People like us.

Skulle plugga hos Carin idag, men vi kollade mest i kokböcker och annat roligt! Nu har jag och Anton nyss ätit en go kvällsfika framför Blacklist:-) Grey's är min favorit serie men blacklist kommer tätt efter! Har även hunnit med ett bra tabatapass:-) Fredag imorgon, älsk he! Ha en bra kväll:-)

21:35

Var på ett skönt styrkemixpass ich nu ligger jag och Anton i soffan och ser säsongspremiären av Grey's, världens bästa serie!:-) Torsdag imorgon och en dag närmare helg, imorgon ska jag spendera dagen med Carin och vi ska försöka få lite plugg gjort. Nu ska vi se klart det här sen är det sängdags, natti:-)

Måndag.

Det har varit en bra Måndag trots att jag har suttit och skrivit en uppgift hela dagen så jag är helt slut i skallen, men det känns jätte skönt att jag är klar med den nu:-) Nu har jag nyss ätit gomiddag och snart ska jag nog följa Anton till Luleå och köpa ny telefon:-) Pojken denna älsk ju utgifter så det passar ju honom perfekt:-)
 
 
 

Your pretty face and electric soul

Måndagmorgon, hatar Måndagar och är nog inte ensam om det. Men jag har bestämt mig för att den här veckan ska bli bra, trots att jag har galet mycket plugg att göra:-) Klev upp klockan 8 och nu ska jag åka iväg på COOP en snabbis, sen äta frukost och sen sätta igång med att skriva en examinationsuppgift:-) Det enda positiva med att ha mycket plugg är att man känner sig så sjukt befriad när man har lämnat in det, och man uppskattar även helgen mycket mer:-) Ha en bra dag!
 

Gonna free fall out into nothing.

Jag hade en jätte mysig kväll hos Hanna igår, grattis igen!:-) idag klev jag upp halv 8 eftersom jag inte kunde sova lämgre, sitter just nu och äter ett alldeles för salt ägg till frukost eftersom det inte fanns så mycket annat att välja på..inte så gott! Ska åka iväg på ett tabatapass kl halv 10 eftersom
träningen inte har varit den bästa i veckan, men så är det ibland:-) sen ska jag umgås lite med Matilda, ha en bra dag!:-)

Fredag

Idag har varit en bra dag, sov dock inte så länge eftersom jag har stigit upp kl 6 hela veckan:-) sen mötte jag upp min fina Hanna på stan för en lunch och lite shopping, eftersom mina skor har gått sönder så köpte jag nya och även lite andra saker som jag unnade mig:-) nu ska jag se klart sverige-finland och kl 6 åker jag till Hanna Niko på födelsedagsfika eftersom hon fyllde år igår:-) Bra fredag!

Sleep tight.

Onsdag imorgon, kan inte påstå att jag ser fram emot dagen alldeles för mycket eftersom vi har fullspäckat med lektioner från 8 till 6, wohoo! Meen, snart helg så bara vara positiv:-) Nu hade jag tänkt hoppa i duschen och sen försöka hoppa i säng (som att det är svårt eller nå) meen har en förmåga att alltid hitta någonting annat! Har sovit så dåligt senaste tiden så ska i alla fall göra ett försök:-) Natti natti på er alla bloggers readers
 

Bet you think that everything good is gone.

Idag har jag haft en jätte bra dag, trots att det har varit en lång och tråkig skoldag. Men jag har ju dom bästa klasskåmpizarna som går att ha så vi har skrattat oss igenom skoldagen!:-) (För det mesta) Har varit mycket fula ord som har hoppat genom munnarna när vi blev jävligt less där i slutet. God mat har vi också ätit! Nu ska jag försöka få i mig ännu mer föda eftersom mamma tycker tydligen att den där räksalladen inte var mycket att hurra för (man kan tydligen dö av hunger och tyna bort om man inte äter middagen en dag). Silly mamma liksom. Sen ska jag bege mig på ICA och köpa spotify eftersom mitt har gått ut, bussresorna och träningspassen blir helvetes tråkiga utan musik så det måste jag fixa:-) Ha en bja kväll!
 

