För det är sanningen vi hör

Bra dag idag också. Längesen jag var ute så här mycket. Antons mamma följde med idag, vi busade med Fido och tog det lugnt framför elden. Det blåste lite mer idag, men vad gör deee:-) Mitt ansikte är jätte rött nu och det bränner, ser ut som jag går runt och är generad hela tiden. Läckert! Nu ska vi hejja fram Luleå och ikväll hänger jag med Hanna:-)

Påskafton

Myst på stugan med familjen hela dagen, jag och Anton körde ut på en skotertur också. Kuligt. Gomiddag och efterrätt bjöds det också på. Det enda dåliga på hela dagen var att Skellefteå vann, fuck. Nu har vi nyss kommit hem från bion där vi har sett Johan Falk:kodnamn Lisa med Jocke och Matilda. Så jävla bra film! Dog. Fick ont i magen under tiden för var så jävla nerevös. Ni som inte har sett den, se den. Just sayin. Nu ska vi hoppa i säng, det blir stugan imorgon med:-)

Vädret levererar

Har haft en jätte bra dag på Lindbäcksstadion med Anton, hans mamma och massa andra:-) Medans de åkte skidor med hundarna så grillade vi korv, drack varm choklad och bara tog det lugnt. Fick även mysa med flera olika vovvar idag, så fina allihopa! Vill ha en. Ikväll ska jag vara med Anna och Matilda, vi ska förbi Hanna där dom ska festa men vi ska vara nykter så sen far vi hem till mig:-) Varit sjukt otaggad på att festa ganska länge, men kanske nästa helg;-) Eftersom vi ska ut på stugan imorgon så var jag inte så taggad för att kanske vara bakis:-)
 

Bea 19 år.

Har myst i Jävre hela dagen med ett gäng bra tjejer, det bästa med dom är att man kan prata hur länge som helst utan att det blir tråkigt. Nu väntar vi på mat, vi ska äta lilla lammet (ja lamm alltså) nomme. Mammas goda sås gör hela mycket bättre! "smakerna gifter sig verkligen i munnen" som Per Morberg skulle ha sagt, heh. Avslutar detta inlägg med att säga grattis till finaste Bea igen, så grattis!!

*

Vi blev lata idag med maten, så det blev Thai garden och jag klagar inte alls. For och handlade med mami och sen har vi sett Sveriges mästerkock, matlagningsprogram kan vara det bästa! Har inte mycket intressant att berätta alls, så det här blir ett ganska tråkigt inlägg. Imorgon ska jag iallafall till Bea och fika med flera andra tjejer, det blir mys:-) Känns som att alla fyller år nu, kulelikul!

Och där tog vi lov

Stukde foten i Lördags på träningen, den har inte blivit bra än och igår på träningen gjorde den verkligen ont. Gör ont när jag går så jag ska inte sparka fotboll ikväll:-( trist. Men far och hejjar på dom eftersom vi ska spela mot Piteå Södra i slutet av träningen. Annars då, imorse såg jag och övriga klassen Cajsas genrep. Jag grät och grät och grät, så himla bra och fint det var. Ni som inte har bokat biljetter, ni kommer verkligen missa någonting. Sen gick vi på strömlida och vi såg när grabbarna åkte pulka och kastade snöbollar på andra:P fett busigt. När jag kom hem bakade jag chokladbollar (jag säger negerbollar egentligen men vill låta fin i bloggen) som girlsen ska få smaka på Tisdag:-) Nu har vi lov och det känns såhääääääär bra. Nä faktiskt bättre men vill inte krydda med ä.

Lite blondare sådär


Nära lov nu

Slutade vid 11 idag, efteråt for jag med Antons mamma och köpte tapeter. Sen dess har jag inte gjort mycket, fixat lite påskpynt här hemma:-) Nu ska jag snart fara och få håret slingat, känns riktigt bra!:-) Sen ska jag och Anton försöka hitta tavlor till tvrummet, är så himla tomt på väggen. It sucks. Sen kommer Matilda hit, sen drar vi på fotbollsträning senare ikväll! Utomhus...kallt.

Våffeldagen

Jag äter våfflor hur ofta som helst, men inte på våffeldagen. Känns lite fel. Hämtade studentmössan idag, satan så nära det är nu!:-) Nervöst, roligt, hemskt, ledsamt, så många känslor. Efter skolan svängde jag förbi Indiska och köpte fyra nya koppar, så svårt att välja för de har så himla mycket fint. Har nyss bäddat rent så jag längtar tills ikväll då jag ska få krypa ner där:-) Mys. Nu ska jag chilla mannar och kvinnor, hade bra va!

