born this way.

ska göra mig en te kopp och någon skinkmacka (jag har gått över till skinka nu istället för ostmackor) hör och häpna!! eller försöker variera, för jag älskar faktiskt cheese. vilket samtalsämne. Men iallafall, dubbelavsnitt av top model om det nu inte står fel i tidningen och sen mys. Sovmorgon till 11.10 imorgon som vanligt, sweet!


day off.

Så himla skönt med en ledig dag! efter att jag vaknat upp hos olle åt jag frukost, sen gick jag in till stan i det fina vädret och klippte mig. blev nöjd och älskar att det är så varmt ute nu:-) Gick även på stan efteråt, fick med mig hem 7 plagg och en massa ringar, love it! Jag är en sån där som sparar och sparar, så det gör inget om jag bränner lite pengar ibland:-) 
 
Bilder på allt kanske kommer sen


btw, min syrra fick magsjuka i natt och jag var med henne igår. Hoppas verkligen att jag inte blir smittad


glad tjej

Livet leker för tillfället, ledig imorgon! wihooo;-) haha, far till olle nu och chillar, ska njuta när han kliver upp till skolan imorgon och jag får ligga kvar i en varm säng och fortsätta sova. hiihihihhiih


imorgon när väckaren ringer kommer du inte vara så glad, mohahahaha


one more.

Har inte gjort så mycket idag, ätit onyttigt och varit på en träning som gick åt helvete. Så bjuder istället på några bilder från igår så jag slipper skriva om hur sur jag är. bra tack bye


Jag var i lag blå igår, hehe



några bilder,kommer säkert dyka upp fler senare. Jag har tagit av alla andra eftersom jag är för dålig att ta med min egna kamera;-)


sunny day

Helt otroligt vad jag har varit duktig idag (klappar mig själv försiktigt på min högra axel och säger: Bra josefine!) hehe. Nämen, imorse var jag på ett jobbigt spinningpass i 60 min och efter det gjorde jag lite benövningar i gymmet eftersom mitt knä har varit lite konstigt, men vi är vänner nu. Och nu har jag precis kommit in efter att ha varit på en prommis ute i det fina vädret, hoppas solen stannar! Då vet ni vad jag har gjort:-)

Lagfest ikväll, sweet!


en utav lagfesterna


Friday

Två prov bortgjorda idag så nu är det rätt lugnt igen i skolan, och det är jag tacksam för! Snart väntas gomat och en banana split till efterrätt + en fin godispåse på det! Eftersom mitt godisuppehåll börjar den 1 mars måste jag skynda mig att äta allt gott som finns, hehe. Skulle egentligen vara med olle och några ikväll, sen skulle jag på fest i hemmings men jag beslutade mig för att bojkotta allt, är helt slut så kör på en lugn kväll istället. Låter kanske tråkigt men jag behöver verkligen det


feels like home.

Drar iväg på möte snart, kändes inte sådär jätte kul precis. Fast kanske borde gå och klä på mig innan jag far,ganska lätt att glömma den där biten.. Fredag imorgon, tack gud!
_______________________________________________________________________

Somethin' in your eyes, makes me wanna lose myself
Makes me wanna lose myself, in your arms
There's somethin' in your voice, makes my heart beat fast
Hope this feeling lasts, the rest of my life






you can take my breath away.

Skönt att sluta 10 idag, blev dock ingen spruta idag heller! Gick med linnea och några på max och åt en lyxshake och tog det lugnt tills min buss kom. Såg ensam hemma när jag kom hem, bra film det där! Nu ska jag plugga engelska och matte eftersom jag har prov i båda imorgon, yää! möte sen och efter det far jag och sover hos olle:-)


forever and back.

Jobbig träning, kanske eftersom jag inte alls var taggad. Har just ätit perfekt rostade mackor med tunna ostskivor på om ni ville veta, galet gott. Ska göra lite övningar till engelskan och sen bädda ner mig i soffan och se fotboll med pappa, olle kunde inte komma ikväll:( ledsen tjej

Fick just sms om jag skulle följa och spela hockey i helgen!! HAHAHA tillåt mig att skratta. Jag= bambi på hal is.


23 februari

Onsdag avklarad, skönt. Spruta imorgon, mindre skönt. Slutar någongång efter 10, skönt. Som ni ser kommer min torsdag både vara bra och dålig, jag missar dock plättarna på skolan.. damn it. Nu ska jag borra ner mitt huvud i engelska boken och ha kul:-) hoppas olle kommer hit och sover ikväll!

justja, vi bestämde att det blir klassfest nästa helg. sweet



feel good.

