Sunny day

Tog en prommis till linda och dennis för att hämta ett par skor, bara passa på att vara ute när vädret är så här bra:-) sen var jag världens snällaste och gick ner på arbaillo och köpte mat som dennis bjöd på, så nu sitter jag här mätt i magen:-) ska börja pallra mig hemåt nu, höra sen!


Mysmiddag

Nyss ätit tacos med mina fina tjejer, det var riktigt gott! Nu sitter vi och pratar om allt och inget, älskar att vi alltid har så mycket att prata om:-) hoppas ni har en bra kväll allihopa! Pusspusspusspuss, mycket pussar. Ooooh


heeelg

Heeeeeelg! skönnnnnT. Körlektionen gick hur bra som helst, känns goodie. Nu ska jag plocka upp lite kläder och småstäda i mitt rum, sen hoppar jag in tha shower. Kvällen spenderas på svarudden med ett gäng bra tjejer, vi ska slå på stort och laga trerätters middag, nog kan vi! Sen blir det nog mys resten av kvällen:-) Meen nu ska jag gå så jag får någonting gjort, ha en bra kväll va!


unbroken

Hola bitches, asså neej vem skriver så ens. Ge dig. Ska ta en snabbdusch nu, varför gör jag det alltid såhär sent på kvällarna? Jo för att det är skönast då och för att jag aldrig får arslet ur vagn tidigare. Fredag imorgon, wohoo. Skola och körlektion står på schemat, och sen en mysmiddag hos Sofia med nå bra tjejer. Kan inte bli annat än bra, jo om jag hade en fin kompis som ville sova hos mig eftersom jag hatar att sova själv i vårat hus. Ligger där i sängen och är rädd som ett litet barn, övertalar mig själv typ "Josefine det finns inga spöken". MEN JO DET FINNS DET FAKTISKT!!!! men duschen nu va, sen sover jag i storsängen bredvid mamma igen, sov så bra där inatt så vi kör en repris. Hörs

Fyller ut med 2 bilder på mina fina vänner, cajsa du är väldigt fin på den första! På den andra, njaa


Thai

Sitter just nu på thai garden med mamma och linda, satan vad det kommer sitta gott i magen. Har gått på stan efter skolan och nu hade äntligen jeansen kommit in så de följde med hem:-) en tröja också, men nu kommer maten. Wihoooo!


Good morning

Sovit sjukt gott inatt, fast var ändå trött när jag vaknade.. Sitter just nu i datasalen och väntar på att resten av min grupp ska komma så vi kan skriva klart vårt arbete. Torsdag idag, känns ändå heelt ok:-) En dag närmare fredag, och snart heeeelg! Älskar att mina föräldrar far ut på stugan imorgon, en heeel helg för mig själv. sköntsköntskönt. Vi slutar inte sådär jätte sent idag så det är också ett +, fan asså jp, du är ju positiv idag! Woohoo. Men nu ska jag vara duktig och sätta igång ÄVEN fast ingen annan har kompis, ibland är jag allt duktig! Hörs


fyller ut med en bild på moi och mina braiga classmates


Get confused and you fade away


Du är fin, oavsett hur tappad och trög jag tycker att du är ibland så är du ändå min finafina Felicia.

Nu hoppar jag i duschen, sen kryper jag ner bredvid min mamma i deras mysiga stora säng eftersom pappa är i Sundsvall tills på fredag. Sovmorgon till 9.25 imorn, ganska skönt. Längtar till mammas nybakade bröd imorgon till frukost, hon e fin som gör sånt till mig. Men sovgott alla finisar, puss.


-

Vet egentligen inte vad jag ska skriva, men måste få skriva något. Jag har så mycket känslor inom mig, men vet inte vad jag ska göra med dem. Mitt humör skiftar hela tiden varje dag, från glad till ledsen och från ledsen till glad. Allting är bara för mycket nu, det känns som att jag snart ska explodera. Hur mycket ska man egentligen orka? Tiden räcker inte till för allt som måste hinnas med. Den där klumpen i magen växer lite större för varje dag som går. Fan vad jag låter deppig nu, ni får tolka det hur ni vill. Jag är bara less, trött på alla måsten. Jag vill ha sommar, fylla arton, ta körkortet och njuta. Det är så mycket jag vill, och det är väll bara så det är. Allting kommer inom sin tid, önskar bara att tiden gick lite fortare. Mamma säger alltid att man inte ska stressa framåt, men det är just det jag vill nu. Spola fram en och en halv månad så jag får bli normal igen, kunna andas och bli människa igen. Vet verkligen inte varför jag skriver det här, och en guldstjärna till er som orkat läsa. Men nu ska jag lova mig själv att sluta vara ledsen och nere, och njuta av min sista tid som barn. Snart är jag faktiskt myndig, då börjar allting på riktigt. Jag ska lämna sånt som gör mig ledsen bakom mig, och börja på nytt. Jag har världens finaste vänner och världens bästa familj, varför klagar jag ens? Oj, ni måste tro att jag är värsta psykfallet, men ni som känner mig vet att jag inte är det. Det är bara mycket nu, och man måste få ge utlopp för sina känslor, och det är så här jag känner nu.


