Gårdagen


Som ni kanske ser på bilderna så blev maten igår väldigt lyckad, även Olga suktade efter den baconinlindade sparrisen. Nämen allting satt väldigt fint i magen, vi var duktiga kvinnor i köket. Vi såg även the purge som jag hade jätte höga förväntningar på men den var varken så läskig eller så bra som jag trodde att den skulle vara. Kvällen avslutades med min älskling och ett jävla magont eftersom jag är så nervös inför flygresan.
 

Sergels torg

Nu är jag snart i mål med packningen, bara de sista smågrejerna ska ner. Idag är en bra dag. lönen rullade in på kontot och ikväll myser jag med Tina, Hanna och Jessica i Böle med trerätters och bastu:-) Har förövrigt ont i magen för att vi åker imorgon, längtar så himla mycket men gruvar mig så galet mycket inför flygresan. Är så jävla flygrädd.
 
 

She's not me.

Idag är en sån där dag när jag känner så mycket känslor att jag tror att jag ska spricka. Mestadels bra känslor, som att jag snart har jobbat färdigt i Kiruna. Att jag äntligen ska få njuta och kanske använda lite av alla pengar jag har tjänat i sommar. Får nog jobba en vecka extra så jag inte tappar några pengar när jag far till Side, det är skönt. Jag är lycklig just därför, för att om tre dagar sitter jag på ett plan till värme, bad, god mat och drinkar. Men idag är också en dag när jag saknar min klass extra mycket, just idag hade jag velat sitta i Freja och skratta åt när Cajsa är sådär ruskigt lejd som bara hon kan. Eller skratta åt Pontus som är dryg men ändå med den där glimten i ögat. Eller Lisas galet sköna massage och Amandas mysiga kramar. Saknar alla, saknar oss.
 
 

Little house

Har inte så mycket mer att berätta idag än vad jag hade igår, dagarna ser ungefär likadana ut. Stora skillnaden kan vara om jag äter en räksallad, kycklingsallad eller kanske någon soppa!! Håll i hatten så jävla crazy och spännande mitt liv är under veckorna. En söt liten hare gjorde min gårdag lite roligare när jag nästan kunde mata den med gräs eftersom den var så tam, jag och pappa stod länge och funderade om det kanske var en kanin som hade rymt. Spännande det där, en hare kan verkligen liva upp vardagen! Ikväll äter vi på Landströms, åh så fint att få skriva det. Dom har stört god mat. Sen imorgon rullar jag hemåt mot älskade Piteå, ses!
 
 
 
 
 
 
 

Veckorna rullar på.

Var och beställde 3 tårtor i morse, eftersom vi slår rekord i veckan så blir det att fira på Torsdag;-) Själv beställde jag en sallad eftersom jag inte får äta tårtorna:-) Men det är bara bra! Har nyss lyft och burit provkartonger i 40 minuter som väger cirkus 13-15 kg så just nu är jag död. Men det är bra träning! Igår var jag ute och sprang i 50 minuter och jag känner verkligen skillnad nu, det går så himla mycket lättare att springa nu än vad det gjorde när jag började för några veckor sen:-) Nöjd!! Nu ska jag äta min sallad, hare gött!
mmmmmm. Det ser kanske inte så speciellt ut, men med deras krydda är det så jävla gott!
 

Sommarlovet är över men ingen skola som väntar.

