Vi närmar oss.

Kryssade just ner rapportskrivingen för ikväll, nu får det vara nog för idag. Jag är klar med själva rapporten så nu är det bara att sätta ihop den, det är så helvetes sjukt att det är svårare att sätta ihop rapporten än att skriva den. Att korta ner den till rätt antal ord men samtidigt få med det som är viktigt, sådant blir man irriterad av. Annars har dagen bestått av praktik, ett tabata och ett spinningpass och sedan plugg på det. Har även slagit in de första julklapparna och druckit lite glögg, älskar att få slå in paket och göra dom fina. 
 
Imorgon kliver vi in i December och det känns väldigt bra, julen är mysigaste tiden på hela året. Hoppas bara det lugnar ner sig i skolan så man kan slappna av och njuta lite för just nu är det väldigt intensivt. Men den 20e december tar jag jullov oavsett, så nu räknar jag ner. Nu är det nattinatti.
 

Love yourself.

Igår spenderade vi hela kvällen hos mamma och pappa tillsammans med Linda och Dennis:-) Extremt god mat och massa spel stod på schemat, världens sötaste mamma hade köpt varsin adventspresent åt oss. Felicia kom senare under kvällen och var med oss och sen åkte vi hem med henne strax efter ett!

Idag har vi varit ner på stan en stund och tittat runt på marknaden och sen har vi tagit det väldigt lugnt i soffan hos Camilla och Hasse där vi även blev bjudna på middag, vilken lyx att man slapp laga själv! Måndag imorgon och jag längtar redan till nästa helg:-)



Efterlängtad helg.

Är så trött, längtar tills jag får hoppa ner i sängen och sova länge imorgon. Idag har vi ätit oxfilépasta till middag och sen har vi hängt med Jesper och Emelie hela kvällen:-)
Idag kom även mina gynning underlägg som jag velat ha så länge! Såå nöjd över dom:-)

Sånt där roligt.

Är så sugen på att julbaka. Blir nog en mysdag på lördag om jag inte ska till Skellefteå. Baka lite julgodis, julpynta, dricka glögg och lyssna på julmusik. Finns det nå bättre ens, älsk julen.



Ett litet break.

Ursäkta för dålig uppdatering, har haft så mycket annat att göra:-) Jag har myst med min favvo, vi har varit i Luleå, varit på dop, varit barnvakt, varit på fika för lilla Bianca också har jag träffat familjen och pussat på Viggo:-) Har hunnit med mycket och snabbt var det måndag igen!

I veckan står praktik och väldigt mycket plugg på schemat, wohoo!! Sen ska jag även försöka få in lite träning såklart:-)



Bird set free.

Hängde med syster och Viggo hela dagen igår, får aldrig nog av han!! Sen hämtade jag mamma på kallax och myste lite hemma hos dem till solsidan innan jag for hem och dog i soffan framför en film:-) Trist och ovant att ha söndagsmys själv, tur det inte händer allt för ofta! Idag ringde väckaren 07.15 och jag var faktiskt rätt pigg, sen stod praktik på schemat och sen har jag hunnit med ett tabata och ett spinningpass så nu ligger jag nöjd i soffan.
 
 
 
 

Högt uppe på önskelistan.

Det finns så mycket fina saker jag vill ha, eftersom jag som sagt älskar glas, porslin m.m. så finns det mycket av det på min önskelista. Jag samlar på gynning och iittala så håller jag mig lite till det, och för att jag tycker att dem har snyggast saker. Jag har önskat mig tulpanvasen från iittala och karaffen från gynning av mamma och pappa, så vi får se vad tomten kommer med:-) Sen är jag sugen att köpa den stora skålen från iittala, eftersom jag har den mindre och jag tycker dom är såå fina. 
 

Lite shopping.

Hade inte några planer på att köpa något idag, men planer kan ju faktiskt ändras! Försvarar mig med att jag inte köpt några kläder på veldi länge, så jag är iallafall lite värd det. Lite myströjor och vardagskläder sådär, alltid bra att ha! Btw, shit vad carlings har fått in snygga kläder!! Dog nästan, det är som en helt ny stil, ville bara ta allt. Nu ska jag snart iväg och träna och ikväll myser jag med Elin och Amanda:-)
 
 
 
 
 
 
 

Friday.

Blivit bjuden på middag hos Emelie och Jesper ikväll, vilken lyx! Eftersom rickard var tvungen att jobba helg och inte kommer hem så kändes det veldi bra att slippa äta själv:-) Sen har jag myst med Emelie och lillan hela kvällen! Nu ska jag hoppa i säng och förhoppningvis ta igen många förlorade sömntimmar, så välbehövligt. Imorgon möter jag upp Amanda för en lunch och en sväng på stan:-)
Världens sötaste lilla tjej.

Noll energi.

