Barnvakt,

Har varit barnvakt hela dagen åt min älsklingskille. Hanna kom hit och åt lunch och sen kom även Emelie och lilla Bianca, blev alldeles varm i hjärtat av att se hur snäll Viggo var mot henne. Skulle krama, pussa, låna ut tutten och stryka, Gokillen. En prommis hann vi också med.

Sen så blev det middag på o'learys med Emelie och Jesper och sen har vi hängt hos dom resten av kvällen, en lite bättre tisdag!



Fina fynd från coop.

Hittade dessa fina salt och pepparkvarnar på coop idag, kan väll inte säga att jag fyndade dem eftersom dom var ju inte så himla billiga men kunde som inte släppa dom. Älskar ljusrosa och marmor tillsammans, att man ska matcha saltet med något är kanske halvsjukt men då får det vara så;-) jag är nöjd iaf!

Kort vecka.

Pluggade lite igår, kändes som evigheter sen men det var minst lika tråkigt för det. Skönt att göra bort lite skrftligt eftersom den där inombordsstressen och klumpen i magen varit enorm på sista tiden. Sen på kvällen myste jag med Bea, Sofia och Felice:-) Idag ska jag försöka skriva lite mer och sen ska jag traska ner på stan en stund och även hinna med en handling. Gruvar mig även för dagens träningspass, att komma igång efter jul när man ätit extremt jävla onyttigt i flera dagar är inte kul. Passet igår gick så otroligt dåligt att jag lika gärna hade kunnat stanna hemma kändes det som, men ändå har jag träningsvärk idag.. Men känns bra om jag rör på mig lite nu mellan jul och nyår iaf.
Sen tänkte jag bara visa dessa fina julklappar jag fick av min älskade syster, hon känner mig för bra. Fick denna fina fruktkorg/tidningskorg eller vad man nu vill ha den till också den här fina tavlan där det står "Det enda som är bättre än att ha dig som syster är att mina barn får ha dig som moster". Förstår ni ens hur nära tårarna var då? Blev varm i hjärtat.
 
 

After x-mas.

Hade en sån himla rolig kväll igår, jag fick vara med världens bästa tjejer så det kunde ju inte bli annat än bra. Vi spelade spel och pratade på om allt mellan himmel och jord, en sån där mysig förfest där man känner att man verkligen hinner vara med alla. Sen när vi gick ut fick vi gå före kön tack vare Felice och det är jag väldigt tacksam för, helveeetes vilken kö. När vi väl kom ut hade jag riktigt kul!! Så en väldigt lyckad kväll som avslutades bredvid min favorit.
 
Idag har vi spenderat hela dagen i soffan och det tänker vi fortsätta med, även fast vi båda mår bra är det så jävla skönt att inte göra någonting alls. Nu står mah boy och lagar mat åt oss och sen fortsätter vi med att ligga i soffan och jag klagar inte alls. 
 
 
 
 
 
 
 
 

Julafton.

Jag har haft en sån himla mysig uppesittarkväll och julafton. Ätit massvis med gott och fått så himla fina saker, så tacksam. Fick bland annat denna underbara iittala tulpanvas och vinkaraff från gynning. Julafton startade med att jag och Rickard gav varandra våra julklappar i sängen innan vi gick in till de övriga (vi sov hos mamma och pappa) och jag fick så himla fina örhängen och ett halsband, helt och hållet i min stil. Blir ännu gladare av att han valt ut det själv, att inte jag har pekat ut exakt vad jag vill ha.
 
Sen firade jag min julafton hos Linda och Dennis med våran och Dennis familj och sen vid åtta så åkte jag vidare till Rickards familj där vi var resten av kvällen. Hade en sån himla mysig kväll! 
 
Nu ligger vi och myser i soffan efter att ha varit och ätit hos hans syrra och snart kommer Sofia, Sofia, Bea och Felice hit och vi kör förfest här innan vi far på after x-mas:-) Tror det kommer bli riktigt kul ikväll!
 
