Mysmorgon.

Idag tjänade jag in lite flickvänspoäng och bakade bröd till frukost, sen dukade jag upp och bjöd rickard på en mysfrulle. Gäller att passa på när jag är ledig:-)
 

Yesterday.

Mysigaste kvällen med bästa tjejerna.

Måndag.

Idag sov vi till elva men det kändes som att jag hade kunnat sova mycket längre, sen hoppade vi i kläderna, åt frulle och åkte sedan ut till Linda och Dennis på Halmholmen och tog det lugnt där:-) Spelade lite spel, grillade lunch också fick jag äntligen pussa på viggo! höll på att längta ihjäl mig! Nu sitter jag och ska köra första träningspasset på en vecka, och efter en helg med bara fest och onyttigt så skulle jag gissa på att det kommer gå riktigt dåligt! Sen ikväll tar jag och ricky det mest troligt väldigt lugnt hos mig med lite bastu och sååå.



Årets bästa helg.

Låter bilderna tala för sig, har haft så sjukt extremt galet kul! Men är glad att helgen är över för jag är helt död. Jag och rickard har hunnit med att vara på kalas idag, sen har vi legat i soffan hela dagen och det kommer vi fortsätta med:-)

Vakna, det är bästa dagen.

Sista arbetsdagen innan jag tar bilen hem ikväll, längtar. PDOL och löning till helgen så kan ju inte bli mycket bättre, och att jag är ledig veckan efter blir som pricken över i:et. Löv it. Oj vad jag ska sova då, och umgås med världens bästa tjejer och hinna pussa sönder min boy. Vi kommer hem sent inatt, men är glad så länge jag är hemma innan Torsdag:-)
Love
 

Nära lite ledighet.

Jag och daddy försov oss lite imorse, silly av oss. Skyndade oss iväg och jag satte direkt igång med provtagningen, kommer jobba sent ikväll för jag har så mycket att göra men vad gör det ens när jag får åka hem imorgon, sen så fick jag ju bästa smset av min favoritkille så det gjorde att hela den här dagen blev så mycket enklare. Stört vad jag tycker om han alltså, bäst. Annars så saknar jag min andra kille väldigt mycket, nu har dom varit borta alldeles för länge tycker jag! Vill bara nypa i hans tjocka kinder och pussa sönder honom.
 

Dinner.

Framme i Kiruna vid sex och då blev det middag på mitt favorit thaiställe här, grymt gott men käften höll okryddat på att brinna sönder. Eftersom jag var hos läkaren rätt länge idag så kom vi upp så sent så imorgon blir det nog en veldi lång arbetsdag, mycket att göra:-)

Söndag.

Hade en väldigt bra söndag, så skönt att vakna upp och inte vara alldeles seg efter att ha festat! Så jag och Rickard for ut på havsbadet och åt lunch innan vi for och såg rallycross resten av dagen:-) Sen drog jag iväg på ett lätt träningspass eftersom kroppen sa ifrån och sen blev det mys hos mig hela kvällen, sånt äger!

Nu sitter jag och väntar på att få komma in hos läkaren och förhoppningsvis få lite svar på varför min kropp är som den är, eller iaf få ta lite prover! För någonting är fel det vet jag, för man känner sig egen kropp bäst! Sen rullar bilen mot Kiruna, men åker hem onsdag i veckan så det känns inte allt för hemskt:-)


Makes me happy.

Myskväll igår med tjejerna som började på tages och avslutades hos Elin:-)


Igår och Idag.

Igår åkte vi på en mysig flottfärd och sen grillade vi! Idag har jag lunchat och gått på stan med Anna, kom hem med lite saker, min bikini hade även kommit men nu är det jävlat säkert köpstopp!! Måste sälja massa kläder, för nu är det väldigt överfullt.. Sen for jag och tränade:-) Nu ska jag och Hanni möta upp tjejerna på O'learys och sen blir det nog mys hemma hos någon:-)



Nighty.



Luvie.

Den här kvinnan alltså, än en gång visar hon hur fantastisk hon är! Hon slutar aldrig att förvåna mig. Dig kan jag alltid ringa och du lyssnar alltid. Finns nog ingen som förstår mig som du, som förstår vad en dålig dag faktiskt innebär. Som förstår hur den där klumpen i magen kan växa på ett sätt som inte många förstår, trots att vi är så olika så är vi ändå så lika. Tänker så lika, känner så lika. Hur lång tid det än går mellan gångerna vi ses så visar du gång på gång att du alltid finns där, skulle du befinna dig på andra sidan jorden skulle jag aldig tveka att ringa dig. Tack för att du är du, för att du lyssnar och visar intresse. Du får mig inte att känna mig konstig när jag har en sån där crazy shit ass day. Love you

Äntligen.


Första prommisen där jag inte har behövt frysa, kunde till och med skippa underställströjan!! Hoppas vädret är så här hela veckan, då är det ju underbart att vara ute och gå:-)

2015-07-13

"Mitt hjärta är, alltid där du är. När solen skiner, skiner vi. Jag ska alltid stå bredvid. Se nu hjärtat jag kan vara din bästa vän, när du ramlar hjälper jag dig upp igen. Varje hjärta ska slå ett slag, för att det ska bli du och jag." Svenska låtar kan vara så himla fina ibland.

Närmare himlen.

Bra kväll i Lördags som började hos Hanna innan vi for till Måns och sen avslutades kvällen som vanligt på 1906:-) Så kul att få träffa nästan alla tjejer! Hade turen att få må bra igår också, men var så himla trött. Vi köpte oss varsin pizza som vi åt ute i solen och sen tog vi det lugnt hemma hos mig hela kvällen.
 