Kul att träffa tjejerna igår, det var mysigt. Idag känns det jätte konstigt att inte få komma tillbaka till skolan, just nu saknar jag det. Jag vill också köpa en fin almenacka och fina anteckningsblock (som jag förövrigt alltid slarvar bort efter någon vecka) but still. Men istället sitter jag i Kiruna och drar in pengar, det är inte fel det heller. Ska ju faktiskt börja plugga snart igen, förhoppningsvis. Och den här veckan ska jag inte klaga på någonting, för om fem dagar så åker vi!:-)
 

Lite småpanik

igår när jag skulle börja småpacka till Side så insåg jag att alla shorts jag äger är nu för stora, kunde inte ha något par. Det såg jätte fult ut. Men som tur är har jag snälla vänner, så idag har jag varit till Sofia H och fått låna 5 shorts av henne:-) #Räddareninöden. Självklart är det kul när man märker att kläder man har kunnat ha blir för stora men inte när man åker om en vecka och har ingen som helst lust att köpa nytt när sommaren är över.. Annars då, jag och Anton åt gofrulle imorse och nu ska jag vara en bra flickvän och städa läggan och sen ska jag träna:-) Ikväll kommer några fina tjejer från klassen hit och vi ska mysa!
 
 

Fields of gold.

Igår var det den mysigaste kvällen på länge, Jessicas stuga var hur gullig som helst. Kvällen innehöll kräftskiva, mys, massa prat och även vin men skötsam som jag är så var jag nykter:-) Kvällen avslutades bredvid min favorit. Idag har vi varit och sett när min syster kört folkrace i regnet, det är ganska roligt när man känner flera som kör! Nu ska vi ut på stugan och äta grillat och sen ikväll ska vi ut och fiska:-) Fina dagar!
 
 

Inga drömmar är fel.

Kom hem i bra tid igår, for förbi Linda och Dennis på kvällen och sen tränade jag. Idag vaknade jag inte alltför sent, men det är ju perfekt när man har lite saker inplanerat som man ska göra. Nu sitter jag här och har slängt på mig lite smink så man ser lite krämig/sexig/kanske söt ut. Sitter och väntar på att min sega syster ska pallra sitt feta arsle in till stan (eftersom hon inte är i närheten av att ha ett fett arsle så får jag faktiskt säga så) också ska vi luncha. I eftermiddag åker jag och ett gäng tjejer till Jessicas stuga i Byske där vi ska ha kräftskiva och mysa:-)
 
 
 

Då var det snart helg igen.

Dagen har inte innehållit allt för mycket jobb, men det är skönt det med. Hittade världens gömma med tepåsar i pappas kontor med jätte goda smaker, den lilla bitchen ska inte ha dom för sig själv. Enligt han så ville han inte ha dom själv utan han ville bara gömma dom för alla lastbilschaufförer. Okej pappa, okej. Nu är dom iallafall mina. Nu ska jag snart äta min räksallad och sen ska jag njuta av tanken av att det är hemgång imorgon, den här veckan har verkligen gått snabbt! Nu har pappa visat en sång på youtube som han har gått och sjungt på hela dagen, och jag kan säga er att hans version och orginalversionen inte är det minsta lika. Tur han visade mig vilken sång det var, annars hade jag aldrig listat ut det. Min snälla tondöva pappa.
 

Lite söndagsångest sådär

 
 For till Luleå idag med Anton bara sådär, kände inte alls för att ligga och sola även fast vädret levererade. Hittade en snygg topp som jag tänker inviga i Turkiet, även en vit bikini som jag betalde 60 kronor för. Nu har jag nyss fått mig en kycklingsallad i magen och nu tänker jag plåga mig själv med träning, funfun, elle? Kiruna imorgon, fyfan vad jag räknar ner veckorna tills jag inte behöver åka upp dit nå mer. Klagar inte på själva jobbet och absolut inte på pengarna, men Kiruna... Är alldeles för hemmakär.

End of the weekend

Hade en jätte mysig kväll hos Regina igår, dock känner man att sommaren snart är över nu för det blev ganska kallt att sitta ute tillslut. Men roligt att träffa alla som vanligt:-)
 
Till dig som undrade vart jag hade köpt mina rosa shorts i förra inlägget så är dom från h&m för 99 kr:-)
 
 
 

Crazy kids

Sårry dudes för dålig update, men Antons dator bestämde sig för att få virus så har inte kunnat blogga ifrån den, men nu verkar han ha fixat det igen! I går på dagen lunchade jag och gick på stan med Lindvall, sen på kvällen myste jag hos Sofia med alla tjejer eftersom hon har fyllt år:-) Idag gick jag och Anton ner på stan och köpte badbyxor till honom eftersom Side närmar sig nu, satan vad jag längtar. Både gårdagen och denna dag har innehållit löpning på grisberget, älskar vädret! Idag äter vi grillmiddag hos mami och papi och sen spenderar jag kvällen hos Regina där fler tjejer kommer vara:-) Bra helg!
 

