Drinkvagn.

Nu är den klar, och jag blev nöjd tillslut. Ikväll har jag bjudit Hanna och Amanda på middag och sen har vi tagit det lugnt hela kvällen framför tvn:-)

Onsdag mitt i veckan.

Vaknade vid åtta idag och klev upp och åt frulle, sen har jag suttit i seminarium sen dess och vi håller fortfarande på. Sen efter det ska jag ha ett snabbt möte med Ida och Emelie så vi kan skriva klart vår reflektion till ett arbete och sedan skicka in det, älskar när man får skicka in saker. Sen blir det massage för min del och det kan inte komma mer passande eftersom min nacke är cp så jag går runt med vad jag tror är spänningshuvudvärk hela tiden. Så det blir super:-) Sen blir det städning här hemma eftersom det aldrig blev av igår eftersom jag började må illa igen, älskar inte när det händer.
 

Lite halvless.

Är lite halvless på att vara sjuk nu. Var på vårdcentrentralen igår och det visade sig att jag har haft en kraftig infektion men som såg ut (hoppas) att vara på väg ut ur kroppen. Var och lämnade ytterligare lite prover idag så vi får se vad dem visar. Men är less att må bra halva dagen och tro att man är frisk, tro att man äntligen ska få träna för jag håller på att klättra på väggarna efter en vecka utan träning på Samos. Sen kommer febern, frossan och illamåendet framåt kvällen. Vill ju bara bli frisk nu faktiiiskt. 
 
Men ska inte gnälla, livet är ju faktiskt väldigt fint ändå förutom det där lilla problemet. Just nu sitter jag och pluggar och ska försöka bli klar med det, sen ska jag nog dra en liten städning här hemma. Idag äter vi tacogratäng till middag, hur vardagslyx är inte det ens. Eller lyx vet jag kanske inte, men jävligt gott!
Fyller ut med en bild på lite småplock som jag köpte igår, älskar att man kan fynda peppar och saltkvarn som är fina som inte kostar allt för mycket. Men då köpte jag ju marmor "fatet" som drog upp summan lite;-) Att det kan vara så dyrt!! Fast ändå värt det, ändå. 
 
 
 
 
 

Ny mysfaktor.



Hemma igen.

Då var vi hemma efter en jättemysig vecka på Samos. Jag har varit lite krasslig till och från hela veckan och igår på flygplanet åkte jag på hög feber och började må jätte illa, så hela kvällen igår låg vi i soffan och såg film efter film:-) Det blev en mysig kväll med min favorit.

Har det rätt bra.

Äter alldeles för mycket gott, badar, solar och mår. Nu blev det dock lite mulet så tror jag ska ta ricky med mig på en jakt efter chips! Lika bra att gå all in på det onyttiga, sen så är jag faktiskt extremt salt/chipssugen!

Det är så bra med all inclusive, man äter och dricker nästan vad man vill när
man vill. Och när utbutet är så stort äger det ju:-)

Semester.

Åker till Samos inatt, så det blir dött här i bloggen fram tills dess! Eller om det dyker upp något inlägg, det återstår att se:-)

Sweet dreams.

Att få krypa ner i renbäddat kan ju vara det bästa.

Sliten.

Har vaknat med yrsel, illamående, huvudvärk och extremt ont i ryggen varje morgon sen i tisdags. Det resulterar i minimal matlust och mycket liggande på golvet eftersom det är den enda position som min rygg verkar gilla. Idag har det varit extremt, fattar inte vad som är fel...Får ta tag i det om det inte blivit bättre efter samos.

Ikväll myser jag med jenny, matilda och emma:-) kan inte bli annat än bra!



Favoriter.


Att få mysa med mina två favorittjejer kan ju ändå vara det bästa.

Tisdag.

Jag hade sjukaste träningsvärken när jag vaknade imorse, och den är lika hemsk än. Kämpade mig iväg på ett pass styrkemix med Nina och hon var lika galen som vanligt, men det är ju så himla skönt efter! Gissar på att min träningsvärk kommer vara snäppet värre  imorgon:-) Annars så har hela dagen bestått av plugg, och lär nog fortsätta en stund ikväll också. Har lite saker jag vill få bort innan vi åker till Samos så jag inte behöver känna någon stress när jag är där:-)

Bra start.

Startade denna måndag med ett enklare träningspass innan jag bjöd älsk mami på lunch, hon är ju bäst så. Nu ska jag dyka ner i plugget, så nu är det slut på det roliga!



Skeppet.

Idag har jag, Rickard, Linda och Viggo varit på skeppet hela dagen:-) blir som ett träningpass av att springa runt med honom där, men det var så kul! Jag och Ricky lagar gomiddag today och sen ikväll myser jag med Hanna, blir mys, ja oj vad mys!
Köpte med oss lite färska blommor idag, jag blir så glad av det!

Fredagsmys.

Myste med Emelie och lillan igår, hon var så snäll och sov i min famn nästan hela dagen. Man smälter ju! Sen på kvällen åt jag och rickard middag på bishops innan vi gick på bio och såg straight outta compton, bästa filmen jag sett på länge!! Så det blev en mysig fredag:-)



New.

Är så himla nöjd över tavlan vi köpte, var tveksam över vad jag ville ha ovanför byrån men jag blev väldigt nöjd över denna goding.



Innevecka.

Vaknar, spenderar dagen i luleå, kommer hem, äter middag och sover. Ungefär så ser mina dagar ut i veckan, är så galet trött att jag kämpar för att hålla ögonen öppna efter middagen! Så har inte allt för mycket att berätta just nu:-) ses bitches



Söndag.

Idag har vi (läs rickard) skruvat IKEAmöbler, jag har mest hejjat på honom, städat och serverat lunch. Men eftersom jag har noll tålamod med såna där saker så är det bäst för alla att jag låter bli så jag slipper bli så arg! Sen har vi ätit middag hos ma&pa och sen har vi myst hela kvällen:-) Inne vecka imorgon och trots att det känns halvjobbigt så ska det bli riktigt kul att träffa alla!



Lite detaljer.



Luleå med mami.

Gått runt och ätit gott hela dagen.

Tre små nya.



Harder we fall.

Hälsat på farmor, rensat bland alla mina flyttkartonger, pluggat lite, lagat middag och tränat. Åse hade sitt första pass idag efter sommaren och det var så galet jobbigt men så himla skönt efter!!  Så har min dag sett ut, nu längtar tills rickard kommer hem så jag får pussa på han!



washed by the water.

Klev upp halv 9 och var helt död eftersom jag inte kunde sova inatt, men ville hinna träffa min lilla prins som sovit hos mamma och papi. Så nu har jag precis ätit frulle och lekt lite med honom, ska pussa sönder honom lite mer innan jag sätter igång med lite plugg:-)