Nyårsafton.

Mysig kväll hos victors mamma igår. Vi satt i grillkåtan där vi lagade middag, fikade och pratade hela kvällen:-)

Nu ligger vi i soffan och ska äta frukost innan det är dags att börja fixa sig, sen åker vi till hemmingsmark där vi ska fira nyår:-)



Kallt.

Tur jag spenderade största delen inomhus igår, fyfan vad kallt. Idag ska jag möta upp sofia och felice en stund på stan innan jag åker iväg och köper ett vitrinskåp. Ikväll åker vi till victors mamma och äter middag, blir mys:-)

Måndag.

Uppe tidigt idag (9 är tidigt enligt mig när man är ledig). Nu ska vi förbi rusta och köpa en ljuslykta jag har spanat på och sen ska vi hämta hem mitt vitrinskåp. Sen kommer Victors daddy till oss och hjälper till att måla:-)



Mysfrulle.



Sovmorgon

Har mest hängt med Victor de senaste dagarna. Vi sover länge, skruvar möbler,  åker runt på olika möbelbutiker, tar powernaps i soffan och äter goda middagar framför tvn innan vi har en myskväll. Trivs rätt bra nu, njuter av mitt jullov och av att egentligen inte göra någonting alls. Men igår hann jag med en sväng på stan med min favorittjej Amanda, ville hinna träffa henne innan hon åkte till fjällen:-) sen åkte jag och Victor till antnäs och köpte ett köksbord. Idag ska vi köpa en soffa och jag längtar tills alla möbler kommer, det kommer bli så fint!


Full rulle.

Vi klev upp klockan sju idag för att åka på Ikea. Där hittade vi massor- en byrå till hallen och till sovrummet, sängbord, en steghylla, lampor, kuddar, tavlor och en massa pynt och småplock. Vi ska även beställa ett nytt matbord, soffa och matta, tror hela lägenheten kommer bli så fin när vi har tapetserat om i vardagsrummet och fått klart allt:-)

Sen köpte jag även ittalaglas och jacka och täckbyxor på stadium som blir perfekt till våren:-) Fick ju bland annat en peakjacka i julklapp och den vill jag inte ha när man är ute och grillar;-) men jag är så nöjd med dagen och inköpen!

Då var julen över.

Jag har haft en jättemysig jul. Uppesittarkväll i Tisdags hos mamma och pappa med god middag och bingolotto med Dennis,Linda och Victor:-) Sen så spenderades julafton hos Linda och Dennis innan jag följde med Victor till hans mormor där hans mamma och del av släkten var:-) Är så nöjd över alla mina julklappar, och att jag fick somna bredvid världens bästa kille!  

Idag har jag varit med virre hela dagen, vi har åkt runt och köpt lite nya saker till läggan och rensat ur massa saker ur lägenheten:-) Jag skippar after x-mas ikväll eftersom jag är sjukt otaggad på fest och jag är fortfarande inte pigg. Imorgon åker jag och Victor istället till IKEA och köper massa nya saker till lägenheten, kommer bli kul!! älskar IKEA. 
Senaste dagarna.


Några dagars jullov.

Skrivit en tenta som gick sådär, men nu är det gjort iallfall. Sen har jag myst hos Linda hela dagen och pussat på min lilla älskling. Snart åker jag på tabata, första träningen på en vecka eftersom jag varit så stört förkyld och jag är fortfarande det men nu orkar jag inte vara still längre:-) Sen ikväll myser jag ner mig i soffan med en film:-)

Gårdagen.

Jätterolig kväll igår med bästa tjejerna! mycket folk ute också så det var kyyyl:-)

19:47

Igår lagade jag middag med Amanda och Felice, det blev jättegott och vi hade som vanligt tusen saker att prata om. Sen åkte jag ut på havsbadet där Victor hade firmafest, drack en cider och sen gick vi och la oss. Hade inte planerat att åka dit, men hade ju längtat efter han! Sov dock inte en minut inatt, delade på en 90 säng med en snarkade Virre och sen på något vänster kom en annan boy som virre jobbar med in där vid halv 3 och la sig och snarkade i den andra sängen eftersom han kom in i fel hotellrum och sov. Inte alls kul just då men ganska roligt nu i efterhand.

