16:11

Lunchat med Emelie och har köpt två nya tröjor som är perfekt till hösten, det är ungefär vad jag har gjort idag. Bäddat rent har jag också gjort, så ikväll sover jag i mina nya sängkläder:-) Nu ligger jag och ser paradise hotel eftersom jag missade tre avsnitt när jag var borta, helt stört vad man blir besatt.

Snart kommer Linda och Dennis hit och då blir det middag, sen ikväll hänger jag med min efterlängtade Hanna:-)



En lördagkväll.

Igår fick jag mysa med lilleman, vi tog en powernap tillsammans och han låg bredvid mig så snällt. Älskar alla söta ljud dom ger ifrån sig. 

Sen på kvällen var jag med Anton, vi var först hemma hos mig och låg och pratade om allt eftersom man har lite att ta igen när man inte träffats på flera månader. Vi åkte ut på stugan och kikade och sen hem till han där vi var tag sen for vi ut och åkte bil. Finns få grejer jag gillar så mycket som att åka bil när det är mörkt , att lyssna på bra musik och prata i lugn och ro. Älsk he. Sen skjutsade han hem mig vid halv 1 och jag dog i sängen.





Hemma bäst.

Hemma efter en underbar vecka på Kreta. Har verkligen haft det super med god mat, bra väder, bad i mängder och inga måsten alls:-) Men jag känner ändå borta bra men hemma bäst, älskar att komma hem. Nu har jag fått energi att jag kan ta hand om skolan som börjar i veckan och att jag kan välkomna den kalla men ändå så vackra hösten.
snor emelies klassiska semesterbild.

En vecka med sol och bad.

Idag har jag och Emelie sprungit runt på stan och letat present till våran fina Jenny som har fyllt år, eftersom jag har blivit så sjukt dukig att hålla i pengar nu så kom jag inte hem med någonting annat:-) Proud göööörl. Sen hade vi grillmiddag med oxfile och godaste gratängen och sen en nommig efterrätt. Eftersom vi åker imorgon så ville min söta mamma hinna träffa alla. Så Farmor, Linda. Dennis och lilla Viggo var alla här:-) såå mys. Satan vad ironisk jag lät, men det var mysigt.

Sen hängde jag hos Jenny med fina tjejer där vi grattade henne.
Snodde Emelies bild för lite utfyllnad av detta inlägg:-) Rebell

En lunchdate.

Idag har jag mött upp bästa Carin på stan, vi hann med en lunch och massa prat! Är veldi stolt över mig själv för jag testade så mycket fint men köpte ingenting, det är ett stort framsteg för fröken P. Nu sitter jag och stirrar på dataskärmen och ska skicka in det här arbetet nu så jag äntligen kan släppa det.

Förlängre än föralltid.


Tar det mest lugnt om dagarna, idag har jag varit med Hanna niko och inte gjort många knop alls. Sen har jag hängt med fina tjejer hos Sofia, försökt att krama på alla mina vänner som flyttar ifrån oss pga studier. Känns konstigt, vi har varit vi så länge och nu kommer vårat fina gäng inte vara komplett på ett bra tag:-( 

Imorgon står plugg på schemat, måste skicka in ett arbete som jag ska komplettera. Fy så kul, annars är min kalender rätt tom. Ska ta tag i mitt liv efter Kreta igen, då ska tränings och andra rutiner komma igång igen för just nu är jag rätt sämst:-) Men så får det vara ibland!

En regnig måndag.

Hade en sjukt bra kväll i Lördags, roligaste på länge! Dock mådde jag sjukt dåligt i igår men det var så värt det!:-) Igår pussade jag på mosters hjärta och myste framför ett x antal filmer med mami och papi. Idag sov jag till 12, kände inte för att kliva upp eftersom vädret ändå var sämst:-) Sen åkte jag till Jennifer där jag har hängt hela dagen, och den här gråa måndagen blev genast mycket roligare när Emelie bokade resa så hon åker med oss till Kreta på lördag, så grymt kul!!

Feels like home.

En trip till Luleå med bästa Carin, en god lunch, ett träningspass på Korpen, pussat på Viggo och ätit taco och haft fredagmys med två väldigt fina tjejer. Fan vad jag älskar lediga fredagar.



Nytt.



You and I collide.

 Alltså herregud, jag vill inte ens tänka på hur besatt jag kommer bli av mitt egna barn när jag är såhär galen i lilla Viggo. Jag har varit där hela dagen och eftermiddagen och han har inte gjort ett ljud medan han låg mot mitt bröst, så himla snäll liten kille och finns inget ord i världen som kan beskriva hur stor plats den lilla killen har i mitt hjärta.
 
Imorgon åker jag till Luleå med Carin, förhoppningsvis köper jag ingenting men jag är väldigt sugen på en peak jacka. Så vi får la se vad fröken pettersson kommer hem med, känner jag mig själv rätt kommer jag hem med tröjor som jag absolut inte behöver och ingen jacka..
 
