tråkigt.

Tio sanningar om mig.
- Jag är livrädd för spindlar.
- Jag älskar att träna och spela fotboll.
- Fika och glass är det bästa jag vet.
- Jag är alltid glad eller riktigt sur,det finns inget mellanläge.
- När jag var liten hatade jag vatten.
- Jag är nästan aldrig sjuk.
- Jag hatar när tjejer skriker och ska bråka om småsaker.
- Jag har varit utomlands väldigt många gånger,men jag är riktigt flygrädd.
- Jag är duktig i skolan, och jag får dåligt samvete när jag misslyckas.
- Jag hatar mönstrade och färgade sockar.

Nelly.com

Har suttit och kollat på kläder den senaste timman och jag blir galen, det finns så mycket jag vill ha! Har ju dock pengar men dom måste ju sparas till Barcelona, men jag har hittat världens sötaste klänning som jag vill ha:-(  Om jag känner mig själv så kommer jag skicka efter,men nej nu ska jag fan stå emot! haha

so what.

Igår efter att Ullis hade farit hem så bäddade jag ner mig direkt, jag orkade inte vara vaken längre. Jag har inte feber utan bara ont i halsen, tappat rösten och är förkyld. Jag som aldrig är sjuk,varför ska jag just bli såhär under lovet? men inte tänker jag bara ligga i sängen för det, nu ska jag städa rummet. hejdå!


dreamer.

For in till stan med ullis idag åt lunch, köpte även ett linne och lite småsaker. Kom hem vid 3 tiden. Nu har jag och mamma nyss ätit plankstek, riktigt gott! nu sitter jag och ser 10 orsaker att hata dig som går på tv, sen kommer ullis hit och det blir en myskväll med godis och sånt där, orkar inte skriva så mycket mer, pusshei!


domarcupen.

Nu ska jag och mamma snart fara och äta på thai garden, och efter det bär det av till norrmalmia för min del och se fotboll. Själv ska jag inte spela eftersom att mina knän inte klarar av att spela inomhus fotboll, vilket suger. Synd bara att min hals har blivit cp så jag kommer inte kunna skrika, har tappat rösten och dom gånger jag klarar av att säga något så låter jag som en kille i målbrotte, gillas inte.

Kan bara tillägga att jag vann bowlingen igår, tror Malin kom 2a och cajsa sist, anders var för seg så han fick inte vara med;-) haha


you found me.

Jag har nyss duschat och cajsa ligger i min säng och lyssnar på musik (jag tror hon sover). Jag ska väcka henne för vi ska snart äta, tur det för jag håller på att dö av hunger.  Lite senare så tänkte vi fara och bowla, och som jag ska vinna över dom! iallfall över cajsa;-)

För er som inte vet så kan jag skryta över att jag slutade klockan 10 idag, och om det är någon som slutade tidigare så kan ni vara tysta:-)


slänger in den här söta bilden på mig och caj!


break.

Slutade klockan 10 idag och nu sitter jag här hemma, och har inte en aning om vad jag ska hitta på. Finns ingenting att göra eftersom att alla andra fortfarande går skola, men jag ska kanske vara gullig mot mamma och städa lite, haha njaaaaaaa. aja hejdå!


allt för min syster.

Nu har jag och mamma nyss sett klart filmen,vi såg allt för min syster. Jag började gråta efter 10 min och slutade inte förrän eftertexterna började rulla, den var riktigt bra! Vi gjorde oss varsin glass skål och åt från en av mina chokladaskar, så en riktigt mysig kväll har jag haft:-) nu ska jag hoppa i säng, godnatt!


speeding cars.

Nu ska jag börja renskriva mitt och Elins arbete, kanske inte sådär jätte kul men med kakor och varm oboy så känns allt lite lättare. Eftersom att jag inte har något i skolan i veckan så ska jag nog passa på att skriva klart min svenska berättelse och min analys, annars kommer det aldrig bli av.


allt eller inget.

Fick tillbaka svenska nationella idag,och blev väll inte jätte nöjd precis,lite irriterad för jag vet att jag kan mycket bättre,men det blev ett vg. Kom hem från träningen för ett tag sen, och nu har jag ätit,igen..;-) Äter som en man som just varit på ett fyspass i 7 timmar,eller?

Ska snart hoppa i duschen och sen blir det film, känns bra att vi inte har något prov eller sånt där i veckan!



söndag.

jag ska snart fara in till norrmalmia och se handboll med cajsa,tror att anders också skulle komma:-) Har inte så mycket annat att skriva, förutom att jag längtar till träningen ikväll. så det blir niiiice, pusshei


sen en tid tillbaka.