Birthday Cake

Onsdagen har varit väldigt bra hittills, bea har bjudit på tårta eftersom den braiga flickan fyller 18 år idaaag!! Grattis finis:-) nu sitter vi och har samhälls och det går mycket bra för våran grupp, det känns bra! Nu ska jag snart iväg och luncha med min fina friend felleh, inte för att jag är så hungrig efter tårtan men arbaillomat är alltid gott:-) nu ska jag fortsätta jobba, höööörs polers!


Sweet dreams

Klarade F fasen på andra försöket, jaaaa! Dock måste jag tacka pappa som satt bredvid mig och var till mycket stor hjälp, du är allt bra du! Men det känns bra att ha den avklarad nu också:-) Nu ska jag börja läsa lite i boken innan jag börjar med resten, åh är så nervös inför körkortet. Men förhoppningsvis är det mitt snart, bara en tag kvar till jag blir 18 år. Det känns heeelt sjukt, jag är fan inte vuxen än. Lite roligt att mamma typ blir tårögd varje gång vi nämner hur stor jag har blivit, haha snuttan! Men nu ska jag hoppa i duschen och sen försöka pallra mig i säng, Vi hörs:-) Sov så gott gott gott gott gott


Såhär gott ska jag sova inatt! Liten jp


snor av cajsabajsa

1. Vill du ha tillbaka ditt ex? - nei
2. Är du singel? - yes
3. Har du någonsin förlorat en nära vän? - förlorar låter fel, men slutat umgås ja
4. När var sista gången du verkligen skrattade? - today
5. Något är fel, den första personen du vänder dig till? - Älskar att prata med regina, men felicia eller linda annars
6. Är det någon som inte gillar dig längre på grund av något du gjort? - Svårt för mig att veta
7. När var sista gången du grät mycket? - Hm väldigt längesen
8. Är det någon du vill göra allt med? - Nej fan vad less jag skulle bli
9. Hur många kan du berätta allt för? - Vänner? 3
10. Har du någonsin sett en fallande stjärna? - yes, fett coolt XD
11. Har personen du senast höll i handen någon betydelse för dig? - Det var cajsabajsa så ja
12. Beskriv dig själv med ett ord? - analyserande
13. Har du något som hör till ditt ex? - Nej det vill man ha bort så snabbt som möjligt
14. Har du någonsin kramat någon av det motsatta könet? - antagligen
15. Fullständigt namn? - Josefine Helena Pettersson
16. Favoritlåt? - Utan dina andetag-Kent och typ Gavin Degraw-Soldier och Petter-längesen. Men åh gillar massa låtar, hatar att välja!
17. Favoritfärg? - Gillar nästan alla färger, men typ blått och rött
18. Bästa vänner? Har världens finaste vänner, vill inte välja någon.
19. Person du saknar? - Nja
20. Är det någon du hatar? - Hatar? njaa. Tycker illa om? JAAA
21. Gråter du ofta? Verkligen inte
22. Vart bor du? - I en gul villa på degan
23. Vem kramade du senast? - Papi
24. Har du varit olyckligt kär någon gång? - yes
25. Vem pratade du med senast? - Mamma
26. Röker du? - nej
27. Är du kär just nu? - nej
28. Vem kan du berätta allt för? - Felicia, Regina, Julia
29. Favorit djur? - Dog
30. Hur lång är du? - oj vet inte, 168-169 kanske?
31. Vem äger ditt hjärta? - asså neeej ful fråga
32. Favorit film? - Ser sällan film, är mer för serier. Men gråter alltid till allt för min syster, fin film.
33. Är du lättsårad? - Beror på
34. Hur mycket bryr du dig om ditt liv, på en skala 1-10? - what? 10 antar jag
35. Har mest minnen med? - Alla mina polers, olle, min familj
36. Människor har du nyligen blivit mer "nära"? - Regina, Jessica, många fina såhär på senare tid
37. Den hetaste personen du känner? - känner många sexy babes
38. En som du inte kan leva utan? - Kan inte välja en
39. Hatar eller älskar du ditt liv? - Varierar ganska rejält
40. Vem du älskar mest? -Min familj och alla kompisar, asså seriöst vadå vem? man kan inte välja en, ge dig.

