nyårsafton.

Undrar hur många som kommer ha den där rubriken på sin blogg idag? hehe. Iallafall, somnade kring 4 inatt. Jag brukar alltid somna direkt men inte inatt inte, fuck. Men jag ska ha kul ikväll och vara pigg ändå, jodå!

Det blir först middag på Golden dragon och sen bär det av mot folket, yä!


Dag 17 – Mitt favoritminne

Favoritminne? men hålla det är ju omöjligt att välja det. Våran familj har rest ganska mycket och alla resor är bra minnen, men sen har jag ju gjort massa roliga saker med mina vänner. Så jag kan inte välja ett, det finns alldeles för många som är grymma. Men jag kommer fortsätta att skapa minnen med både vänner och familj så vem vet, jag kanske får ett favoritminne med tiden.

30.

Efter en mysig kväll med mycket prat så är jag nu hemma och funderar på att hoppa i säng, man vill ju inte vara trött imorgon. Ingen är hemma och jag ska sova själv, jag hatar det. Jag börjar alltid att tänka på någonting äckligt och skrämmer upp mig själv helt onödan. Det slutar alltid med att jag ligger hårt inlindat i täcket för att ingen ska ta mig, löjligt jag vet. Men bara för att man blir äldre så slutar man inte att vara rädd.


nodo


kvällen bjuder på nodohäng med 4 vackra damer vid namn bea, julia, sanna och amanda:-)


raise your voice.

vaknade vid 10, har legat i soffan sen dess. Ska till gymmet med jullan senare och biffa, yäyä! Ska göra mig någonting att äta, kanske plättar? Mmm;-)


6i


Dag 16 – Min första kyss

alla säger alltid att man aldrig glömmer sin första kyss, men det har jag tamefan gjort! Antingen var det med någon som jag inte vill minnas eller så var det inget minnesvärt. Men hur ska man komma ihåg något som hände så länge sedan? Gissar att det var på något disco, för hade det varit någon jag var tillsammans med hade jag inte glömt det;-)


what if.

Träningen gick bra, spinning och rodd! Efteråt gick vi hem till julia där vi såg sex and the city och bara mös på. Funderar på om jag ska äta något, ändå gott fast ändå jobbigt. Hehe, ska iallfall göra te sen får vi se om jag orkar göra mig något. Dåså, puss


typ såhär cool nu


kallt.

Det är sjukt kallt ute, men så är det att bo i norrland! vaknade hos olle vid 11, for hem vid 12 eftersom att han hade träning. Nu ska jag följa mamma på hennes jobb och välja tapeter för snart är det dags! glad tjej;-)


Dag 15 – Mina drömmar

Mina drömmar är säkert som många andras. Jag vill kunna bo i ett fint hus, ha ett bra och roligt jobb, en söt liten hund och en gullig pojkvän;-) jag vill även kunna resa mycket, jag ska ha varit i thailand och USA innan jag dör, annars har jag inte speciella drömmar förutom att jag vill leva ett lyckligt liv.


perfekt.


nu far jag på thai garden med min älskling, och efter det bio!


9 månader

Kom hem från olle för ett tag sen, just nu ligger jag och ser Disney channel. wiho cool tjej. Idag har jag och olle 9 månader så vi ska ut och äta och efter det gå och se narnia på bio. Great!


Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?

jag har på mig mjukis och en enkel tröja. Har den här frågan inte varit förut?


Dag 13 – Den här veckan

kommer bli jätte bra. Imorgon blir det bio och middag på thai garden med olle eftersom att vi har varit tillsammans i 9 månader då. Sen kommer det även bli jacuzzi badande hos amanda och självklart nyårs firande! Veckan kommer bli jätte bra, men det skönaste med lov är att man inte behöver göra någonting alls.


I told you so.

for in till stan med jullan efter att jag och olle hade vaknat. Det blev kyckligsallad till lunch och kom även hem med 3 tröjor:-) men nu mina vänner ska jag spara pengar, för sånt gillar jag! hur sjukt det än låter så älskar jag att spara bara för att få se hur mycket mitt konto fylls med pengar. haha tard tjej I know.


gammal bild på mig och bobby


hey

inväntar olle, han skulle springa hit. helt otroligt! vi ska bara ta det lugnt och se film, men sånt är ju helt ok det med;-)


staden.

