Barcelona.

Tänkte slänga in ett snabbt inlägg innan jag far, vi åker till stockholm nu och tidigt imorgon åker vi till Barcelona och är där till på måndag. 4 hela dagar med en helt annan stad, shopping och fotboll. underbart! sen har jag hela lovet framför mig när jag kommer hem, jag älskar livet just nu! haha hejdå och hade så bra här hemma:-)

packning.

Jag har haft världens värsta dag, skoldagen kändes som en evighet och mitt humör var på botten och där är det fortfarande kvar. Det finns dagar då jag bara vill gräva ner mig och aldrig komma upp, och idag kändes det verkligen så. Jag har nog varit sur på alla idag, stört mig på småsaker som jag egentligen skulle ha skrattat åt.

Men iallfall, nu ska jag försöka göra någon nytta, jag tänkte börja packa eftersom att jag far imorgon. Sen blir det träning och efter det plugg, jag vill bara gå och lägga mig. Men nu ska jag försöka att vara positiv, det är ju faktiskt lov imorgon, yes tack för det! hejdå

Det känns inte ok att min babe far till thailand i två veckor. jag kommer inte överleva:(


bump in the road.

vi förlorade matchen, men jag tyckte att vi spelade bra stundtals med tankte på att dom spelar i en högre division än vad vi gör, synd bara att vi inte orkade hålla i! nu ska jag äta något och sen hoppa i duschen,hejdå!

rubrik.

sitter i morgonrock, inte bra eftersom att linda och anna kommer snart, ska skynda mig på med nå kläder nu! Vi ska in och hyra film, och sen blir det en massa mys, och det gillar jag! earth hour ikväll, då ska vi ladda upp med spel och värmeljus, aja då vet ni, hejdå!


söta tjejer!


våfflor.

Jag och mamma håller på att våfflor, jag har vispat grädden och hon gör smeten. Vilket samarbete! Ser Svensson Svensson gör jag också, så himla bra. men nu ska jag äta,puss!



fredagsmys.

Jag har nyss ätit världens godaste middag, den satt väldigt bra i magen! Nu ska jag packa min väska och sen fara iväg på träning, kan inte påstå att jag är så jätte taggad, mina ben är sega och jag är riktigt trött. Sen ikväll blir det att hyra film och bara mysa, precis vad jag behöver:-) hejdå

slänger in en bild för att göra inlägget lite roligare iaf!


Finish

Nu får den fan vara klar.

your hands.

Städat rummet, gjort mat och pluggat. Allt det där har jag hunnit efter skolan, ganska nöjd över mig själv. aja, nu far jag till amanda och efter det träning, hejdå!

en vecka kvar.

Slutade halv 2 idag, så inte ska jag klaga! När jag kom hem så gick jag dirket till ok och köpte glass, kan älska vädret. Nu ska jag ta fram min biologibok och börja plugga, nästan så jag vill sätta mig ute och göra det men det blir nog kallt efter ett tag, så inte så stor idé.

justja, idag är det prick en vecka kvar tills jag åker till Barcelona. shopping och fotboll, det kan inte bli bättre!



world spins madly on.

Jag hatar tisdagar, längsta dagen med de tråkigaste lektionerna, ingen bra kombination. Men nu ska jag plugga, har no prov, so frågor engelska, svenska prov, matteprov, jag ska försöka att klara av veckan utan att bryta ihop, men ingenting jag garanterar. men nu ska jag skriva klart mina frågor om samhällsekonomi, riktigt kul! puss

stop and stare.

Ville dö när väckaren ringde imorse, jag hade det så skönt under mitt varma täcke, men jag kämpade och tog mig upp tillslut. Skolan gick ganska snabbt, och tur är väll det! Nu ska jag klä på mig och fara på träning, först springning ute och sen träning, blir bra. aja hejdå

 

 


Adam Brody.


wordplay.

Har nyss kommit in efter att ha varit ute och skottat lite, men jag gav upp ganska snabbt, så himla tråkigt! Nu ska jag snabbstäda mitt rum lite innan Emelie kommer, vet inte riktigt när hon kommer, hon är lite seg av sig (men ingen fara, jag gillar dig ändå) Vi ska fixa mat, och sen ska vi baka muffins, så det blir en myskväll. sånt gillas!


If I could reach the stars If , I'd give them all to you.



Jag gjorde plättar imorse, men mamma hade köpt en ny syltburk och jag fick inte upp locket. Så efter flera minuters slit så fick jag tillslut upp burken. Synd bara att plättarna hade blivit kalla då, och det var inte sådär jätte gott!