someone like you


Såja, tisdagen bortgjord. Nu har jag bara all pluggning kvar. Har verkligen ingenting intressant att berätta, är på lite halv dåligt humör så är lite bitchig till och från. Tackar min fula kompis felicia för att du skickade den där videon till mig, men du fick ju en förjävla ful en tillbaka! Nu ska jag äta gomiddag och sen börja med F fasen, hörs finisar och fulisar, fast ni är alla vackra människor. För alla har lika mycket värde, oavsett vad. Det vet ni va? asså va, hejdå


Nk jävla b

Trött som satan även fast jag somnade halv 11 typ, ville skjuta mig när väckaren ringde. Sitter just nu och har nk b, ååååh hatar kemi. Slutar 3 idag, hoppas min fina klass ger mig många roliga skratt idag så dagen går snabbt:-) mina ben värker och är döda från träningen igår, första träningen utomhus för mig och är inte van med så stor plan. Sen så sprang jag hem och det tog död på mina benhinnor, de göö ont! Hörs:-)



bad day

Går inte att förklara hur trött jag var när jag vaknade imorse, min första tanke var "okeej, har jag ont någonstans? eller vilken sjukdom ska jag hitta på?" Men jag kämpade iväg till skolan, och då menade jag verkligen KÄMPADE mig iväg. Somnade på nk lektionen, och sen dess har jag varit död hela jävla dagen. Det har runnit tårar hela tiden, har inte fått allt för mycket gjort idag. Men så är det ibland! Fick mig flera goda skratt idag när jag och caj spelade in några videor, du e allt bra du! Nu ska jag skriva min engelskarecension, hörs. Jo en sak till, spillde ut mitt vattenglas när vi var på arbaillo så jag fick det över hela mig och sen blev det en ganska fin pöl på golvet. Min tur som vanligt..

oj så gammalt! pöss


Hatar hejn med rubriker

Somnade hos reggan, ååh älskar deras soffa! Åt hamburgare till middag, äckligt gott. Har inte gjort mycket annat ikväll, sovit lite, sett tv, sovit lite mer och varit arg. Nu ligger jag här nyduschad och ser jersey shore, men ska släcka snart och försöka sova eftersom det blev väldigt sent igår och sen så vaknade jag tidigt:-) så säger sovgott nu, natti:-)


våffeldagen

Vaknade upp imorse och tyckte att jag mådde väldigt bra, fast känner hur huvudvärken och tröttheten blir värre och värre. Har hängt med regina hela dagen, vi har ätit mammas goda våfflor och hängt i mattias lägga. Vi var faktiskt duktiga och gick in till stan i det braiga vädret (ja det är ett ord). Jag har halvsovit i soffan och reggan har varit duktig och fixat vårat evenemang. 18 år snart YYYYEAH XD hehe. Gårdagen var jättebra, lägger ut en eller två bilder senare så ni får titta lite. hehe.
mammas nommiga våffla

Mot böle!


Lördag



Bjuder på fyra bilder från gårdagen, bra dag!Vaknade vid 10 idag, det suger att jag aldrig kan sova riktigt länge på lördagar, jobbigt det där. Steg iallafall upp och och åt lite godis som fanns kvar från igår, och nu sitter jag och äter en alldeles för god frukost. Ska se klart trassel nu sen ska jag fixa lite småsaker. Nu kom pappa in, "Josefine du ska byta till sommardäck på din bil. Bli inte som en jävla fjolla som inte kan." asså vafan. Allt som har med bilar att göra är inte min grej. Men nu ska jag måla mina naglar så dom är fräsiga till ikväll, hörs:-)    