Begging

Träningen gick bra och rolig var den! Efteråt blev det gomiddag hos Antons papi, det satt fint i magen. Nu sitter jag i soffan med mami och papi, äter glass och inväntar partaj! #Kung. Måndag imorgon och det känns inte allt för hemskt eftersom vi bara går till Onsdag, och dagarna fram tills dess kan jag inte ens kalla skola. Peace

Tre från igår

På bilderna får ni ta del av Tinas fina skapelser. Imorse när jag vaknade ville jag bara gråta, träningsvärken DÖDAR mig. Jag fick en helkroppsmassage av Anton, den killen äger. Nu har vi nyss ätit våfflor som alla andra söndagar, nästa helg ska jag bryta den trenden tror jag. Nu ska vi iväg och handla och se om reprisen är öppet, kanske hittar vi en stol som vi söker. Sen är det fotbollsträning, hoppas benen bär mig:-)

Skyline

Första fotbollsträningen är nu avklarad, den gick mycket bättre än vad jag förväntade mig men nog kommer det ta någon träning innan det blir som normalt:-) Sitter just nu mätt i magen och med en slutkörd kropp. Träningsvärken är inte att leka med efter gårdagens pass. Kan bara tänka hur jag kommer må imorgonkväll efter ännu ett fotbollspass. Jajaa, bara vänja sig:-) Nu ska jag snart till Böle och fika med några tjejer eftersom Tina har fyllt år. Ha en bra kväll:-)

Sleep tight

Helg, sköönt! Avklarade ett sjukt jobbigt styrkemix pass efter skolan, kändes riktigt bra efter! När jag kom hem hade Anton städat läggan OCH köpt tallrikarna som jag har velat ha jätte länge. Så jävla nöjd. Sen ikväll har vi bowlat med Jocke, Matilda, Anna och Tobbe och jag fick en mitten placering. Inte fy skam:P Seen när vi kom till läggan var våran portuppgång helt plöstslig låst, eftersom att den aldrig är det så hade vi ingen nyckel. Men som tur var kom våran söta granne ut på balkongen och skulle dra kvällsröken så hon kom ner och släppte in oss. Tuur. Nu ska vi sova, skotercross imorgon:-) Natti

Bästa Torsdagen på länge.

Bowling med klassen. Middag på all star. En bra hockeymatch. Bra Torsdag!:-)

Mysonsdag

överraskande Anton med att duka upp hela bordet med god kvällsmat, det satt nog fint i hans mage efter träningen:-) Mamma skickade med mig en påskskinka som hon gjorde idag, galet gott! Nu ska vi chilla biff1 i soffan och sen sova, första gången på länge som jag inte har ångest över att det är Torsdag imorgon:-) sweet.

Mysonsdag


Lalala

Ett prov avklarat idag som gick mycket bra! Resten av skoldagen gjorde vi ingenting. Peter och Werner bjöd på fika men jag med mitt illamående skippade det helt. Lika bra det eftersom jag är gluten så får inte ens äta mjöl, men badass som jag är brukar jag göra det ändå. Har nyss sålt kläder för 220 kr och ytterligare 150 kr är på väg in, kanske lite mer;-) Hopes so. Fick även ett samtal idag, såå i helgen knyter jag nog på mig fotbollsskorna igen och börjar sparka boll. Damn så nervös, hoppas jag inte har tappat allt!

Död

Är helt slut i kroppen. En halvtimmas step (jag sög och det var jätte svårt så jag gick ut, heh.) 20 intervaller på löpbandet och en timmas spinning känns helt klart. Det var grymt gott att få äta efteråt. Om ni undrar varför min macka har små skinkbitar på sig är det för att jag inte kan äta de vita "strimlorna" i skinkan så jag tar ut de bitar som är bra. Störd. Nu ska jag dö bredvid Anton i soffan och sen sova. 

Million Voices

Har fått väldigt mycket gjort på skolan idag, inte varje dag det händer. Är nästan klar med min engelskarecension så tänkte försöka skriva klart den nu. Skönt när det helvetet är ur världen. Men först ska ringa och boka bowlingbanor till på Fredag och bord på all star på Torsdag:-) Mycket kul att se fram emot nu!

Dinner

Grymt gott blev det, nu ska jag byta om sen iväg och träääään. Efteråt far jag hem till mamma och pappa. Vi bokade nyss Luleå biljetter så på Torsdag blir det hockey. WOOP

Måndag igen

Det har varit en bra måndag även fast jag fortfarande känner mig bakis. Slutat tidigt, fått veta att min moster kommer upp till studenten (!!) och jag har skickat in 2 färdigskrivna arbeten:-) #win. Sitter just nu hos Linda, hon rättade min engelskainlämning eftersom hon äger på engelska:P Nä men hon gör det. Nu ska jag gå tvärs över vägen hem till lägenheten och plocka undan lite, sen sätta igång med mat:-) Kycklingwook, nomme! Spinning och lite styrke ikväll, bra kväll!

