Dagen före

Emelie bjöd på väldigt gott fika idag, hon är duktig hon! Sen följde jag hanna hem och fixade det sista inför imorgon. Så himla kul det ska bli:-) nu ska jag måla mina naglar i mitt nya guld nagellack, ha det bra polers


det här med rubriker

Känner att jag är sämst på att blogga, sorry mannar men när man har lov så finns det så mycket annat att göra:-) Idag har jag lunchat på stan och även fyndat lite. Är 2 tröjor, ett halsband och ett nagellack rikare. Lite lycka sådär.  Har även och sett fotboll på norrmalmia, börjar sakna det lite, men bara lite. Tur det blir korpenfotboll i sommar iallfall;-) Imorgon ska jag till Emelie och fika, snyggingen dära har ju fyllt år! Mycket trevligt osv. 
Bjuder på denna söta bild av Emelie, som hon tog när hon var väldigt full på pdol och gjorde som bakrundsbild på min telefon. Den var kvar som bakrund länge, men det är ju inte så konstigt. What a babe. 
 

Bakdag

Baka är bland det roligaste som finns, lite terapi för själen även fast jag inte behöver det just nu. But still.


uncover

Ska krypa ner i sängen nu som Anton så fint bäddar, #score. Imorgon ska jag baka, har längtat efter det. Ska göra mini cupcakes:-) Och sen på kvällen hänger vi med Matilda och Jocke, käkar lite mat osvosv. Typ så vi gör det. Men nu verkar ante_skateboard vara klar, ses!

Hos frissan

Blir ännu lite blondare, känns bra att få bli fin i håret innan nyår:-) när jag är klar här så äter jag, mamma, pappa och Anton middag på golden:-) bra torsdag!


Shake it out

Hade en jätte mysig kväll hos Hanna igår där det bjöds på mycket god mat. Vi såg även pretty women, som jag såg för ungefär 927 gången. Men den är bra! När jag kom hem till Anton så hade han gjort ett hjärta på golvet av ljus, också skulle jag få massage. Jag måste ha världens finaste pojkvän, trodde bara det var i filmer som killar gjorde sådär. Nu ska jag sätta igång med maten och bjuda min man, kyckling med jordnötssås. Mums! Ha en bra kväll alla fina:-)
 

Happy

Jag är så nöjd över mina julklappar! Massage, pengar, hårfärgning, täckväst, träningshållare för iphonen typ, Leilas kokböcker, träningskläder, choklad, spotify premium,rikskuponger, sänggavel och sängkläder. Mina päron är bäst! Ikväll ska jag på middag hos Hanna:-) mysigt! Ha en bra kväll!


God jul

Pussar på min pojke, spelar spel med familjen, äter gott och dricker julmust. Nu ska vi öppna paket, fin julafton.


mysig dag

Vi vaknade 10 idag och då gick vi till Antons mamma och fick oss en god julfrukost med varm choklad och julskinka:-) Sen tog vi på oss fetaste kläderna och gick vi ut med Fido i ungefär 1 och en halv timma, det var riktigt skönt! Och sen blev det fika när vi kom in:-) En riktigt bra dag. Nu ska vi hem till mig och äta gomiddag eftersom min morfar har kommit hit från huvudstaden:-) Julafton imorgon, helt sjukt hur snabbt tiden har gått.

Luckiest girl

Gårdagen var bra, ett gäng tjej började hos Tina och sen på kvällen så drog vi ut på challenge:-) Tyckte dock challange var mycket bättre sist, men det var helt ok. Förfesten var mycket roligare:-) Idag tog jag och Anton en lång sovmorgon, sen hjälpte jag mamma och städa som den duktiga dotter jag är! Och nu sitter jag hos Anton och vi kom nyss hem från Luleå där vi har ätit på allstar, mums! Nu ska vi lägga oss och se film, fick ett sug att se prinsen av egypten så den får det bli:-) Och älskar att det inte känns jobbigt att det är Söndag imorgon, underbara lov!
 

Today

Vaknade halv 11, det var så himla skönt! Sen for jag och hälsade på Jennifer och Svea en stund:-) fick med mig hem en julklapp, hon är allt söt den där jennifer! Nu ska jag städa mitt rum så det är sådär mysigt att komma hem till ikväll. Sen beger jag mig till hanna för att fixa mig, och sen far vi till Tina på förfest:-) Tror på en bra kväll!

lilla julafton

Jag skulle egentligen publicera där här inlägget igår, men med tanke på att blogg.se var cp så sket jag i det.
 