Skulle egentligen till Matilda på tjejfest ikväll men eftersom jag är cp förkyld, trött och känner mig febrig så jag och Victor har kört en heldag i soffan och kommer ligga kvar där:-)

Gårdagen.

Pluggade, mötte upp Amanda för en pratstund, färgade håret, klädde granen och myste med familjen och sen avslutade jag kvällen med att prata en timma i telefonen med Hanna. Att man ens kan ha så mycket att prata om, har världens bästa vänner. 

Födelsedagsfika.

Har varit på födelsedagsfika hos Emelie ikväll där jag fick träffa efterlängtade tjejer. Önskar att man hann träffa alla lite  oftare:-) Hon hade bakat så mycket gott men jag känner att jag är så fruktansvärt less allt sött nu, det har blivit alldeles för mycket sånt på senaste tiden nu..Men så blir det kring jul, men det är ju samtidigt så himla mysigt.



Julmys.

Sitter hos Hanna med ett gäng tjejer och försöker få lite julstämning med fika, glögg och julmusik.

11:44

Måndag igen, har bara halvångest över skolan men det är jag rätt van vid nu. Och det suger lika mycket varje måndag när Virre drar, helgerna går alldeles för fort. Men har mycket roligt att se fram emot i veckan trots att jag måste råplugga varje dag. Ikväll ska jag på julmys hos Hanna niko, imorgon ska jag på födelsedagsfika hos Emelie och på torsdag planerar jag och mina favorit tjejer en myskväll med middag. Så jag har rätt mycket att se fram emot den här veckan:-) Kan bli rätt så bra ändåååå!
 
 

Slut på helgen.

i Fredag lunchade jag med min favorit girl amanda och på kvällen hängde jag med hon och en efterlängtad Felice. Vi såg lite på svenska hjältar galan men vi pratade mest om allt möjligt.

Igår var jag ute på stugan hela dagen och sen for jag och victor även ut och var där hela kvällen med mamma, pappa, Linda och Dennis:-) Idag måste jag plugga lite, sen ska jag på styrkemix och sen blir det säkert att ta det lugnt resten av kvällen!

Torsdag.

Vaknade med ont i huvudet och jätte täppt i näsan så det resulterade i en jobbig huvudvärk, så jag har tagit det jättelugnt idag.

Sen så har jag och Victor varit på hans småsyskons luciatåg där det bjöds på fika, och nu sitter vi hos Linda och Dennis:-) Kan aldrig få nog av att pussa på Viggo!
Hunnit på stugan har vi också gjort, fast nu måste jag sluta kalla det för stugan eftersom mami och papi numera bor där. Har flyttat alla mina saker till Virre och det känns bja, skönt att ha alla saker på ett ställe:-)



Mitt lilla hjärta.

Har spenderat kvällen med Linda och det här charmtrollet. Trots att han har ögoninflammation, är jätte snorig och trött så klämde han ändå fram några skratt.

Daddycool 56 år.

Mitt i all flyttkaos så firade vi pappa igår med gomiddag och väldigt mycket prat innan alla for åt olika håll. Jag for till lägenheten med en massa saker och mamma och pappa for på stugan.

Idag har jag varit förbi rawi och handlat, nu sitter jag och ska ha föreläsning om statistik till kvart över fyra. wohoo. 


Sommaren som varit.

Kan inte annat än le och längta tillbaka när jag tänker på sommaren som var. Den var för mig utan tvekan den bästa hittills. Jag och mina tjejer spenderade nästan varje ledig dag med varandra. Festade, hade myskvällar och låg på standen. Vi kom varandra så nära och känslan när en efter en flyttade mot hösten var minst sagt värdelös. Men snart kommer dem hem för ett jullov och då vet jag att allting blir som förr igen.
 