I will tell you a stoy if you're done

Slutade halv 11, väntade på Tina till halv 12. Snäll kompis ja e. Vi rullade in mot stan och åt lunch och strosade runt med hanna och sofi:-) Kom hem med ett linne, jag som verkligen behöver lägga pengarna på kläder. Sen kom felicia och hängde med mig, vi skickade fula videor åt varandra så vi bokstavligen dog av skratt. He gåååår å va ful. Nu väntar jag på att tina ska hämta mig och sen rullar vi mot elin där en drös bra tjejer är, jacuzzibad och en massa mys står på schemat! Bra fredag:-) Hare braa


Tack för att jag får komma elin XD :-P


torsdagkväll

Har premiär åkt  med tina ikväll, stabilt! Smidigt lite planer och pratat om lördag när vi ska fira finaste tina:-) nu ligger vi och myser hemma hos hanna, bara pratar om sånt där kuligt som vi tjejer kan! älskar att vi slutar halv 11 imorn, då drar jag på stan med hanna och tina:-) hörs babes


goodie

Ett prov bortgjort idag, kändes bra. Körlektion bortgjord, gick skit bra. Båda mina finisar Tina och Julia tog körkortet idag, Bra torsdag med andra ord!!Grattis till eeeeer:-) Dock sjukt besviken att plättarna idag var helt smaklösa, jag som längtat hur länge som helst. Damn you mattanter. Jaja, ska skicka in min  praktikuppgift nu och sen ska jag göra nå annat roligt, typ städa rummet eller plugga körkort:-) Älskar mitt liv under veckorna, yeeei


Natti

Efter ett äckligt träningpass med alldeles för mycket jobbigheter så lägger jag mig nu i min älskade säng med ett värkande knä, kommer somna ganska direkt. Torsdag imorgon och plättar till lunch, jaaa!!! Har typ längtat i en månad, helt seriöst! Jaja natti


Please don't

Körlektionen gick bra, jag är tydligen en "mycket stabil förare" känns bra att höra! Efteråt gick jag på stan med tina, kom inte hem med någonting förutom 3 nagellack, bra gjort jp! Nu ska jag hoppa i nå träningskläder och fara å träään, fys ikväll. Ååh! Hoppas knät inte gör allt för ont:-) hörs sen!


jävligt nöjd.

Och där klarade jag c fasen, jävligt skönt! Nu kan jag andas ett tag, och det känns bjaaa. Missade förövrigt träningen ikväll eftersom mitt knä värker, satans jävla skit. Men det går säkert över snabbt bara det får vila lite:-) Ska lägga mig på soffan nu eftersom jag har pluggat sen 4 idag, jag är värd det! Ha en bra kväll:-)


.

Älskar att våren är här, humöret blir så himla mycket bättre. Har äntligen tagit fram vårjackan och man kan gå och smsa utan att frysa sönder händerna. Det enda som saknas är en pojkvän, tror jag ska önska mig en sån när jag fyller år. En sån där mysig och bra. En som skickar gulliga sms när man minst anar det, en som är ödmjuk, en som kryper upp bakom en på morgonen bara för att han vill kramas. En sån vill jag ha, men det är väll för mycket begärt. Kan bli svårt för mamma och pappa att hitta en. Önskar att jag inte hade så svårt att lita på folk, att jag vågade chansa. Men allt kanske ändras när jag fyller 18, jag spelar dum och tror det.


I turn to you

Skönt att måndag och tisdag är över nu eftersom det är de värsta skoldagarna. Nu hoppas jag att resten av veckan går fort! For in till stan efter skolan med mamma men tyvärr fanns det inga jeans inne nu, men dom skulle beställa in fler av precis samma sort som jag har haft så jag väntar. Följde med henne på coop istället och fick min favorit choklad som tröst, då kändes det lite bättre:-) Nu ska vi snart äta flygande jakob, nomnom. Och sen testa på den där c fasen igen, ska klara den idag annars dödar jag någon. Vi hörs sen!

2 från idag, mina finfina tjejer


11e bilden: En person du kan berätta allt för


10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll


hotter than fire

tjennaaa, läget bra eller? Min kväll har inte varit sådär jätte ösig, en typisk måndag tööp. Teoriplugg har stått högst upp på listan, var så jävla nära att klara c fasen på andra försöket att jag bara ville slänga datafan i väggen när jag såg resultatet. Annars har jag druckit oboy och sett jersey shore och varit allmänt slö. Mitt knä värker och mitt ögonlock gör ont, har fått en bula.. Vad fan är det med mig och min otur? Tror inte jag kommer kunna träna imorgon eftersom det gör ont när jag böjer knät. Tur mami är snäll och betalar nya byxor åt mig, för den utgiften fanns inte med i min månadsbudget;-) och ett par svarta jeans är ju faktiskt ett måste, jag menar hallååå. hehe, nämen vi hörs