For in till stan med sanna vid 11, fick med mig hem 2 tröjor, ett linne till nyår och en bh. Jag var inte så imponerad av rean, så orkade inte köpa så mycket:-) Ikväll ska jag nog bara mysa med olle.

Fan vad mätt jag är, varför ska man äta så mycket choklad?

Dag 12- i min handväska

en helt vanlig dag så innehåller min väska:
p-piller, hårborste, parfym,busstidstabell, läkerol, hårsnoddar och pennor. Det var väll allt;-)


juldagen


far till farmor för att äta julbord med släkten. julbord igeeen, andra gången och jag är redan less. Sen far jag till olle och spenderar kvällen och natten där, vi kanske skulle vara med petter och elin, vi får se:-)


julklapparna


fick en paradis i strumpan.

blixt till kameran

en ny morgonrock

fick min favorit parfym av olle

gratis sms i ett år

chokladask av farmor, fast det låg 700 kr i där också.

ett nytt värmeställ

pengar+500 som moster hade satt in på banken

presentkort. thai 400 kr och Bik bok 250 kr.

rikskuponger värda 1400 kr.

mössor och vantar

örhängen från snö. fick dom av olles föräldrar, dom var riktigt fina på!

en dunjacka, snyggare i verkligheten.

Förutom det här fick jag då alltså en kofta från lindex som jag har velat ha länge, och en röd t-shirt från lindex som också är jätte fin. Jag la inte in någon bild på dom för de blev jätte fula. Sen fick jag också tapetsering i rummet! ska och välja vilka det blir i veckan wihooo;-) jag är riktigt nöjd över julen

tack tomten.

Åh, varje år blir jag så sjukt nöjd över julklapparna. Jag älskar mina föräldrar, världens bästa. Jag fick:

En dunjacka, 3000 kr, rikskuponger värda 1400 kr, chokladask, kläder, adidas värmeställ, mössor, vantar, presentkort på thai garden, blixt till kameran, gratis sms för ett helt år, örhängen från snö, en parfym, present kort på bik bok för 250, ska få tapetsera om i rymmet, en ny morgonrock. 

Jag tror det var allt, så sjukt nöjd. Kan ha glömt något, men det märker vi! bilder kommer säkert senare:-)

GOD JUL



Dag 11-Mina syskon

Ja, mina syskon. Eller mitt syskon heter Linda och är 19 men fyller 20 om någon vecka. Hon är världens bästa och jag kan prata med henne om allt, självklart tjaffsar vi ibland med det är väldigt sällan. Hon pluggar i skellefteå till socionom, hon bor där under veckorna och bor därför bara hemma på helgerna. Hon kör folkrace och jag tror att hon är bra, jag är inte en sån trogen supporter precis;-) hehe. Vet inte vad mer jag ska skriva, hon har en pojkvän som heter dennis men det kanske ni inte orkar antecka. dåså puss!



julafton

helt sjukt att det är julafton idag, men som jag har längtat. När jag klev upp imorse hade tomten kommit med en julklapp i strumpan, haha;-) en paradis chokladask, mmm. Sen åt vi alla frukost, en macka med julskinka på satt fint i magen. Nu sitter vi och bara myser, ska gå i duschen på ett tag och sen är det kalle anka! Känner mig som ett litet barn igen, men jag älskar julen.



uppesittarkväll

Vi ska snart äta, och efter det blir det uppesittarkväll och mys. Olle kommer också hit och vi ska öppna varandras julklappar, kuliiigt:-) Annars då, glögg och knäck ikväll? jodå. ha en bra kväll my friendzz


Dag 10- Det här hade jag på mig idag.

Eftersom jag vakande upp hos olle och sen for direkt hem så har jag inga partykläder precis;-) Så jag har på mig mjukisbyxor, linne och en kofta. mysigt och skönt!

dagen före.

Ska slå in sista julklappen sen är jag klar, skönt! Morfar har åkt buss till oss, hela vägen från huvudstaden så jag ska vara social med honom sen:-) Jag ska värma glögg och äta pepparkakor, sen bädda ner mig framför en mysig julfilm.

Och elin, jag gillar din kommentar på förra inägget;-) våra pojkvänner är konstiga ibland, men vi gillar dom ändå!


baby, you are all that I need.