Jag hade riktigt kul igår, det började hemma hos mig med mat och förtagg, och som jag skrattade!:-) Sen lite senare så slutade det med att vi for till sdol, och det var riktigt kul. Min röst försvann dock direkt, lät som en kille som just kommit i målbrottet,men det gillas. Kvällen avslutades i sannas säng:-)

vi gjorde våfflor till frukost i morse,och gott var det. jag skulle verkligen kunna leva på det.



Vi fick ingen lyckad bild där alla var med,men man tar vad man har!
Sen glömde vi bort att ta nå mer kort efter maten,duktigt:-)


Fredag!

Snart kommer 6 snygga brudar till mig, vi ska äta middag och ha hur kul som helst! har inte tid att skriva,tänkte bara så ni vet assåååååååååååååå. hejdå

lila.

Kom hem lite före två,har ätit lite eftersom lunchen var parisare och jag hatar korv. Nu ska jag plugga, provet imorn känns kanske inte sådär jätte lockande men det kommer säkert gå bra, engelska provet också för den delen. Upptäckte idag att sportlovet är hur nära som helst,jag som trodde det var 4 veckor bort typ:o helt galet

you found me.

Träningen gick sämst, hatar såna här dagar när benen är hur sega som helst. Iallfall, sitter och pluggar till biologi provet på fredag,får jag inte mvg dödar jag någon. Väntar på nybakat bröd som ska vara klart om exakt 16 minuter,heheh. Aja,tillbaka in i boken nu. heeeeeeejdå



















Bort med snön nu tack.


save tonight.

Slutade ett idag,skönt! Kom hem och gjorde plättar eftersom att min mage höll på att dö av hunger. Nu ska jag börja plugga lite, har verkligen inte alls lust, vill lägga mig under täcket och se film för jag håller på att frysa ihjäl:-( och nej jag överdriver inte,det är verkligen iskallt. hehe


slänger in en gammal bild,men jag tycker om er iallafall!


grattis babe!



grattis till hanna som också fyller år!:-)


the river flows in you.

Tränat,pluggat,varit på dåligt humör,varit på bra humör är ungefär de saker som jag har sysslat med efter skolan. Haft världens sug efter en kladdkaka,men eftersom jag är för lat för att baka och för snål för att köpa en så fick jag vara utan,men det dör jag verkligen inte av.

Ska snart gå och lägga mig,hoppas jag inte drömmer en mardröm inatt också,vaknade och var panikslagen,vågade knappt blunda. Det händer sällan som tur är,för jag hatar det. Aja hejdå:-)


väldigt fixad tjej innan skolan,nästan så jag känner mig för fin.


det här kallar jag minnen mina vänner


haha jag kollade på elins blogg och fick se den här godingen, ni får skratta.
jag fjärde från vänster;-))


heartbeat.

pluggat i ungefär tre timmar nu (klappar mig på min högra axel för det ). nu ska jag ta det det sista som finns kvar i det goda glasspaketet och bädda ner mig och se vänner,underbart!

Måste kanske också göra mig ett till oboyglas, mitt sjunde för ikväll blir det, sweeet;-)


en bild på mig igen då,förlåååååååååt. hehe tänker bara på elin när jag skriver det där.


you and me.

Kom hem från träningen för ett tag sen, nu har jag ätit och duschat, har öppnat en av mina chokladaskar nu, jag älskar den man eller kvinna som uppfann chokladen. Nu ska jag ta fram mina böcker om börja plugga, känns dock inte så tråkigt eftersom det handlar om kroppen, så det är inte så farligt. Aja bye


alla hjärtans dag.

Varit ute och gått med mamma i en och en halv timma,jag älskar vädret! Sen satt vi oss ute och fikade med varm choklad:-) Har även fått en choklad ask av hon och pappa + pengar av farmor, jag har kvar min paradischoklad ask sen jul,så får se hur länge det tar innan jag äter upp den här, får väll bjuda. men alltid bra att ha.

tror jag ska basta eller göra kladdkaka, baka lät bättre. sen ska jag vara med tobbe:-) hejdo



Fick kort av Jimmy,Mattias och Marcus på skolan. sweet haha, väldigt seriöst också;-)


we are everything we need.