på tal om någonting heelt annat, titta så himla mysigt. Vill också sova där


Måndag


Är lite rebellisk och tar en coca cola flaska av pappa som han har köpt hem till sig själv eftersom han anser att den smakar mycket godare i glasflaska..Trög, tappad, osmart- kalla han vad ni vill. Hur jag har kunnat få min intelligens är en bra fråga. Mindre ok att jag stavade intelligens fel första gången så jag var tvungen att googla hur det stavades men det hör ju ändå inte hit. he he. Skönt att sluta 11 idag iallafall, speciellt när jag inte var beredd på det. Körlektionen gick också bra! NU ska jag plugga, hörs! Ramlade utanför freja idag så mina jeans gick sönder och mitt knä är svullet, bra


I just came to say hello

Hängt hos felicia med elin och rebecca hela dagen. Flippat burgare, pratat, ätit onyttigt, druckit massvis med vatten och pratat lite mer:-) bra söndag! Nu tänkte jag hoppa i duschen och sen hoppa i säng och lyssna på musik. Måndag imorgon, dööööööööda mig!! men vi hörs alla braiga människor


Do it like a dude

Skålade igår hos felicia med nå bra människor, sen for vi till beas överraskningsfest men där stannade vi inte länge utan vi for tillbaka hem till felicia och var där:-) var även grym i andra ord med mina teammates adam och superfelle 93;-) nu ska jag dricka massvis med vatten och försöka äta något, vi hörs dudes!


9e bilden: någon i din släkt


Stronger

Blir så besviken varje gång jag vaknar upp och inser att det som nyss varit så underbart bara var en dröm. Jag gör ett tappert försök att somna om men det funkar aldrig. Nu sitter jag och äter frukost och ser tv, ska hoppa i duschen på ett tag och sen pallra mig över till felicia:-) hoppas på en bra kväll, annars blir jag förbannad..haha nä men typ


Friday

Hängt med felicia idag och har även hunnit med en fika på stan med min syrra:-) nu kom det dåliga humöret och hälsade på igen, förstår inte hur jag kan svänga så snabbt i humöret. Men vissa saker gör mig helt enkelt arg, är less att ha den där klumpen i magen. Hänger iallafall med 3 fina tjejer ikväll som heter tina, jessica och bea:-) bra fredagskväll! Nu ska jag hoppa i duschen och hoppas på att humöret går över, fuck this shit annars..typ


Paradise

ätit mackor så är jätte mätt i magen för tillfället, men fuck jag förtjänar det efter träningen! Som förövrigt gick bra och var kul:-) ska se lite hockey med pappa nu och sen hoppa i duschen,jag är alltid så seg att komma i duschen efter träningen..måste förbättras Josefine, måste. Älskar att vi slutar 11 imorn, gode sweet! Höra va


Nästan helg

Kul att sitta på skolan i 40 minuter och vänta på en lektion som inte blev av, ibland vill jag skjuta alla lärare en efter en. Men spenderade den tiden i fiket med caj och fellan och det var inte helt fel det heller, dog av skratt så tårarna sprutade. Körlektionen blev inställd idag, kändes nästan lite synd eftersom jag vill köra så mycket som möjligt nu:-) Grattis till amanda som tog körkortet idag!!! Nu drar jag snart iväg på träning, borde egentligen stanna hemma och plugga men jag vill träna fotboll istället, mycket mycket roligare.


8e bilden- En person som du saknar


Turn all the lights of.

Rolig dag på skolan, var ute hela förmiddagen med klassen och övriga freja och hade olika stationer i det fina vädret! Mycket skratt och det gick väldigt bra för oss! Sen drog jag och nå pinglor in till stan och sen gick jag runt med Tina där ett tag:-) Nu ska jag skicka in mina praktikuppgifter så jag kan styrka en sak från listan, ikväll ska jag fan träna oavsett om jag har tid eller inte. Dock suger det att jag håller på att bli förkyld igen, fakk. Och anna jag lägger upp sen den där toppen jag köpte idag, ok? pöss


rotade fram en ganska så gammal bild, 07 tror jag!


7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp


I somras, väldigt fulla och väldigt fula. Tydligen soligt inomhus också.. haha


onödigt att läsa, men skönt att skriva av sig.

