Lilla Alice.

Har fått träffa min efterlängtade Carin idag och hennes lilla Alice, fy vilken söt
bebbe. Hängde där hela dagen och det var kul att få prata ikapp lite om allt.

En bra onsdag.

Firade att tentan enligt magkänslan gick jättebra idag med en middag med bästa Amanda på nodo. Där fick vi se hur vidrigt vuxna människor kan bete sig, förhoppningsvis var de fulla, annars finns det ingenting att försöka skylla deras beteende på. Vi var tvungna att säga lite peppande ord till servitrisen som blev påhoppad av dessa människor.

Nu ligger jag hos Amanda och ser hur Smail åker ut ur paradise, nu vill jag inte se nå mer. Hejjade ju på honom, han är helt klart bäst därinne.

Om man hade pengar i överflöd.

Lite träningskläder och överdelar jag hade velat äga i vinter. Några av dem ska jag i alla fall klicka hem.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Godnatt.

Är precis lika trött som lillkillen på bilden ovanför just nu, så nu säger jag godnatt. Håll tummarna för mig imorgon mellan klockan nio och ett då jag skriver tenta. Sjukligt nervös som alltid.

Älskar nystädat.

Avslutade kvällen med kvällsfika och paradise i sängen, det är fan vardagslyx.
 
 
 
 
 

Burning bridges.

Idag har varit en sån där tråkig måndag, plugg och städning har jag ägnat dagen åt. Nu ska jag snart iväg på korpen innan jag bäddar ner mig i soffan för resten av kvällen, men ska läsa igenom
det jag skrivit några gånger till senare:-) Det känns som att jag kan det men blir ändå osäker när jag lägger ifrån mig papprena.
Köpte mig två nya tekoppar idag.

Helgen som varit.

I fredags åt jag och Victor middag hemma hos mig med la familia, hängde där till nio ungefär innan vi for på bio och såg annabelle som var väldigt obehaglig och som gjorde att jag hoppade till mer än en gång:-) men älskar såna filmer! 

Igår bjöd jag Matilda på en trerätters middag hemma hos mig, pratade ikapp om allt möjligt innan vi for till Linnea där vi hängde med lite tjejer:-) 

Nu sitter jag och väntar på att styrkemix ska börja, älskar Ninas pass! Sen åker jag till victor och äter tacos och sen blir blir det inte mycket mer den här kvällen, så söndagar ska vara ju!



Ugly heart.

For till Victor igår när jag hade pluggat klart. Var trött redan när jag kom dit men när vi väl la oss så kunde jag inte alls somna, jag som aldrig brukar ha problem med det..Klockan fem tittade jag på klockan sista gången, sånt älskar man... 

Idag har jag pluggat hela dagen, ligger just nu på soffan och känner hur ögonen vill åka igen så det kan fort bli en powernap:-) Annars så känns det bra att det är fredag imorgon även fast jag måste plugga lite i helgen också, alltid kyl med helg!

Onsdag.

Unnande mig en sovmorgon till klockan 10 idag för jag har haft så svårt att somna senaste kvällarna också har jag varit upp tidigt, så det var jag fan värd. Sen mötte jag upp Amanda på stan för en lunch eftersom vi båda suktade efter en lunch på lyktan igår, så vi tog en pluggpaus och möttes där klockan 11. Sen råkade jag också kika in i några affärer som gjorde att jag kom hem med lite grejer, men jag ångrar mig inte ens. Sen så har jag suttit och pluggat sen klockan ett och ska fortsätta med det nu, svarar på alla gamla tentafrågor så det blir enklare att plugga sen. Känns som att hjärnan håller på att sprängas, vore ju trist om det hände.
 

.

"I love people who make me laugh. I honestly think it's the thing I like most, to laugh. It cures a multitude of ills. It's probably the most important thing in a person."
 

Middag.

Ceasarsallad kan vara bland det bästa.

Full rulle hela dagen.

Har sovit dåligt inatt, mardrömmar som
gjort att jag vaknat flera gånger. Sen satt jag i ett möte mellan 9-12 där vi redovisade våra observationer:-) Skönt att det är bortgjort och det gick bja.

Sen åkte jag och mamma till läkaren där vi pratade om hur min lilla lever mår och hur vi ska göra i fortsättningen. Synd att man träffar henne så sällan, man har så många frågor att man alltid glömmer bort att ställa någon:-) Förhoppningsvis får jag sluta med kortisontabletterna om ett år och bara köra med dom andra, men eftersom min lever fortfarande är inflammerad får det bli längre fram. 