Sitter och äter en påse blandnötter och bara tar det lugnt, är på bra humör idag! Hoppas det håller i sig eftersom jag måste plugga, men får iallafall spendera kvällen med min älskling:-)



bara för att göra inlägget lite roligare så slänger jag in två bilder på mina cupcakes som jag gav till olle på alla hjärtans dag:-)


morgonpigg.

Jag får sova till 10 så varför ska jag vakna en timma innan väckaren ringer? Irriterande att varje gång jag får sova ut är går det aldrig som jag har tänkt. Ska göra mig klar nu och vänta på att pappa ska komma och skjutsa mig till skolan, det blir en slapp dag idag. En lektion, eftersom den andra ska vi bara lyssna på redovisningar. Vi hörs när jag kommer hem, ha en bra tisdag:-)


justja! jag glömde att jag fick en minigris inatt, gissa hur besviken jag var när jag vaknade..


Du är allt jag någonsin önskat.

Har äntligen skrivit klart min filmanalys! så skönt, inte det att det var svårt men hatar när man har en punkt kvar också kommer man inte på ett bra svar, jobbigt det där.. Nu laddar jag iallafall upp inför top model men en te kopp och skorpor, låter kanske tråkigt men det är riktigt gott:-)


slänger in en gammal bild i brist på annat


all over again.

Då var det måndag igen, men vaknande av mig själv idag så det var skönt. Blev ingen spruta för mig eftersom jag hade glömt mina papper, så det får bli på torsdag istället. jobbigt att ha det kvar..
Iallafall, jag är stressad för vi har mycket i skolan nu, tycker jag. Så ska sätta mig och plugga nu, hatar att ha en massa småsaker ogjorda

Justja, mitt linne som jag beställde för flera månader sen kom äntligen idag. Grattis h&m att ni lyckades tillslut



förlängre än föralltid.

Har precis duschat och väntar på att pappa ska komma i sig nå kläder så han kan skjutsa mig till olle. Blir att se solsidan som hela övriga sverige ska typ, det är bra men varför ska alla överdriva? Jaja, börjar 11 imorgon eftersom vi ska ta spruta, jag håller på att skita ner mig. Jag är livrädd, jag har dock glömt alla papper i skåpet så har jag tur måste jag skjuta upp det, heheheh. hejdå, om jag inte skriver igen har jag svimmat av rädsla och slagit i huvudet. r.i.p josefine då säger jag bara


Dag 30: Någon du aldrig kommer släppa taget om

Fan vad svårt.


jag älskar olle och hoppas att jag aldrig ska behöva släppa taget om honom. Men vill även lägga in en bild på flera av mina vänner för att dom är bäst.

våfflor.



våfflor,sylt och grädde. Perfekt lunch såhär en söndag!


no time left.

Olle for för ett tag sen eftersom att han skulle att se fotboll i luleå, alltid är det nått! Jaja, sitter och ska göra klart lite skolarbeten så jag får en ledig kväll, riktigt smart av mig:-)


haha..


tre rätters.

har precis städat upp i rummet eftersom det såg förjävligt ut, jag hatar att ha stökigt. Olle kommer snart, och sen ska vi och min familia äta tre rätters. oxfilé och till efterrätt jordgubbar, mmm;-) Kvällen kommer bestå av enbart mys, den här helgen har varit väldigt lugnt men det är skönt det med.


ful bild från i somras, gillar att olles hand ser ut som en jätte klo typ


lördag.

Förlåt för att jag har varit så dålig på att blogga, många tänker nu ( vem fan bryr sig? ) men för er som gör det så var trogna, jag ska bli bättre nu;p;p;P hehe. Har just varit på ett jobbigt och skönt spinningpass, love it! Nu står jag och stressar på mig ett par jeans samtidigt som jag ska knäppa min bh och skriva, nämen typ. Nu bär det iallafall in mot stan för en lunch med min älskling, pussheei


tro det eller ej men mitt hår är inte fettigt, det är nyduschat! när man är stressad så orkar man inte blåsa håret. bra tack hej


mysigt.

skulle egenligen till jullan ikväll men jag känner mig inte alls pigg så jag kör på en myskväll. Jag ligger och myser med bobby nu och väntar på hemmagjort pizza, sweet!

turn back time.

Skönt med tidig dag, var så sjukt trött imorse när jag vaknade. Har inte gjort allt för mycket idag sen jag kom hem, legat i soffan;-) ska snart pallra iväg mitt feta arsle på träning, good! hörs sen eller inte, beror på hur trött jag är


listen.