Kvällsträning

Var och tränade med Anton/min personliga tränare ikväll, heh. Han visade mig massa bra övningar också körde vi intervaller, önskar jag fick träna med han varje gång för han är så duktig! Ja jag skryter upp honom, men ja ba göre. Nu ska vi plocka undan lite och sen dööscha, sleep tight babes

Gårdagen

Mycket bra kväll igår, vi började hos Hanna och sen for vi till Felicia:-) Att jag hade kul igår märktes tydlig idag, låg i fosterställning till halv 3 typ. Anton matade mig så jag skulle få i mig något, bokstavligt matade mig alltså. Fyfan, har fortfarande ont i huvudet och har en sån där känsla "jag ska aldrig mer dricka alkohol". Måndag imorgon, fuck. Men snart påsklov, woopwoop! 
 

Nu ska det bli ordning igen

Nu ska jag bli duktig på att blogga igen, nu är det mindre saker i skallen och även på mitt schema. Igår var jag hos Hanna V med ett stort gäng bra tjejer:-) Nu har jag och Anton nyss ätit våfflor (ett måste på en lördag) och på ett tag ska jag möta upp Emelie på stan och köpa present till Hanna eftersom hon ska firas ikväll! Är taggad till tusen:-) Idag ska jag även hinna med träning på korpen + cykling, you go sistah!
Fick hem dom här godingarna igår, tack my love!
 

Kallt

Skrivit Historiaprovet nyss, det gick väldigt bra och jag tycker inte att det var så värst svårt! Onödigt att jag har varit nervös hela veckan nästan. Nu sitter jag och har engelska, skrivandet går framåt men det är tråkigt! På min långa lunch far jag hem och tränar och äter för efter skolan har jag inte tid:-) Middag hos Antons papi ikväll och sen myser jag med Emelie och Hanna I think! Skulle gärna vara i Turiket nu när det är så här kallt.
 

Nära helg nu

Kom nyss hem från ett jobbigt spinningpass och efter det var jag duktig och körde intervaller på löpbandet, men har varit lite dålig med träningen i veckan så ska inte försöka framstå som någon stjärna inte! När den här veckan är över så ska jag jubla (eller imorgon när vi har skrivit historiaprovet rättare sagt) Nu väntar jag på att Anton ska komma hem så ska vi göra äggmackor, nomme. Sen ska jag tita igenom historian en sista gång och sen se Sofias änglar:-) Natti peeps

Hello there

Känner att jag är en liten dålig bloggerska för tillfället, men min liv är lite hektiskt just nu (yä upptagen kvinna) men jaa faktiskt! Kom nyss hem från korpen efter att ha tränat styrkemix, känns skönt så här efteråt:-) Nu ska jag hjälpa Anton att plocka undan lite och sen ska jag hoppa i min mysiga morgonrock och måla naglarna. Visst antecknar ni va?:-) Passa på och skriva att jag ska måla det rosa också!

22:14

Pluggat, ätit tacos, myst med Anton och tränat. Hunnit med mycket ikväll, nu är lite av historian inne i skallen iallafall! Nu ska vi hem och duscha (inte tilllsammans, snusk) och sen ska vi sova. Slutar 11 imorgon och efteråt blir det väll ännu mer plugg, älskar mitt liv den här veckan sataN så roligt det är! Nämen hojres!

Utan dina andetag

 
En bra skoldag som gick väldigt snabbt. Sista lektionen var vi ute och gick på isen, väldigt skönt eftersom vädret är så bra:-) For och köpte naturgodis efter vi slutat nu när jag ska vara duktig och plugga, och när jag ska backa ut från parkeringen och ska köra iväg så backar en gubbjävel ut precis framför mig, inte nog med det. Jag väntar på att han ska se mig, men nejdå, han lägger i backen och gasar så jag måste panikbacka. Gamla människor ska inte köra bil om de kör som honom. Jag blev förbannad. Nu ska jag iallafall klicka hem lite kläder, jag är värd det. Och igår klickade jag hem 3 Victoria Secret produkter som jag fick av min fina fina pojkvän!! 
 

Måndag

Då var veckan igång igen, fan. Historaprov på Fredag gör att jag bara vill krypa under täcket och dö. Kanske inte rktigt så hemskt men typ. Har nyss städat hela lägenheten, enbart för att skjuta upp plugget OCH för att jag är en sjukt duktig hemmafru. Nu ska vi fara och kolla på nå tavlor som förhoppningsvis kommer pryda våran vägg sen:-) Slänger in en bild på mig och min fina jessan i brist på annat, bye!