 
 
 

22 December.

Det händer mycket i livet nu, jobbar för fullt och skolan rullar på i ett tempo som är galet. Så otroligt mycket som ska göras och jag får ont i magen bara av att tänka på allt. Men en positiv sak är att förskolan där jag varit är väldigt nöjd med mig, så nöjd att rektorn kom och erbjöd mig jobb- så glad och så stolt! Även om jag inte kan tacka ja till en tjänst just nu pga skolan känns det så otroligt bra, och väldigt kul med en bekräftelse att man faktiskt är duktig. Ser fram emot att komma tillbaka dit, trivdes så himla bra:-)

Annars så har jag varit med Felice och Sofia ikväll, så himla kul att soffan äntligen är home!:-)
Fyller ut med en bild från Emelie i lördags på klämm och känn partyt! 

Äntligen helg.

Jobbat till halv tre, hämtat ut mina iittala ljusstakar som kommit (som jag fyndade för 300 kr), kört ett tufft spinningpass och ätit en god middag med min favvo.

Nu sitter jag hos Amanda med henne, Hanna och Sofia och ser svenska hjältar galen och pratar. Vilket fint program
och vilka fantastiska människor det finns.



Torsdag.

Började halv 7 idag och slutade halv 1, bästa dagen typ. Hatar att kliva upp tidigt men älskar att sluta tidigt;-) Nu ska jag snart springa iväg till paus och få håret färgat, jag kanske klipper också vi får la se. Älskar när utväxten ryker och håret får bli en nyans ljusare. Sen ikväll ska jag kanske hinna med ett träningspass och sen ska jag mysa hos Elin:-) Bra torsdag!
Fick hem denna goding igår, snörning fram och öppet i axlarna. Löv it. Fick även hem min gråa polotröja som även den var öppen i axlarna. Tycker det är en snygg detalj lixååm.
 

Lite kvällsbak.

Slutade halv tre idag, sen for jag förbi Emelie en stund innan det var dags för middag. Blev den magiskt goda kycklingpastan med västerbottenost, löööv it.
 
Annars har jag varit med emelie ikväll, vi har bakat knäck och chokladbollar med nutellagömma:-) nomme. Imorgon börjar jag kl 9 och blir så skönt att sluta redan klockan 2:-)

Lite måndagspepp.

För ovanlighetens skull så ska jag faktiskt försöka mig på ett litet peppinlägg till mig själv, för det är allt för sällan jag ger mig själv positiv feedback. Men idag när jag gick hem från korpen efter ha avslutat ett tufft spinningpass på 120 minuter så kände jag bara att "fyfan vad grym jag är". Jag gav verkligen allt under de två timmarna och jag kände hur mycket min kropp klarar av. Det är sällan jag känner hur mycket jag faktiskt orkar i träningsväg, jag ser istället det jag inte orkar. Använder jag sex kilos hantlarna när jag kör biceps blir jag besviken för att jag inte använder sjuorna, står jag i 40 minuter på crosstrainern känner jag mig mycket sämre än de som står i en timma. Den där ständiga jämförelsen med andra är det värsta.
 
Mitt nyårslöfte inför 2016 ska inte bli ett sånt där klyshigt "jag ska sluta äta godis blablabla", för det slutar med att man är duktig i flera veckor men när man sedan för en gång skull ska unna sig så kommer slaget i magen av att man än en gång inte lyckades. Vad fan är det för skit ens. Mitt nyårslöfte ska istället bli att vara snällare mot mig själv, att se och vara nöjd över de saker jag uppnår istället för att se allt jag inte gör. Detta gäller både inom träning, skolan och allt som har med livet att göra. Att sluta ha så höga krav. Att sluta jämföra mig med andra och ständigt lägga fokus på vad de gör, det är deras ensak och att jämföra sig med någon annan än sig själv är bara idioti.
 
Jag ska sluta lägga energi på saker som jag faktiskt inte bryr mig om, för det tar mer energi än vad det ger. Jag ska göra saker som jag tycker är roligt och inte göra saker för att folk tycker det är roligt. Jag ska vara med människor jag mår bra av att vara med och inte dem som ger mig klump i magen, det är dock en extrem tur att det finns väldigt få av sådana personer i mitt liv. För jag är omringad av så otroligt många fina människor. Sen att inte vilja vara med folk och faktiskt inte ha tid, det är två helt olika saker. Jag har väldigt mycket saker i mitt liv som tar upp tid såsom skola, träning, jobb, pojkvän, familj och vänner vilket gör det svårt att hinna med allt ibland utan att vara sönderstressad inifrån och ut. De vänner jag har, de vill jag vara med och de får de helt enkelt lita på det oavsett om det går längre tid mellan gångerna vi ses ibland.  Men att stressa igenom veckorna för att hinna med allt och alla, det orkar jag ärligt talat inte. Så mitt nyårslöfte ska vara att bli en snällare person när det kommer till hur jag är mot mig själv, och det nyårslöftet ska jag nog tjuvstarta med och inte vänta till årsskiftet. 

