Hem ljuva hem.

Måndag och ny vecka igen, hatar att helgerna går lika fort som veckorna.. I veckan är jag iallafall ledig ifrån jobb eftersom jag ska lägga 100 % fokus på skolan då jag har jobbat så mycket senaste tiden. Vill inte ha livet i ett tempo på 200 varje vecka, man måste andas också ibland. Och det är så otroligt mycket nu som ska examineras så det känns som rätt val.
 
Började dagen med en handling och sen gick jag även till hem ljuva hem och köpte mina efterlängtade koppar, jag har velat ha dom så otroligt länge men har varit för snål. Men nu är dom äntligen mina. Älskar den butiken alltså, finns så otroligt mycket fint där. Nu blir det plugg fram till middagen, ojoj så kyl.
 

Ett bättre avslut på helgen.

Efter vi vaknat och ätit frukost gav vi oss ut på en prommis i finvädret, så härligt när solen är framme!! Vi gick till isen och gick sträckan runt där sen gick vi runt och kikade på lite hus, blev en prommis på en och en halv timma:-) Vi var helt slut i benen när vi kom tillbaka så då gjorde vi oss lite lunch och la oss i soffan och såg OC.

Nu ska jag göra mig klar för klockan fem ska vi äta taco hos hans syrra, perfekt avslut på helgen! Hinner förhoppningsvis med ett träningspass ikväll också. Eftersom det blev en nykter utgång för mig igår är jag pigg idag, sånt äger!


Lördag.

Igår fick jag håret färgat hos bästa cilla och på kvällen myste jag med Sofia och Julia men eftersom jag hade haft öppning och klivit upp klockan 5 så blev det inte en så sen kväll eftersom jag var död, men superkul att träffa dom!

Idag startade jag och ricky dagen med varsin god omelett som blev en bra start på dagen. Jag vägde upp ägg och fyllde även ut med äggvita eftersom jag bara får äta två äggulor/dag men ska ändå uppnå 150 g protein i vikt, sen vägde jag upp rödlök, paprika och lite kalkon som extra protein som fyllning också toppade jag med lite färsk basilika:-) supergott!! godaste jag fått äta på dessa dagar..;-) Nu ska jag göra mig klar och sen går vi ner på stan en stund innan jag går iväg och tränar och sen åker jag till Sofia och fixar mig för ikväll:-) Kl 6 ska vi på bikbok och sen avslutas kvällen på statt (nyktert för min del) men tror det blir kul ändå!!



Coachfit.

Är inne på fjärde dagen med coachfit och jag måste säga att det är svårt och lite jobbigt. Innan man kommer in i det och det svåraste är att vara så jääävla nyttig. Planera matlådor, vad jag ska äta till frukost, när man ska äta vad och hur mycket, men jag vet att det blir lättare men det är svårt nu i början innan man kan allt. Det jag saknar mest är min älskade celcius<33 Men jag blir så taggad när jag pratar med min coach, finns nog ingen positivare människa och när jag läser mina mål. Vill bara uppnå allt nu och känna mig sådär sjukt nöjd. Men nu ska jag iväg och träna för första gången sen i söndags eftersom jag har inte fått träna på vita dagar eftersom jag äter för lite då:-) Så nu är det bara gogogo!
 
 
 
 

The sound of silence.

Inge jobb idag, det känns otroligt skönt. Istället har vi haft föreläsning och skrivit på rapporten tillsammans med studiegruppen. Annars så har jag städat lite och halv 2 ska jag iväg på cederkliniken:-) Sen kommer nog dagen bestå av plugg, och jag fattar inte varför jag inte är mer stressad. Jag jobbar och pluggar samtidigt och känner mig i fas medan andra i klassen inte jobbar alls och de förstår inte hur de ska hinna med den här kursen. Det säger jag inte för att skryta, utan det säger jag för att det gör mig sjukt orolig, har jag missat något?;-) Men jag är inne i min lilla bubbla och jobbar framåt, snart sommar och den är så jävla efterlängtad. Bara den här stora kursen klar, en till kurs och en praktik. Snart i mål ":)))". 
 