Födelsedagsfika

Har blivit bjuden på fika hos Jessica idag, fanns väldigt mycket gott att välja emellan! Har även ingen större ångest över att det är Söndag, det gör den här dagen mycket bättre:-) Just nu väntar jag på mat, sen åker jag mot Korpen för spinning och intervaller:-) Det lär behövas efter allt fika jag åt..
 

All because of you

Har myst med mamma och pappa på stugan idag. Tagit det lugnt i solen, grillat korv och druckit varm choklad. Sen när jag kom hem hade Anton lagat taco, mums! Skulle egentligen fara på nodo ikväll med några gölliga brudar men jag kände mer för en kväll i soffan. Så nu har vi nyss sett klart mello med Jocke och Matilda:-) Tacka fan för att Robin vann! Nu ska vi slå på en sån där movie, vi ligger även och lyssnar på grannen i trappuppgången bredvid som har fest. Musiken hörs goooode bra, synd bara att han sämst musiksmak.. heh. Ska battla tillbaka nästa helg om vi är här då, jag och mina girls!

Kloka ord.

Engelska och Historia är avklarat nu och för tillfället sitter jag hemma på mitt låååånga hål. Det suger. det gör faktiskt det. Halv 2 ska jag vara tillbaka för att ha psykologi, fun. Sen ikväll myser jag med Hanna, Tina, Jessica och Anna:-) Vi ska beställa mat och bara ha ett sånt där klassiskt fredagsmys!

Värsta dagen avklarad.

Fyfan för Torsdagar, vidriga dag. Nu har jag och Anton nyss ätit en enkel middag men som samtidigt är väldigt god. Väntar på Caj sen ska vi mysa och prata lite, sen åker jag på träning:-) #kuggaupp #aldrigvila #minresaräknas. Haha skoja för helvätääää

Nytt

Oj vad jag och Cajsa skruvade igår, det blev lite fel på vägen men resultatet blev mycket bra!:-) Så nu har vi ett svart bord i tvrummet, man kan även vika ut det så det ryms tre stolar på varje sida och en på varje kortsida. Och min fina klädhängare också:-) #nöjd.

Lunch med Caj

Våfflor igen, I know.
 

Mystisdag

Mysig kväll med 2 av mina finisar. Nu får jag krypa ner bredvid min älskling. Finns ingenting att klaga på.

Whatever it takes

 Tidag avklarad, skönt! Var med Jennifer och sötsvea efter skolan. Sen bjöd jag och Anton mamma på middag, fläskfilé och sötsur sås. Mums! Ska duscha bort färgbomben ur mitt hår snart också ska jag möta upp Tina och hanna på nodo:-) Mys!

Bra söndag

Har inte gjort många knop idag, men det är vi värda efter att ha varit i full gång hela helgen! Hanna och Tina kom som sagt förbi, jag och Anton fick en blomma i inflyttningspresent;-) gullisar!  Vi låg och pratade om allt möjligt, Anton fick höra mycket hemlisarxD:P Sen for Hanna hem och då beställde jag, Anton och Tina pizza som blev våran enkla men ack så goda middag! Nu ligger jag och ser film med mamma (kan inte flytta helt, måste få fara hem till mina fina päron ibland). Skola imorgon och slut på lovet, fuck.

God morgon

Jag och Anton tog en sovmorgon imorse sen gjorde vi oss en jätte god frukost:-) Nu väntar jag på att Hanna och Tina ska titta förbi:-)

Tre.

Just nu ligger vi i soffan och tar det ganska jätte lungt, är helt död. Jag skulle egentligen vara med Matilda och Anna ikväll men jag orkar verkligen inte, har inte sovit många timmar i natt och sen så har det varit full gas sen 9 imorse. Så det blir en lugn kväll. Jag for och handlade med pappa imorse, en av inflyttningspresenterna var att vi fick fylla kylskåpet och skafferiet:-) Det blev 7 kassar, man passar självklart på att ösa ner i vagnen när han säger att jag ska göra det;-) Nu ska jag packa upp lite kläder, horjes!

Fredag


Lunchade med Hanna idag på stan, sen gick vi runt och kollade lite i affärer. Sen har jag småfixat i lägenheten , blir bättre och bättre hela tiden men det är än mycket ogjort:-) Man måste känna efter allt eftersom hur man vill ha det, annars blir det feel. Ikväll umgås vi med Jocke och Matilda, de får agera bärhjälp. Med deras jävla muskler är det inga problem;-) Nu väntar jag på att mami ska bli klar med maten, hennes lasagne, mmm.