Iallafall, jag var på lilla julafton hos Bea med ett stort gäng fina tjejer. Vi fikade, delade ut paket och bara pratade om allt så bara tjejer kan. Sen när jag kom hem så fick jag krypa ner bredvid min pojkvän som hade varit min i prick 6 månader igår. Tänk att man kan bli så lycklig av någon. Och jag tycker tiden har gått så snabbt, men som alla andra säger, tiden går fort när man har roligt! Och nu har jag jullov också, så det finns ingenting jag kan klaga på:-)

Hälsoresan

Idag har jag och några andra tjejer i klassen suttit i ett klassrum och haft parlamentet hela dagen:-) OP, VO och BF har haft hälsoresan där de ska göra olika stationer, och parlamentet var en av dem. Man fick verkligen skratta ibland! Nu sitter jag och skriver mina praktikuppgifter och jag är när som helst klar #nöjd. Annars är jag väldigt glad att jag ska få träffa mina kids imorgon då jag ska på min praktikplats och vara med på pyssel och innebandyturnering:-) Och fick pussa på min pojke efter skolan, så dagen har än så länge varit bra!
 

Mitt rum i ditt hjärta

Skrev nyss en långt inlägg, men det försvann. Tack, det gjorde mitt humör så jävla mycket bättre. Var nyss ut och skottade gården för att få bort lite ilska, det hjälpte lite, men pappa kom ut och gjorde mitt humör bättre också. Han är bra han, och rolig. Nu ska jag hjälpa mamma att slå in lite julklappar, inte mina men andras:-) Ska koka mig en tekopp och mysa till det lite, är värd det. Det tycker iallafall jag. Pöss
Hur mycket jag än älskar julen, så skulle jag inte tacka nej till en varm strand. Skulle aldrig vilja vara borta över jul, men dagen efter skulle jag gärna dra.
 
 
 

Här kommer natten

Idag har jag, Anton och mamma varit iväg och hämtat min nya säng. Som jag har längtat, fast kan lova att Anton har längtat minst lika mycket. Nu har jag bäddat den och tänt ljus i rummet, så vill egentligen lägga mig nu. Men får helt enkelt vänta till ikväll:-) Nu ska jag skriva klart ett arbete som jag ska redovisa på Tisdag, inte så där jätte komplicerat men det måste ändå göras. Annars så har helgen varit väldigt fin, lugn och avslappnad. Inte gjort allt för många knop, men det tar vi igen nästa helg! Nu ska jag fortsätta mysa i soffan och skriva om skatan. Yää upp med händerna och vifta av glädje

Nära nu

Idag har jag och mamma bakat pepparkakor, gjort marsipanbollar, rockyroad och klätt julgranen. Nu känns det verkligen som jul, nära nu. Ikväll myser jag med Anton, vi ska bara ta det lugnt. Och imorgon får vi kanske fara och hämta min nya säng! #lycka. Då slipper Anton ligga utanför sängen för att jag tydligen putar med rumpan när jag sover. Men själv tycker jag att det är han som tar jävligt mycket plats, och snarkar ibland. Så ny säng ska bli nice.
 

Finaste vännerna

Det var riktigt mysigt hos Elin igår, vi pratade om allt möjligt hela kvällen. Jag har dom finaste vännerna:-) hoppas du får det toppen i Thailand nu Elin! Kvällen avslutades bredvid min älskling.


Love ballad

2 lektioner bortgjorda, 1 kvar. Men just nu är jag hemma och äter lunch eftersom jag har hål i 3 timmar. Sen ska jag bara in och skriva klart ett arbete med Jonathan så får vi sluta när vi är klara. Så jag går lyckligtvis inte till tjugo i 4 idag. #tackgud. I dag ska jag till Elin på middag med ett gäng andra fina tjejer, det bjuds på taco och mys. Bra fredag:-) Annars så känner jag bara att livet är så där jättebra nu, finns ingenting att klaga på. Och då ska man passa på att njuta. Hoppas ni får en bra fredag finisar
 

Halv 8 hos mig

Ikväll var det Sofia som bjöd upp på mat, det var väldigt gott! Martin kan vara nöjd att ha en sådan kvinna i köket! Nu  sitter jag hos Anton och vi ser mysteriet på greveholm, eller han ligger i sängen och ser och jag ska skriva detta inlägg till era kära kära underbara läsare. Heh. Imorgon är det fredag, den här veckan har gått otroligt fort, men det är ingenting jag klagar på. Sov gott peeps!:-)
 

luciavaka

Har varit och sett luciakröningen ikväll med mamma, och nu är jag hos linda och har hjälpt henne att klä hennes och dennis gran:-) nu ska jag hem till Anton och mysa!


Onsdag

Slutade 11 idag, sen lunchade jag på stan med Hanna w:-) vi gick på stan och jag fyndade även min nyårsklänning! Vi började smida planer inför nyår och det känns som att det kommer bli väldigt bra:-) Nu ska jag fixa lite middag och sen ska jag och mamma iväg till kyrkan och se luciakröningen:-) bra onsdag!


