Fredagsmys.

Vaknade imorse av att det plingade på dörren, och där utanför stod en liten postgubbe med mitt paket från missguided. Trodde kläderna skulle komma på Måndag och att jag skulle få hämta ut dem själv så det här gjorde helt klart min morgon så mycket bättre:-) Sen idag har jag varit med Elin, vi har varit runt på stan och jag köpte det på bilden ovanför + en Victoria secret body lotion, har den redan på spray men lotionen sitter längre:-) Sen for jag på styrkemix och nu inväntar vi Hanna och Matte för en lugn kväll:-) Ha en bra Fredag!
 

Måndag.

Idag har jag haft möte med min studiegrupp, så nu känns det hela lite mer klart. Har även lagat middag åt hela familjen Pettersson plus Anton och Dennis, och kom just hem från ett tabatapass! Johans pass är dom grisigaste alltså, men utan tvekan dom bästa:-) Nu sitter jag här och ska göra mig en tekopp och ska försöka göra bort så mycket av min uppgift som möjligt eftersom jag ska jobba resten av veckan. Kommer inte kunna jobba alls så mycket som jag gör nu så detta blir nog mina sista dagar på ett tag, men ska tacka ja dem gånger jag kan:-) trivs ju och pengar vill man alltid ha! Ha en bra kväll maah friendsss:-)
 

I'll break right through the irony.

Bra dag igår, och eftersom jag mådde hur bra som helst i morse när jag vaknade så var jag glad att jag var nykter:-)  Nu ska jag sätta igång med att plugga, damn vad längesen det var jag fick skriva den raden. Hoppas inte all smarthet har gått och gömt sig, det var ju faktiskt inte såå längesen jag gick ut skolan.
 
 
 
 
 

Tiny dancer.

Hade en jätte mysig kväll igår hos hanna, tyvärr blev det ingen uppdatering på instagram om våra yolliboxar eftersom dem var slut men vi klarade oss bra ändå;-) Vi såg film och pratade om allt och inget, bra tjej detdär! Klev upp halv 9 idag och nu sitter jag nyduschad efter att ha varit på ett tabatapass, perfekt start på dagen! Nu ska jag snart gå in till stan och möta upp Sofia, Felice och Nathalie:-) 
 

Say something.

Äntligen helg, och den här är verkligen efterlängtad. Första skolveckan är nu avklarad och den var betydligt jobbigare än jag trodde. Vi har redan fått ett x antal arbeten, nu kallas det ju inte arbeten på universitet men jag kallar dem det. Just nu har jag nyss kommit hem från ett styrkemixpass, eftersom jag inte har tränat hårt på hela veckan så kändes det skönt att få ta ut sig!:-) Nu håller mamma på att duka fram för bordsgrill och sen ikväll hänger jag med Hanna N. Vem vet, vi kanske gör som stor del av Piteås övriga kvinnliga befolkning och lägger upp en bild på våra yollibox..;-) Ha en bra Fredagskväll!
 

19 Januari.

Efter att spenderat helgen i Borgafjäll så sitter jag nu hemma i soffan igen. Har haft en jätte mysig helg, synd bara att det var lite väl kallt så det blev inte lika mycket skoterkörning som vi hade velat. Dock så var det inte i närheten så kallt som det var här hemma, inte alls kul att komma hem till det här.. Annars är jag nöjd med helgen, skönt att komma bort och göra någonting annat!:-) Imorgon börjar jag plugga igen, blandade känslor om det. Lite nervöst är det, men inte värst:-) Annars har jag inte så mycket mer att säga, hoppas ni också har haft en bra helg:-)
 

Borgafjäll

Jobbat sista dagen nu för i veckan, eftersom i eftermiddag åker vi upp (upp? ner? inåt? vettefan var det ligger helt enkelt) till borgafjäll. Förhoppningsvis är vädret inte så jäkla kallt att man i alla fall kan köra lite skoter och grilla ute. Vore ju som trist annars! Åker med Anton, Matte, Hanna och Jocke:-) Blir nog bjaa, blir skönt att komma bort! Har inte så mycket annat att säga, lär ju inte vara så aktiv här i helgen, men på Söndag då jävlar ska jag bomba er med inläggxD:P Kära vänner, ser ni att vädret visar 25- minus typ där jag befinner mig, be då snälla för mig så jag inte fryser fast eller någonting liknande. Skulle inte förvåna mig, eller typ förfryser ansiktet. Hoppas helgen blir bra, och eran med! Byyeee
 
 

En sån där mindre bra dag.

