+

Är helt slut i kroppen och det värker här och där. Bara jag inte åker på något och blir sjuk igen, är less det nu. Jag som aldrig var sjuk innan jag träffade Anton men nu helt plötsligt är jag alltid förkyld (ja, jag skyller på dig Anton). Men nu ska jag bädda ner mig och invänta min pojke, och imorgon far jag till Luleå och shoppar med Jessan och Tina. Längtat, vill köpa massor med nya, mysiga koftor och tröjor:-) natti natti med er!


Friday


Lång dag med väldigt tråkiga lektioner + ett hål på det. Hatar våra fredagar, men dagen gick trots allt snabbt:-) Nu ska jag snart bli bjuden på middag av Anton och sen ska jag hem och mysa, är helt slut i kroppen.

trött


Har varit duktig, men nu ska jag plåga mig själv med 2.5 mil på cykeln. Die. Men sen far jag till min fina.

Superhuman

Lång dag på skolan, men den har ändå gått snabbt! Lunchade på stan med mina fina tjejer Hanna och Tina. Annars har jag haft lite idrott, sparkat lite boll sådär. Ägde i volleyboll, måste fan ha varit proffs i mitt förra liv alltså. Jag har en otrolig känsla när jag slår bollen över nätet och mina survar är to die for. Önsketänkande iallafall. Nu ska jag plugga lite engelska eftersom provet är imorgon, ooh så trevligt. Magen kurrar, ska piska på mamma lite så hon rappar på med maten. heh. Lät hemskt, men jag gör det på ett snällt sätt faktiskt. ses

 

 

little lion man

 
Har pluggat på bra ikväll, men blev avbruten när jag kom in på folks tidslinjer och började läsa vad dom skrev 2008 osv osv. Mycket lustigt, mycket lustigt. Annars har jag världens jävla craving efter räkor. Tänk er en nyskalad räka, ah det vattnas i munnen bara vid tanken. Tur att min kära mor vid namn Pia Helena Pettersson for iväg och handlade så om min moder älskar mig nog mycket så kommer jag kunna se de små frysta skaldjuren där nere i matkassen. Hinner tyvärr inte äta krabaterna ikväll eftersom jag ska till skateboard_Ante sen men the shrimps finns ju kvar till helgen. Helveteees så intressant inlägg det här blev, jag som hade tänkt skriva om den globala utvecklingen och om hur Greklands ekonomi ligger till men det kan jag ta i nästa inlägg:-) Goodbyee my dear friends, carpe diem. Eller det kanske är för sent att fånga dagen nu men gör det imorgon:P

Lite från Turkiet från mobilen










hejn med rubriker alltså

Ja, vad har jag gjort idag mina vänner. Fan helt blankt i huvudet, kan inte ha gjort mycket på lektionerna. Gjorde lite frågor som jag lämnade in på religionen, och översatte några ord på Carinas lektion. oj så myche duktigt. Sen hade vi ett fett hål på 2 timmar som var rövigt drygt. Meen det har vi fått tagit bort nu, wohooo (sprättar en champangeflaska och kastar konfetti) typ så lycklig e jag:PxD Nu ska jag plugga lite English och sen ska jag göra helvetes lite. Bokande även tid hos frissan idag för hårfärgning, wakawaka! zez polerz
 

Blow me one last kiss


Dags att logga in på glosboken.se och få något vettigt gjort. Wähää, rackarns roligt alltså.

Turn up the love

Hade en mysig kväll igår med min pojke, och imorse hade jag sovmorgon. Älskar våra Tisdagar, riktigt sköna! For på stan efter skolan med Linnea, Tina och Petra och åt. Och sen gick jag omkring lite, kom hem med 2 sjukt sköna bh:ar, trosor och 2 tröjor. Nu ska jag plugga lite eftersom vi har prov på Fredag, vem fan sätter prov andra veckan? stupid maddafakkahhh! Man märker verkligen att skolan är igång. Men skönt att få tillbaka lite rutiner:-)

 

The cave

For och åt lunch med elin idag efter skolan, eftersom vi slutade tidigt:-) och sen klippte jag mig också, så himla skönt att ta bort det nötta! Nu ska jag köra ett hårt och efterlängtat träningspass och sen ska jag invänta Anton:-) sovmorgon till 10 imorgon, alltid något!


Home

Igår landade vi på svensk mark igen, så himla skönt! Och min fina kille hämtade mig på flygplatsen, trodde inte man kunde sakna någon så mycket. Det var skönt att träffa min familia också, världens bästa. Men har haft en väldigt bra vecka men ingenting slår att komma hem igen:-) nu sitter jag i skolan och snart ska jag och elin iväg och äta, nomme! Ses


Alanya, snart ses vi!

snart drar vi till kallax, sen lyfter vi mot Turkiet. Den här tiden imorgon ligger jag på stranden och dricker drinkar och mår. Åh så underbart. Har nyss pussat min pojke hejdå flera gånger och som jag kommer sakna honom. Men det är bra att sakna ibland, bara inte för länge. Nu ska jag slänga ner det sista, heejdå och ha det så bra här i Sverige!
 

