En helt vanlig måndag.

Jag och mamma har träffat läkaren idag och min leversjukdom är stabil medan min celiaki har blivit sämre. Så nu blir det en stenhård kost utan gluten i tre månader och sen måste jag göra en gastroskopi som jag inte ser fram emot! Men känns iaf bra att min lever är stabil så nu fick jag trappa ner på medicinen lite:-)

Annars har det varit en bra måndag med lite handling, planeringen av skolarbeten, häng med mami och träning:-)



Världsklass.

Bortskämd jag blir när jag både blev bjuden på gomiddag igår och lyxfrulle idag, han är bäst min kille!
Ikväll har jag varit med hanna niko, det var år och dagar sen sist så det var kul och välbehövligt att få prata ikapp lite!

Kär.

Alltså lyckan när två av sina favoritsångare gör en låt tillsammans, man blir ju kär. Fattar inte hur jag kan ha missat denna goding.
 
               

haparanda.

Shoppade detta idag + lite saker på IKEA. Såå lycklig i själen.

Gårdagen.



En lite bättre tisdag.

Igår tränade jag styrkemix för första gången på länge och det var så himla kul att få vara tillbaka! Älskar när träningsmotivationen finns där och nästa vecka drar alla pass igång på riktigt så det känns kyl. 

Idag har jag lunchat och pratat ikapp med min mändy och nu ska jag hem och göra mig klar för sen åker jag och ett stort gäng brudar ut till emmas stuga och myser hela kvällen. Knytkalas, badtunna, flotte och bastu står på schemat så ser ut att bli en veldi mysig kväll:-)



hjärtudden.

I lördags var mysigaste dagen på länge!

Tre senaste.

Fick hem mitt paket från h&m home i veckan och i torsdags köpte jag en ernst ljuslykta till mig och min fina mami. Kul när hon blir happy! I torsdags gick jag och rickard på bio och igår på dagen hänge jag på holmen där det var riktigt stekväder. Sen på eftermiddagen så lagade jag och rickard middag tillsammans innan vi for tillbaka ut på holmen och spenderade kvällen tillsammans med linda och dennis:-)


Nu är jag äntligen i mål.

Åt en gudomlig räkpasta igår på bishops, så gott! Idag är förkylningen värre och halsen gör ondare men jag försöker vara glad ändå eftersom jag äntligen får åka hem och slippa åka upp igen efter helgen!!



Last day.

Myste med Carro igår framför idol, skönt med en lugn kväll. Imorse när jag vaknade hade jag ingen röst, galet ont i halsen och snor fulla hjärnan kändes det som. Så inget work för mig idag, fick stanna hemma och städa upp lite i läggan så den är fin när vi åker hem. Senare ikväll äter vi på bishops och firar att det är min sista dag i Kiruna, och ingen är gladare än jag.

Har fått med mig hem lite fina saker i veckan, hade kunnat köpa hur mycket som helst i alla söta butiker som finns här men måste hålla igen lite annars spårar jag;-)
Två ljuslyktor, en myströja och ett karamellkaffe som jag ser fram emot att pröva:-)


Fin helg.

Kräftskiva med rickard systrar + familj i fredags, så himla trevligt med massa gott, kubb och spel:-) Lördag spenderade vi på motorstadion där vi hejjade vi på pappa och Linda som körde folkrace och sen åt vi middag och var med min familia hela kvällen, blev lite krocket och sådääär:-) idag har vi också sett folkrace hela dagen och sen tagit det veldi lugnt!

Imorgon bär det av till Kiruna för sista gången, det känns så jävla bra!!


Helg.

Igår blev jag bjuden på middag av Carro och sen myste vi hela kvällen framför tvn och målade lite nails. Torsdag och hemgång, åker hem efter jag skrivit in sista provet och ätit lunch så det blev en väldigt bra torsdag den här gången:-) tur att det kan bli såna ibland också! Får se om jag orkar med ett tabatapass ikväll eller om jag är lika död som jag brukar vara efter att ha åkt 40 mil...



En lite sämre dag.

Har haft en sån värdelös dag, så otroligt mycket huvudvärk och att sitta inne i ett kontor med äcklig luft eller vara i labbet där det ångar från asfalten har inte gjort saken bättre. Men jag slutar snart och då ska Carro bjuda mig på middag, så jag hoppas det går om efter att jag tagit en ipren och ätit lite:-) Annars så har jag pluggat tenta mellan provtagningarna, det går framåt men är väldigt invecklat! Men skickade iväg en beställning från H&M home som gjorde själen lite gladare:-)
Lite nya fina ljuslyktor och 4 nya muggar och fat. Tycker marmor är väldigt fint men vill inte ha för mycket av det, därför räcker det mycket väl med några små saker för mig.
 
 

1 år.

