Valborg

Äntligen valborg, är riktigt taggad och jag tror verkligen att kvällen kommer blo lyckad! Nu ska jag hoppa i duschen och sen kommer min syster hit och då ska vi fixa oss och dricka någon drink:-) sen far jag till jessan för middag med brudarna!


Soffmode


En stor dricka, en film och godis. Det gör min och Kurtans kväll, nu kommer vi bara till den stora frågan: Vad ska vi se? Med tanke på att vi har heeelt olika åsikter om vad som är bra så kan detta ta långt tid. Kommer sluta med att jag lägger mig i mitt rum och ser, skulle inte förvåna mig.


Without you

Fy satan vad jag har varit duktig idag, samlat vuxenpoäng utav bara fan. Tog en cykeltur till coop och handlade lite, sen for jag förbi Linda och Dennis och slog på chillmode medans dom höll på att packa upp kartonger från IKEA. Sen när jag kom hem så dammsög jag hela huset, städade badrummet, plockade ur diskmaskinen, lagade mat och diskade. Lycko den man som får mig! Ikväll skulle jag egentligen vara med Anna, men hon kände sig inte så pigg så då kör jag på en myskväll med papi ikväll. Godis och film blir det, kan nog vara bra med tanke på att jag har haft ont i huvudet de senaste dagarna och varit äckligt trött. Jag laddar upp för imorn istället!

today


Good morning

Hade en mysig kväll med Jessica och Sofia igår, hade dock äckligt ont i huvudet. Nu ska jag äta frukost och sen ska jag repetera lite teori en stund, sen drar jag nog ut på en cykeltur:-) Kanske far och hälsar på Linda och Dennis, vi får helt enkelt se hur jag gör. Känner att jag lever lite on the wildside idag, gör inga planer utan jag får se vad som händer. ooooh. Nämen nu är mackorna klara, have a good day! eller så inte, ni gör ju som ni vill. Och en sak till, jag drömde en så jävla jävla sjuk dröm inatt. Kan dock inte återberätta den för då skulle det här inlägget bli hur låååångt som helst och ni skulle ändå inte fatta. Men kan säga att nästan hela Piteås ungdomar mellan 94-92 var med i den, sjuk.


Starships


Övningskörde till coop med papi och handlade, han suger på det. "Vad brukar vi äta till middag? Det är ju svårt att handla" Nej det är inte svårt men heter man Kurt Pettersson så är det mesta svårt. Nä skojaa, men det gick bjaa. Nu ska jag snart hoppa i duschen och sen ska jag börja bege mig mot Jessica för myskväll med hon och kanske Sofia. Vi skulle egentligen på bio men det fanns sämst platser kvar så vi skippade det. Så länge vi får vara tillsammans är jag nöjd xD Nä sluta. Ha en bra kväll!


-




Hade en jätte mysig kväll med mina fina tjejer igår! Vi grillade och maten blev jättebra, vi såg film och pratade om allt och sen så sket även en fågel på mig när vi stod ute och grillade. Varför är jag ens förvånad att det händer mig? Men iallafall, har legat ute i solen en liten stund nu och nu tänkte jag ta tag i alla kläder som ligger på golvet i mitt rum, igen. Ikväll hänger jag med finaste Jessica, vi får se vad vi hittar på!


closer

Nu är äntligen samhällsredovisningen bortgjord, och bra gick det:-) Och jag kom även på att jag blev klar med all körkorts teori igår, så nu är det bara att repetera som gäller:-) Fan jävla åh så nervös jag är hela tiden. Meen iallafall, nu ska jag städa lite för ikväll kommer mina flickor till mig och äter middag, mamma är i hedemora över helgen så jag och pappa är själv. Och pappa ska bort både ikväll och imorn så då får jag va sjäälv:-) Sweet. Men vi hörs!


I brist på annat så lägger jag ut vad jag har köpt i veckan, är dock osäker om jag ska behålla linnet med örnen på.. Hmm


Grattis till körkortet elin!!!


Du är verkligen värd det.


Såja!

Dock blir ju färgen aldrig likadan på bild som i verkligheten:-) grymt nöjd iallafall!


Be with you

Teoriplugget gick awesome ikväll, nu har jag kommit några steg framåt! Ligger och ser big brother nu men var tvungen att byta när de skulle stå och skratta inför varandra, kan inte se på när folk skämmer ut sig.. haha. Tänkte ta en snabb dusch snart och sen hoppa i säng och lyssna på lite musik, e trött. Och längtar till imorgon då jag ska färga håret, wooohooo. Men ni får sova så gott ma friends, för det ska jag göra hade jag tänkt!