Jag är ganska trött eftersom att jag har sovit alldeles för lite inatt, men det funkar det med! Nu drar jag iväg till olle och myser på där, sweet. som jag ska sova länge imorgon, fast ne. Olle har ju träning på morgonen så jag kommer vakna när han stiger upp, kul;p;:P;PpP och jag som aldrig kan somna om.


nu traskar jag iväg

mot bussen, hehee


Dag 9-min tro

Jag har ingen speciell tro, punkt slut.

Det blev så kort text där så slänger in ett litet kort inlägg samtidigt. Vaknade för ett tag sen, sket i julspexet för jag somnade alldeles för sent så orkade inte ställa alarmet. Det blir att fara till stan med olle istället, helt ok det med;-) Nu ska jag göra mig nå frukort, kanske våfflor? mmmm




Dag 8-Ett ögonblick

Hade glömt att skriva det här idag, men jag kan inte komma på ett speciellt ögonblick, iallafall inget jag vill nämna här. Men puss på er iaf;pp;ppp;P;P


you make it real to me

Ligger i soffan och bara tar det lugnt, ska göra mig en kopp te och någon macka:-) Tror jag ska lägga mig och se någon film, kanske svanprinsessan? wihoho, ååh älskar att det är lov! Bra att linda är hemma också så jag slipper att vara vaken själv varje kväll


svanprinsessan, etta


jullov

äntligen lov, yääää! Har precis bakat morotskaka och dom blev grymma;-) Nu ska jag äta lite av dom och sen njuta av att jag är ledig imorgon! Får se om jag far på julspexet eller om jag tar sovmorgon, svårt val.


jag leker i snön;p;Pp;Ppp


top model.

Sitter och ser top model och inväntar olle, det är final ikväll!! Jaja, vi ska mysa och se karate kid ikväll, den har vi tänkt se hur länge om helst men det har aldrig blivit av, men nu så! Börjar 11.10 imorn som vanligt, hej


typ söt också, hihi


before, not after

sjungit inför klassen med 3 coola brudar, julpysslat, slått in julklappar. Det är ungefär vad jag har gjort idag:-) Nu ska jag klä på mig och dra på träning, skulle gärna stanna hemma idag. Känner mig seg och inte alls taggad, men jag ska försöka att överleva mina vänner! hejdoo


Dag 7- min bästa vän

Jag har ingen bästa vän, jag tycker det är viktigare att ha fler bra vänner än en bästa vän. Självklart finns det vissa som jag litar mer på än andra, men så är det väll alltid. Det finns dom som jag har känt längre och har jätte roliga minnen med, men andra som jag står väldigt nära. Jag har tre stycker som betyder väldigt mycket för mig, och med dom kan jag prata om allt. Och det är Julia, amanda och sanna. Men jag har ingen bästa vän.



fjärde advent.

tre timmar senare och nu har jag bakat klart, wiho! Allting blev riktigt gott, men nu är jag trött. Jag vill egentligen sova, men orkar inte gå till sängen:( jobbigt lääääge lixååååååm






dag 6-min dag

Vaknade upp hos olle vid 11, sen for jag och mamma in till stan och tittade lite:-) sen bar det av för träning som var riktigt kul. Nu sitter jag och har sett handboll, fan att sverige förlorade:( Nu ska jag och mamma slå in julklappar och dricka glögg, och jag ska även baka pepparkakor. Så har min dag sett ut, eller kommer se ut:-)

mysiga söndag.

jag förstår inte varför så många hatar söndagar, jag älskar den. Man kan alltid ta det lugnt och bara mysa, så som jag tänker göra idag. Mamma hämtade mig hos olle vid 12, då for vi in till stan och köpte lite julklappar och bara kollade. Nu ska jag snart på träning och efter det blir det att baka pepparkakor, mysigt!
Avslutar nog med love actually ikväll med mamma, våran favoritfilm så här vid jul:-)

on and on

Nu slänger jag mig in i bilen och beger mig till djupviken. Thai garden, bakning och film står på schemat ikväll! Blir en riktig myskväll med min älskling:-)



inköp.

Tänkte bara visa snabbt vad jag har köpt senaste veckan. Dock ser tröjorna skitfula ut, speciellt den andra. Men bilderna är tagna med en världelös kamera så ni får ursäkta mig. hehe





Dag 5- vad är kärlek?

