Nya tag

Väldigt dålig dag igår som innehöll mycket dåliga nyheter, därför ingen som helst lust till att blogga. Idag ska jag försöka ta nya tag, kvart i 2 ska jag och mamma och träffa över läkaren på medicin, då ska vi väll kanske göra en plan för hur vi ska gå tillväga. Nervös, en stor klump i magen. Nu ska jag äta upp mn frulle  och sen börja tänka lite på vad jag ska packa ner till Alanya, nära nu. 

Lite nytt i garderoben

Var på skolan ungefär 1 timma idag, sen for jag och gjorde bort lite ärenden och tog även nya prover på sjukhuset. Längtar tills det är över, hatar att vara där! Sen for jag på stan och köpte lite nytt att fylla garderoben med. Jag är värd det, och som jag har skrivit tidigare, man sparar in bra med cash när man inte festar:-) Något positivt med det hela i alla fall! Sen så har jag suttit ute på balkongen i min nya bikini och lyssnat på Tomas Ledin, när han börjar spelar då känns det som sommar!

Underbara Söndag

Har haft en jätte bra dag, vaknade med samma cphumör som jag har haft den senaste tiden. Men då la jag alla måsten åt sidan också ryckte Anton med mig till hans mamma och Janne där vi satt ute och pratade. Sen köpte vi mjukglass och sen så har vi suttit ute på våran balkong som är mitt nya favoritställe. Nu sitter vi ute i solen och dunkar Tomas Ledin och snart ska vi hem till hans pappa på grillmiddag. Denna dag har varit väldigt bra, skulle egentligen på fika hos regina med pga av mitt ostadiga humör och att jag kände mig stressad så stannade jag hemma. Älskar vädret och att den bleka huden försvinner lite mer för varje gång.

Lördag

Middag på O'learys igår och idag bjöd Matilda upp på grillmiddag, blir nästan bortskämd med gomat. Blev så himla avis på Jenny och Emma som drack cider till middagen, så himla gott speciellt när det är så här varmt. Jag har aldrig brytt mig om att dricka så mycket, men nu när jag inte får är det sjukt jobbigt. Stört. Eurovision tagg nu, så jävla galet!! Är även sjukt impad på vädret som Piteå bjuder på, har dock hållit mig borta från solen idag men man blir så mycket gladare när solen skiner.

Känns äntligen som sommar

Ingen uppdatering igår, bloggen kommer lite efter när det händer så mycket annat. Sorry. I alla fall, åt en god lunch på balkongen idag. Satt ute och solade en timme efter det, fick mig lite färg men brände mig också..fuck. Men vi har riktigt bra väder nu så det är bara njuta:-) Idag ska Anton bjuda mig på födelsedagsmiddag i Luleå, det blir nommigt:-) Hoppas ni också får en bra kväll!
 

Black and white

Efter snart ett år så får jag fortfarande fjärilar i magen när jag hör Anton komma innanför dörren, bästa känslan ♥ Nu ska jag hem till Degan och plugga, eller ska läsa igenom muntliga nationella i engelska så jag har lite koll på vad jag ska prata om:-) Skulle gärna ta helg nu, oj vad jag inte kommer sakna skolan alltså.

Då sitter vi här igen

Nu sitter vi här igen, i Freja och pluggar och skriver arbeten. Jag, Jonte, Caj och Erik. Jag har inget arbete att skriva utan jag sitter mest här för jag orkar inte fara hem, hem till en tom lägenhet hur kul är den ens. Här får jag ju vara med mina polers. Har en sån där lycklig känsla trots att jag är stressad som en röv, har haft en bra skoldag där vi har dunkat musik och dansat och taggat till studenten. Mitt svenskatal har jag också gjort bort! Annars så saknar mina föräldrar också som ligger på stranden i soliga Side. Är inte van att vara utan dom så länge, jaaa jag är mamma och pappa kär. Mest mamma.

Grått och trist

Trots att vädret är grått och tråkigt så invigde vi grillen idag, vi körde dock bara på hamburgare men det är alltid något! Idag gjorde vi bort engelska nationella skriv&hör och det gick ganska bra känns det som, iallafall hör delen. Ikväll ska jag titta igenom mitt tal en sista gång eftersom jag ska hålla det imorgon också ska jag plugga lite historia:-) Längtar tills den den här helvetesveckan är över, eller tills vi tar studenten. Det är mycket nu. Men nu räknar vi ner sista, ska försöka att inte tappa humöret:-)

Bästa känslan på länge

Jag är så jävla lycklig!! Har äntligen skickat in analysen på boken Kirre, det var det jobbigaste jag har skrivit på länge. Har suttit hela dagen idag, for till min syster efter skolan och fick hjälp av henne eftersom hon är väldigt duktig på sånt där. Och för att jag ville pussa lite på Bobby också. Så jag har suttit och skrivit på det här sen ungefär 12 idag men nu är jag äntligen klar och det känns som en enorm stressklump har lossnat. Sen får jag även skicka in en annan rapport ikväll så nu känns det som att jag är lite mer i fas:-) Tack gud, nu ska vi fan kämpa sista två veckorna. Håll ut alla studenter, frihet kommer!