Livet som student.

Hoppas livslusten ökar lite när tentaperioden är över. Två examinationer och två tentor ska vara skrivna innan nästa fredag. Mitt liv är extra fantastiskt just nu! Just nu känner jag mig mest stressad och panikslagen, fina känslor ":)"

Då var det måndag igen.

Jag hade riktigt roligt i Lördags, men väldigt mycket mindre roligt igår. Jag var med Victor hela dagen och min bakishet  kom smygandes först klockan tre. Så när jag låg i soffan hos han pappa när han var ute och böt däck så fick jag smått panik eftersom jag kände att det vi ätit skulle upp NU...haha. Så fort han kom in igen så gasade vi hem till mig där vi dog ett tag. Eller iallafall jag, men efter en dusch osv så blev jag människa igen;-) Sen låg vi i soffan hela kvällen och såg tv och åt onyttigt, det förtjänar man när man har mått sådär. Fy, värsta baksmällan på länge.
Nu ska jag på provtagning på lilla levern och sen viger jag mitt liv åt pluggandet fram
tills nästa fredag. Löv it.


Tjejfest.

Igår var jag med Amanda hela dagen, vi tog en lunch men annars köpte jag ingenting:-) När jag kom hem fick jag så himla ont i magen så att det slutade med att jag låg på soffan med vetekudden över magen hela kvällen. Kanske inte det roligaste men det gick inte att röra sig.

Idag tog jag en lång sovmorgon och nu ska jag göra gofrulle. Senare kommer Bea hit innan vi åker till Mimmi och firar att hon nyss har fyllt 20 med massa andra tjejer:-) tror det blir en väldigt bra kväll!



Efterlängtad fredag.

Gjorde inte mycket alls igår, dog på soffan när jag kom hem och låg där tills jag for till Victor.

Just nu ligger jag kvar i sängen eftersom han for iväg lite tidigare, men morgontrött som jag är så kändes det mer lockande att sova vidare:-) ska gå upp och se lite tv och göra mig klar innan jag möter upp Amanda på stan:-) 




Sånt man blir glad av.

Idag har jag fått spendera dagen galet söta 1-2 åringar, jag blir så himla glad av att vara med barn. Man får så mycket tillbaka av att vara med dem och i den där åldern är dom enligt mig helt klart sötast. Jag ska vara där imorgon också, sen kommer jag tillbaka efter höstlovet då jag ska göra praktik i fem veckor. Blir väldigt kuligt.
Nu ska jag bädda ner mig i soffan med varm choklad, är helt slut i huvudet efter idag. Sen är jag inte van att kliva upp klockan sex heller, är rätt bortskämd med att sova länge.
 

En helt vanlig tisdag.

Vaknade först klockan fem imorse av en vidrig mardröm, somnade om innan jag sen en timma senare vaknade av en till. Då drömde jag att jag var gravid och var tvungen att ta en paus i utbildningen, fy vad lättad jag var när jag vaknade.

Sen satt jag och hade en examination över internet från 9 till 12, känns riktigt skönt att den är bortgjord för var verkligen nervös:-) sen tog jag mig iväg
på korpen och körde ett styrkepass, har varit dålig med träningen så tänkte försöka ta tag i den igen, men svårt när det är så mycket i skolan..Sen kom Matilda förbi en stund och annars har jag skrivit klart en reflektion:-) Nu ska jag dricka lite te och sen åker jag till Amanda och ser paradise. Ha en bra kväll:-)



Det är inte perfekt men det börjar kännas jävligt bra.

Började min måndag med att vara barnvakt åt Viggo som skrek konstant i 50 minuter. Jag övervägde helt klart tanken att slänga ut honom genom fönstret men tänkte att Linda skulle bli så arg då och det är så onödigt med bråk inom familjen.. Annars har jag pluggat heela dagen och jag är så less. Ska skriva klart det sista nu inför seminariumet imorgon, sen bäddar jag ner mig i soffan och ser del två av dokumentären om Zlatan:-)
Att han ens kan se såhär lugn ut.

In your arms.

Mötte upp Elin på stan idag, pratade ikapp lite och strosade runt på stan. Köpte den otroligt sköna tröjan på bilden också köpte jag en present till Matilda, ska på fika med tjejerna hos henne och Isabell ikväll eftersom dom har fyllt år:-) Men först ska jag och mi familia ut och äta middag, lite lördagslyx.

