Lördag.

Igår myste jag med Hanna hela kvällen, hon e bäst. Idag har jag varit i Luleå med Anton och kollat på julklappar och lite annat. Han köpte en tröja till mig också bjöd han sen på middag på O'Learys. Han är allt bra:-) Har varit skonsam mot börsen idag, spenderade endast 60 kronor på några små muffinsformar:-) Ikväll hänger vi med Jim och Jenny, hojres!
 

Jag säger välkommen hem, bara kom som du är.

Är lika död som en lik varje morgon, fattar inte ens att jag tar mig upp. Men halv 7 befinner jag mig i Blåsmark varje morgon den här veckan, så jädra kul! Efter jobbet så satte jag upp en ljusstake och en stjärna i mina fönster, lite julstämning blev det:-) men sen återstår lite tomtar och en julgran. Men nu ska jag se klart Black list med Anton och sen blir det att hoppa i säng. Fredag imorgon, untz untz
 
 
 
 

Födelsedagsfirande.

Ojoj, då var det några dagar igen sen sist.. Men jobbar mycket, är uppe tidigt och sen är det full rulle hela dagen så det blir inte mycket tid över för los bloggos. Sorry peeps. Idag har jag varit på födelsedagsmiddag och fika hos Antons mamma som fyllde år. Jag stod för fikat, jag hade bakat en chokladcheesecake och en vaniljcheesecake med rårörda hallon:-) Dom verkade vara populära för det blev inte mycket kvar. En mysig kväll har det varit! Just nu sitter jag och räknar ner till Grey's- världens bästa program. Jaaaamen, ni får hade!
 

This is what it feels like.

 
Hade en jätte trevlig kväll hos Anna och Tobbe i Lördags och en lyckad utgång! Igår visste jag inte om jag var bakis eller sjuk men med tankte på att benen skakade hela dagen och jag kände mig spyfärdig och trött så förvånar det mig inte om jag kommer åka på någonting. Jag mår inte så mycket bättre idag, har en äckllg värk överallt. Så igår tog vi det jätte lugnt, gick på skyltsöndagen och på kvällen såg vi solsidan hos Jenny och Jim:-) Känner att det här blev ett väldigt positivt inlägg..men what to do. Ska baka idag, njuta av att vara ledig för imorn och på Onsdag blir det jobbelijobb. Kan lika gärna bli hela veckan:-) Ha en bra Måndag!
 
 

Afterwork

Sitter just nu och väntar på Hanna som ska komma och hämta upp mig, vi ska på afterwork på challenge eftersom korpen anordnar det:-) Yää stötta din förening!! Lite så vi känner. Nämen vi ska förhoppningsvis få äta god mat och lyssna på lite trevlig underhållning, fan vad vuxen jag lät. Annars blir det en lugn kväll, har inga planer att spendera cash i baren om man säger så! Hoppas det blir en bra kväll, fan för dom om maten är dålig. Då ska kocken slaktas och läggas på buffén själv. Som en gris med äpple i mun fast. Nämen hoppas ni också får en trevlig kväll:-) pöss

Wake up every morning with you in my bed, that's precisely what I plan to do.

Idag är en sån där dag då jag känner mig helt slut både i kropp och i huvud. Såna dagar suger. Har varit hemma hos mamma och pappa idag eftersom jag fick ett sms av mami igår att hon saknade mig när hon inte hade fått träffa mig på två dagar, sånt värmer lite i hjärtat. Eftersom jag är världens mammakäraste (heter det så?) så är två dagar väldigt lång tid att inte vara hemma på degan, känner mig sådär galet vuxen och självständig:P På tal om någonting annat så slog jag in första julklappen idag, som jag köpte i September eftersom den är från en affär i Kiruna. Men nu är den inslagen och jag känner hur julen närmar sig:-)
 
 
 
 

Children of the sun.

Idag har jag, Anna och Hanna varit på stan och lunchat:-) Jag och Hanna hittade även lite julpynt som vi köpte, det blir lite dyrare när man inte bor hemma längre. Man måste ju köpa så mycket annat än bara julklappar, men ska flörta med min mami så hon kanske kan sponsra med saker till julgranen, så trist att lägga massa pengar på sånt;-) Men en bra dag än så länge, halv 6 ska jag på bodycombat och sen åker jag och Anton till Hanna och matte och hälsar på:-) Ha en bra Tisdag!
 
 
 

Söndagsmys.

Igår var jag och Anton hos Matilda där det var lite folk, hade jätte trevligt:-) Idag var jag och Anton på öjebyns julmarknad, eller om den heter så. Annars kom jag typ nyss på ett nytt namn:P sen har jag mest tagit det lugnt här hemma, städat lägenheten och varit på bodypump har jag också hunnit med. En bra Söndag och det känns inte allt för jobbigt att helgen är slut:-) Ikväll ska jag umgås med de bullätande kvinnorna där uppe på bilden, vi ska mysa i soffan och se alla bra tvprogram som går på tv ikväll. Ha en bra kväll:-) 

It's going down, I'm yelling timber.

Startade dagen med ett tabatapass och sen mötte jag upp Matilda på stan för en lunch och shopping! Skulle leta efter julklappar men hittade ingenting intressant, tur det är ett litet tag kvar i alla fall:-) Blev shopping till mig själv istället;-) Idag blir det middag hos Antons pappa och ikväll hänger jag med Jenny och Matni:-)
 
 

The story of my life.

