22:03

Har inte gjort mycket alls idag och det är så himla skönt att ha såna dagar ibland:-) Har fixat allting inför inneveckan som drar igång imorgon, men det håller bara på fram till Onsdag så det är skönt:-) Nu ska jag se Cafe bärs med mami, sen natti:-)

Helgerna går alldeles för fort.

Hade en jätte bra kväll igår hemma hos Carin, med galet god mat och mycket prat! Trivs så bra tillsammans med mina classmates, ålderskillnaden märker jag inte av. Nu har jag skickat in min sista examinationsuppgift för den här kursen, förhoppningsvis går det vägen. Nu ska jag hoppa i nå kläder och sen går jag till Jennifer och umgås med hon och Felicia:-)
 
 
 
 
 
 
 

Jag tar ett varv runt jorden.

Jag har haft en jätte bra helg so far. Inledde helgen med ett pass på korpen, som jag idag känner av rätt bra. Träningsvärken i rumpan och lår är inte nådig. Sen fick jag äta mammas gudomliga mat. Kvällen spenderade jag hos Hanna N:-) Idag har jag gått på stan med Carin,  vi har handlat inför middagen ikväll och lunchat lite. En bra dag med några fina inköp som jag är nöjd över:-) Nu hoppas jag att kvällen blir trevlig, bye!
 
 
 

 

Äntligen Fredag.

Tog en prommis in till stan vid 10 och bokade en färgtid, nu fan ska jag rusta upp mig lite! Det går ju inte att ha det såhär;-) nu ska jag äta lite lunch och sen går jag och hälsar på Jennifer:-) I helgen är jag fri från plugg eftersom jag har jobbat röven av mig i veckan för att bli klar med de sista examinationsuppgifterna! Så på måndag börjar min innevecka och då startas nästa kurs upp:-) men nu ska jag inte fokusera på det, för nu är de fredaaah!

.

"Jag saknar dig" måste nog vara bland det finaste man kan få höra. Att veta att man betyder något. Att ens närvaro kan göra en annan människa lyckligare.

Tillbaka i flickrummet.

 
 

Livet som student.

Sitter och skriver för fullt, men suddar och skriver om hela tiden. Livet som perfektionist, typ..Jag och min fina mami har nyss ätit lunch och nu sitter jag framför datorn igen. Ska bli klar med det här arbetet nu så jag kan skicka in det, orkar inte lägga ner nå mer energi på det:-) Ikväll hänger jag med en av mina favvisar, Hanna Niko. Tänk vilken tur jag har att få ha två fina Hannor som kompisar:-)
 

Vill att veckan ska gå fort.

Igår var jag helt död, skrev tenta i 5 timmar. Förhoppningsvis klarar jag den, skrev på allting och hade inte kunnat göra mer. Nu lämnar jag över detta till Gud, Alah, Buddah. Samma dude kanske men olika namn, vem vet! Hoppas han hjälper mig i alla fall:-) Just nu sitter jag och skriver på en riktigt knepig examinationsuppgift, vill bara få iväg dom här två arbetena så är jag förhoppningsvis klar med kursen på Fredag:-) Mamma ligger och hostar och är sjuk på soffan, så jag slänger iväg en bön till mina boys (gudarna alltså) och ber att jag inte också blir sjuk. Tack på förhand.
 

Tre från igår.

Gårdagen var helt ok, var roligt att träffa tjejerna! Jag tog det väldigt lugnt, blev inte full eftersom jag inte ville gå ut och jag ville inte vara bakis idag då det är min sista pluggchans:-) Men jag tror dom andra hade kul och Tina fick sin första utgång på challenge som 20 åring, så det är huvudsaken:-) Nu ska jag kliva upp och äta något, sen blir det plugg:-)

Detaljer.

 

Enlighten me with visions made of love.

Igår var jag med Anton och Jocke, vi körde mest runt och pratade också träffade vi Tobbe och Anna ett tag:-)
Vi kom inte i säng alltför sent vilket var skönt eftersom jag var jätte trött, så idag vaknade jag klockan 9 helt utvilad! Just nu sitter jag och kollar på massa bilder på Kroatien och Grekland, eftersom jag och min fina mami mest troligt åker till nått av ställena i augusti:-) Nu ska jag se lite tv sen möter jag upp Anna för en lunch på stan, sen ikväll firar jag och ett gäng tjejer Tina som har fyllt 20 år!:-) Nu blir vi gamla, efter 20 går det bara utförs;-) Men jag tror att det blir en bra Lördag, byee.
 
 
 

Äntligen helg.

Efter en dag med plugg och storstädning så tänker jag nu njuta av att det faktiskt är helg. Vi åt nyss hemmagjord pizza med seranoskinka och mozarellaost, så jävla gott! Vi får se vad vi hittar på ikväll, blir då att ta det väldigt lungt iallafall:-) Ha en bra kväll!