Min mage gör sjukt ont så ligger bara död i soffan för tillfället. Ser på top model och bara chillar, skönt det med! Får se om min mage blir bättre så jag kan träna sen, hoppas det:-) Far och sover hos min älskling ikväll, har inte varit med han sen i söndags så saknar han (nu tänker flera att jag är löjlig men det skiter jag i) puss


haha sötis!


glömde igen


Dag 28: En tokig bild

Dag 29: Den nyaste bilden på dig själv


hang with me

Boxningen avklarad, inte alls så jobbigt:-) men ändå kul! Ligger och ser fotboll med pappa, ska snart pallra mig i duschen. Onsdag imorgon=många lektioner och jobbig dag. fuck. Dock skönt att min och Cajsas nk redovisning är bortgjord, yeeeeeee!

justja, såg blondinbella idag som hela övriga piteå. veeet


bild från i fredags:)


nobody knows.

Boxning med jullan snart, hur det kommer gå är en annan sak. Men alltid kul att testa nå nytt, mucho fun! Hörs när jag kommer hem, heido


slänger in en gammal fjortisbild!


Ta da

Sådär ja :) den får duga ett tag! Hoppas du blev nöjd sparvis :)

you make a frist impression

skön dag på skolan som innehöll mycket fika. Men nu är jag så sjukt less allting som har med fika,godis att göra. Så nu ska jag göra ett seriöst försök att ha ett uppehåll från allt det där, kommer bli skönt!

Ska chilla och sen fara på träning, puss heeeei


Dag 27: En bild som du alltid skrattar åt

jag har så sjukt mycket fula bilder, kan inte bara välja en

magiskt.

kom precis hem efter att ha varit och ätit lunch på humlan med mamma, det var magiskt! Jag stoppade i mig american pancakes, våfflor och en massa fika. Själva stället är så himla mysigt, så en fin stund med min lilla mamma fick jag också:-) hihi. Nu ska jag och pappa ut och övningköra, woopwooooop


Dag 26: Någon/några du alltid har roligt med


kan inte få med alla på en bild, för jag akul med alla mina vänner! och olle såklart:)


handboll.


då far jag!


good.

ett jobbigt spinningpass, lite gym och en prommis senare så sitter jag och är lite smått seg i benen. Ska hoppa i duschen och sen möta Olle, blir att fara och se handboll och sen så spenderas kvällen hos han:-) awesome

Bilder från igår kanske kommer, puzz

UNDER OMBYGGNAD

Fortsätter måndagmorgon någon gång

UNDER OMBYGGNAD

Fortsätter måndagmorgon någon gång

yeyeye


far på parti hos linda som fyller år,bye!


Dag 24 och 25

Dag 24: En bild som gör dig glad
Dag 25: En person som alltid gör dig glad




crazy butterfly.

Ska snart iväg på träning och när jag kommer hem är min älskling här. perfekt! Att det är fredag imorgon kan jag inte heller klaga på:-) hörs imorgon, puss!

torsdag.

slutade 20 i 12 efter att ha haft en lektion som var gympa, sweet! gick in till stan med julia och köpte skorna och en sallad som jag sitter och äter nu, nomnom:-) hehe. Ska plugga lite nu sen chilla, hade!


min fint ihop plockade sallad!


a new world is waiting.

Jobbigt träningspass, underbart! Nu har jag precis stoppat någonting i magen, och ska gå i duschen. Kort dag i morgon vilket jag älskar! Går kanske en snabbis in till stan med jullan för att köpa ett par skor, ska springa in på ica och köpa en sallad också. Mamma kom hem med egen plockad sallad idag, eller vad man nu ska kalla det. gaaaaaaaaaaal1 gott, då vet ni det också:-) hejdå och sovgott ma friendzz

Dag 23: En bild från i sommras


addicted.

Var förbi min lilla farmor efter skolan, pratade lite med henne sådär. grymt snällt barnbarn hon har! Inte ok att hon skulle bjuda mig på en massa onyttiga saker när jag har löfte.. Superfelle93s mamma fyller år idag, men kan inte heller fara dit, eller om jag blir jätte sugen på fika och inte alls kan stå emot far jag:) hehe. Har ju trots allt bara varit utan i 6 dar.. wey. Jaja plugg nu


                                              


ny målad och med finaste kläderna på:)))


bara för att jag kan.

Rodd passet var inte speciellt jobbigt, men ändå skönt! Nu ska jag hoppa i duschen och efteråt bädda ner mig och mysa in tha beeed! Åt gröt med äppelmos nyss, grymt gott;p;pP;P jaja, har inget vettigt att skriva, heeeeejdå


Det här ska föreställa en skål med gröt, hehe


Dag 22: En bild på en tid du saknar







äppelmos.

skolan var jobbig idag, det var inte mer än vanligt men jag har varit på ett så konstigt humör idag. irriterad och trött, ingen bra kombination! Nu sitter jag och ser OC och äter äppelmos, asså va? haha, hur konstigt det än låter så är det ganska gott, i små mängder. Jag och jullan far på ett rodd pass ikväll, skönt!


fantasifullt.