Ännu mer födelsedagsfirande

Oj vad alla fyller år nu, denna gång var det bästa Hanna vi firade. Hon hade gjort sjukt mycket gott och bakat som om det vore ett helt herr fotbollslag som skulle dit, synd att magsäcken inte rymmer så mycket. Man vill smaka på aaallt. Nu sitter jag hemma och ska plugga, ska öva in mitt svenskatal och skriva klart en rapport. Sen ikväll ska jag till Antons pappa och äta eftersom han bjuder på födelsedagsmiddag:-) Hans mat är guld.

Födelsedagsfirande

Hade mina fina tjejer här igår, bjöd dom på enbart nyttigheter (chokladen som vi doppade frukten i gills inte som onyttigt). Öppnade lite presenter som jag fått av dem, är så nöjd över alla! Resten av kvällen var jag med Matilda, Jenny och Emelie eftersom dom stannade kvar lite längre:-)

Kings and Queens

Gårdagen var mysig, fick mig äntligen en skräckfilm som jag har velat se länge men alltid är det någon som är för pussy. heh. Annars har jag väll inte sådär jätte mycket att berätta, känner att jag inte gör så himla mycket nu för tiden. Men så blir det väll när man måste vara nykter och då blir det vääääääldigt många myskvällar. Är ganska less. Nu har jag nyss ätit American pancakes för att försöka göra mitt humör lite bättre men kan inte påstå att det hjälpte. Idag är en dålig dag.
 

Luleå

For till Luleå idag med Matilda, denna gång levererade det inte så mycket men fick med mig hem fyra plagg iallafall också bjöd mattan på lunch, hon ääääger. När jag kom hem hade mina iphone skal kommit som jag beställde i veckan:-) Ikväll ska Jocke och Matilda bjuda oss på middag, så ikväll hänger vi med dom!

Min duktiga kille

Tänkte bara en lägga ut våran nya pall eller vad man ska kalla det som pryder våran hall nu, min duktiga kille har gjort den! Det äger att vara tillsammans med en snickare. Så istället för att köpa en för 900 kronor så bygger han en betydligt billigare.

Lite grattis såhär i förväg

Ikväll har vi ätit trerätters hos mamma och pappa eftersom jag fyller år på Måndag men de är i Turkiet då. Är så nöjd med allt jag fick, träningskläder, converse, hårfärgning, pengar, lite inredning till lägenheten och min studentklänning som jag trodde var slut men min fina syster lurade mig! Sitter just nu mätt i magen, men ska nog träna lite för att jag känner verkligen för det! Man ska passa på när motivationen finns, önskar dock jag kunde ge mig ut på ett äckligt intervallpass men förhoppningsvis snart.
 
 

Frukost

Att få vakna av sig själv och inte av alarmet kan ju vara bland det bästa som finns. Sen dukade vi fram frukost, helgfrukost äger! Nu ska vi städa undan lite här i läggan och sen får vi se vad som händer:-) Synd att stan är stängt annars hade jag gått ner dit. Ha en bra dag peeps

Det här med rubriker

Middagen var väldigt god, som vanligt! Det var även väldigt kul att få träffa mitt lag igen på träningen, dom äger. Vill så gärna sparka boll, vill bli friiiiiiisk. Ska och ta nya prover på Tisdag, även för hepatit igen och hoppas verkligen att det ser bra ut. Håller även tummarna att jag inte har hepatit, då skjuter jag mig själv. Hepatit låter typ som att jag har varit och härjat i något fattigt land och fått någon könssjukdom men nej mina vänner. Jajaja hoppas på det bästa! Nu ska jag se lite tv och sen krypa i säng, så jävla skönt med sovmorgon imorgon.

Och där tog vi några dagars lov

slutade egentligen klockan 11 men orkade helt enkelt inte fara hem så satte mig i datasalen tillsammans med Jonte och har lyckats skriva klart två arbeten! Känns riktigt bra:-) Cajsa kom också och hängde med oss duktiga elever men nu verkar hon ha somnat här bredvid mig, heeelt utslagen töp. Sitter och stirrar på henne med en peddomin så hoppas att hon inte vaknar, heh. När Anton slutat jobba ska vi och äta på thai eftersom han förlorade en vadslagning igår, fyfan vad win för mig! Sen ikväll ska jag och kolla på fotbollsträningen och hälsa på laget, åh vad jag längtar tills jag får spela!