.

Here's a thing about her. Once she starts caring about you, it's hard for her to stop caring. It's not something that she can just turn off right away.She'll care about you even in the worst times of your relationship with her. She might come off like she hates you and wants nothing to do with you, but deep down inside, she does care. Through the ups and downs, the good times and the bad times, the breaks ups and the make ups, she won't stop caring about you.Just because things gets hard, doesn't mean she'd put her feelings aside and act if you don't matter to her because at the end of the day, she cares. At times, she might wish that she didn't care because it hurts to care sometimes, but regardless of that, she can't ignore the fact that she cares and she can't stop caring.

Måndag.

Ser att jag har fått drygt 100 mer läsare under helgens gång, undra vad ni är nyfikna att få läsa om.. Hoppas det roar er i alla fall! Men det är väll så man är som människa, nyfiken och vill veta varenda liten detalj av allt som händer. Fast hellre att ni får läsa allting här än att ni får höra det ryktesvägen, då slutar det väll med att Anton var otrogen och ska rymma iväg med henne och därför gjorde han slut. Typ, det är ju så det är.
 
Idag är i alla fall en lite bättre dag, har fått prata med min favvis hanna på morgonen och nu har jag just ätit American Pancakes, även fast matlusten inte är den bästa får man faktiskt plåga sig. Nu ska jag fixa mig och sen gasar vi iväg till Luleå, vill spela bra musik i bilen och bara tänka på någonting annat:-)
 

Cause I’m coming at you like a dark horse.

Idag har jag gjort mycket, legat och sett OS och insett hur jävla less jag är att det ständigt går på tv. Gjort klart en skoluppgift men annars ingenting. Tur Linda och Dennis var förbi så jag fick träffa Bobby som kröp ner så snällt bredvid mig, som att han kände att jag var ledsen. Fina hund, även fast jag tycker att han är en jobbig diva ibland. Imorgon ska jag till Luleå, varje dag till Torsdag rättare sagt och det känns jobbigt. Meen känns bra att få tänka på något annat och jag får ju spendera mina dagar med 2 pinglor som jag har jäkligt roligt med (Hanna och Carin). Sorry för deppigt inlägg men helt ärligt vad hade ni väntat er, pussbai.
 

Vill ha.

Skulle kunna sitta på datorn och kolla runt på alla hemsidor som har så galet snygga kläder. Det blir helt klart en beställning inom en snar framtid, kläder kan verkligen göra en så himla lycklig! 
 

22:19

Gulligaste mamma och pappa gav mig och Anton en tidig alla hjärtans dag present. Ett presentkort på challenge, sånt är perfekt!:-) Nu ska jag krypa i säng bredvid min pojke, imorn ska jag till sjukhuset och ta prover sen väntas plugg hela dagen. Kanske inte det roligaste, meen det måste göras. Snart helg så det är bara att hålla ut:-) Gillar mitt försök till att vara positiv här, det ser ju bra ut iallfall! 
 

I can't stop singing, it's ringing, in my head for you.

Igår var jag på Åses styrkemix och sen for jag på banken med mamma, så nu är allt fixat med mina pengar! Sen lagade jag middag åt mig och Ante. Vilka flickvänspoäng jag drar in alltså (förhoppningsvis). Sen på kvällen blev det plugg, skrev klart en examinationsuppgift som jag ska skicka in. 
 
Idag vaknade jag med frossa, en vidrig huvudvärk och ett illamående som gjorde att allting lät äckligt. Har inte fått i mig frukost än, bara lite yollibox. Det var det enda som jag inte började må illa av:-) Hoppas det går över för jag vill inte bli sjuk, alla hjärtans dag på Fredag och skotertävling på Lördag. Nu har jag iallafall nyss haft möte med läraren som gick bra, nu ska jag försöka få i något i magen och dricka för sen ska jag sitta och lyssna på en undervisning i två timmar. Men jag ska försöka att inte klaga, det är bra att läraren går igenom det vi har läst!:-)
 
Sen känns det som att min kropp tillhör Eva-Lotta 75, har träningsvärk lite här och där och är allmänt mör. Men i älsk he.
 