Fredagsmys.

Åt lunch med Victor och Mange på lyktan idag, ceasarsalladen var lika god som vanligt. For hem till Hanna sen och dog i soffan innan det var dags att göra sig i ordning för att åka på tapasmiddag hos Hanna niko:-) Nu sitter vi mätt i magen och ska dricka lite te, hade dock kunnat somna sittandes är så himla trött.

Myslunch.

Köpte med mig lite saker också gjorde jag och Hanna niko lunch tillsammans, fick prata ikapp om alltid och bara umgås. Den kvinnan är allt bra.

Bäst tjejen.

Det finns ett fåtal som du, om det ens finns fler som du. Så rolig och så genomsnäll. Du är min soulmate, vi har samma sjuka humor, samma låga iq när det gäller vissa saker och jag älskar att jag aldrig vet vilken ful min som ska komma nästa gång. Att du håller med mig i nästan allt jag säger när jag är arg eller ledsen är det bästa, att du inte måste göra dina egna åsikter hörda utan du bara håller med, det är guldvärt. Det önskar jag att jag också kunde, men jag är för dålig på att hålla tyst. Men på samma sätt som vi är så himla lika så är vi samtidigt så himla olika och det är nog därför vi går så himla bra ihop. Min lilla hori. 


Jag kunde inte bry mig mindre.

Klev upp klockan åtta som är väldigt tidigt för att vara jag och just nu sitter jag och äter frukost. Det hör inte till vanligheterna att jag äter frulle, brukar vara alldeles för trött för det:-) Men en tekopp och lite apelsin ska iallafall gå ner.

Sen kommer hela dagen bestå av plugg, först ska jag läsa och förbereda inför ett seminarium och sen ska jag och Ida skriva rapport. Ojoj så kyl. 



Lovers and others

Paradisekväll hos Amanda igår, dog i skratt åt hennes sjuka berättelser som jag inte kan dela med mig av här och åt alldeles för mycket popcorn. En bra kväll! Hade slängt en bok på en spindel innan jag for och hoppades på att manma skulle ta bort liket när hon kom hem, men hon fattade tydligen inte det. Hon trodde väll jag hade placerat ut en bok mitt på golvet bara för att. Silly. Så jag tog mod till mig och tog bort den, jävligt stort för att vara jag säger jag bara, hade gåshud cirkus 5 minuter efter. Ojoj vad jag växte som människa..

Idag har jag hunnit med att vara på Åses styrkemix, älskar att träna såhär mitt på dagen:-) Nu ska jag hem och plugga lite och även tvätta bilen:-) Bara kuliga saker.



Ny vecka.

Måndag igen och det är hemskt hur fort helgerna går, tur veckorna går ganska fort också men ändå inte tillräckligt. Sitter just nu och skriver på en inlämning, älskar livet så fantastiskt mycket när datorn bestämmer sig för att dö mitt i allt och nu går den inte att starta för att den ska uppdatera sig. Slänger ut jäveln genom fönstret om
mitt arbete försvann, då blir det "brb, går och skjuter mig". 

Annars kommer den här veckan bara bestå av plugg, eller resten av månaden eftersom det är rätt mycket som ska pluggas in till två tentor och olika examinationer:-) bara gasa! Ikväll åker jag till Amanda och ser paradise med några av mina girls, dom äger. 

When worlds collide.

Blev en lugn kväll för mig igår, galet skönt att slippa må dåligt idag. Idag har jag hängt med pappa på stugan, mest som moraliskt stöd när han snickrade också har vi snackat skit om peeps. Man kan tro att han är en sån där mogen dude men det är han fan inte, han älskar att få höra gossip.
 
Ikväll ska jag vara med Amanda och Bea, det blir nog något glas vin för min del (Ja ikväll blir det vin) men inte mer än så:-) Stört otaggad på fest, bara mys att sitta och prata:-) 

Fredag.

En väldigt jobbig innevecka är nu slut, kom hem kl 6 igår och var helt död. Idag har jag gått på stan med Amanda, vi tog en lunch och gick och köpte lite nödvändiga saker, blir lika stolt varje gång jag kommer hem från stan utan kläder;-)

Idag ska jag till Jenny dit lite tjejer ska, dricka lite vinää (cider för mig) också får vi se ifall det blir utgång min del:-) Men jag brukar vara rätt bra för att falla för grupptrycket så det kan fort bli att jag följer med:-) tror iallafall det blir kult:-)