskriver den bäst. Kanske bara konstig räcker. Hemlängtan har jag, har känt mig vilsen och ensam här hela sommaren (låter som att det är ett fängelse här, absolut inte!) men som ensam tjej och alldeles för många mil hemifrån så är det faktiskt jobbigt till och från. Nu ska jag dricka upp mitt te och sen jobba så går förhoppningsvis den här dagen fort! Bokade även tid för färgning igår, känns riktigt bra att få bort utväxten och bli blondare:-)
 
 

Två från igår

 
Hade en jätte mysig kväll med tjejerna, pratade om allt möjligt i flera timmar och det är sjukt att aldrig tar slut på samtalsämnen:-) Ni äger.
 
 
 

Lite fredagsmys sådär

En fullspäckad dag, klev upp och for på sjukhuset och tog prover imorse. Sen lunchade jag med Hanna V och när hon for tillbaka till skolan så gick jag och Anna på stan i några timmar, jag kom hem med många fina plagg och jag är mer än nöjd! Jag hann även med en synundersökning som visade att min syn hade blivit läskigt mycket sämre, ska bli skönt att äntligen få nya linser! Fick mig även en klippning, hade tur att få en tid direkt:-) Sen for jag på grisberget och sprang 5 kilometer och sen cyklade jag 2,5 mil, hur hurtig ens? #stolt. Sen åt jag middag hos mami och papi och resten av kvällen har jag hängt med många efterlängtade tjejer i lägenheten. Mycket prat och mys, tände alla ljus vi har i lägenheten, därför älskar jag hösten! Nu ska jag krypa ner i sängen bredvid min älskling som äntligen kom hem från jobbet, godnatt peeps!
 
 

Ny design.

Tackar Sofia H för den nya designen, var rätt så less den gamla. Kom hem från Kiruna vid halv 4 och sen dess har jag hunnit in till stan och köpt en höstjacka för presentkortet jag fick av mamma och pappa när jag fyllde år:-) Snart ska jag äta mammas ljuvliga hemmagjorda köttbullar och sen ikväll ska jag träna! Taggad. Hoppas bara min lilla huvudvärk ger med sig, det kan vara bland det värsta..
 
 

Onsdag.

Hallåjsan alla homosapiens där ute, hoppas eran dag är lika underbar som min. Har en riktig sån där "fånga dagen" känsla, lyckokänslan bara spritter i hela kroppen. Haha fast nä, nu busar jag med er så jädra mycket. Fast fick ett sjukt gulligt sms av min fina kille imorse som gjorde min dag så mycket bättre, helt stört vad jag älskar den människan! Annars då, var ute på en galet bra löprunda igår på 8 km sen avslutade jag med intervaller i den garanterat vidrigaste backen i hela Kiruna. Men älskar den form jag har kommit i konditionsmässigt, springer i riktigt hög fart och det är som att jag bara flyger fram. Märker hur stor skillnad som helst och jag är verkligen nöjd att jag har tagit mig ut och sprungit nästan varje dag jag har varit här de senaste veckorna. #tänkerintetaggatypminresaräknasfördetärdetfulastejagvetochintefanräknasminresamerännågonannans. Jaja nu ska jag iväg och köpa sallad till mig och papi, att min daddy äter sallad är inte det vanligaste. Detta måste dokumenteras och sparas i flera år framåt. Typ, "titta barn, här äter eran morfar en gurkbit. Det trodde ni inte om han va?" Det här inlägget blev lite konstigt kanske, typ som jag då.
 

The other side of love.

Tillbaka i Kiruna efter en veckas semester, och nej det känns inte så roligt alls faktiskt. Jag är trött, hungrig också är det kallt här. Hemlängtan är väldigt stark, jag bruka längta hem varje vecka men nu är det extremt. Ska se om jag ska göra klart det här provet nu annars gör jag full dag. Det flög alldeles nyss en väldigt äcklig stor insekt som såg ut som en smal spindel och landade på min axel, jag slet av mig jackan i panik och viftade med armarna som om jag blev attackerad av något jätte farligt. Jag måste ha sett ganska störd ut, men what to do när man är rädd av sig.
 

Home sweet home.

Vilken underbar vecka vi har haft, den bästa semestern på flera år. Hotellet var perfekt, finns ingenting att klaga på. Inatt när vi landade på svensk mark så kände jag en enom lättnad, jag är verkligen livrädd för att flyga och även denna gång föll det några tårar längst min kind. Vi kom hem till lägenheten vid halv 5 inatt och sen dess har Anton spytt konstant, alltså snart 6 timmar. Tycker så himla synd om stackaren, båda två är väldigt trötta men ingen kan sova. Jag som hatar spyor kan inte hjälpa till alls, bara ljudet får mg att själv vilja spy. Så jag försöker isolera mig i sovrummet medan han iigger på toagolvet. Bara jävligt glad över att vi hann hem och att det inte började på planet... Förutom detta har vi haft det jätte bra och trots att vi är väldigt trötta så är det skönt att vara hemma igen. Bilder kommer snart:-)