 

Good day

Idag mötte jag upp en efterlängtad Anna på stan för en lunch, vi pratade ikapp allt vi har missat. Sen bjöd mamma mig på middag på pentryt innan det var dags för ett vidrigt pass styrkemix på korpen:-) Sen cyklade jag från korpen till öjebyn där jag och Hanna niko cyklade en sväng på 1,2 mil så när jag äntligen landade i soffan var mina ben döda. Men det var perfekt väder att cykla i så det var så värt det:-) 
Så nöjd över mina gynning glas.


Stuglivet.

Tog med mig Emelie på stugan och vi gjorde det bästa av situationen när vi inte fattade hur vi skulle få igång båtmotorn, vi fick ro med halvt fungerande åror och på ett vatten som var rätt så strömt. Men kul hade vi och jag skrattade så tårarna sprutade, älsk den bruden. Har alltid så sjukt roligt med henne:-)




Tisdag.

Igår myste jag på nodo med lite tjejer och kvällen avslutades hemma hos Jenny med hon och Emelie:-) Idag har jag fått träffa min lilla efterlängtade prins, han var så fin och snäll. Är så glad att han äntligen är här:-)

Nu ska jag iväg på korpen sen åker jag och Emelie N iväg på stugan för lite fiske och mys! Rätt bra kväll alltså:-)



Äntligen är du här.



Kräftskiva

Hade en toppen gårdag med fina tjejer ute på min stuga, vi åt kräftor och surrade i flera timmar. Älskar nu när det har börjat bli mörkt på kvällarna, då får man äntligen börja tända massa ljus och värma sig under sköna filtar. Rätt fin kväll!

Nära helg nu

Mamma bjöd mig på lunch idag, satt fint i magen. Sen gjorde jag misstaget att gå en sväng på stan, kom hem med fyra nya plagg som jag älskar, men som sagt inte behöver. Nu ska jag spärra mitt kort typ så jag inte kan spendera en krona till, meen blir ju så happy av nya saker:-)

Nu sitter jag hos Carin och myser, fredag imorgon och det känns heeelt ok!



Vad är det för fel i att älska det man har.

Jobbat, hängt med Hanna niko ute i solen, varit på styrkemix och cyklat runt i öjebyn i 45 minuter bara för att vädret var så himla skönt och solnedgången så   fin. Med bra musik i lurarna så blev det väldigt enkelt att trampa. Älskar sådana här kvällar, att kunna cykla i en tunn tröja och solglasögon utan att ens få en antydan till gåshud:-)

Torsdag imorgon och då står lunch med mamma på schemat och sen på kvällen ska jag äntligen få vara med min efterlängtade Carin! Har haft en rätt bra vecka än så länge och den ser ju ut att fortsätta så:-)



En fin dag.

Har haft en väldigt fin tisdag, myst på nodo i med en efterlängtad brutta. Suttit i flera timmar och försökt ta igen allt man har missat dessa månader, älskar när man inte har träffats på länge men när man väl ses så är det precis som förut:-) Sen gick vi en sväng på stan där jag fyndade lite saker som vanligt, älskar nytt men behöver verkligen inga mer kläder.. Efteråt följde jag med henne till Svensbyn där jag fick se hur hon och Per bor, riktigt fint!
 
Sen avslutades den här tisdagen med att få finaste smset av Carin, sånt där värmer i hela kroppen. Fina du!♥
 

Skjut mig i huvudet.

Igår umgicks jag med Jenny, Matilda och Isabell. Vi såg lite fotboll och pratade på, det blev en vinst för öjebyn:-) Sen for jag hem och dog i soffan, i mammas famn som en liten tjej på 11 vårar. Kommer nog aldrig bli för gammal för varken mami eller papis famn, lätt bästa placet asso. Men det är helt sjukt hur trött jag är hela tiden, måste lida av varenda jävla brist som finns. D, C, E, Q, Xvitamin typ, sen framförallt sömnbrist.

Jag och pappa låg igår och gnällde att vi ville ha vinter igen, så man får ligga hemma och ha mysiga filmkvällar utan att ha dåligt samvete. Men då sa queen P ifrån (mama). Eftersom hon är typ sommardyrkaren i sinne så tyckte hon att vi var stupid. 

3 Augusti.

Tung söndag, hatar söndagar. Hade iallafall en jätte bra gårkväll där jag träffade både gammalt och nytt folk! Har fått städat som en tok idag, har haft en liten mami som inte har varit allt för glad på mig när hon kom hem och möttes av ett bombnedslag på altanen:)

Annars så har jag hängt med Hanna hela dagen, tyckt synd om mig själv för att jag snart måste ta tag i ett skolarbete jag har skjutit upp alldeles för länge och gruvat mig inför jobb imorgon, söndagar är helt klart inte min dag alltså.

Älskade helg.

Myst med Carro på södra med en sallad till lunch, sittandes på bryggan och snackat skit. Sånt kan vara rätt fint ibland! Sen har jag hängt på min glasaltan med ett gäng fina tjejer, ätit tacos och surrat i mängder:-) Efterlängtad fredag!