Är väldigt mätt efter att ha ätit raggmunkar, tänker alltid "okej, en till" sen håller jag alltid på att avlida av mätthet. Damn att jag aldrig lär mig. Ska snart och träna, stannar och springer lite efter för jag vill vara hungrig när jag kommer hem. då väntas top model och mat igen! Följde mamma efter skolan och handlade, så har en massa goda saker hemma att äta till mellanmål:-) känner att det blev mycket prat om mat nu, men jag älskar det


sweet dreams are made of this.

Ligger och ser Liverpool-Chelsea, hoppas pool vinner så jag får en glad pojkvän!:-) måste även medge att jag har börjat hålla på dem, snart är jag ett troget fan! nä lugn nu.. Ska chilla ikväll, ska se en film och bara ta de lugnt assooooo, olle kanske kommer eller så är jag själv. Det är skönt det med ibland:-)



allt för min syster.

Olle for nyss hem, så jag ligger kvar och ser allt för min syster. Hatar att den är så sorlig, jag börjar alltid att gråta! Nu ska jag vara duktig och skriva klart min filmanalys så den är bortgjord:-)

Grymt jobbigt att jag har en fin godisskål framför mig när jag har löfte.. inte ok


Dag 21


: En person som alltid ställer upp för dig

Linda igen;-)


grenade.

Skulle egentligen vara med jessica och bea ikväll, men eftersom att jag inte alls mår så bra så gick inte det:( tråkigt! Men för att inte denna lördagskväll ska vara helt värdelös så kommer min älskling hit, mamma har även hyrt 3 filmer så jag ska nog klara mig. Snart blir det grillat till middag också, sweet!


en väldigt dålig bild på min rum, men en väldigt stor förändring!


nytt.

Fick med mig lite saker hem idag, 3 tröjor, en ring och ett halsband:-) vi lunchade även på arbaillo och det satt fint i magen! Min hals mår inte så bra nu, ska nog göra mig en te kopp och mysa ett tag, jo vi gör så!

Bilder på vad jag köpte, och som vanligt är tröjorna snyggare i verkligenheten








two in one.

Glömde göra det här igår så här kommer dag dag 19 och 20.
 
Dag 19: En person som är snygg


Dag 20: En bild på dina närmaste



holiday.

Fredag och helg, underbart! far och möter upp min snygga vän skoog nu för att heja på min lilla vän när han spelar fotboll! Milla kommer sen, great! Sover hos olle sen och imorgon far vi till stan:-) perfekt!


Dr phil.

Sitter och ser på dr Phil med mamma, det handlar om tjejer som är drabbade av ätstörningar. Så himla hemskt, det är äckligt att se på hur de ser ut.

Träning snart, kommer nog inte ta i fullt ut eftersom att jag har börjat få ont i halsen. Men jag biter ihop och kör, precis som pappa sa "lika bra att du tränar hårt så att du får bli sjuk ordentligt, istället för att ligga och kröjma och vänta på att bli sjuk" Han har så rätt min far;-)


Dag 18: En bild på din fritid


little and small.

Har inte gjort ett skit sen jag kom hem från skolan, jo bakat och ätit smeten+glass. Fan, jag som skulle ha uppehåll från sånt, klarade mig en vecka.. jaja börjar om i morgon, inte svårare än så;-) håller på att fixa lite smått i mitt rum, prövar vart olika saker ska stå och så.

Nu måste jag plugga, har inte ens tittat på engelska läxan som vi har imorgon. Och vi har även matte prov som kommer gå åt helvete, men så är det ibland!


annars då, en jordgubbe skulle inte sitta helt fel


Dag 17

Dag 17: En ovanlig bild

vadå en ovanlig bild?


OC

Sitter och ser på gamla avsnitt av OC, hatar att allting är så deppigt i de avsnitten. Min dag har varit sämst, jag har frysit, varit trött och seg. Men när jag kom hem så fick jag se att mitt rum var klart, blev riktigt glad! Det var mysigt och fint, precis min stil:-) jaja, nu ska jag plugga lite matte och kolla igenom engelskan 


Dag 16


: En bild på dig själv


today my life beginns.

Fick tillbaka uls provet idag, blev riktigt nöjd! Ligger och ser på tv nu och ska hjälpa mamma med maten, det blir taco:-) ska plugga lite sen och bara mysa, sen sover jag hos olle. Kommer nog sova där de närmaste dagarna eftersom att målare kommer hit imorgon och ska tapetsera i mitt rum!! sweet

http://www.mrperswall.se/sortiment/stilart/dm_photo Ska ha den där fotoväggen och de andra väggarna ska vara mörkbruna, nästan svarta. Kommer bli jätte mysigt!