Den här sommaren spenderade jag nästan all min vakna och lediga tid med Sofia. Vi hade sleepovers och myskvällar sent in på natten, tog en prommis till gymmet för att köra ett oseriöst pass tillsammans för att sen gå samma väg hem igen för att äta en färdigpizza och dricka cider. Livet."älsk fest" var lite vårt motto i somras. Vi festade till tidiga mornar för att sedan börja om igen dagen efter trots att man inte sovit alls nästan. Jag visste att jag alltid hade en sovplats hos henne och hon hämtade mig alltid dagen efter en fest så vi kunde bakiskäka tillsammans. Alltså stört vad jag saknar den tjejen, men snart är hon hemma.
 
Den här sommaren har för mig handlat om enbart mig och mina tjejer, jag har gjort det jag känner för utan att behöva tänka på någon annan och jag har älskat det. Jag behövde verkligen det och jag kommer kunna leva på bilder och minnen av det här så sjukt länge. Älsk mina tjejer.

Mysfrulle.

Nu är det dags för föreläsningar hela dagen. Hejjahejja vad kul.

Andra advent.

Bra helg som vanligt, och skönt att vara nykter. Igår bjöd victor på gomiddag, färsk oxfile och potatisklyftor och hans nommiga pepparsås. Han e döktig den killen. Sen åkte vi till hans polers där vi satt och pratade hela kvällen, riktigt trevligt! Imorse dukade vi fram frukost och myste i soffan hela dagen fram tills jag for och tränade klockan fyra:-)

Nu står mannen i köket igen och lagar mat, blir kött idag också! älsk mat. Sen myser vi resten av kvällen:-)
Just nu.


Fredagsmys

Haft en examination idag som sammanlagt tog tre timmar, var död i huvudet efteråt. Kramade på barnen lite extra idag och drack glögg och åt paradischoklad med personalen. Har haft en rätt så fin praktik.

Klockan 1 åkte jag på stan med Amanda, vi lunchade och jag kom även hem med lite roliga och nödvändiga saker. Nya jeans, skor, ett linne och ett par örhängen. Älskar nytt. Ikväll umgås jag med hanna niko:-)



Ernst design.

Fick finaste muggen av personalen på praktiken, blev så glad. Även fast Ernst är fruktanavärt jobbig att titta på så gör han väldigt fina saker.

Julbord.

Ätit julbord med barnen, kramats mer än vanligt, slutat tidigt, rensat kläder och tränat för första gången sen i fredags. En bra dag med andra ord, gör resten av veckan mycket enklare:-)

Julbak

Bakat dessa godingar och knäck ikväll, druckit glögg och haft panik över ett skolarbete. Skulle träna men är så död att jag la ner det ganska snabbt. Nu är klockan 10 och jag ligger i sängen och ska sova, natti med er!

Nothing better worth imagining

Helt klart inte den bästa måndagen, men en ljuspunkt var att jag fick veta att jag blev godkänd på senaste tentan. Galet skönt, en omtenta är det sista jag behöver.
Men imorgon ska jag bara göra roliga saker på eftermiddagen. Ska unna mig lite julbak, glögg och förhoppningsvis mys med mami om hon är ledig. Så jag hoppas att morgondagen blir bättre och det känns skönt att den här dagen är över:-)
 

Grått och trist

Jag hade jättetrevligt hos Linda och Dennis i Lördags, och gårdagen spenderades i soffan med Virre. Vi lagade våfflor till lunch och taco till middag, nomme!
 
Trött som bara den imorse och noll motivation till att kliva upp, ville bara gråta av tanken av att det var måndag. Men möttes av kramar när jag kom till förskolan så det kändes genast lite bättre:-) Men nu har det börjat gå svinkoppor på avdelningen och jag ber till alla gudar som finns att jag inte blir smittad..