Jag är nog världens tröttaste människa idag, vågar inte stanna av för då kommer jag somna och vakna upp klockan 1 inatt och vara super pigg. Började klockan sex imorse, så mitt alarm ringde fem och då ville jag bara gråta eftersom jag somnade där vid 1. Jag fattar inte varför jag aldrig kan somna när jag ska upp tidigt, totally omöjligt. Jobbade till halv 2, for hem och skrev rapport så nu är jag nästan i mål med den:-) For på ett tabatapass klockan fyra, nu har jag ätit middag och klockan sex springer jag iväg på spinning, sen är jag i mål för dagen. Då ska jag dö i soffan, borde städa men får se om jag orkar..En sjukt tråkig torsdag men andra ord.
 
 
 

Måndag igen.

Hade sjukt roligt i lördags men mådde riktigt dåligt igår på förmiddagen. Sen spenderade vi hela eftermiddagen hos mamma och pappa och sen blev det mys hela kvällen! Idag är jag extremt trött, ville inte alls kliva upp när väckaren ringde.

Happy days.

Igår var nog ingen gladare än mig, världens bästa kille kom hem och jag fick veta att jag klarade båda delarna i matematiktentan!! Det känns helt galet bra:-) Idag slutar jag klockan två, sen åker jag hem till ma&pa en snabbis, sen träning och ikväll äter jag och ricky gomiddag och ser bio:-) Riktigt fredagsmys!



Mitt i veckan.

Började dagen med provtagning på sjukhuset innan jag åkte vidare till praktiken, dagen har gått väldigt fort och fick mig ett träningspass när jag hoppade hopprep med barnen på rasten. "Fröken när man fyller 10 då kan man inte hoppa hopprep längre, då är man för gammal" bitch pleeeease. Klart man måste motbevisa. Sen fick jag följa med på ett jätte intressant möte med min handledare, det känns kul att få se hur saker och ting fungerar i verksamheten om man bortser från all lek och sådant.
 
Jag slutade halv fyra och då for jag och handlade och sen har jag tagit hand om all vår rena tvätt som jag tvättade igår, vilket jävla berg. Nu ska jag städa lite snabbt och sen springer jag iväg på styrkemix! Jag får inte stanna av innan träningen för då kommer jag somna, bara hålla igång;-)
 
 

Rise up.

Slutade klockan 13.45 idag och efter det for jag hem till mamma där min gullgris var. Blev bjuden på middag och sen åkte jag iväg på spin 45 + core och lite snabba axelövningar. Och alltså, whats up med alla som tränar och stönar som om de ska krysta ut en fullvuxen människa. Fine att det är tungt det ni gör men halva träningspasset måste ju ska gå åt till att återhämta er från era sjuka flåsningar. Ett litet sidospår sådär bara, och ja ursäkta till duden som stod och tränade bredvid mig idag när jag körde mina övningar för att jag stirrade på dig medan du stod där och tränade, men jag hade en förhoppning att du kunde se på min blick att du skulle tagga ner, trodde ju nästan du skulle explodera av all luft du inhalerade. puss och kraaaaam.

Lite medvind sådär.

 
Ett tabatapass kämpade jag mig igenom ikväll, tack vare att mamma skulle dit så då ville ju inte jag vara sämre! Kände av gårdagens spinningpass i benen men annars gick det förvånadsvärt bra, trodde det skulle gå mycket tyngre! Nu har jag sett några avsnitt breaking bad, ätit gott kvällsfika och nu ska jag titta klart på paradise sen hoppar jag i säng, hoppas verkligen jag får sova inatt! Men efter att ha fått tillbaka 4 av 6 arbeten från matematik kursen med G på samtliga så känns det som att klumpen i magen släppt lite, riktigt skönt att kunna bocka av dom!:-)
 

New.

Eftersom våran nya tvbänk är mindre än den förra så ryms det ingenting på den tråkigt nog, så for och köpte mig ett litet olivträd som jag satte bredvid så det inte ser sådär himla tomt ut:-) Blev mysigt och nya tvbänken är jag så nöjd med!
 
 
 
 

Trött i ögat.

Det blev en väldigt lugn helg för min del eftersom jag inte får dricka, halvtrist men ändå skönt såhär i efterhand. I lördags åt vi middag på O'learys och sen hängde vi med Emelie och Jesper hela kvällen:-) Söndagen bestod av lite hockeytittande, träning och mys på kvällen! 
 
Idag har jag haft första praktikdagen, världens sötaste barn men ögonen har bara velat falla igen eftersom jag ligger så extremt dåligt till på sömnen. Inatt har jag kanske lyckats få ihop tre timmar, och övriga nätter har inte varit mycket bättre. Jag känner verkligen att det tar på humöret nu. Nu ska jag ha kursintroduktion i 1 och en halv timma, verkligen det jag kände för nu när man precis kommit hem ":-)" Men vafan, måndagen är snart klar, snart helg ju.