Där fick ni höra om ett av de jätte problem som man kan stöta på när man ska göra plättar. Nu har vi lärt oss att vi alltid ska kolla om syltburken går att öppna innan vi börjar göra dom. aja, hejdå!



down.

fredag och helg, kan det bli bättre? just nu sitter jag och äter upp de sista chokladbollarna som blev kvar från igår, jätte intressant fakta jag vet, men har inte så mycket annat att skriva så jag gör ett försök till att få det här inlägget några rader iallfall! men nu ska jag fortsätta att lyssna på min underbara spotify lista och kanske hjälpa mamma med maten om jag orkar, pusshei!


vallsberget.

har varit på vallsberget från klockan 9 till halv 3 dag, jag har hunnit förfrysa kinden, träffat tyskar och fått snö fulla kläderna. men det gillar vi! nu ikväll så har jag bakat negerbollar, ätit några av dom och sett tv.

Nu känner jag hur ögonen börjar svida eftersom att jag är riktigt trött, så jag säger sovgott!


hanging by a moment.

Jag hade som många andra engelska nationella idag, och det gick ganska bra faktiskt. Nu har jag nyss kommit hem från hortlax efter att ha varit på möte och nu ska jag städa rummet, iallfall lite och sen se desperate housewifes och efter det cougar town, kan inte göra annat än att älska det!


söndag.

Kan inte säga att jag har gjort alldeles för mycket i dag, har sett vänner och gått upp för att hämta mer fika då och då, väldigt händelserik dag! Gick ut en snabbis, men ångrade mig och gick in igen. Började renskriva min svenska berättelse men det slutade jag också med, återgick till soffan och fortsatte att se vänner:-)

Men nu mina vänner ska jag hoppa i duschen, och när jag är klar så hoppas jag att maten är klar, för jag håller på att dö av hunger. okej, kanske inte riktigt men nästan!


en bild som kanske inte har så mycket med det hela att göra, men det gör inlägget lite roligare. eller kanske inte?


run.

blev ingen fotboll för mig eftersom att jag har fått skavsår, jag har fått vattenblåsor fulla hälarna så kan inte ha på mig skor, det gör nog ont bara att ha sockar på. det känns riktigt tungt eftersom att jag var sugen på att spela!

men linda kommer hit ikväll, vi ska hyra film och bara mysa på! vi ska ta fram våran talang i köket och göra en stor fruktsallad, vi kanske ser bitar av melodifestivalen, men det får vi se;-)


stressad.

Jag har nyss ätit, nu måste jag packa min väska och sen fara iväg till samligen. Hoppas jag kan spela även fast jag har fått skavsår, just nu kan jag typ inte ens ha på mig några skor, men jag får bita ihop och köra iallfall. Igår vann vi första matchen och förlorade andra, vi får se hur det går idag.


fotboll.

Inte sådär jätte fel att vara ledig idag, jag vaknade halv 10 och klev upp och såg slutet av peter pan som gick på tv, haha och skoja inte om hur söt han är! aja, sen kom pappa och hämtade mig och Linda och vi for och åt, så nu sitter jag här mätt och funderar på att gå ut ett tag.

vi har samling klockan 3, sen bär det av till luleå för att spela fotboll, jag är riktigt taggad! och tacka fan för att min träningsvärk har blivit lite mindre iallfall, men den är fortfarande där;-)

emelie fyller år idag,så grattis!






























keep on walking.

har legat och sett scrubs alldeles för länge, måste göra något nyttigt nu! så jag klär på mig och far ut och springer ( eller går ) har inte bestämt mig än, men eftersom att min träningsvärk inte är att leka med så ska jag försöka springa bort den. När jag kommer hem så ska jag försöka göra lite matte, inte för att det är något måste men ska gå igenom lite, aja då vet ni!


slänger in en bild på söta tjejer innan gothia!


kvar i nått jag lämnat.

slutade 12 idag, for hem och gjorde ingenting, sen träning och efter den for jag till julia. Vi har haft massage, sett en massa bra på tv och bara pratat, och nu är jag hur trött som helst. Ska snart sova, känns lockande:-)

För er som inte fattar det så är min design inte klar än, felicia håller på och fixar och trixar, hehe. den ska alltså inte se ut riktigt så här;-)



sommartider.

















