Hör hela huset sova tungt.

Har jobbat som alla andra onsdagar, men har även hunnit hänga med min fina Hanna några timmar:-) tog farväl innan hon åker till huvudstaden, även om det bara är för two days. Sen har jag  varit på samma jobbiga styrkemixpass som jag går på varje onsdag, det är så vidrigt men såå skönt efter:-)



Tillbaka till det normala.

Nu ska jag börja om med bloggandet, tycker det är så himla roligt att kunna gå tillbaka och läsa. Har iallafall haft en magisk PDOL helg, spenderade den med bästa vännerna och alldeles för mycket alkohol, precis som det ska vara! Söndagen spenderade jag hos Hanna niko men lite gotta och en film:-)
 
Nu har jag nyss kommit hem från Jenny där jag har hängt med henne, Matilda och Isabell. Inte helt fel att ha alla dom pinglorna på mitt kvarter, nära och bra:-)
 

Senaste dagarna.

Helt stört vilket väder Piteå bjuder på, därför blir bloggen väldigt lidande eftersom jag är ute och gör andra saker hela tiden. Hoppas ni inte gråter allt för många floder! Hänger i alla fall med mina bästa tjejer, myser på stranden, festar, myser ännu mer, äter gott, jobbar sjukt bra tider och bara har det jävligt gött. Snart drar PDOL igång och jag är stört taggad, helt klart bästa helgen på hela året! Ska bara carpe diem hela helgen typ:PxD
Nu ska jag ta mig iväg på korpen eftersom min förkylning äntligen är gone!! Ren lycka, tack älskade gud.
 
 
 
 
 

Vi sa det först.

Redan torsdag imorgon, men jag klagar inte på att veckorna går hyffsat fort! Vill ha helg jämt, men det är jag nog inte ensam om I think:-) Idag mötte jag upp några girls på stan för en lunch, kom bara hem med en påse så det klappar jag mig själv på axeln för! Nu ska jag hoppa i nå kläder och sen vandrar jag till Matni, och ikväll hänger vi nog med Jenny och Emma:-) Bra Onsdag!



Finale.

Har haft en bra helg men den sämsta söndagen på länge, så det känns väldigt  bra att den snart är över. Ligger just nu och ser vm-finalen med feber, halsont och en vidrig förkylning. Ligger i trollor utan täckte + ac och ändå håller jag på att dö av värme. Hatar att vara sjuk. Måndag imorgon och jag hoppas veckan går snabbt:-)

Lördag.

Livet rullar som vanligt på i ganska snabb takt och vädret levererar fortfarande. De senaste dagarna har jag hunnit mysa på hjärtudden med Felice och Hanna, ätit middag på 1906 med hanna följt av häng på hennes altan med lite tjejer och idag har jag varit på stugan:-) Dock har jag gått och dragit på mig världens förkylning och på morgonen kan jag inte prata för jag hade så ont i halsen, hatar när det händer.

Nu ska jag göra mig klar sen väntar poolparty i norrfjärden för Marcus, trotsar helt enkelt min hemska sjukdom och tar en cider eller två ikväll:-) 

Fin onsdag.

Idag har jag jobbat, tagit lång lunch och spenderat två timmar med Felice på poolen, ätit god mat (därför jag delar med mig av två matbilder), tränat och umgåtts med Jessica:-) En väldigt bra onsdag trots att jag är sjukt trött! Men man blir så glad av vädret:-) Imorgon är det torsdag och en dag närmare helg, en helg som jag tror kan bli väldigt bra precis som alla andra varit!



23:39

Idag har jag jobbat, men har även hunnit spendera många timmar i solen på stugan tillsammans med mamma och Linda. Bara hade det sådär mysigt och bra, helt sjukt vilket väder det är:-) Sen avslutade jag och Linda det hela med en mjukglass, årets första för mig och den var precis lika god som jag trodde att den skulle vara;-) 

Slå mig hårt i ansiktet.

Som vanligt har jag sovit alldeles för lite i helgen så imorse var jag död, men det är ändå värt det:-) Har haft jätte roligt och igår avslutade vi kvällen med mys på södra, vädret var det bästa på länge!

Idag jobbade jag mina timmar och sen for jag till och hälsade på Felice på hennes väldigt slitsamma jobb, vi badade och solade och bara hade det sådär allmänt bra:-) är väldigt avis på henne som har det där jobbet. Nu har jag nyss kommit hem från korpen och ska jag bädda ner mig i soffan, har haft en väldigt ok måndag trots allt:-)

En sån där mysig fredag.

Äntligen är arbetsveckan slut, helgen är väldigt välkommen! Efter jobbet körde jag igenom ett riktigt bra pass, 40
minuters intervallträning sen 6 styrkeövningar, älskar när det går
sådär bra! Sen gick jag och mamma ut och åt tvårätters och efter det hängde jag med en efterlängtad matni:-) Hon skulle bort så nu inväntar jag en annan favvo, jag och hanni ska bara mysa och ta det lugnt! myskvällar tar fan allt ibland, älsk he. 



Torsdag.

Äntligen torsdag, jobbar kort dag imorgon så har tagit helg lite mentalt. I veckan har jag varit hard workin göörl, myst med tjejerna på nodo, sovit alldeles för lite men träffat söta barn på jobbet som ger en den där extra energin :-) Helgen ser ut att bli väldigt lugn, första på länge isåfall! Meen kan fort ändras, blir nog bra oavsett:-)

Drömmer mig bort lite.

Jag skulle gärna flytta hemifrån nu, hade jag velat bo själv hade jag flyttat in i en lägenhet och inrett det med godsaker som det här. Är så glad att jag har bott i lägenhet förut, för nu vet jag vilken stil jag inte har. Den här gången vill jag ha det ljust och fint, älskar Gynnings saker. Snyggt med en färgklick om man vill ha det ganska enkelt i övrigt:-) Det äger att drömma sig bort ibland, men lovar att jag kommer äga saker som dessa en dag.