Stressad, ont i magen och retad av oro som ständigt finns där. Hatar den där känslan, känslan av att jag tror att jag inte kommer göra bra ifrån mig eller att jag inte ska duga. Vill alltid prestera och göra bra ifrån mig i skolan, och jag måste alltid känna att jag har kontrollen. Därför älskar jag sommaren mer än vintern, den är så mycket mer bekymmersfri. Sommarlov, inga måsten, inga tider att hålla och framförallt inga läxor. Jag pressar mig ibland för hårt, lägger onödigt stor press på mig själv som jag inte egentligen behöver. Jag stressar upp mig över saker som jag egentligen klarar helt utan problem, men tanken av att misslyckas skrämmer mig nog lite. Jag hatar att göra fel, jag hatar det. Kanske därför de där läskiga mardrömmar spökar för mig om nätterna, jag har läst att man får mardrömmar av stress. Måste lära mig att stänga av, ta djupa andetag och låta huvudet vila. Enda gången jag verkligen gör det är på lördagar, då skiter jag i allt och gör det jag själv vill. Och det tror jag är viktigt, kanske därför jag lever för helgerna, för det är då jag gör som jag känner och vill.


6e bilden: En bild på dig och en vän som du inte har varit med på länge


pluggpluggplugg

Har skattat så tårarna har sprutat idag med, först åt min fina vän regina som gjorde min dag när hon visade en video och sen åt min klass. Åh börjar nästan skratta bara av tanken av det! Har hunnit mycket idag, skola, körlektion och teorilektion och nu blir det plugg.. Åh hatar den här veckan, hinner inte ens träna ikväll jävla jävla fan. Men ska inte skriva nå mer för då kommer det stå allt för mycket dumma och fula ord, så säger bye istället!


First day of the week

Så himla kul att träffa klassen idag, har skrattat så tårarna sprutat flera gånger! Fick även tillbaka ett arbete som jag är väldigt nöjd med! Nu måste jag plugga teori, engelska och sätta ihop praktikuppgifterna. Kommer ha fullt upp i veckan, satan. Men nu räknar vi ner till nästa lov, är ju inte så himla långt bort! Känns tungt att ögonen bara vill åka igen, jag är så himla trött.. Men jag får inte kasta bort någon tid på att sova nu även fast det känns jääävligt lockande. Så nu ska jag sätta igång, vi hörs later! Bjuder på 2 bilder från idag som utfyllnad, en på en jävligt sexig cajsa och den andra på en väldigt koncentrerad jimmy som ritar en fin flicka på bordet!


5e bilden: En gammal bild på dig själv


hahaha åhnej.


Only girl in the world


Jag är så äckligt trött just nu, så ska borsta igenom håret och sen lägga mig och förhoppningsvis somna direkt. Har så himla ont i höften, konstigt det där..Har inte så mycket intressant att dela med mig av, min hjärna har lagt av för tillfället. Need to get some sleep typ, Jajaja vi hörs, körlektion imorgon också, får inte glömmas! Hörs, sovgott:-)


Dagen efter


Sov på degan 40 inatt, på en madrass på golvet och inte i samma säng så börja inte tänka en massa snuskiga tankar nu pojkar och flickor, hehe. Hade riktigt rolig kväll igår, tackar finaste jessica för att hon bjöd upp på fest! Hoppas du också hade kul:-) Vaknade klockan 9 av att vissa inte ville sova längre så då var det bara glömma att somna om, har inte sovit så gott inatt eftersom att kampa om en madrass som inte är sådär jätte stor när man är den som är svagare är inte så kul.. Ont i höften av att halva jag har legat på golvet, men sånt är livet va! Nu ska jag testa på c fasen och äta massvis med chips, nomnom! I ´morgon ska jag verkligen försöka börja mitt nyttiga liv! Och på tal om nå annat, har övningskört nästan en och en halv timma idag och det gick super, vill ha det där förbannade körkortet nu


4e bilden: En bild på något du är stolt över


Stolt kanske är fel ord, men jag tänker på cajsa och hur bra och fantastisk person hon har blivit trots allt hon har varit med om så blir man lite stolt i lillhjerte


Skåååål


3e bilden: En bild på någon i din familj


How I met you mother


mysig kväll igår, gillar mina fina tjejer! Var nästan livrädd när jag skulle gå och lägga mig, jag hörde hur folk gick på övervåningen, hur väggrna knakade och det kändes som att någon hela tiden tittade på mig. Självklart skrämmer jag upp mig själv, och jag hatar det! Vaknade mitt i natten av att jag drömde en mardröm, jobbigt att vara hemma själv då så jag fick helt enkelt bita ihop och försöka vara tuff. Nu ska jag äta frukost och se klart how I met your mother och hoppas att den här huvudvärken går över, känns som att jag är bakis..