Idag har varit en sån där genom dålig dag, morgondagen kan bara bli bättre! Jobbat, varit på sämst humör och tränat. Ungefär så har min dag sett ut. Ikväll ska jag gå och lägga mig mycket tidigare, ska till och med skippa paradise hotel, hör och häpna! Imorgon står också jobb på schemat, sen ska jag och Anton åka till Luleå och se vars jag ska befinna mig på Måndag. Nervös är bara förnamnet, håller på att avlida.

Harder we fall.

I Fredags umgicks jag med Hanna och Hanna, vi köpte lite ost och kex och såg film. Veldi trevli. Igår tränade jag i stort sett hela dagen, från 10 till 2 var jag på Korpen och körde olika pass eftersom det var öppet hus och det var så himla skönt och känslan efteråt var magiskt. Sen lagade jag middag åt min man, vitlöksbröd med räkröror till förrätt och en fläskfilégryta till varmrätt. På kvällen hängde vi med Jim och Jenny. Idag är jag grymt mör i kroppen, träningsvärk i rumpan och jag känner att det blev väldigt mycket träning igår. Så idag blir det att ta det lugnt, ska avboka mitt styrkemixpass och låta mina enorma och välformade muskler vila xD:P Såg även nu att mina tre senaste bilder på bloggen är på mat, men det gör väll it nåå.
 
 

Fredag.

Idag var det 11 minusgrader när jag gick ut, men tack vare blåsen kändes det som 25 minus. Jag gillar vintern och tycker det är mysigt, skulle bli galen om det var sommar året om. Men dagar då det är för kallt så skulle jag mycket hellre sitta ute i en solstol i bikini. Så istället för att vistas utomhus så stängde jag och Hanna in oss i lägenheten och lagade kycklingpasta till lunch. Det var lika gott som alltid:-) Hon for nyss hem och nu väntar jag på att en tjej ska komma och köpa nå smycken av mig, har tjänat 300 kr idag! Woop. 
 

Paranomal Activity.

Har nyss varit på Bodycombat, hoppas jag har träningsvärk imorgon annars känns det som att man inte har tränat nog hårt! Ska ta en snabb dusch och sen åker jag och Jenko och ser Paranomal Activity på bio, älskar ju såna där filmer men alltid när jag ska sova själv eller är själv hemma så ångrar jag mig alltid..Lätt att vara efterklok mina vänner. Annars så händer det inte sådär jätte mycket i mitt liv just nu, åt tacos idag, ska äta köttbullar och spagetti imorgon. Ska nog slänga igång en tvättmaskin sen, kanske även ska dammsuga huset och mamma och pappa innan dom kommer hem, ungefär sådär intressanta saker kan jag berätta om! Hoppas ni gillar det:-))

Trettondagsafton.

Hade jätte trevligt igår, vi var bara tjejerna hela kvällen och vi körde en massa olika lekar där en efter en blev ganska drunkie;-) Kvällen avslutades i Fellans lägenhet där vi dansade och skrek till gamla låtar, sånt äger. Mådde sådär när jag vaknade imorse men det gick till sig, idag har jag varit hos Linda och Dennis hela dagen och bara tagit det lugnt:-) Nu inväntar jag premiären av Sveriges mästerkock och sen ska jag mysa med Ante. 
 
 
 
 

What's going on in that beautiful mind.

Igår var jag med Felicia, Carro och Elin. Tog det lugnt i Felicias woman's Cave (stavas det så?). Idag startade jag dagen med spinning, lika jävligt varje gång men lika skönt efteråt varje gång. Sen mötte jag upp min fina syster på stan för att bjuda henne på lunch eftersom hon fyller år imorgon, gammel tanten denna. Bara jag i familjen som fortfarande är ung och fräsch, eller ung i alla fall. Nu sitter jag och ska snart fixa håret, sen åker jag iväg med Anton till Skellefteå där vi ska äta på Bryggargatan med hans Pappa, Agnes och Crille eftersom hans papi fyller år:-) Ska bli riktigt gott, har aldrig ätit där men har hört att deras mat är grym! Har en bra Lördagskväll!
 
 

Då börjar vi om på ny kula.

Då har vi gått in i 2014, kan väll inte säga att det känns så himla crazy och exalterande. Jag hoppas på ett bra år (för vem hoppas på ett dåligt liksom). Tror det kommer bli det också, fyller ju faktiskt 20. heh. Om det bli lika roligt som när alla mina friends fyllde 18 så har jag väldigt mycket att se fram emot. Jag tänker hålla alla mina nyårslöften för mig själv, kan väll inte påstå att jag har sådär jätte många men jag har lite saker jag ska tänka och jobba på:-) Annars då, ikväll har jag varit på tabata och det känns så jävla bra att vara tillbaka igen och att alla pass har börjat om! Jobb imorgon och sen tar jag helg!