Igår fyllde lillgrisen ett år, firade ju honom i söndags eftersom jag inte kunde vara där igår men jag fick massa roliga videos på honom under dagen. Så lycklig när han fick sin helt egen tårta. Tänk att du redan är ett år, det känns ju som att du nyss var pytteliten och kunde ligga i famnen flera timmar i sträck. Nu är du en så fruktansvärt söt och charmig liten kille med så enormt mycket egen vilja, mosters älskling.
 
Igår umgicks jag med Carro efter jobbet, pratade ikapp om allting och bara tog det lugnt. Blir nog en favorit i repris idag, kvällarna går ju så himla mycket fortare då:-) Annars så har jag en extrem huvudvärk så jag hoppas att den här dagen går fort!
 

Cause this ain’t exactly what my heart expected

Var ute och gick min runda igår och lyssnade på p3 dokumentär om mordet på Engla. Ibland älskar jag verkligen att gå, och igår var en sån kväll. Det kändes som att jag kunde fortsätta hur långt som helst, det blev drygt 8 km och då slutade jag bara för att dokumentären var slut och jag ville inte fortsätta gå eftersom det rann några tårar längst kinderna för jag tyckte att det var så himla tragisk. Men det var en fin kväll igår och när jag kom hem dog jag direkt i sängen, var så himla trött.
 
Slänger in Hannas bild i brist på annat, bara för att jag lätt hade kunnat ta en sån kväll igen. Människor i världsklass ju, vem bangar ens på att umgås med dom.
 

Ny vecka.

Spenderade gårdagen ute på hamnholmen och fick umgås med syster och Viggo, fick gratta han i förskott eftersom han fyller 1 år på tisdag och jag är ju i Kiruna.. Han blev så fin i jackan och jag fick pussa sönder honom, också var han på ett sånt bra humör så det blev en mysig dag. Sen fick jag avsluta min söndag bredvid min andra favoritkille som har varit borta hela helgen, så jag kunde inte vara annat än nöjd! Nu är jag tillbaka i Kiruna och jag hoppas precis som alla andra veckor att den här går fort, nu har jag endast två veckor kvar här uppe!!
 

Soffan 21.

Hade så himla roligt igår hos Sofia med alla tjejer. Dansade, sjöng och skrattade så tårarna sprutade! En väldigt lyckad kväll! tjejfester är bäst.



Storheden.

Kom hem med lite smågrejer, alltid kul med nytt!


En lite bättre morgon.

Att få starta dagen med en timmas massage är ju inte helt fel, kommer bli så skönt! Sitter just nu på korpen och väntar på att få komma in, sen åker jag och mami till storheden och kikar runt och jag ska även se ifall jag hittar en present till lilla viggen som snart fyller år:-)



Dör för dig.

Är så galet trött, ville bara ligga kvar i soffan efter maten men skulle jag alltid lyssna till tröttheten så skulle jag nog aldrig träna! Så nu sitter jag på korpen och ska köra core och efter det tabata, vet ju hur galet skönt det är efteråt! Sen ikväll blir det mys med mami:-)



Torsdag.

Fick komma hem från kiruna igår eftersom de inte skulle köra nå mer i veckan, och blev veldi glad för det. Då hann jag ju hem och pussa på min boy innan han åker till sundsvall över helgen:-) Jobbar i piteå idag, målar med nathalie och jag kämpar för att inte få damputbrott, hatar tamefan att måla. Men snart lunch och snart helg, men lunch först tack, är döhungrig!



The core of you it runs so deep inside me.

Startade min måndag med att springa på toan och spy två gånger, sånt äger ju.  Var extremt nära att stanna hemma och inte åka till Kiruna men jag vill inte lämna pappa i sticket med provtagningen också är jag för snål för att missa en hel arbetsvecka. Så det blev inget jobb för mig igår, utan låg hela eftermiddagen/kvällen i ett mörkt rum, men idag är jag back on track! Tagit lite prover och hunnit handla eftersom vårt kylskåp ekade när vi inte varit här på en vecka. Annars så har jag inte den där extrema hemlängtan än, men skulle gissa på att den kommer snart. Tentaplugget måste jag också börja med, fan så värdelöst. Skjuter upp på det hela tiden eftersom jag är så extremt ointresserad och dålig på det ämnet, fy på mig.
 
 

Smälter.

Fick träffa den här lilla prinsessan igår, man smälter ju.

Luleå.

Hade en så mysig dag/kväll igår med min favorit. Kom till Luleå vid 11 och då blev det en heldag på stan och rickard kom hem med så mycket mer påsar än jag, men det känns bra. Sen checkade vi in på Clarion och gjorde oss klara innan vi åt världens godaste trerätters middagen på CG's. Sen avslutade vi kvällen med bio. Bästa fredagen på länge!!