Brad Pitt om sin fru, så himla fint.

My wife got sick. She was constantly nervous because of problems at work, personal life, her failures and children. She lost 30 pounds and weighted about 90 pounds. She got very skinny and was constantly crying. She was not a happy woman. She had suffered from continuing headaches, heart pain and jammed nerves in her back and ribs. She did not sleep well, falling asleep only in the mornings and got tired very quickly during the day.

Our relationship was on the verge of a break up. Her beauty was leaving her somewhere, she had bags under her eyes, she was poking her head, and stopped taking care of herself. She refused to shoot the films and rejected any role. I lost hope and thought that we’ll get divorced soon… But then I decided to act. After all I’ve got the most beautiful woman on earth. She is the idol of more than half of men and women on earth, and I was the one allowed to fall asleep next to her and to hug her. I began to shower her with flowers, kisses and compliments. I surprised and pleased her every minute. I gave her a lot of gifts and lived just for her. I spoke in public only about her. I incorporated all themes in her direction. I praised her in front of her own and our mutual friends. You won’t believe it, but she blossomed. She became better. She gained weight, was no longer nervous and loved me even more than ever. I had no clue that she CAN love that much.

And then I realized one thing: the woman is the reflection of her man.

If you love her to the point of madness, she will become it.

- Brad Pitt

 

 


Lite långtråkigt

Cyklade till jobbet imorse, otroligt jobbigt eftersom det är nedförsbacke hela vägen, behövde röra pedalerna någon enstaka gång. Hemvägen blir jobbigare, oh lord. Jag har inte gjort någonting alls på jobbet varken idag eller igår eftersom verket har varit sönder och då kan jag inte göra mitt jobb, har städat fikarummet och lite här och var annars har jag har suttit i en skönstol och läst ut en bok på 280 sidor. Det har varit mitt tidsfördriv, tur som fan att boken var kung. Ätit thaimat har jag också gjort, min kost varieras mellan kycklingspett och sallad. Men jag klagar inte:-) Tror thaimat står för middagen idag också, men vi kan skylla på att det inte finns allt för mycket matställen om man inte vill äta hamburgare eller pizza. Nu ska jag gå ut och se om de kickar igång verket, blir nog att jobba övertid isf. Men cash is king
Bästa kycklingspetten + jordnötssås evah, thaigarden släng er hårt i väggen.
 

Älskar vädret.

Tog en lång sovmorgon, sen for jag hem till mamma och pappa och gjorde american pancakes till frukost och till åt jag hallon som mamma hade plockat, mums! Sen myste jag och mamma i solen hela dagen:-) Nu har jag och min fina nyss ätit gomiddag på balkongen, vädret levererar! Ska snart servera efterrätten som jag har gjort till min man- hemmagjord glass och chokladdoppade jordgubbar:-) Ikväll far vi och grillar med ett gäng peeps!
 
 

Good day

God lunch och det var väldigt kul att träffa Amanda igen! Kom även hem med en blus (slår mig själv hårt på käften eftersom jag inte skulle köpa kläder). Nu ska jag rulla hem mot Degan 29 och träna, ska köra en rövpass idag (jobbigt alltså), men är taggad:-) Blir mest troligt balkongmys med Emelie och Hanna ikväll, tror jag ska svänga förbi Coop och köpa nå gott att bjuda mina damer på! Ikväll får filtar, varma kläder och te vara våra vänner om vädret bestämmer att bli kallare.