Tog hem titeln, länge leve oss

Fredag idag, känner inte samma hallelujah känsla som jag brukar känna på Fredagar. Ska plugga lite idag, sen så vill jag bara ha Måndag så jag får göra bort den här grejen. Just nu ska jag göra lite frukost och invänta private practise, jag funderar även på hur jag ska kunna köra iväg med bilen. En finfin plogkarm bockerar tyvärr min lilla pärla. Såna här gånger hatar jag verkligen snö, trodde ju vi var påväg mot våren..Stupid me. 
 

Torsdagmorgon.

Sitter i soffan med trötta ögon och äter en god frukost. Jag är ingen frukostmänniska men det här var verkligen gott:-) Kl 9 åker jag iväg till Carin eller till studierum och pluggar med 3 andra girls:-) Vill bara att det ska bli Måndag så jag får göra bort tentan!

Godnatt.

Efter ett tabatapass så åkte jag hem till Hanna N för lite mys i soffan framför talang. Det blev även en prommis med Buster:-) Har haft en bra dag trots att det är Måndag, och trots att jag har pluggat:-) nu är det natti!

All the ways that you think you know me.


Sorry att jag är ganska frånvarande här på bloggen, men har gjort så mycket annat i helgen så har jag tyvärr inte prioriterat bloggen så att ni ska kunna läsa och min intressanta och hektiska liv:P (och nej, jag är aldrig seriös när jag skriver p eller x gubbar). Har haft en jätte bra helg. I lördags var jag på stan med Hanna B och på kvällen festade, jag hade inte höga förväntniningar alls eftersom vi blev dom enda tjejerna men jag hade så jäkla roligt! Största delen av kvällen spenderades på Richards 20 års fest:-) Igår spenderade jag hela dagen med Hanna också:-)

Nu väntar tentaplugg hela veckan, sjung hallelujah everybody och prisa gud!! Förhoppningsvis går det vägen nästa Måndag så jag slipper göra om den:-)

Fredagsmys.

Efter en middag hos mamma och pappa  ,ett besök hos Janne och Anita och träffat lillvalpen som var jäkligt söt så ligger vi nu nerbäddade hos Hanna och Matte:-) det ser ut som att vi är 10 pers som ska äta av allt flåd, eller att vi bara är väldigt glupska av oss. Meen när vi är fyra st och alla vill ha olika saker, då fyller man snabbt ett bord;-) Ha en bra Fredag:-)

Just another night.

Ikväll har jag umgåtts med Jennifer, fick träffa Sveis och Todd som självklart är ett plus i kanten. Nu ligger jag i sängen och kan inte alls sova, hatar sådana kvällar. Tänker på tusen olika saker och det verkar helt enkelt som att jag är för pigg för att somna..lika bra jag kliver upp och ser lite sex and the city då, det är ju så himla bra:-)
så sööt.

Standard Onsdag.

Bänkad framför grey's med en smoothie. Det sätter helt klart en guldkant på dessa Onsdagar!

Vi går mot ljusare tider.

Mitt humör känns toppen, tänk vad lite sol och varmare grader kan göra för själen. Även fast jag har två stora uppgifter kvar i den här kursen och en enorm tentastress så känns livet ganska fint ändå! Igår dödade jag kroppen med lite Bodycombat och Styrkemix och sen avslutade jag det hela med 40 minuters löpning. Idag har jag träningsvärk lite överallt i kroppen, älsk he. Nu ska jag inte framstå som världens bästa att jag tränar så mycket varje dag, inte alls, men när energin och tiden finns där vill jag passa på för jag mår så bra efteråt:-) Nu har vi nyss haft möte med studiegruppen, ska snart iväg till Carin och försöka strukturera upp tentaplugget. Ha en bra Onsdag!

Burn me with fire.

Sitter just nu hos Linda och finslipar två arbeten, eftersom det är så viktigt att vi skriver allting efter apamallen så tar jag hjälp av henne som kan det väldigt bra! Smart jag e. Har gjort bort ett äckligt jobbigt styrkemix pass innan jag kom hit, började blöda näsblod under tiden så jag såg riktigt stenhård ut när jag gick ut från passet och torkade blod, hell yeah. Linda visade nyss alla kläder hon har köpt till lilla bebisen, dör ju söt döden. Vill bara hoppa på magen så barnet flyger ut, vill att den ska komma nu. Gud vilken jobbig moster jag kommer bli, kommer ju vara besatt av ungen. Nu ska jag fortsätta skriva lite, men det går lite tungt idag. Så jäkla tråkigt!
 

 
 

Då var veckan igång igen.