Jag har bara varit kär en gång, och det är nu. Jag kan ligga och tänka på kvällarna hur lyckligt lottad jag är som får vara tillsammans med just honom. Allt gullig som han har sagt och skrivit till mig under dagen går som på upprepning i mitt huvud. Jag kan sakna honom så sjukt mycket, även fast vi träffades igår. Jag längtar efter att få bli kramad och dra in hans lukt som jag älskar. Jag älskar att sova trång om nätterna bara för att man får vara nära den man älskar. Varje kväll vi ska sova, kryper han alltid tätt intill mig och viskar att han älskar mig. Jag blir lika glad varje gång, och det är så det ska vara. Men kärlek är nog omöjligt att beskriva. För alla är så olika.


take my hand, and just don't let go

Vaknade upp hos olle vid 10 idag, han var på träning då så gick ner och åt frukst med hans familia. Klarade även av att lösa barnkorsordet för första gången typ, haha!

Skulle egentligen på stan idag med felicia, men hade ingen lust alls att fara. Så när olle kom hem från träningen gick vi snabbt in för jag skulle visa vad jag önskade mig, så hans mamma ska kunna köpa något:-) fick även med mig en t-shirt. men nu ska jag spara pengar!


dessa två snyggingar spenderade jag kvällen med igår. + felicia men orkade inte leta någon bild på dig;-)


Dag 4- det här åt jag idag

Jag har inte varit världens nyttigaste människa idag, tyvärr. Men nu mina vänner, fram med anteckningsblocken och se till att ni har stift i pennan, för du ska jag berätta vad jag har ätit idag! Till frukost åt jag två mackor och ett oboyglas, ingen lunch bara ett glas mjölk. Sen på svenskan bjöd pontus på världens godaste morotskaka, så den blev en sån och två andra kakor. Och när jag kom hem åt jag glass och maränger.. Men snart blir det thai garden!

Jag brukar äta mycket mycket mycket mera mat än så här, men ibland får man vara wild and crazy;-)


fredag.

Äntligen fredag och äntligen helg! Matte provet är gjort och engelskan är också klar, skönt. Jag var tvungen att fara på bik bok igår, kunde inte hålla mig undan.. Kom hem med tre tröjor som jag blev kära i!

Ikväll blir det mys med amanda och sanna, middag på thai garden och sen kanske nodo:-) blir säkert en bra kväll!


dreaming people.

Jag väntar på middag men är så äckligt mätt, inte ok vad flera glas oboy och en daim kan göra. Men måste pressa i mig lite mat annars får jag en arg moder på mig! Ska plugga lite matte sen och efter det far jag till Olle och sover där:-)


Dag 3-Mina föräldrar

Jag har världens bästa föräldrar som heter Kurt och Pia, kanske inte världens bästa namn men;-) haha. Tänker bara på när marcus var liten så sa hans mamma "Nu ska vi gå över till Kurt och Pia" liten som han var svarade han "men mamma, vi har ju en toa hemma?" wihihi lika kul varje gång, fast ne. Alla kanske inte fattar..

Iallafall, jag bor tillsammans med båda mina föräldar. Vi bråkar väldigt sällan fast självklart så finns det dagar då jag vill stypa dom. Jag kan prata med mamma om allting, och det gör jag också. Hon vet nästan allting om mig, och det är så jag vill ha det. Pappa däremot är inte alltid så seriös, och jag delar inte med mig av alla mina känslor och tankar. Ibland kan han vara som ett litet barn, jobbig, retsam och rolig! Men jag vet att båda mamma och pappa alltid kommer finnas där för mig, och stötta mig. Vet inte vad jag ska skriva nu, men jag har iallafall världens bästa föräldrar!





When I look at you.

Träningen gick bra, eller utmaningen som det hette;-) Vi hade rodd, vi skulle ro max i 5 km och jag vann, wiho! sen mage på det. Nu sitter jag och ser när Sverige besegrade Ungern i handboll och äter mackor, grymt!

Nu ska jag kolla igenom matten, puss på eeeeeeeer



ett bevis på hur mycket sanna älskar mig, oooh


burn baby burn.