Mys

Efter en god middag och lite kladdkaka i magen så sätter vi oss och ser ice age 2, älskar dom filmerna:-)


Fredag

Lunch med mamma på stan nu, hon kanske har lite dåligt samvete för att dom lämnar mig hemma själv i helgen igen, men jag njuuuter! Ikväll blir det middag och mys med några bra tjejer hos mig, blir säkert jätte bra:-) bra uppladdning inför jessans fest imorgon, som jag förövrigt längtar väldigt mycket till:-) ha en bra dag peeps


2a bilden: En bild på dig själv


the one that got away

Fotbollsträningen gick sådär, benen var så jävla tunga! Nu sitter jag och äter nybakade mackor och läse lite bloggar. Ska göra bort lite skolarbete nu när jag har tid och energi, lika bra att passa på då:-) Sen ska jag försöka somna lite tidigare ikväll och vakna lite tidigare imorn, låter som en ganska bra plan kan jag tycka men frågan är- kommer jag att fullfölja den? Hehe. Men nu ska jag sätta igång, hörs dudes!


1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.

Umgås med många helt grymma tjejer men på senaste tiden har jag hängt ganska mycket med fina regina!


Snor av jessan och försöker än en gång att fullfölja hela listan!

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på något du är stolt över.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21a bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22a bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.


Kill for lies.

Riktigt jobbig träning igår, fys i en timma och sen 30 minuters match. Men ändå kul och riktigt skönt efteråt. Åt som en man när jag kom hem och sen dog jag på soffan, helt död i kroppen och benen värkte. Idag har jag hunnit baka mitt mumsiga bröd så jag har nå frukost de kommande dagarna, har även hunnit smida en helt awesome plan med min babe hodzic, kommer bli grymt! Ska plocka upp lite kläder i mitt rum och sen titta lite på vilka kläder jag kan ha på mig på lördag, jag längtar jesssssan! Ikväll står fotbollsträningen än en gång på schemat, tur jag har ett jätte bra lag som är väldigt kul att träffa, annars skulle jag bli jävligt less att spendera kvällarna i fotbollsskor springandes efter en boll.


We’re soldiers, and soldiers bleed.



Blev en riktigt skön prommis in till stan, förutom att det blåste lite kallt. Var kuligt att träffa mina finisar idag, tycker faktiskt om dom såhääär mycket! Kom hem med lite trollor eftersom jag hade 150 kr rabatt på gina, hittade sen en tröja jag ville köpa där men what to do liksom, en parfym, färgbomb och lite smink. Lite fattigare men ändå så värt det:-) Nu har jag nyss tagit bort sminket för er som vill veta och sitter och myser i en alldeles för ful tröja och mina mjukisbyxor som det är hål i. Väntar på att pappa ska komma hem och göra middag- ragmunkar och bacon, så jävla gott! Ikväll står träning på schemat, första fysen i hortlax. f y f a n.


fyra från igår.



Super bra kväll igår med jätte bra tjejer! Blev väldigt mycket prat och skratt, sånt som vi tjejer är ganska bra på. Jessica öppnade sina presenter också, hoppas du blev nöjd finis! Följde med Regina hem ett tag efter och sen begav jag mig hem, var död så somnade ganska direkt i sängen efter big brother. Mindre kul att jag vaknade klockan 9 idag.. Men nu ska jag hoppa i nå kläder och promenera in till stan för att träffa sanna och amanda, var så grymt längesen jag var med dom så det känns ganska jätte bra:-) Observera också att jag GÅR in till stan och inte tar bussen, kanske för att jag missade den nyss men ändå.. hehe. Hörs


Check!

Och där var b-fasen avklarad, den var mycket enklare än a. Skönt det! Nu belönar jag mig med några bra vänner avsnitt efter allt pluggande idag,ska inte röra böckerna nå mer under lovet:-) är även sugen på att fara ut och springa men jag är så grymt trött så tror inte jag orkar, soffan kändes som ett bättre val!