Tillbaka i Kiruna nu, blev nästan chockad när jag såg att solen lyste här. Trodde aldrig jag skulle få bevittna det.. Nu är det bara borra ner huvudet, träna psyket och invänta torsdag!
 
 
 

Helgen.

Blev en väldigt lugn kväll igår. Fick pussa på båda mina favorit killar, spela kubb och mysa framför en film. Sitter just nu hos Sofia och gör mig klar, sen bär det av till Hanna för fest:-) Ha en trevlig kväll!



Sliten.

Blev en kväll i soffan igår, känner på min kropp att någonting är påväg att bryta ut. Enormt trött, ingen energi i kroppen och typ ständig huvudvärk. Eller så beror det på att jag sovit så himla dåligt i veckan, förstår inte vad felet är..Ligger och vrider och vänder på mig, tänker och analyserar allt för mycket som gör att kroppen vägrar slappna av och bara låta mig sova. Så i morse vaknade jag upp med en härlig huvudvärk och enormt ont i halsen, känns inge kul alls. Sen får vi se om vi kommer oss härifrån någon gång idag, verket är sönder så man vet aldrig hur sent vi blir här.
 

Det här med kärlek.

Jag kan sitta och titta på när Molly Sandén sjunger på Carl Philip och Sofias bröllop om och om igen, det kan ju vara världens vackraste låt och sättet de två ser på varandra under tiden gör att jag får gåshud över hela kroppen. Eller när Salem al fakir sjunger fix you under bröllopsceremonin, en låt som aldrig slutar beröra och som jag aldrig blir less. Att dem två är en del av vår kungafamilj är för mig helt ointressant, utan jag tycker dem två är så ofantligt fina tillsammans för man ser verkligen hur lyckliga de gör varandra. En blick kan säga så mycket mer än vad ord kan beskriva. När två människor beslutar sig för att gifta sig, att ge varandra det löftet, det är bland det finaste jag vet. Att man vill åldras och gå genom livet tillsammans. Därför blir jag även varm i hela kroppen när jag ser äldre människor tillsammans, som går och håller handen, för de har gett varandra det löftet och faktiskt hållit det. Tråkigt nog är det ju ganska ovanligt nu för tiden. Jag förstår att giftermålet skrämmer många, för vi har alla olika erfarenheter och ryggsäckar. Men det är någonting jag vill, kanske är det för att jag har de föräldrar jag har och de två har gjort att jag tror på äktenskap. Det finns toppar och dalar, men hur krokig vägen än är så ska din andra halva finnas där och faktiskt stötta dig och man lämnar inte varandra i sticket när saker och ting blir grått och tråkigt. Och att de lärt mig det, är jag otroligt tacksam för. För om man är en människa som sticker så fort den där dalen blir lite för djup, då har man mycket att lära sig anser jag.
 
 

Igår.

Lagade en hemmagjord Ceasar igår efter jobbet och tog det lugnt i soffan eftersom jag var själv när pappa och André jobbade till sent på kvällen. Skönt att vara själv men det är samtidigt rätt tråkigt..Idag är det onsdag och snart helg, jag ska förhoppningsvis fixa mig ett gymkort idag så kvällarna inte blir lika långtråkiga och så jag kan hålla igång bättre med träningen än vad jag gör nu:-)
 

-

Har sån brist på motivation när det gäller träningen under veckorna. Det är så trist när jag inte har tillgång till gym eller något pass att gå på som jag är vad vid när jag är hemma. Blir mest prommisar när jag är här uppe, hatar att inte kunna träna ordentligt!



Helgerna går så fort.

Hade en jätte trevlig kväll i lördags, middag hos sofia, förfest med lite tjejer hos Elin innan vi for till jocke och sedan avslutade vi kvällen på 1906:-) igår var jag med rickard hela dagen så jag är väldigt nöjd över min söndag! Tillbaka i Kiruna nu och det känns så förbannat värdelöst att det bara är måndag..

Lite fest sådär.

Lunchade och pratade ikapp med Sofia och Felice igår, mina pärlor!! sen åt jag middag tillsammans med ricky och sen var vi med Jesper och Emelie hela kvällen:-) Lite balkonghäng och filmtittande. Idag åt vi lunch med dom och nu ska jag börja göra mig klar innan jag åker till Sofia för att äta middag och fixa mig:-) blir nog en brao kväll!



Besök i gruvan.

Igår var jag och mamma på en guidad tur ner i gruvan, och det kanske låter kul men det var så sjukt tråkigt. Nästan tre timmar var vi där nere och fick en massa info som för mig var lite onödig, dom hade kunnat korta ner det rätt ordentligt. Men vi fick känna oss som riktiga turister eller en skolklass och jag fick ju vara med mami!

Sen kom jag hem från jobbet vid sju igår och då åt jag middag och sen dog jag framför tvn med en godispåse. En riktigt lugn kväll och det var veldi skönt.


Min lilla prins.



En sista gång.

Hade en sån där riktigt dålig dag igår där humöret gjorde att jag nästan blev rädd för mig själv. Men efter en middag som bestod av oxfilé och lite fotbollstittande så blev den lite bättre iaf! Idag när vi kom till kontoret så var det fullt av vatten på golvet, så det var bara att starta morgonen med att skura i cirkus 45 minuter. Hoppas dagen inte fortsätter i det spåret, meeeen hemgång imorgon och ikväll hänger jag nog med Carro!:-) 
Mina två snillen som jag älskar så mycket.