Har varit riktigt trött idag, tur att inte skoldagen var allt för jobbig! Synd bara att en trött josefine resulterar till en sur josefine, men hoppas att jag inte har varit för arg idag;-) Men följde iallafall Sofia,Elin och Felice ner på stan en sväng medans jag väntade på mamma, köpte ingenting men hittade en sak jag ska önska mig av linda i julklapp:-)

Träning klockan 6, och det står utmaning på schemat? Vad har Stefan nu hittat på?.. hoppas det inte är allt för jobbigt eftersom att mina ben är döda, men lika bra att jag ställer in mig på ett döden pass!


gammal bild


Dag 2-min första kärlek.

Här behöver jag inte ens tänka efter, min första kärlek är Olle. Jag har haft andra killar förut men jag har aldrig känt så här för någon. Jag har alltid haft jätte svårt för att bli kär, och har alltid varit rädd för att bli det. Men han är världens bästa pojkvän. Jag kan prata med honom om allt. Och det jag verkligen är glad för är att han har så himla bra tålamod, för jag vet att jag kan vara väldigt speciell i bland. Mitt humör kan variera från glad till arg på någon sekund men han förstår mig alltid. Vi har varit tillsammans i snart 9 månader men jag får fortfarande fjärilar i magen när jag träffar honom. Det jag älskar mest med honom är hans personlighet. Ibland kan han vara så grymt ful att jag dör av skratt men han kan också vara så himla mogen. Jag älskar alla kvällar vi legat uppe och bara pratat. Men det viktigaste av allt är att jag kan vara mig själv med honom. jag älskar dig.





bara för att

så många andra kör med det här tänker jag också börja:-)
Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Och idag börjar jag med att presentera mig själv.
Jag heter då Josefine Pettersson och är 16 jordsnurr, hehe. Bor på Degeränget med min mamma och pappa, min syrra heter linda och pluggar i skellefteå. Jag har världens finaste pojkvän som heter olle, och jag är så otroligt glad att jag har han. Jag går första året på barn och fritidsprogrammet och jag trivs jätte bra! På fritiden spelar jag fotboll men storfors och är med kompisar. Mina närmsta vänner är amanda,julia och sanna. Men har även flera andra bra, speciellt felicia som jag har känt hela livet. Hon är nog också den jag har mest fula minnen med. Något som är viktigt att veta med mig är att jag har världens sjukaste humör, antingen är jag jätte glad eller så är allt åt helvete. Och jag kan snabbt gå från glad till sur, det krävs väldigt lite. Brukar dock inte vara så när jag är med kompisar men min familj kan ha det jobbigt ibland;-) haha


Because I adore you.

frös typ sönder fötterna när jag väntade på bussen hem, stackarns mig:-( nämen det är så sjukt kallt! Nu sitter jag och försöker få tillbaka värmen med hjälp av varm choklad som jag har lyxat till med grädde och små marshmallows;-) inte helt fel!

Men nu ska jag skriva klart sista punken av min bokrecension, sen får vi se vad som händer:-)


typ såhär gott


tusen gånger om.

Skoldagen gick snabbt, när jag kom hem låg skolkatalogen framme.Det har bara tagit en hel termin att få den men det är lugnt;-) haha! Och tänkte bara säga att gårdagen var jätte mysig, min pojkvän är världens bästa!

Jag skippar träningen ikväll eftersom att min sträckning gör ont. Så jag ska städa rummet och efter det kommer min älskling hit och umgås med mig:-)



someone new.

har just stekt mig en hamburgare, satt fint i magen! Nu måste jag gå upp och cykla på våran spinningcykel för att känna hur min sträckning är. Om det är bra  kan jag träna idag, gör det ont måste jag vila! Hoppas det är bra.

Sen ska jag följa med olle och hans familj och se hans lillasysters luciatåg, så gulligt! Sen blir det bara mys med min älskling ikväll, perfekt söndag:-)





.




nåå så söt! lilla my


nu



maskerad.

Sitter i min gulliga morgonrock och ska snart börja göra mig klar, ska ha maskerad med en massa bra tjejer hos mig ikväll:-) Det är förbjudet att vara polis,katt eller djävul. Ju fulare man är desto bättre;-) känns som att det kommer bli en bra kväll! Bilder kommer nog imorgon, I think


bara en liten fräsig bild


sweet dreams.