18 år i staden

Var ett rent helvete att kliva upp imorse, bara för jag visste att nästan alla andra låg och sov gott i sina sängar, och det flesta gör det säkert än! Men körlektionen gick iallafall jätte bra, och nu ska jag fixa b-fasen tänkte jag:-) Sen måste jag göra klart våran läxa eftersom det inte blev så mycket pluggande hos regina igår.. kul dag jag kommer ha! Men ikväll blir det mycket bättre, ska gratta fina Jessica på nodo som fyller 18 år! Wohooo, grattis igen!


Sleepy

Har som sagt myst hos reggan ikväll,tycker väldigt mycket om den flickan! Vi skulle plugga teori men det blev mest annat prat och lite planering som jag kommer sluta skit bra;-)) nu ska jag hoppa i säng, jag ställer väckaren på 7.00 så jag hinner med bussen! Körlektion på morgonen kan ta sig i röven,fuck. Men jaja, sovgott:-)


Life after you.

Mysig kväll med Anna igår, men trodde jävlat jag skulle dö till paranomal 3. Fifan. Det blev även mycket prat och sånt där annat mysigt. Nu sitter jag och har nyss ätit frukost, ska skicka iväg ett arbete till Carina som jag har glömt så att göra så jag får det ur världen. Sen ska jag göra läxan vi har till imorgon, kuul. Kanske även testar på B-fasen, kanske. Skulle va skönt att klara den också:-) Ikväll hänger jag med fina regina, blir lite planering och mys skulle jag gissa, bra måndag! Men nu ska jag sätta igång, hörs dudes!

du är så bra


Bra söndag

Efter en drygt två timmars promenad med mamma och en väldigt god lunch på cafe humlan så sitter jag nu och är alldeles röd om kinderna och benen värker:-) fin söndag! Nu ska jag plocka undan lite kläder i mitt rum och sen får vi se vad jag hittar på,ikväll hänger jag med anna:-) vi ska nog se paranomal 3 om vi vågar, jag lär ju dö!!


Perfect for me

Kom hem med en tröja från stan, kändes ganska bra! Efter en god middag sitter jag nu hos Emelie och myser framför gladiatorerna:-) skön lördagskväll! Imorgon ska nog jag och mamma gå till Öjebyn till cafe humlan och äta brunch:-) det är så himla gott där, meen hade braa!

Finis


Fight for you

Nyss gått till linda, det var riktigt skönt med en prommis med tanke på hur fint vädret är:-) nu ska vi gå ner på stan och titta runt, jag ska försöka att inte köpa nå meen man vet ju aldrig;-) hoppas ni får en bra dag!


Lov

Jätte god middag, thai levererar alltid! Nu ligger vi hemma hos jessan och myser med hallon,vindruvor och choklad. Tittar på en skräckfilm som tydligen ska vara jävligt läskig gör vi också. Har inte så mycket mer att säga,ha en bra kväll:-) och älskar att det är lov nu!!


Ron pope, jag vill gifta mig med dig.

And I'd just like to say, I thank god that you're here with me
And I know you too well to say that you're perfect
But you'll see, oh my sweet love, you're perfect for me

I know all your secrets, and you know all of mine
You're always here to hold me up when I'm losing my mind


trött

Sov en stund efter praktiken, det var riktigt skönt! vaknade av att mamma var irriterad på pappa för att han inte hade märkt att hon hade färgat håret och klippt sig! haha.. Sen åt jag middag, fixade klart mina cheesecakes som jag ska bjuda på imorgon och sen gjorde jag inte så mycket mer. Mycket intressant eftermiddag! Meen sen for jag och tränade fotboll och det gick jätte bra och det var grymt kul:-) Mycket springade men det är så skönt efter! Nu sitter jag och äter lite och ser på big brother, fan att jag skulle börja se det. Men måste hoppa i duschen nu, älskar att det är fredag imorgon!! Och även loooov


Heej

"är det kolhydrater i fisksoppa, jag får inte äta det för jag ska gå ner i vikt" asså vaa, du är 10 år flicka ät för helvete!! Vars är världen på väg, börja rör dig istället. Idag har jag fått suttit och tröstat en kille i 20 minuter för att han hade gjort illa sig i armen. Jag strök han i pannan och lät jätte snäll när jag tröstade han "såjasåja". Jag äger dom fröken. Han är grymt söt, så jag lägger grunden nu så att han ska tycka om mig när han blir äldre, då kanske jag har en chans;-)) hehe nu ska vi ha so, hörs!