Jag kan hålla på och lägga in bilder hur länge som helst, det tar aldrig slut.

time after time.

hade tre timmars spanska prov idag, och det gick konstigt nog ganska bra, fast det spelar ingen roll eftersom att det inte berör betygen någonting. aja, just nu hller jag på att hungra ihjäl, tur maten är klart snart:-)

Sen blir det att städa rummet och lite senare träning, får se hur det går, min näsa är täppt som jag vet inte vad. Förstår inte varför förkylningen aldrig går över, jävligt irriterande.


another you.

beeptestet gick ganska bra, helt okej resultat för att vara så förkyld som jag är. Efter träningen for jag till amanda, vi badade jacuzzi och bara tog det lugnt, sen åkte jag hem med hennes pappa och nu sitter jag och ser svenska hollywoodfruar, så himla dåligt men ändå så bra;-) nu ska jag göra en smoothie och sen sova, godnatt!


förvirrande.

jag har verkligen inte gjort någonting speciellt idag, söndagar brukar inte vara så här tråkiga. Min dag har bestått av filmer, godis, glass och bara sånt där onyttigt, men bryr jag mig? Jag tänkte först dra med mig linda på bio, men min förkylning har kommit tillbaka så jag sket i det och bäddade ner mig ist, nu ska jag fortsätta att se blåsningen. Det känns riktigt bra med skola imorgon.. heeeejdå


" det ska låta så fel så att du tror att det är rätt, och när du tror att det är rätt, då är det fel"




Eftersom att jag var vaken alldeles för sent så blev det så att jag sov alldeles för länge. Men nu sitter jag nyvaken i soffan och ser tv och äter bullar och dricker mjölk. vilken frukost eller hur?

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag, ska nog följa mamma sen till hemmakväll och hyra film, så det blir nog bara mys och sånt där idag, men det är aldrig helt fel.


never say never.

Jag och mamma åt jättegott, och till efterrätt blev det chokladpuddingt med grädde, jag älskar det. Tänkte ta mig en promenad till ok för att köpa en ben&jerry's, men det var alldeles för jobbigt, måste spara alla mina krafter för jag ska snart gå och möte tobbe, ganska snällt av mig. Aja, nu ska jag gå och klä på mig, pusshei!










wordplay.

Träningen gick bra, vi var inte så många precis men det var kul iallfall. Kan även säga att vi var nära att krocka på vägen hem, min kära farmor är tyvärr ingen bra bilförare, hon gör vägarna osäkra.

Jag kom in för ett tag sen, kan älska vädret. Nu väntar jag bara på att den här jävla snön ska bort så blir jag nöjd. Nu ska vi ut och steka pannkaka, pusshej!



synd att du är ful, för annars hade du ju varit snygg.


jag är hungrig, mamma flippar burgare i köket, bra! jag älskar vädret, bra! det är fredag, bra! Som ni ser, ganska positiv tjej idag känner jag, jag skulle egentligen vara med milla ikväll men hon har blivit sjuk, krya på dig! Jag har försökt att vara med julia i flera dagar, men antingen är hon sjuk eller så har jag varit det, inte bra.

Men nu ska jag äta och sen gå ut ett litet tag, goodbye


jävligt söta, jag vet.


the call.

stan,klippning och lunch med världens bästa linda är ungefär vad jag har gjort idag. Hon sov med mig inatt och det kändes bra, annars hade jag aldrig kunnat somna, fast det var svårt iallafall eftersom att hon tog upp lika mycket plats som en vuxen man. haha! iallfall, nu ska jag städa i rummet lite och bara chilla, och ikväll ska jag vara med tobbe:-)




saw.

Nu ska jag och felicia se film, hon kommer skita ner sig och jag får stå ut med lukten. hejdå!


förut.









åh vad jag saknar allt.


ambitions.

gjorde våfflor för ett tag sen,och gott var det! Jag har även varit snäll och städat lite åt mamma eftersom att hon och Linda är i skellefteå och kollar på lägenhet, helt otroligt hur duktig jag kan vara ibland.

Senare ska jag vara med [email protected] (passa på att adda killar, även ni tjejer som är intresserade) haha, nu ska jag göra mig en kopp varm choklad och se klart vänner avsnittet, puss!



cougar town.

ligger och ser cougar town, kan älska att det är dubbel avsnitt, så grymt bra det är! efter att amanda for hem så gjorde jag chokladbolls smet, och gott var det, synd bara att jag har ont magen nu.

jullan kommer till mig imorgon, känns som om det var längesen jag träffade henne även fast det inte alls var det. men jag har saknat henne, om du läser det här, puss på dig!


Prinsessa.

Jag och Amanda har nyss sett Prinsessa, och den var väll sådär. Nu har desperate housewifes nyss börjat, och det gillas starkt! aja, nu vill jag inte missa någonting. bye!


lista.