Vaknade för ett tag sen, drömde en konstig dröm igen! Att jag hittade en hund som jag efter ett år var tvungen att lämna tillbaka och att jag blev moster, jag grät när jag vaknade. För att jag var tvungen att lämna bort hunden alltså;-)

Ska snart äta frukost och sen bara chilllla;p;p;p,P ska nog och biffa lite med jullan sen och ikväll är det tjejkväll hos mig:-)


exakt såhär såg den lilla vovven ut


ikväll.



choklad doppade marsipanbollar

pappa visar hur han håller en skumtomte

knäck

tomte


rocky road

mmm.

nöjd pappa. Eftersom att inte mamma ställde upp på bild fick pappa göra det!

resultat!


julbak

Äntligen helg, jag ska sova som aldrig förr i helgen. Ikväll blir det julmys med mamma, vi ska klä julgranen, baka knäck, marsipangodis och rocky road;-) mmm. Sen ska vi självklart se idol finalen, det känns som om kvällen kommer bli suerbra! kommer inte ihåg sist jag spenderade tid med min lilla mami:-)


bilkurs.

Jag har varit så sjukt trött idag, både i kroppen och i huvudet. Ville bara dö. Jaja, ska äta något sen ska jag iväg på bilkurs i 3 timmar, ååh vad vill den här dagen mig?

Fast pappa fyller år idag så att jag får fika gör dagen lite bättre;-)


grattis min lilla pappa!


Hush baby, speak softly.

Fuck, jag som hoppades på att det skulle vara beeptest idag på  träningen eftersom att det går snabbare,men det blev spinning och rodd istället. och ett jobbigare pass än vanlig! Jag är en död kvinna nu, mina ben vill inte röra sig. 4 pass idag, hellyeah

Längtar inte tills jag ska kliva upp, om jag varken har träningsverk eller är slut i kroppen så är någonting fel. Jaja, Matten väntar nu och sen kommer Olle hit, heeeeeeej


bara för att


hälsoresan

Jag har haft en så sjukt rolig skoldag, vi började 9 och fram till klockan 12 så hade vi bara en massa lekar. Idol, Fear factor, parlamentet ja ni fattar. Det var 3orna som fixade allt, riktigt kul;-) Sen efter lunch drog vi på step in och hade spinning, zumba och bodypump så nu är man trött! Jag går ju i freja, och det är hälsoinriktat för er som inte visste det:-) kul att jag har beeptest och fys sen.

Jaja, ska kolla på tapeter nu och sen städa lite i rummet, puss!



zumba var en av de roligaste sätten jag har tränat på, ni borde testa det!


Flickan med svavelstickorna.

Maten satt fint i magen, och efteråt for jag och mamma på ICA och köpte lite smått och gott;-) nu sitter jag och har precis läst ut flickan med svavelstickorna och dricker glögg och äter pepparkakor. Asså galet, boken är för småbarn och den är riktigt hemsk! jaja, ska börja att analysera den, yäyä


thai garden

Slutade en timma tidigare idag, tack gud! Så jag, felice och sofia gick in till stan och kollade runt, jag köpte ingenting eftersom att jag har ingenting jag riktigt behöver + att jag ska vänta till efter jul. Kom hem för ett tag sen så har slått in lite julklappar, och nu ringde mamma och säger att vi far till thai garden och äter. ååå vad gott det ska bli!


sovmorgon

Hade en sjuk dröm inatt, det var att jag var försenad till träningen för att jag skulle fixa mat till en massa 95or som var hos mig, varför dom var hos mig vet jag inte. Så jag blev hur arg som helst och bara började slänga ut en av dom för att hon inte ville äta nudlar. ojoj;-) tro inte att jag har något emot 95or, för det har jag inte!

Men iallafall,somnade om till 10 och nu ska jag fara så snart papi kommer!


varför ser man alltid så konstig ut utan mascara?


hang with me

Träningen gick bra! Nu sitter jag och har skrivit en massa om 10 åringar och allt det där, juldikten är jag också klar med. skönt! vi har så mycket i skolan nu, men det är ju inge ovanligt. Den jävel som säger att bf är slappt kan ju bara ta och vara tyst. Jaja, ska fortsätta att se top model nu:-)


coola brudzz, gammal piccc


dagen efter söndag, typ

Våra pepparkakor blev grymma igår, tack vare mig dock.