Done and done

Nu har jag packat och myst med mina päron heela kvällen, så nu är resväskan nästan färdig för att stängas! Men kommer alltid på några småsaker som ska ner i sista minuten. Tänkte hopppa i duschen för sitter just nu i en mjukisdress, osminkat och ser väldigt ful ut. Luktar lite blöt hund sen jag pussade hejdå på Jessie tidigare, åh vad jag kommer sakna den vovven. Världens tötaste. Men alltså, dusch nu. Sen ringer jag min pojke och frågar om han kan komma hem och mysa med mig, sista natten med honom på en vecka. Kommer kännas konstigt utan honom eftersom vi alltid sover med varandra, meen jag kan ju gosa med Tina där nere. Det är inte helt fel det heller;-)
yeaaaaaaaaah

Nära nu

Om nästan en vecka börjar jag sista året, får lite längre sommarlov tack vare den här alanya resan. Det är så mycket blandade känslor inför det här skolstarten jämfört med andra år- lycka, lättnad, sorg, att lämna klassen kommer vara det allra svåraste. Alla fina klasskompisar som man har spenderat så otroligt mycket tid med. Hur less jag än kommer vara skolan, ska jag ändå försöka njuta och hålla kvar i baktanken att det här är sista året tillsammans. Sen blir man utkastad i vuxenlivet, får ångest av att tänka på det. Det här sommarlovet har gått alldeles för snabbt, men det har varit så himla kul. Träffat en massa nytt folk och gjort saker som jag aldrig kommer glömma, och jag får avsluta allting med en partyresa med mina vänner. Jag har tur jag. Snart börjar vi 3an, och innan vi vet ordet av det så springer vi ut i studenthattar och skriker oss hesa. Snart är vi där, tiden går så himla fort. Jag längtar, men ändå inte. Tur jag har världens bästa klass att spendera det här sista året med.

Packar

På söndag bär det av, känns äckligt bra. Bara få sola, bada, festa och må i en vecka med ett gäng bra tjejer! Vill fara nuuu:-) kommer dela rum med min fina tina, hoppas hon inte snarkar. Nu ska jag fortsätta så jag blir klar inom en snar framtid!


Lunch med matilda


Ute med flotten med mina fina

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1438338/images/2012/pic_502ce27ee087c322db0002f4.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1438338/images/2012/pic_502ce289e087c322c4000342.jpg" class="image">


jag svär jag svär på allt jag är.

Sitter hemma på altan och pratar med mami och myser med jessie, gillar som det. Ska snart fara tillbaka till huset och göra ingenting, kuligt. Imorgon far jag till böle för att fara ut med flotten med mina tjejer! Kommer bli mysigt:-) ha en bra kväll! Idag köpte jag även nya högtalare som jag är väldigt nöjd med!


Njuter


Sunny day

Fick besök av mina fina tjejer igår, så alla 7 trängde ihop sig i sofforna och såg tv och pratade:-) gillar mina homies! Sen somnade jag bredvid min fina kille. Nu ligger jag ute i solen och ser hur Jessie jagar sin egna svans, trög hund. Nu ska jag slå på nå musik och chillaxD heheh.


Frukost


Out of here

2 timmar kvar, men eftersom det är så himla lite folk så kanske dom stänger kassorna lite tidigare! Håller alla mina tummar och tår, eller nä bara fingrarna eftersom jag aldrig har lärt mig att hålla tårna i kors. Har väll aldrig riktigt försökt lära mig heller. Iallafall, sen ska jag och handla och samla vuxenpoäng. Sen ska jag städa och få ännu mer såna poäng. Ska bada ikväll också bara för att jag är så värd det:-)


Less

Vill ni inte mötas av en förbannad och bitchig kvinna på 18 vårar så håll er borta från ingång E. Det finns ingång A,B,C också så välj inte just min. Det jag hatar mest idag är otrevliga människor som ska börja tjaffsa, men bring it on bitch!!xD heh nä nu ska jag försööka vara trevlig, ett litet tag iallfall.


5 o'clock in the morning

Har nyss varit och ätit middag hos Anton med hans päron, och nu ligger jag i soffan och myser med Jessie. Han for iväg och grillade men jag orkade inte följa för är helt död så lägger mig hellre och ser film. Ska snart tillbaka till huset och tror jag ska ta mig ett bad, kändes ganska skönt:-) Sen ska jag försöka hoppa i säng tidigt så jag får sova några timmar extra innan jag ska upp och jobba! 2 dagar kvar, kämpa! Förhoppningsvis vaknar jag när Anton kommer hem så jag får pussa på han, oj vad jag är kär i den killen.
slänger in en bild på mig och min fina sofia för att göra inlägget lite roligare, bra tänkt av mig kan jag tycka