There's a conclusion to my illusion.

Igår for jag och Anton till Hanna och Matte, där killarna höll sig i tvrummet medan vi (läs hanna) bakade bullar:-) Dom blev då jätte fina iallfall även fast jag inte kan ta åt mig allt för mycket ära.. Men jag mosade faktiskt mandelmasan och satte på locken på semlorna som Hanna och boysen fikade sen. Det mina vänner är ju inte heller så pjåkigt! Själv åt jag en apelsin eftersom jag inte får äta semlor, har haft så ont i magen senaste tiden så vågade inte pröva heller:-) Men eftersom en apelsin är bland det godaste som finns när den är sådär perfekt mogen, som den där var, så klagar jag inte! Nu ska jag sätta igång och läsa våran engelskatext! Fyfan så kul.
 
 

Då var även denna helg över.

Har pluggat hela dagen, 5 timmar tog uppgiften att skriva klart. Min hjärna var död efteråt. Belönade mig med en myskväll med kära syster, så här sitter jag nu! Men tända ljus, masterchef och en mysig vovve. Eller för det mesta iallafall, nu är han galen och jagar en sån där jobbig pipleksak..Måndag imorgon, känns väll sådär. Mycket att göra men det är bara borra ner huvudet och köra!
 

It rains when you're here and it rains when you're gone.

Igår hade jag en väldigt bra dag, även fast jag hade Söndag i huvudet som drog ner det hela lite. Började dagen med ett tabatapass, kämpade mig upp även fast jag hellre villa sova flera timmar till. Men jag vet ju hur jäkla skönt det är efter så det är värt det att plåga sig upp. Hade även, och har fortfarande, världens vidrigaste träningsvärk efter bodypumpen. Sen for jag och fina Hanna niko på stan där vi även tog en lunch:-) Hittade lite fina tröjor (jag som verkligen behöver ännu mer kläder). Sen på kvällen var jag och Anton med Hanna och Lars och tog det väldigt lugnt framför en film och åt yollibox, dock bara jag och hanna som åt det eftersom killarna verkar vara helt emot det! haha.
 
 
 

You're my end and my beginning.

 
Började dagen med en handling, sen for jag hem och gjorde en smoothie med färska hallon innan jag begav mig på Bodypump. Det var det sjukaste pass jag har kört på länge, tog verkligen ut mig så jag var helt död efter. Varenda muskeln darrade och det är den bästa känslan! Åse är galen, men en av dom bästa instruktörera tycker jag. Hon är så himla bra på att peppa och hon får en att ta i lite mer och pressa sig själv:-) Resten av dagen har bestått av att laga mat, vi bjöd Antons pappa på 3-rätters eftersom det var våran födelsedagspresent från oss:-) Nu är vi helt döda och hade nog mest planerat att ta det lugnt i soffan, så fredagsmys ska vara! Skulle gentligen åka till Kåbban men eftersom skolan kom ivägen så stannar jag hemma istället, men en riktig myshelg sitter inte heller fel:-)
 
 
 
 
 

21:23

Pluggat och ätit yollibox, helt okej torsdagskväll. Man kan göra pluggning så himla mycket roligare. Det här var min första yollibox som jag åt och den var lika galet god som jag trodde att den var. Är helt chockad att jag delade den broderligt med Carin och inte vräkte i mig hela själv. Jag överraskar ibland. Skickade min älskling på ICA för att köpa två till så jag har eftersom dom garanterat kommer ta slut direkt:-) Fredag imorgon, yes!!
 

Torsdag.