Igår for jag till Pontus, där vi gjorde middag och åt lite folk. och gott var det eftersom jag inte hade ätit något på hela dagen. Sen kom det ännu mer folk, vi spelade spel,pratade och som jag skrattade. Senare på kvällen så for jag till tobbe ett tag och sedan gick jag hem, längesen jag var så rädd faktiskt;-) men en lyckad kväll absolut!





ute.

Har varit ute sen 10 idag, alltså nästan fyra timmar, och skönt har det varit! Först gick jag och mamma ut och gick sen har vi suttit ute och spelat spel och sånt där, sen passade jag även på att hoppa i alla stora snöhögar. Kände mig som ett litet barn igen,haha;-) 

Nu tror jag nästan att jag vill basta,det lät ganska skönt. hejdå




hehe. fran tjej


Inte det bästa sättet att bli väckt på.

Vaknade klockan 9 av att pappa stod och sjöng till "Mamma mia" vet inte om jag kan kalla det sång ens, han är tondöv och sjunger verkligen urdåligt. Men om man frågar han själv skulle han väll svara att han är som den manliga Whitney Houston, vilket verkligen inte stämmer.

Men nu ska jag och mamma gå ut och gå, kan ju älska vädret. hejdå

stan.

Nationella idag gick grymt bra, jag får nog behålla mitt mvg i svenskan iallfall. Sen efter skolan så for jag och mötte upp felicia på stan, köpte ingenting eftersom jag sparar till spanien, det är väldigt bra gjort för att vara mig.

Jag ville verkligen döda någon när jag kom hem idag,igår så hade jag sparat botten på en godispåse som jag hade tänkt att äta när jag kom hem, hade gått och verkligen längtat efter den hela dagen för jag hade sparat dom godaste. och sen när jag kommer hem så är allt borta! ( ni måste hålla med om att det är det värsta som finns. )


lillzlatan och lillbeckham (kommer du ihåg fellan?;)) ) haha


vänner.

Slutade halv 2 idag, inte helt fel. när jag kom hem så la jag mig och såg vänner och det har jag gjort den senaste timman. nu ska jag hämta nå fika, och sen kolla igenom engelskan lite:-) bye

this is it.

hade nationella idag i svenska, läsförståelse, gick gode så bra faktiskt. Synd bara att man inte hade så mycket tid eftersom att jag hade kunnat skriva ganska så mycket mer än vad jag gjorde, men är nöjd iallfall:-) och engelskan gick gick grymt bra, så allt är goooood. tränade för ett tag sen, och nu ska jag kolla igenom musiken eftersom att vi har prov imorgon, men det är lätt och jag kan det mesta så det är lugnt.

Lite senare blir det nog några vänner avsnitt och mys med min vän godispåsen, det tycker jag lät som en bra ide,aja pussheeeeej


mmmmmmmmmm


vitt.

träningen gick goood,ska bädda ner mig i sängen nu och se några vänner avsnitt sen blir det sovgott. kan hata att det är måndag imorgon,snälla ge mig lov nu. Ont i magen och fingret har jag också för er som vill veta,hejdå




your world is my world.

med mat från thai garden i magen så hoppas jag att träningen går bra, även fast jag är trött som fan. Nu ska jag packa väskan och sen fara, hade!


yes no or perhaps.

igår blev det en lugn kväll hos amanda, och maten var inte äcklig! det godaste var nog salladen som jag och sanna gjorde, banan,ananas,äpple,apelsin och lite andra saker, kanske mer en fruktsallad? men man tar vad man har. sen pratade vi om det mesta och bäddade ner oss i soffan,och jag somnade. hehe

vi började också prata om att vi skulle börja med att en av oss ska laga mat varje helg, ungefär som halv 8 hos mig. som jag ska vinna! aja,vi får se hur det blir med det, nu ska jag se vänner,heido


all this independent strength.

Felicia ringde nyss och och frågade om jag kunde hjälpa till i köket,för hennes mamma fyller år och mina päron ska också dit, men som vanligt är hon lite sen ute och jag hade redan hunnit gjort planer för ikväll.

Ska snart fara till julia,sen bär det av till amanda där vi ska göra middag och sånt där,får se om det blir jacuzzi också,man vet aldrig;-) sen sover jag hos julia,men nu ska jag duscha, heeeeeejdå


jullan,sweeet


Bilder från jokkmokk.

några av bilderna















jimmys mössa var så sweet


den bästa sommaren.

Vaknade för ett tag sen och nu ligger jag och ser den bästa sommaren,den är så grymt bra! Igår var jag ju hos cajsa med hon,malin,ida,rebecca och emma och kul var det:-) men nu ska jag gå och göra en fruktsallad,pusshej


fredag.