Men just nu ser jag fram emot helgen så hedlund kommer hem!! wihooo
 

Flowers.

Igår mötte jag upp efterlängtade Cajsa för en lunch och en surrstund på stan, så kul att äntligen få träffa henne! Fick med mig lite blommor hem också, tulpaner bara för att jag älskar dem och den lilla rosa blomman till höger för att vi behövde en ny eftersom jag har dödat alla so far... Jag kan verkligen inte hålla blommor vid liv. 
 
 
På kvällen igår var jag med Hanna och Emelie, blev en lugn kväll hos moi där vi såg lite melodifestivalen och pratade. 
 

Friday.

Har kört första träningspasset på en vecka idag, ett väldigt lätt sådant. Inte mycket annat att säga, kul med nya träningskläder iallafall om man ska vara positiv;-) Sen åt jag och ricky hemmagjord pizza och ikväll myser jag med Carro i hennes nya lägenhet här i Piteå (!) så glad att hon ska bo här:-)



Adidas och stronger.

Idag har båda mina paket kommit och allting passade, man blir så glad av sånt! Torsdagen avklarad och fredag imorgon, wihoo. Älskar helg. Nu ska vi snart äta middag, en nommig kycklingpasta som rickard knåpat ihop sen blir det häng in los soffos hela kvällen och lite plugg. Imorgon ska jag nog köra första träningspasset, blir ett lugnt sådant men jag längtar ändå så mycket!!
 

Halsfluss.

Självklart hade jag ju halsfluss, varför skulle jag ha tur;-) Men nu har jag ju iallafall fått medicin mot det så det är ju positivt, och halsen är 100 gånger bättre idag än igår. Den gör fortfarande ont men inte i närheten lika mycket. Så nu hoppas vi att det går åt rätt håll. Rickard ska mest troligt också påbörja pencillinkur imorgon så vi båda får döda bakterierna, så inte jag blir frisk också får han det så vi tillslut bara kastar det emellan oss:-) Nu blir det lite (pyttelite) plugg och sen ska jag bara mysa hela kvällen. Man får så extremt mycket fritid när man inte tränar när och jag vet inte vad jag ska göra av all tid. Kan ju inte umgås med kompisar heller för vill ju inte smitta dem..
Slänger in en bild på mig och min gömmi. 
 
 

Frustrerad.

Får man inte träna får man iallafall beställa nya träningskläder så motivationen är på topp när man kan köra igång. Jag tycker faktiskt så jävla synd om mig, på riktigt. Jag har inte varit riktigt frisk sen innan jul och jag blir så frustrerad. Idag kl 4 så ska jag till vårdcentralen för att se om jag har halsfluss, eftersom jag har så sjukt ont och halsen är nästan helt igensvälld. Känner mig nästan stressad, måste vara frisk till på måndag. 
Idag jobbar jag inte eftersom vi har föreläsning med skolan, faktiskt skönt att ha en hemmadag när jag mår såhär.

Less på att vara sjuk.

Jag har haft en sån fin helg med hotellövernattning, mat på Bistro Norrland och ett biobesök. Riktigt alla-hjärtansdagsmys sådär, fast en dag i förväg. Söndagen vaknade jag upp med väldigt ont i halsen och åkte nog även på feber på kvällen.. Samma halsont hade jag imorse, jag skulle egentligen börja kl 8 på jobbet och ha planeringstid men jag sov istället längre och började klockan 11 då jag skulle börja i barngruppen. Har haft ont i halsen+förkyld hela dagen men inge feber iallafall.. Men ingen träning för min del och jag är såå less att aldrig bli frisk. Men coachfit startar nästa måndag så jag har lite tid på mig att bli frisk iallafall!!
 

Ljusrosa och mässing.