Hard work

Har så rövigt jävla äckel tråkigt, har världens huvudvärk så det går inte att vara trevlig med besökarna. Hatar när dom kommer "en vuxen" och sen när man har slagit in allt och ger dom kvittot då kläcker dom ut sig "men jag är ju pensionär" jaa men säääg det då så får du dina 20 kronor som verkar vara så fruktansvärt viktiga! Å herre.. Tur jag har Felicia att dela min vrede med. Hon är lite sugen på att ta bort sig men hon är en kämpe! Jaja 45 min kvar sen löper jag snabbt som fan härifrån. Hörz


det här med rubriker

 
Det blir lite tid över för bloggen när jag jobbar och inte bor hemma, men det rullar på. Jag sliter i min kassa och tjänar cash, jag äter några kesella, jag myser med Jessie, jag stör mig på tröga människor som börjar traffsa om 20 kronor, jag pussar på Anton, jag tycker synd om mig själv för att jag har en äcklig förkylning. Ungefär så ser det ut, hoppas ni roar er på Nolia men själv hinner jag aldrig gå in. Kuligtkuligt. Jaja nu ska jag pussa på Jessie lite mer, ha det braaa va.
 

not over you

När jag vaknade imorse så mådde jag piss. Feber, ont i halsen och en förkylning som hade blivit mycket värre över natten. Men som den krigare jag är for jag iväg på Nolia och satt i kassan 9.30-19.00, hade en mamma och en pappa som kom förbi med mat och ipren då och då så jag inte skulle ramla ihop och dö. Typ. Nu sitter jag och dricker te och nu ska jag och Anton bada, en väldigt lugn kväll kunde inte sitta mer passande. Hoppas ni har det bra, pöss på erxD hehehe, fniss
 

vart jag än går

Ännu en jobbdag är över, tack gud! Och idag fick jag till och med rast i 10 min för att äta och gå på toa, vilken lyx! Men som sagt, allt för någon tusenlapp! Nu ska jag snart äta och sen ska jag träna lite trots att jag har vääärldens träningsvärk från igår då jag var ute och sprang, sen blir det nog att passa på att bada badkar eftersom huset vi bor i nu har det, lite vardagslyx sådär;-) Ha en bra dag, pöss alla finisar och fulisarxD heheh

Let it roll

Bloggen tar lite stryk nu när jag jobbar, sårrysårryxD heheh ni tycker säkert det är jätte trist. Men iallfall, nu ska jag och Anton och handla och sen flyttar vi in hos Ann-sofie i bergsviken medans dom är på semester i 2 veckor. Hund och eget hus, känns ganska vuxet sådär. Ikväll ska jag ut i skogen med Jessie, trötta ut den där hunden så hon sover lugnt ikväll. Dock är hon världens snällaste hund, sover stenhårt på nätterna så jag och Anton får sova lugnt. Men nu ska vi dra och handla, ses:P
Så gölli
 
 

grattis hjärtat!

Hoppas du har haft en grym dag, nu är du äntligen 18 du med!:-) Nu ska jag mysa med min fina pojkvän, ha en bra kväll!

hundvakt

Blev väckt tio i tio idag av ett samtal, varför man ska ringa någon så tidigt är helt oförståeligt för mig. Sov istället förhelvete. Nu ska jag äta frukost och sen gå över till Antons mami en snabbis, sen ut på stugan, sen städa rummet och sen träna. Mycket att göra idag. Måste passa på när jag har tid eftersom imorgon kommer en sån här söt liten en och bor hos mig i 2 veckor. Hon är dock lite större nu men fortfarande valp och riktigt söt!! Kommer bli kul, tur hon är rumsren så man slipper plocka bajs osv osv. heh. Men nu ska jag hoppa i nå kläder och göra frukost, hadeeeeh

summer paradise

Har gått runt i staden idag med min syster, käkat lite lunch och myst på nodo. Hade helt fel kläder på mig, sprang runt där i regnet i shorts och tog skydd inne i affärer när åskan var som värst. Hatar åska, lite scary sådär. Har nyss plockat upp alla kläder i mitt rum och nu sitter jag och ser OS med papi, trevligt sådär. Ska snart iväg på möte med felleh inför nolia, eftersom vi båda ska jobba där och tjäna lite money. Aldrig fel. Ha en bja kväll, pöss.

rubrik

Blev Club Sandwich för mig till lunch, inte sådär jätte äckligt faktiskt! Och det blev även lite shopping för mig även fast jag verkligen inte behöver någonting, men what to do. Blev iallafall en jätte mysig kofta, 2 tröjor och 2 bikinisar som jag faktiskt behöver om jag inte ska sola naken i Alanya. Men nu ska jag fortsätta hejja fram Sverige i handboll! Ser dock mörkt ut.

Längesen

Hade en mysig kväll igår med mina finisar, felice kom också! Och sen avslutades kvällen bredvid Anton så jag är nöjd. Nu har jag nyss hoppat i nå kläder och ska fara till Sofia, hon ska bjuda mig på fika eftersom hon fyllde år igår och sen far vi på stan och äter lunch, nomme. Ha en bra dag!:-)