Gårdagen var inte lika värdelös som de flesta Söndagar brukar vara. Var duktig och tvättade bilen (gjorde det mest för att jag ville passa på att vara ute i det fina vädret samtidigt som jag ville få någonting gjort.) Sen när jag kom in möttes jag av synen av att mamma och pappa hade klätt ut sig, de testade sin outfit som de ska ha någon helg här framöver på en 50 års fest tror jag. Vi dog i skratt, alla tre, speciellt mamma;-) Som man ser på bilderna så är hon alldeles röd i ansiktet för hon hade skrattat så hon grät;-) Vilka päron man har alltsååå. Nu sitter jag hos Carin och pluggar,  helgen är över så nu är det bara att borra ner huvudet och köra! Byee
 
 
 

21:10

Jag har haft en jättebra dag, ett minus bara att skoterföret var sämst! Men dagen blev lyckad ändå, och vi avslutade det hela med en middag på challenge:-) nu sitter vi hos Hanna och Matte och ska se film, ha en bra kväll peeps:-)

Länge lever vi.

Hade en jätte mysig kväll igår med världens bästa tjejer! Fikat blev lyckat och det verkade vara uppskattat;-) Nu ligger jag och Anton i sängen nyvakna, vi ska göra oss klara och sen åker vi ut med skotern med Anita och Janne + kidsen:-) Grillning och tolkning bakom skotern är vad som är tänkt, blir nog riktigt kul:-) ha en bra dag!

Blacklist.

Idag har jag varit hos Carin och pluggat, känns riktigt skönt att ha kommit igång med sista examinationsuppgiften för den här kursen:-) nu ikväll har jag avverkat ett intervallpass och ett tabatapass, nöjd! nu väntar jag på att äggen ska koka klart så vi kan göra äggmackor sen är det mys framför blacklist som gäller:-) natti!:-)

Här ska det stå någonting.

Sitter just nu i soffan och äter kvällsfika och ser Renées rubriker. Har tänt ljus så det hela blir lite mysigare. Vid halv 10 kom jag hem från korpen där jag krigade mig igenom ett bodypump pass, ett intervallpass på löpbandet som tog 40 minuter och sen avslutade jag det hela med några magövningar:-) Idag är första dagen på "30 dagars magutmaning", hittade ett jätte bra schema där det stegas upp lite för varje dag:-) nu ska jag bädda ner mig i soffan och ligga här till ögonen blir lite tyngre, natti:-)



Fettisdag.

Tisdag och har inte gjort mycket alls, förflyttade mig från sängen till soffan och låg där ett bra tag. Sen gjorde jag lunch till mig och Anton eftersom han är hemma och sjuk, fuck fettisdag jag äter hellre våfflor;-) idag har jag en pluggfri dag eftersom vi fick mycket gjort igår, så ska försöka städa lite eftersom jag galet nog kan tycka det är kul ibland..och för att det är så jävla sandigt ute så man drar ju in hur mycket som helst! Så ser ungefär min dag ut, avslutar det hela sen med träning:-) kjamis

Helgerna går alldeles för snabbt.

Det blev en jätte lugn kväll igår, var helt död. Vi såg en dålig film som vi inte orkade se klart och sen somnade vi snabbt. Energin var helt enkelt slut, då är det skönt med tidiga kvällar även fast det känns surt att gå och lägga sig så tidigt en Lördag...Nu ska jag kliva upp och göra mig nå frukost och sen ska jag nog åka och tvätta bilen:-) sen i eftermiddag ska jag plugga med Carin, och den här gången ska vi faktiskt plugga!:-)

Nobody else needs to know.

Lunchen idag satt fint i magen, vi gick inte på stan så jätte länge eftersom ingen av oss var så sugen på det men jag hann ändå hitta lite nya grejer som nu står på tvbordet:-) annars har jag inte gjort så jätte mycket idag, har varit väldigt trött eftersom Anton har hållt mig vaken stor del av natten med hans hosta! Jobbigt för båda men självklart mest för han. Nu väntar vi på att våra hemmagjorda pizzor ska bli klara och sen kommer hanna B hit och myser med oss:-) 

Good day.

Hade en superbra Fredag! Fick vakna upp till en gullig lapp, sen åkte jag och handlade och sen körde jag igenom ett Bodypump pass på Korpen:-) Sen bakade jag efterrätten som vi skulle äta på kvällen. Och kvällen spenderades hos Hanna och Matte där jag och Hanna lagade 3-rätters. Räksoppa till förrätt, baconinlindad fläskfilé och rotfrukter till varmrätt och cheesecakebrownie med hallongrädde till efterrätt:-) Sen myste vi framför en film:-) En riktigt bra Fredag alltså! Nu sitter jag nyduschad efter ett tabatapass, ska göra mig klar sen kommer Hanna Niko och hämtar upp mig så ska vi till stan där jag ska bjuda henne på en födelsedagslunch som var en av sakerna som hon fick av mig i födelsedagspresent:-) Ha en bra dag!