Ljusrosa, grått och mässing tycker jag är så fint. När det var 3 för 2 på hemtex hade jag nästan inget val (på bilden visas dock bara två av de nya kuddarna, den tredje är i det andra soffhörnet:PxD) .Annars då, onsdag och mitt i veckan, idag är det inget jobb utan skola står istället på schemat. Hade föreläsning mellan åtta och elva och sen har jag suttit med studiegruppen och skrivit vårt PM till vår fältstudie som jag ska göra nästa vecka. Gillar min studiegrupp, alla är så drivande och duktiga så det går så fort att skriva ihop våra arbeten. Känns bra när vi har en stor rapport som väntar.. 
 
Nu ska jag se ifall det finns något arbete jag kan börja lite lätt på, allt för att göra bort så mycket som möjligt inför Mars för jag tror att den månaden tror jag kommer bli hemsk.. Så mycket examinationer som ska in. Fick dock veta att jag fick VG på hemtentan som jag trodde jag skulle få U på, så man blir glaa. Ännu en kurs som är avklarad utan kompletteringar, ja och ibland får man skryta. Känns även skönt att inte jobba idag eftersom jag är så helveetes förkyld, har vaknat två nätter irad av att jag inte kan andas, sånt e inte kyl. MEN tillbaka till plugget nu, hörs.
 

Ledigt.

Oj vad man hinner med mycket när man är ledig. Eller ledig och ledig, hatar när andra använder det uttrycket när man pluggar, jag har ju faktiskt haft redovisning idag. Men det blir lite som ledigt när man är van att både jobba och plugga. När jag var klar med redovisningen for jag och veckohandlade, sen har jag hunnit baka bröd, städa lite och renbäddat:-) Bästa när man får krypa ner i det. Sen har jag hunnit med ett pass styrkemix och en mils cykling, första styrkemix passet på länge och det var såå kul.
Imorgon är det jobb igen, så nu ska jag också försöka sova som min boyfriend bredvid gör. Natti


Min helg.

I Fredags myste jag på nodo med några gäris, kvällen avslutades sen hos Elin i soffan där vi såg lite tv. Lördagen startade jag med ett spinningpass med Bea innan vi och Elin gick på stan där det blev lunch och lite shopping. Mysis dag. Sen kom Linda, Felicia och Felice till mig där vi drack lite drinkar, åt middag och rappade till gamla beats (vi är tunga). Sen gick vi ut på olles. Jag hade skitroligt på förfesten men jag tyckte krogen sög:-))) Igår myste jag hela kvällen med min favorit som varit borta sen i Torsdags, helvetes vad jag älskar honom. 
 
 

Då var snart helgen här igen.

Vaknade upp med halsont imorse, blev så arg. Det är som att jag bara hinner bli helt frisk och träningen börjar gå bra också kommer det tillbaka igen. Så det blev träningsfritt idag.. lite skönt med tanke på träningsvärken jag har från igår. Slutade jobbet klockan tre och då gasade jag direkt hem till mamma och pappa. Har blivit bjuden på supergod middag här och sen har jag pluggat hela kvällen och har fått väldigt mycket gjort! Känns otroligt skönt, älskar när man får lämna in saker och bocka av. 
 
Ikväll sover jag över hos mamma eftersom pappa är i Stockholm och Rickard är i fjällen med jobbet. Tråkigt att sova själv hemma så jag myser här istället. Börjar halv 12 imorn så hinner (och orkar) förhoppningsvis med ett träningspass innna jag börjar. Hoppas halsen känns liiite bättre. Fyller ut inlägget med en bild på mig och min efterlängtade gäri.
 
 

Ny vecka igen.

Jobb, lite plugg och lite städning har denna måndag bestått av. Nu har jag även avverkat en timma på träningscykel på korpen, skönt att ha det bortgjort:-) Har inte så mycket annat att säga om denna måndag, förutom att jag fick min fina marmorbricka idag, såå nöjd! Lika fin i verkligheten som den var på bilden på hemsidan:-)


Brickan passade perfekt till mina nya iittala ljuslyktor!