Började dagen med en 45 minuters prommis, vädret hade kunnat vara lite bättre men det var skönt ändå! Sen hade jag Seminarium så jag satt och diskuterade med övriga gruppen i drygt en timma:-) Sen lagade jag middag som idag bestod av spagetti och köttfärssås. Nu ska jag åka hem och träna lite och sen åker jag en sväng till Carin:-) Fredag imorgon och helgen är som vanligt efterlängtad. Bye!
 

Sekunden innan ett skyfall och himlen brann.

Idag kom Hanna Niko och åt brunch med mig, det var jätte trevligt och det finns alltid något att prata om när jag är med henne:-) Sånt gillar jag! Sen när hon for hem så trotsade jag min sprängmätta mage och storstädade hela lägenheten, böt även sängkläder så nu längtar jag tills läggdags. Så idag har jag varit duktig:-) Idag lägger jag allt som heter plugg åt sidan. Ska på styrkemix kvart över sju och sen åker jag hem till mamma och pappa en snabbis. Har haft en jätte bra Onsdag, ljusglimtar i vardagen är underbart.
 

When it comes to you, I see only the good.

Hade den första examinationsuppgiften idag, det var ganska nervöst men det gick bra! Efter att ha suttit i möte i över en och en halv timma så belönade jag mig själv med att vara på styrkemixpasset som Åse höll i, det är mitt favoritpass. Så himla jobbigt men det är så roligt!:-) Sen for jag förbi Hanna B ett tag och efter det lagade jag go laxpasta till mig och min man. Nu tänkte jag plocka undan här i tvrummet eftersom det ligger skolböcker och kartonger överallt, sen ska jag koka ägg så jag kan dricka te och äta en äggmacka sen:-) Justjaa, köpte ny dator och en Iphone 5s igår och jag är så jäääkla nöjd! Nya saker gör hjärtat så mycket gladare. 
 
Imorgon bjuder jag kanske Hanna niko på brunch här imorgon beroende på ifall hon skulle träffas hennes kusiner eller inte:-) Hoppas hon inte ska det så jag får bjuda tillbaka eftersom hon bjöd mig på så himla go brunch sist!:-) Har inget mer plugg resten av veckan eftersom jag och Carin har gjort bort vårat så det känns skönt, men man kan ju alltid börja på det som ska göras nästa vecka...
 

Söndagsplugg.

Hängt med Carin ikväll, har fått skrattat jätte mycket men har även fått mycket plugg gjort:-) Köpte lite gosaker som gör det hela lite roligare, det är verkligen värdelöst att plugga men det går att göra lite roligare iallafall:-) Nu ska jag se klart geordie shore och sen hoppa i säng bredvid min sovande kille, älskar att få krypa ner under samma tänkte som han, förutom när han snarkar då vill jag kväva honom med kudden. Tur han inte snarkar allt för ofta! Har haft en jätte bra helg och ser redan fram emot nästa:-)
 

Dagen efter.

Hade en riktig bra kväll igår, roligt folk och allting var bra ordnat:-) Imorse när jag vaknade mådde jag verkligen som jag förtjänade, men efter en kanna vatten så mår jag fint igen!:-) Nu börjar min mage kurra så måste få i mig nå mat, Söndag idag och det känns riktigt jävla dåligt. Nu när jag har börjat plugga så uppskattar jag helgerna så himla mycket mer. Ikväll kommer Carin hit och vi ska plugga, blir mycket roligare om man gör det tillsammans och speciellt om man har en lika sjuk humor som hon har!;-)
 

It was over my head, I know nothing at all.

Såg en bra film igår, slutet var dock sämst.. Sen när vi skulle sova så gick inte det, sist jag tittade på klockan var den vid 4. Sånt äger ju! Lyckades tillslut sova till halv 12. Nu ska jag göra plättar till frukost I think, tror jag åker hem till mamma och gör det:-) Måste vara noga med maten idag, dom gånger jag äter dåligt och ska festa går det alltid dåligt..heh. Så idag tänkte jag vara duktig:-) Tror kvällen blir riktigt bra, förfest och middag hos Felicia och sen bär det ut till Phb:-)