Min helg.

Har haft en sån mysig helg. I fredags julbakade jag och klädde julgranen hos mami, sen kom Jesper, Emelie och lilla Bianca och åt middag hos oss och sen tog vi det lugnt hela kvällen:-) Lördag lunchade jag och rickard och tog en vända på stan, sen kom felice och bea hit och fixade sig innan det var dags för klassfest. Hade så roligt, saknat alla så himla mycket!!

Idag åt vi lunch med per, bea och linus och sen har vi hängt hela dagen hos ellinor och per där vi alla spelade monopol;-) sjukt längesen och en av de bättre bakisdagarna helt klart! nu ska vi mysa i soffan resten av kvällen:-)

I morgon står jobb på schemat, jag jobbar i öjebyn hela veckan och jag hoppas jag ska trivas:-)
Lite blandade bilder från i helgen.

En sån där mysig dag.

Bjöd Felice och Bea på brunch idag, så mysigt att få ta igen lite tid med dem godingarna! Sen gick vi ner på stan en stund och kikade runt lite. En sån där lite bättre torsdag helt enkelt. Ett spinningpass har jag annars hunnit med ikväll, känner att en förkylning är på väg och vaknade även med halsont imorse. Det gillar jag inte, köttade mig igenom ett bra pass för jag tänker fan inte bli sjuk. Nevah.
 
Imorgon ska jag och mami julbaka och klä granen, så mys!!
 

2015-12-08

Väckaren ringde halv 8 imorse och då var det dags att lyssna på föreläsning igen. Den är slut vilken minut som helst och då springer jag till korpen och kör ett pass styrkemix, det var så längesen jag körde ett pass med Nina så det känns kul!:-) Sen möter jag upp mamma för en lunch på stan, så det ser ut att bli en bra tisdag! 
 

Ge mig.

Det är farligt att ha föreläsningar såhär via datorn, det är så lätt att glida in på snygga klädsidor och vilja beställa. Kanske ska köpa mig något nytt, har inte bestämt vad än bara. Hittade så mycket snyggt, fan att man inte har obegränsat med pengar. Nä, istället ska man vara studentjävel.
 
 

Han.

Det är mycket jag är tacksam för i mitt liv, en av dom sakerna är att jag får spendera mina dagar med dig. Världens snällaste människa. Du är lugn när jag håller på att stressa sönder och medan jag surrar på om allt mellan himmel och jord så brukar du sitta där och lyssna utan att säga allt för mycket. Du är världens bästa kille, och det finaste med allt är att du är min. Helvetes vad jag älskar den pojken alltså!
 
"I choose you. And I'll choose you, over and over and over. Without pause, without a doubt, in a heartbeat. I'll keep choosing you."
 
 
 

Helgen som varit.

Jag har haft en jättebra helg, som alltid. I Lördags gick vi ner på stan och lunchade, sen mötte vi upp vi en stor del av rickards släkt, bowlade på skeppet, åt middag på 1906 och sen var vi hos Hasse och Camilla resten av kvällen. Veldi trevlig kväll:-) Igår bjöd vi hem mamma och pappa på middag, vi bjöd på fläskfilé och potatisgratäng. Sen gick jag och rickard ut på en prommis innan vi avslutade kvällen med bio, en riktigt mysig söndag!:-)
Nu kokar jag knäck och lyssnar på en föreläsning, ny kursstart idag och jag är så otaggad;-)
 
 
 
 
 

Fredag.

Hade redovisning igår i nästan fyra timmar och efter det skrev jag klart mina två rapporter och skickade in, så nu kan jag lämna praktikkursen bakom mig!! Belönade mig sen med att köpa två små iittalaskålar, man blir ju så glad. Sen blev det after work med päronen och ricky och på kvällen hängde jag hos Elin med tjejerna.

Christmas lights.

Så mysigt när man får in lite jul i lägenheten, även om jag tyvärr måste skita i julgranen..Igår myste vi framför min favoritfilm- love actually och den var lika bra som vanligt. Rickard har äntligen börjat jobba hemma igen och e så jädra gla för det. Veckorna blir så mycket roligare!:-)