Painted by numbers

Har tränat styremix med Hanna ikväll på korpen, det var så himla kul! Känns bra att kunna maxa igen nu när förkylningen nästan är helt borta. Kom nyss till Anton, han är en duktig pojke och vädrar sängkläderna så det blir sådär jätte mysigt att krypa ner. Nu ska vi slå på något avsnitt av mysteriet på greveholm och sen slå igen våra gröna. Eller, vet inte vilken ögonfärg Anton har. Måste kolla, gissar på blå. Onsdag imorgon, njuter dagarna fram till jul. Njuter av att vara med min fina klass och att vara i skolan som inte alls är jobbig just nu. Natti

Natti

Kryper ner bredvid Anton och ser mysteriet på greveholm, oslagbart. Sovmorgon imorgon! #win 

Bra start på veckan

Slutade före 12, for till Antons mamma och pratade i flera timmar. Vi gick ut och lekte med Fido en snabbis också, söt vovve det där. Sen vid 4 så mötte jag upp Jessica i stan där vi handlade julklappar och åt middag, har saknat den tjejen! Så nu känner jag mig ganska lugn, har inte många fler att köpa nu:-) Nu ska jag se halv 8 hos mig med mamma, sen skriva lite på ett arbete, sen fara till min älskling!

Andra advent


Mysig dag

Hade en väldigt bra dag igår, bästa på länge. Var med min Anton hela dagen. Vi lunchade på stan, och sen gick vi runt och kollade på julklappar. När vi kom hem så kokade vi knäck (läs jag). Dom blev väldigt lyckade, jag klappade mig själv på axeln eftersom det var första gången jag gjorde det. Sen gjorde vi mysmiddag, räkmackor som förrätt och sen taco. Sen blev det mys! Älskar min pojkvän, han är världens bästa!

Yesterday

Jag älskar min klass, varenda en. De är världens finaste.
 

Finally Friday

Den här veckan har gått väldigt fort, men det är ingenting jag tycker är dåligt. Imorse försov jag mig, så blev endast en lektion idag. Men missade nog inte så mycket så jag ser det som en gratis sovmorgon. Och jag fick ju trots allt pussa på min pojkvän lite extra mycket imorse eftersom han var en sjukling och var hemma, så det var mys. Ikväll är det klassfest, återstår om jag ska dricka eller inte. Lär bestämma mig i sista sekunden, våra klassfester brukar vara skitkul så kanske kör ändå;-) Tror iallafall på en bra kväll. pöss-
How cute?!

Happiness

Torsdag, jobbigaste skoldagen är nu över och det känns toppen! Har nyss varit iväg på ett spinningpass, gick sådär. Hatar deras nya spinningcyklar. Nu ska jag se lite tv och göra kvällsfika sen bege mig till min fina kille:-) Fredag imorgon och det betyder klassfest, kan bli bra:-) pöss på er


in the middle

sådärja, nu är praktiken över. Känns både bra och dåligt. Skönt att få tillbaka våra otroligt slappa mån,tis och onsdagar men tråkigt att inte få träffa alla lärare och elever. Men som tur är så ska jag dit dagen innan vi får lov och pyssla med dom. Nu hade jag tänkt städa mitt rum lite och sen sätta ihop mina praktikuppgifter. Har börjat stressa lite över det här med julklappar, det känns som att så många redan har börjat köpa och vissa är redan klara. Och här står jag utan att ha köpt en enda. Men ska göra ett ryck på Lördag och förhoppningsvis kommer jag hem med en julklapp eller två! Jaja, ses peeps

Astrologen

Näst sista dagen på praktiken, fy så trist. Kommer sakna alla barn. Nu ska jag och Anton snart iväg på stan och se om vi hittar nå kläder till honom, och jag ska samtidigt försöka hitta någon julklapp kanske. Sen ikväll ska jag iväg på korpen och träna med Hanna, längesen jag var där nu eftersom jag har varit sjuk i en evighet.. Är inte frisk än men jag orkar inte vänta mer. Och nu har jag hostat så länge så jag har fått jätte ont i revbenet så jag kan inte röra mig speciellt mycket, men what to do. Vill man träna så vill man!

Bakat en kaka

Vanilj cheescake med rårörda hallon, mums! Får tyvärr inte smaka själv eftersom jag ska bjuda lärarna på detta för det är ju min sista vecka:-) trist!


Vill alltid vara nära

Bra kväll igår, och mådde konstigt nog väldigt bra när jag vaknade! Halv 12 befann jag mig hos Sofia som hade ordnat en jätte mysig julbrunch med gröt och andra goda saker:-) riktigt mysigt! Nu sitter vi hos Antons mamma och har just grattat henne med presenter, och blivit bjudna på fika:-)


Första December

Äntligen har snön kommit, hoppas den ligger kvar nu också! Första December idag, alltså första luckan att öppna på chokladkalendern! Om jag nu hade haft någon.. Men äter alltid upp alla chokladbitar direkt eftersom dom är så himla goda så det där har aldrig varit min grej. Iallafall, ikväll är det tjejfest och jag är riktigt taggad:-) och imorgon ska jag iväg till Sofia för adventsmys och efter det till Antons mamma och gratta henne:-) Mysig söndag också. Nu ska jag städa lite i rummet, ha en bra Lördag:-)
Söt korre