Slutade tidigare idag, så passade på att tvätta bilen som nu ska stå i garaget hela helgen. Den var ganska dirty my car! När jag kom till lägenheten så hade min pojkvän (japp, en sån har jag) lagat kött och klyftpotatis:-) Väldigt gott! Nu ligger vi och ser idol och snart får vi se om en liten Hanna ramlar in genom dörren, hoppas det:-) Skippade klassfesten som vi  skulle ha ikväll, kände inte alls för fest när jag varit upp tidigt hela veckan och idag var jag på jobbet ännu tidigare. Myskväll lät tusen gånger mer lockande, även fast det skulle vara roligt att träffa alla:-) Förövrigt så äger Jens i idol ikväll, vilken gud.
 
 

Hoppas du är nöjd nu Hanna.

Sorry för dålig uppdatering, igen.. Men mitt liv är så hektiskt, är en upptagen kvinna som springer genom dagarna med hjärtat i halsgropen och ständigt hög puls. Eller så finns det bara andra saker som kommer före, typ som att ligga och pussas med Anton i soffan (varning för känsliga läsare). Eller kanske skulle ha varnat innan. Men jag jobbar på, idag lunchade jag med jobbet på golfen och det var riktigt gott! Nu ska bloggen komma igång igen och det här inlägget är till dig min bästa Hanni!
 

Veckorna rullar på.

 
Måndag igen, vardagen rullar på som vanligt med jobb, träning och allt däremellan. Igår var det farsdag, jag bakade en äppelpaj till min kära fader och vi fikade tillsammans hela familjen. Sen åt vi middag hos Antons pappa, lita gott som alltid:-) Måndag avklarad, snart helg.(tänk positivt) lutar mot klassfest på Fredag så fyller ut med en bild från en av alla klassfester, älskar min klass. Jaa jag kallar dom fortfarande min klass även fast vi tagit studenten!
 
 
 
 

Känner du vinden som blåser i stan.

Anton väckte mig med en puss på kinden och frågade om jag ville följa på Ekbergs med hans mamma och Janne och fika. Först var jag inte alls sugen och jag var mest småsur för att han hade väckt mig när jag inte sovit så gott som jag gjorde just imorse på väldigt länge. Men efter att han dragit i mig och försökt gullat så insåg jag att jag ändå inte kommer somna om så då var det bara att hoppa i kläderna och ta en prommis in till stan. Glad att jag följde med för det var mysigt. Nu ska jag snart hem och träna, måste plåga mig själv efter allt onyttigt jag åt igår och idag. Men så jävla värt det, yolo. Men blir hemmaträning today, no korpen. Ikväll sitter jag barnvakt åt två söta tjejer, få betalt för att se barnfilmer och så mycket bättre är inte helt fel:-)
 
 
 

Så han blir min för hela livet.

Det blev ungefär en timmas promenad idag med Hanni och Molly (Hannas doggy). Vädret gick verkligen inte att klaga på:-) Sen for vi hem till hennes lägenhet och bara tog det lugnt. Nu har jag nyss stoppat middagen i magen och snart bär det av på ett tabatapass, får se hur det går med träningsvärken! Sen ikväll hänger jag med Hanna och Ante, vi ska se blacklist som gör torsdagskvällarna så mycket bättre! Sen ser jag fram emot helg imorgon, kommer bli skönt! Men först uppstigning 06.00 för jobb, så jädra kul.
 
 
 
 
 
 

Njuter av lite ledighet.

Vissa dagar är det verkligen härligt att vara ledig, idag är en sån dag. Bara ligga i sängen hur länge man vill för att sen förflytta sig till soffan och äta gofrukost och se på bra program. Här skulle jag kunna ligga hela dagen men nu ringde Hanna och frågade om jag skulle följa med ut på en prommis och det tackar jag inte nej till:-) Hoppas ni får en bra dag! Ps. Har världens vidrigaste träningvärk, oj vad kul.
 
 

Utanför din dörr.

Har agerat värsta mästerkocken och lagade kycklingpasta med soltorkade tomater, basilika och västerbottenost till middag. Det blev sjukt gott! Det är så himla kul att laga nya maträtter:-)  Nu ska jag snart iväg på ett bodycombatpass och efter det möter jag upp några tjejer på nodo för lite tisdagsmys!

Väldigt lyckad helg.

Har haft en jätte bra helg, först fredagen som var jätte lyckad och sen igår var jag med Anton. Vi åt middag på O'learys och det var både jätte mysigt och gott!  Sen for vi förbi min syster som hade halloweenfest:-) Men nyktert för våran del. Idag har det inte gjorts allt för många knop, var på mysig frukost hos Antons mamma och Janne imorse, där serverades det bland annat hemmagjord gröt, våfflor och mackor. Inte helt fel! Nu ska vi se partaj och ta det lungt, vi har även köpt första pepparkakdegen! Woop.
 

Halloween.

Hade en sjukt bra kväll igår, började med middag och förfest hos Felice med tjejerna och sen for jag och Matilda till Jimmy där det var fest:-) Träffade jätte mycket roligt folk och några efterlängtade tjejer! Sen blev utgången väldigt lyckad också, så jag är nöjd! Nu har jag nyss varit och ätit bakiskäk med jocke och matilda, satt fint i magen!