Nu bär det av till lillpite för att vara med cajsa, tror även ida,rebecca och malin kommer vara där, så det blir kul!:-)aja,hinner inte skriva mer,heido

jokkmokk

For ut och sprang en timma med julia idag,riktigt skönt! när jag kom hem så gjorde mamma mackor och jag gjorde våfflor, helt gal1 vilket bra team asså. nämen, vi far till jokkmokk i morgon och jag måste ha något att stoppa i magen, annars blir det en sur josefine som hälsar på samerna.aja,sovgott!


inget sånt där smink


jo ändå

1. Tre namn jag lyssnar till:

Jossan,jp,josefine

2. Någonting jag tycker om med mig själv:

varför är det alltid så svårt att komma på någonting bra?

3. Någonting jag inte tycker om med mig själv:

här är det mycket enklare.

4. Detta är jag rädd för:

spindlar och bli förlamad.

5. Tre saker jag vill ha varje dag:

fotboll,min familj och vänner

6. Tre saker jag absolut inte kan göra:

hålla spindlar, somna om det är ljust i rummet,  ha stökigt i rummet

7. Detta tycker jag om att göra:

vara med mina homies och spela fotboll

8. Detta vill jag göra just nu:

vad som helst som har med sommaren att göra

9. Bästa känslan:

att vara kär

10. Värsta känslan:

att vara orolig eller ledsen

11. Egenskaper jag gärna ser att min partner har:

rolig,lätt att prata med och söt

12. Är jag kär just nu?

ja

13. Jag vill gifta mig...

när jag blir äldre

14. Följande tre saker vill jag göra innan jag dör:

åka till USA, skaffa barn, och nå mer sånt där kul!

15. Min käraste ägodel:

jag har faktiskt ingen aning

16. Något jag vill ha i present:

pengar

17. Detta har jag på mig just nu:

sockar,underkläder,tights,linne och en kofta

18. Favoritkläder:

tights och sånt där mysigt

19. Favoritdjur:

hund

20. Följande musikstilar tilltalar mig mest:

oika

21. Favoritlåtar just nu:

lättare att säga fleraa

22. Roligaste/tråkigaste ämne i skolan:

tråkigaste är no, roligaste är svenska eller idrott

23. Stjärntecken:

oxen

24. En bok jag älskar:

14 år till salu

25. En film jag älskar:

skicka vidare,a walk to remeber,ps. I love you,

26. Tv-program jag gillar:

one tree hill och vänner

27. Favoritdoft:

när man bakar

28. Detta äter jag gärna:

nästan all mat så länge det inte är korv,men taco är gott!

29. Dricker helst:

juice,oboy eller saft

30. Favoritgodis:

Vet inte, äter inte godis just nu

31. Hit vill jag gärna åka på semester:

helst någonstans där jag aldrig har varit förut,typ frankrike eller japan!

32. Färg på mina ögon:

ingen aning faktiskt, grön/blå kanske

33. Min längd:

166 kanske,inte så stor koll där heller

34. Jag tror på:

mycket

35. Jag spelar:

fotboll

36. Person jag beundrar:

Felicia Vikström porsvägen 29,94138 piteå. bara för att hon är så himla fran! eller så iinte

37. Så här bor jag:

i ett gult hus

38. Antal döda krukväxter i hemmet:

tänkte skriva många innan jag såg att det stod döda,så inga får jag svara nu

39. Det här tänder mig:

jadu;-)

40. Det här gör mig avtänd:

jag kan störa mig på mycket saker ibland, men äcklig lukt är väll en sak

41. Favoritfärg:

många

42. Favoritcitat:

jag hatar såna här frågor,för jag svarar aldrig nå bra

43. En hemlighet jag vet:

att julia har en död katt under sängen

44. Bästa present jag fått:

har fått så mycket bra

45. Senast köpta skiva:

melodifestivalen typ

46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är:

mitt lillfinger,helt klart!

47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är:

gillar inte min högra stortå så mycket..

48. Udda förmåga/egenskap:

jag är cynsk

49. Om jag vore ett djur skulle jag vara:

en gorilla

50. Vad lyssnar du på just nu?

Mammas vackra stämma

51. Vad har du gjort/ska du göra idag?

skola,sprungit med jullan och sånt där kul

52. Var är dina föräldrar födda?

eskilstuna och piteå

53. Vad är det senaste du installerade på datorn?

no idea

54. Vilken är din favoritrestaurang?

thai garden

55. När badade du i en pool senast?

hmm,brukar bara jacuzzi hos amanda,men det gills väll inte

56. Har du varit med i någon skolpjäs?

haha yes!

