Vill inte ha måndag.

Har hunnit med mycket i helgen som vanligt, lever för helgerna alltså. I fredags var jag i Luleå med Sofia på dagen och sen var jag med Hanna niko och vi lagade magisk trerätters middag och hade en myskväll. Lika trevligt som alltid och maten blev också god som vanligt:-) Lördagen blev det lite impuls fest hos Elin som slutade i en riktigt bra kväll, längesen jag hade så roligt ute på krogen! Dock resulterade det i den vidrigaste bakfyllan på länge idag, trodde inte jag skulle ta mig igenom dagen...Men det gjorde jag och ikväll har jag hängt med Sofia, Hanna och Jessica ute på min glasaltan och bara pratat om allt och jag har skrattat så tårarna rann:-) En väldigt bra helg som alla andra helger!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

00:53

Vaknade klockan 11 idag av att mamma ringde och väckte mig, damn you woman. Men det var tur att hon ringde eftersom jag skulle möta upp Anna klockan 12 och jag hade glömt ställa alarm. Vi lunchade och gick på stan idag, roligt att träffas eftersom det går så länge mellan gångerna:-) Annars har jag inte gjort mycket alls idag, nu ska jag fortsätta mysa, sånt äger.

Jag vet vilken dy hon varit i.

Nu har jag jobbat klart för i veckan så imorgon väntar en riktig sovmorgon, älsk fan att sova. Har nyss kommit hem från korpen där jag körde mitt första träningspass på en vecka, känns riktigt skönt! Nu ska jag komma tillbaka, har haft lite brist i motivationen och varit alldeles för trött men nuuså:-) Nu ska jag hoppa i duschen och sen åker jag till Hanna ett tag:-)



Bra måndag.

Igår fick jag veta att tentan var godkänd och jag och mamma bokade en resa till Kreta, fick mysa med min Sofia på kvällen också så det var också självklart en av orsakerna till varför min måndag var grym;-) Dagarna består nu av jobb så jag har inte så mycket annat att säga:-) Vill ha helg och sovmorgon, ligger så sjukt mycket minus när det gäller sömnen att jag inte fattar hur jag orkar leva för tillfället. Nej kryddar inte ens.

2014-06-22

Hade en riktigt bra midsommarafton, väldigt lyckat! Resten av helgen har jag bara myst och tagit det lugnt. Nu ska jag äta upp min middag och sen åker jag iväg till Hanna niko, längesen jag var med henne så läängtar:-) Sen åker vi iväg och ser fotboll, hejjar på mitt lag och de kommer säkert dominera som sist!
 

 
 
 
 
 
 

Dagarna rullar på.

Tog mig iväg på hotellets gym igår, slutade med att jag körde ett tabatapass tillsammans med en tjej som tävlade i crossfit och två andra killar, var grymt jobbigt men riktigt kul:-) kul att träffa nytt folk och roligt att inte behöva träna själv! 

Idag var det som vanligt uppstigning 06.00 och efter en god hotellfrulle så begav vi oss mot verket. Ikväll kör vi ett till pass men ska försöka komma i säng tidigare eftersom jag är jävlat död på morgonen.

Söndag igen.

Och där var ännu en helg förbi, har haft sleepover hos Sofia, njutit av röda lyktan mat, festat, myst och spelat första matchen för i sommar med vårt korpenlag;-) Vi förlorade stort, men vad gör det ens;-) Nu är det sovdags och imorgon bär det av till kiruna för jobb. Är så trött, blev inte många timmars sömn den här helgen heller..men sova kan man ju göra later,  eller nå.



Har det rätt bra ändå.

Det går ingen nöd på mig här i Kiruna, äter god mat varje dag och får starta dagen med en magisk frulle. Synd bara att det är så trist på dagarna, verket tjorvar och det gör att jag inte kan ta några prover och då finns det inte mycket jag kan göra. Pappa har dock gett mig massa pappersarbete som jag försöker klura ut, inte det enklaste när man inte fattar någonting av vad som
står på papprena men det ska nog gå att lösa ändå förhoppningsvis:-)

Igår tog jag mig ut på en 50 minuters löptur, höll bra tempo så var död när jag kom hem. Ger mig nog ut på samma runda idag, det är ju så skönt efteråt:-)



Kiruna.

Kom fram till Kiruna vid 6, vi for direkt och åt middag på vårat standardställe;-) thai garden kan inte jämföras med deras mat! Nu ligger vi på hotellrummet och gör ingenting, är grymt uttråkad! Skulle egenligen träna men orkar inte..imorgon ska jag däremot ta mig ut på en löptur:-)

Frukosten serverad halv 7 imorgon, hur fan ska jag klara av att kliva upp då..detta kan bli spännande! 

Helger som denna.

Alltså den här helgen, det går knappt att sätta ord på hur bra den har varit. Har spenderat varje vaken timme tillsammans med min Sofia så nu känns det sådär tomt utan henne..heh. Fredag firade vi i alla fall Emma med lokalfest, varmt väder gjorde att man äntligen kunde ha bara ben utan att frysa. Lördag myste vi ett gäng bra tjejer hemma hos Sofia ute i solen, en väldigt lyckad kväll det med! Idag avslutade vi hela helgen med en tacomiddag hemma hos Öqvist, kommer typ inte ihåg sist jag åt taco så det satt veldi fint.
 
Alla jag har utan tvekan världens bästa vänner, älsk dom. Avslutar den här helgen med att kamma hem ett godkänt betyg på min examinationsuppgift, så jävla skönt! Lite minus att jag åker till Kiruna imorgon, men just nu känns faktiskt inte ens det så himla hemskt:-)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

När allt bara är sådär extra bra.

Sorry för lite frånvaro men jag gör så mycket annat, njuter av att jag äntligen har ett liv. Igår hade jag myskväll med Elin och Sofia, veldi fina tjejer. Idag var jag med dom på stan, lunchade lite och kom hem med lite (obehövliga) saker, fast bikinin behövde jag faktiskt. Som sagt, älsk nytt! 

Ikväll har jag myst med min fina Sofia, kom nyss hem därifrån och nu lockar sängen väldigt mycket:-) Imorgon halv 10 har jag bokat en 75 minuter lång massage, ja det ska bli magiskt mina vänner!

summer love.

Kom hem igår efter en riktigt bra yra även fast det var sämst väder. Hade riktigt roligt med grymt bra folk:-) Blev inte alls många sömntimmar i helgen så när jag kom hem igår däckade jag i soffan i tre timmar, veldi skönt.

Idag skrev jag tenta och nu har jag äntligen sommarlov, det känns så himla bra:-) Har bäddat ner mig i sängen med lite god middag/kvällsmat och har fixat en förhoppnings bra film som jag inte tror att jag kommer hinna se klart innan jag somnar men what to do! Just nu är livet sådär galet bra, älsk he.