Nu ska jag snart iväg på träning, efter det ska jag plugga lite. Ikväll ska jag dricka glögg och äta pepparkakor och top model får man absolut inte glömma! Kan gilla att min söta mamma har köpt gratis sms åt mig:-)



våra cakes igår;-))


andra advent

Hade första fotbollsträningen idag sen i somras, grymt kul! Nu ska jag fara till min älskling och göra ett pepparkakshus och pepparkakor, mysigt:-) kan också säga att jag är klar med alla julklappar nu, sweet


tup glad shej


here we go

Ska fara till jullan nu, även fast jag har så förbannat jävla ont i benen! Det kliar och svider så jag blir galen, sist jag hade det här låg jag vaken en hel natt och grät för att det tog så ont. Men nu har jag proppat i mig två ipren och få ta två till innan jag går och lägger mig. För jag vill umgås med mina babes ikväll


en osminkad och inte alls fixad tjej beger sig nu mot bergsviken, hoppas min väninnor inte är allt för fina.


simply the best.

Gick på prommis med jullan imorse, en kort men alltid något! Sen när jag kom hem passade jag på att skriva klart min novell eftersom att jag inte hade allt för mycket att göra. Känns lite småkul att både linda och mamma började gråta när de läste den. Men eftersom att våran svenskalärare är konstig så blir det väll ett vg.

Ikväll blir det myskväll hos jullan, mat och sånt med henne, amanda och sanna:-) Sen efteråt far jag kanske till Olle och sover eftersom att vi ska till stan imorgon och kolla på julklappar! Blir nog en bra kväll


morning.

vaknade för ett tag sen och nu sitter jag och hungrar ihjäl, jag är en sån där som vill äta direkt jag kliver upp. Men jag väntar på att julia ska vakna, men det verkar vara ett tag kvar.. Iallafall, trevlig kväll igår! Skrattade så jag grät några gånger och det är ju så det ska vara;-)


lite småmysigt att det snöar ute också!


fredagsmys

Stressad tjej här, sitter oduschad och har oätit och jag ska vara klar på 30 min. Det kommer lite coola people till mig ikväll som heter peter,pontus,elin,cajsa,petter,olle och julia! grymt jag vet;-) Men måste öka takten nu, heeej!


bara för att


finish.

Klar med engelskan, snart klar med svenska novellen och klar sedan länge tillbaka med min inlämning i arbetssätt och lärande! inget annat än skönt! Tror att helgen kommer bli jätte bra, imorgon kommer det en massa coola people hem till mig:-)


dagen före helg

Sitter och äter ostmackor, nomnom. Ska läsa lite i min engelska bok som är så sjukt bra att jag knappt kan lägga ifrån mig den (ingen ironi där inte) efter det ska jag lägga mig framför ett vänner avsnitt I think:-)

asså shiiit! höll nyss på att skita ner mig när mackorna hoppade upp ur brödrosten!! hur kan man bli rädd för det ens?

kom inte på nå bra

Hatar torsdagar bara för att den där jävla bilden är då! tur att det bara är två gånger kvar. Sitter och ska börja renskriva min svenska novell för är typ klar med den, sweet! Sen ska ja på möte med fotbollen och efter det ska jag dö i soffan hade jag tänkt:-)



jag förvirrad *ler*


det här med rubriker.

Träningen gick bra, den var jobbig men sånt älskar jag! iallafall efteråt. Ser Family guy och förstår inte hur varje avsnitt kan vara så grymt bra! men ska hoppa i duschen nu, kom hem från träningen för mer än en timma sen men jag är alltid så seg;-) sen kommer olle

polkagrisar

Skolan gick snabbt idag, hade utvecklingssamtal som gick finfint! Vi har fått hem polkagrisar som vi ska sälja så vi ska få pengar till klasskassan, har redan fått sålt några;-) grymt


om vi vill köpa så hör av er: 0730616563, 20 kr
det finns i dom här smakerna:
den gamla vanliga polkagris
cactus-lime stong
princess-stång
tutti frutti
vanilj-stång
smulton-stång
blåbär-stång
banan-stång
pärong-stång
apelsin-stång
kola-stång
salthallon-stång
jordgubbs-stång
u.s - cola
mango-ananas
hallon-rabarber