57. Hur många barn vill du ha?

ett,men två får väll gå

58. Vilken musikstil tycker du mest illa om?

hårdrock

59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet?

vet inte,bryr mig inte

60. Vad har du för TV-kanaler?

i mitt rum så jag har jag dom jag mest ser på

61. Har du åkt moped någon gång?

nej,aaaaldrig

62. Har du busringt någon gång?

självklart

63. Har du fått felparkeringsböter?

haha jo

64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm?

ja,fallskärm vill jag

65. Vilken är den plats längst bort som du har besökt?

hmm,vet inte vilket land som är längst bort av dom jag har varit i, haha

66. Har du en egen trädgård?

nope

67. Vilken är din favorit bland tecknade serier?

det kan man undra

68. Kan du alla orden i nationalsången?

sitter och sjunger den nu, så det visar sig

69. Badkar eller duschkabin?

olika

70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden?

har bara sett en massa skräckfilmer, så vet inte riktigt

71. Favoritpizza?

gillar inte pizza så mycket

72. Chips eller popcorn?

popcorn

73. Vilken färg på läppstift använder du?

svart!

74. Har du rökt jordnötsskal någon gång?

haha nej?

75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling?

nej

76. Apelsin- eller äppeljuice?

apelsin

77. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni?

Becca och emma

78. Favoritchoklad?

all choklad förutom mörk

79. När röstade du senast?

typ aldrig?

80. När åt du en hemodlad tomat sist?

hatar tomat

81. Har du vunnit en prispokal någon gång?

jo

82. Är du bra på matlagning?

ja,gick ut med mvg i hk, I got it from my mama

83. Klarar du att tanka själv?

yes!

84. Har du beställt något från något av de där shoppingprogrammen som går på reklamteve-kanalerna?

nope

85. Pepsi eller Coca Cola?

coca cola

86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb?

nei

87. Vad var det senaste du handlade?

lite godis

88. Har du kräkts offentligt?

nej

89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken?

hm svårt val,sanna kärleken antagligen

90. Tror du på kärlek vid första ögonblicket?


nej

91. Har du ringt något betalnummer?

nej

92. Kan man vara vän med sitt ex?

men ja

93. Vem var det du besökte på sjukhus senast?

Pappa när han låg i Umeå tror jag,jävligt längesen

94. Hade du mycket hår som liten bebis?

typ inge

95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar?

inget

96. Vad har du i din väska?

inte så mycket nu faktiskt

97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig?

nej

98. Vad är du tacksam för idag?

mycket

99. Var hittade du den här listan?

Elins blogg

100. Tre personer jag vill ska fylla i denna enkät:

ingen,det var jobbigt


yes.

kom hem klockan två, är helt död, det känns som om jag skulle behöva sova i flera dagar. Jag måste bli piggare för jag och jullan ska ut och springa efter maten I think. nu ska jag plugga lite musikhistoria och äta en piggelin, jag som inte ens gillar dom glassarna, strange,gal1,konstigt, ja ni fattar


jag förra sommaren.


helt död.

Har nyss tränat, och det gick rent åt helvete. vi hade dock bara gym men jag vet inte vad som är felet med mig, jag har verkligen inga krafter. och hungrig är jag aldrig heller, och jag som brukar äta hela tiden, gal1. Nu ska jag blåsa håret och sen äta en apelsin, woho!


vi fyller ut med en bild va?


bra rubrik.

slutade 12 idag,ganska så jätte skönt! Nu har jag hunnit äta,städat lite åt mamma och sett tv, funderar om jag ska skriva lite på min bokanalys, men nä det får vi se om. nu ska jag dammsuga, som jag har längtat!

läste nyss cajsas blogg och jag förstår inte hur vi kan ha glidit ifrån varandra så mycket,vi som var med varandra hela tiden förut, men nu tycker jag vi måste ta tag i det där caj,för jag saknar dig.


law and order.

har nyss gjort klart matten,och nu sitter jag och ser law and order med mamma,och äter glassss. Iallfall,har hunnit med ett träningspass ikväll,eller ikväll,idag blir det väll. Springning och sånt där kul blev det i en timma:-) Nu ska jag renskriva mitt so arbete och min no rapport så är jag klar till paradise hotel sen,skönt