Tre frågor om förhållanden
Är du singel? - nei
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Nej, inte det.
Är du kär just nu? - jo:)

Tio frågor om dig själv

Namn? - Josefine Pettersson
När fyller du år? - 13 maj
Några piercingar? - Öronen och naveln
Vad har du på dig just nu? - leggings, linne & en tröja.
Vilken årstid är bäst? - sommar
Vad tycker du mest om hos dig själv? - varför är det alltid så svårt att komma på något?
Vad är du bra på? - vad är jag inte bra på?
Vem älskar du mest på denna jorden - min familj.
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? - beror på med vem.

Sex frågor om dina vänner
Vem vet allt om dig? - Julia vet nog mest
Vem är den roligaste av dina vänner? - alla
Vem är snyggast av dina vänner? - alla
Vem är mest partyprisse? - behöver jag ens skriva det? FELICIA! erkänn att du blev stolt nu
Vem är den du helst har filmkväll med? - vet inte riktigt
Vem av dina vänner är mest "evil"? - inga!

Tio frågor om din familj
Vem står dig närmast? - Linda.
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - jo det har jag.
Vem är farligast i din familj? - Farmor!
Vem ser roligast ut i din familj? - Pappa
Vem är coolast? - jag?
Har ni något husdjur? - nej,hade en hamster. rip doris:( hehe
Vem har du mest gemensamt med? - min kära syster
Vem står för underhållningen? - hörredu det är olika.
Vem sover du oftast med? - ingen

Tio frågor om idag
Vad har du gjort? - varit på stan med felicia,och nu är jag med amanda.
Har du varit glad idag? - alltid:)
Har du varit ledsen idag? - nei.
Har du gjort något bra idag? - bäddat sängen (klapp på axeln)
Vad ska du göra snart? - se desperata hemmafruar.
Har du gjort något dåligt idag? - aldrig.
Vad har du ätit idag? - kycklingsallad och pannkaka.
Har du duschat idag? - yes.
Är du trött nu?  - nope.
Vad händer imorn? - vet inte riktigt, vara med milla tror jag.
Går du i skolan? - jo.
Har du varit i skolan idag? - nej, har lovet att tacka.

Annat
Hur mår du just nu? - bra.
Har du piercat dig? - yes.
Vem ringde du senast? - Felicia.
Vem sms:a till dig senast? - Tobbe.
Vem sms:a du till senast? - Tobbe.

Familj
Hur länge sen var det du träffa din morsa? - någon sekund sen.
Hur länge sen var det du träffa din farsa? - samma här.

Kärlek
Är du kär just nu?- ja,det har inte förändrats sen tredje frågan.
Har du kysst någon idag? - nei.
När går gränsen vid otrohet? - puss och strul typ.
Är du romantisk? - går inte att bli mer romantisk än mig!
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - nej.
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - ja.
Vad hette din första flickvän/pojkvän? - Första seriösa var nog Erik.
Hur länge höll det? - Ingenaning? nån månad.
Hur länge var ditt kortaste? - haha nån vecka typ.
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - beror på,helst ett förhållande.
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - nope.
Är du en bra pojk/flickvän? - jag vet inte,hoppas det!
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK-förhålende med? - nei.
När fick du din första kyss? - jag vet inte.
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - 20 typ, vet inte.
Har du velat haft ditt syskons pojkvän/flickvän? nej tack.
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - verkligen inte.
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? - dumpat typ.
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? - den där söta stilen;-)

staden.

Jag vaknade för ett tag sen, ska snart gå upp och duscha men en varm säng och en bra spotify lista gör att det känns väldigt lockande att ligga kvar. Skickade nyss iväg ett sms till Felicia så hon förhoppningsvis vaknar, eller hon kanske redan är vaken. Men nu ska jag duscha och sen bär det av till staden och kolla i Piteås stora utbud av butiker som man aldrig varit i förut.


less på rubriker.

Felicia for nyss hem (tack för det) nej skoja, kvällen gick lite snabbare när hon kom. Vi har mest legat och pratat och kollat på tv. Nu ska jag sova, mitt huvud värker men förkylningen och halsen är lite bättre, lite.

Imorgon blir det stan med Felicia, blir att äta lunch och bara kolla runt, aja sovgott!:-)


sweeet


Vanilla twilight.



simply the best.


kladdkaka.

Har verkligen sovit dåligt inatt, huvudet har värkt och min hals och näsa har inte varit min bästa vän. Sen när jag väl somnade så sov jag till halv 12, jag vill bli friskt nu, blir galen när jag inte kan träna.

Nu ska jag iallfall baka, får trösta mig med en kladdkaka. Sen ska jag bädda ner mig och se tv, hoppas att någonting bra går, annars får jag slå på lite vänner.