God morgon

Tisdag, snart långhelg. Det känns ganska bra! Var lite vilsen imorse så när jag stressade ner till bilen så insåg jag att jag hade lämnat den hos mamma och pappa så då var det bara att löpa upp alla jobbiga trappor upp till lägenheten igen och hämta Antons bilnycklar. DET brände i låren kan jag säga. Nu sitter jag i skolan och försöker komma igång att skriva, men det går inte. Jag har alltid varit bättre på att skriva hemma, så det får jag göra idag också. Slutar 2 idag, sköönt. Ha en bra dag alla homosapiens där ute
 

If I lose myself

Städat hela lägenheten idag, jävligt skönt eftersom när lägenheten är stökig så är allt fucked up i mitt huvud. Måste ha ordning. När Anton kom hem så satt vi och tog det lugnt på balkongen, det var riktig sommarvärme! Det bjäääände. Nu ska jag klicka hem några kläder och mobilskal som jag har spanat in, ibland får man faktiskt unna sig! Eftersom jag inte har festat på år och dagar så sparar man in ganska bra med cash! Soft typ

Söndag

Då var det Söndag igen, men har ingen Söndagsångest alls eftersom jag inte har varit i skolan på länge och jag längtar nästan dit! Sen så har vi ju kort vecka också, skönt. Just nu sitter jag och skriver lite på ett arbete som jag hade tänkt nästan bli klar med, orka bli helt klar liksom:P Sen ska jag på middag hos Antons pappa, lär säkert vara lika gott som alltid:-)

Fyra från idag

Hade ändå en helt okej dag i kåbban trots att jag var nykter! När människorna började bli liite för fulla så for jag hem:-) Nu är jag med min fina pojke, vi ska kanske går ner på stan och kolla på alla coola peeps som glider runt! Skickar en hälsning till er i kåbban och hoppas att ni inte är allt för bakis imorgon;-) heh.

Lovar att ändra mig, snart.

Har ingenting vettigt att skriva. Orkar inte göra ett negativt inlägg så därför tänkte jag att jag kör ett kort ett. Lovar mig själv att när nästa vecka startar så ska jag ladda med ny energi och ett helt annat humör. Men det har varit för mycket av det dåliga och tråkiga nu. Ikväll hänger jag med Jenny, Matilda och Emma:-) Hoppas dom pinglorna kan få mig på bättre humör! Först ska jag stoppa mammas gomat i magen!

Prommisar äger


Skulle inte sitta fel med lite sommar

Idag är en sån där dålig dag, humöret är nere pga stress och att inte vara frisk. Köpte två nya bikinis idag (skriver man så?) för att göra mitt humör lite bättre. Fast jag kan inte påstå att jag känner någon som helst sommarkänsla. Att vi drar utomlands om 24 dagar är det som håller mig flytande. Haha fuck så patetisk jag låter, men vissa dagar får man vara så här. Jag vill så gärna sitta på afterskin i kåbban med en cider i handen, men jag lär väll få sitta där nykter på lördag. Samma när jag fyller år, värsta fall Alanya och värsta värsta fall studenten. Nä fyfan aldrig.

Hello May

Sovit ännu en natt, fast ikväll ska jag testa utan sömntabletter och se hur det funkar då. Man vaknar ju aldrig annars. Nu ska jag snart till Antons mamma och skriva på ett arbete, hon ska hjälpa mig med intervjuer och massa annat. Tror det kan bli mycket bra:-) Men först ska jag kirra nå äggmackor och stoppa i magen!

You got what I need

Blev American pancakes hos Antons mamma idag, nomme! Och nu har vi nyss kommit hem från en galet god grillmiddag hos hans pappa, vi bara glider runt och äter gott. Sweet. Jag blir hemma resten av veckan från skolan eftersom jag bara sovit två dagar och läkaren säger att jag måste ta igen sömn annars tar kroppen stryk! Men ska skriva klart några arbeten under dagarna så jag ska inte bara ta det lugnt:-) Nu ska jag se halv 8 hos mig och sen ikväll ska jag nog basta, jag tycker det lät ganska bra!

Valborg

Åt middag hos Jessica igår med några tjejer, sen drog vi vidare till Jack där ett stort gäng killar var. Stannade där ett tag innan jag for och skjutsade några, tjänade lite cash sådär. Sen for jag till Emma där några tjejer från laget var och våra boys:-) Tjejerna var nyktra men inte killarna, men det var roligt. Kvällen var bra men den hade varit så mycket bättre om jag hade druckit, oj så hemskt det där låter men det suger att vara nykter på fest. Sovit lite sådär inatt, ber till gud att jag ska bli frisk. Saknar fotbollen, att få sova och även skolan! Saknar man skolan har det gått lite för långt tycker jag;-) Nu ska vi fixa någonting att äta, bye!