Tvp av mina favoriter (för vi får ju inte glömma fina sofia i bakgrunden) hehe


blablöblä

Min skinnjacka har kommit idag, jaaaaa!! Blev förälskad i den dirkekt jag öppnade paketet och höll den i mina armar. Nä men seriöst, är jättejätte nöjd. Men funderar på att beställa en storlek större, den satt perfekt nu men jag vill kunna ha kofta under utan att den ska vara alldeles för tight. Då vet ni, hoppas ni antecknat flitigt. Körlektionen idag var kuul, skitbra gick det också:-) Har nyss varit och handlat med mami och nu väntar jag på mat, sen ska jag plugga hela kvällen. Wohoooooo


Min 17 års fest, snart prick ett år sen, fy så ful hårfärg jag hade.


When I look at you


Halkbanan var sjukt kul idag! Men den tog betydligt längre än vad den skulle så jag for hem efteråt och gjorde lunch och nu sitter jag och pluggar, och det går bjaa. Dock jobbigt att jag fick 69 rätt igår på en av repetitionerna också blev det nå fel i deras system så det försvann.. Såå måste göra om, jaja mer träning bara! (Gör ett försök i att vara positiv även fast jag blev riktigt mad när dom sa det) Men nu ska jag fortsätta, men först ska jag ta en ipren för min huvudvärk är inte att leka med. Kjamiz


Paper planes

Har gjort bort lite teoriplugg ikväll, eller ganska mycket! Så nu ligger jag och dricker oboy och ser big brother, som vanligt:-) helt ok såhär på kvällarna! Imorn har jag halkbanan och jag är såhääär nervös, åh blir alltid nervös för allt. Jag är tydligen ensam tjej imorgon med ett gäng grabbar, såå kul. Men nu ska jag se klart det här och sen lägga moi, hare braa


somebody that I used to know.

Har sovit cirkus 4 timmar inatt, har gått på extra energi hela dagen. Jävligt trött, men dagen har gått fort ändå:-) Har även gjort bort ett kemiprov som kändes bra! Åkte med bea in till stan efter skolan och bokade färgning hos frissan, så på Torsdag halv 2 gör jag en total makover!!! Kommer inte gå att känna igen mig! Nä men ska bli blondare:-) Känns bra att jag fick tid så snabbt. Men nu mina damer och herrar så ska jag plugga teori för ovanlighetens skull. Bye bye bye (tänker bara på den där gamla låten av N sync när jag skriver det där)


i brist på annat får ni en bild på mig och min braiga caj


rubrik

Pluggat utav bara fan ikväll, stolt över mig själv! Haha;-) nu ligger jag och ser big brother och äter lite apelsin, som förövrigt inte är så jättegod.. Synd att jag skalade hela fanskapet, hatar att skala apelsin. Men nu ska jag se klart det här och sen lägga mig och lyssna på musik:-) natti!


då drar vi på fotboll


Det var den helgen


Kände mig bakis imorse när jag vaknade trots att jag har varit nykter hela helgen, hatar sånt. Nu sitter jag och ska plugga teori fram tills när jag och pappa ska iväg och se fotboll:-) Måste göra någonting kul på söndagarna, annars suger dom ännu mer. Men nu ska jag sätta igång, vi hörs sen!


Perfect for me

När mamma kom in i rummet och frågade "sover du?" så fick jag panik, jag fick för mig att jag hade körlektion. Fattade ingenting, var alldeles för trött. Idag har jag tagit det lugnt i soffan och sett never say never, och sen så har jag även städat heeela mitt rum + renbäddat. Känns ganska så bra att få sova där ikväll. Jag och mamma har haft allsång till olika låtar och varit allmänt fula, och ikväll ska vi göra en mysmiddag eftersom det bara är vi hemma:-) Blir grillpremiär för min del, och sen hänger jag med Tina och Jessica ikväll! Blir super.

Min fina mami


Dags att städa va


Jofama


Har önskat mig den här godingen i födelsedagspresent, har sökt en skinnjacka hur länge som helst och den här tyckte jag om. Jofama by Kenza har grymt fina skinnjackor. Meen nu far jag och hänger med anna, ha en bra kväll!


heelg

Riktig dryg skoldag, hatar att vi har alla lektioner direkt efter varandra utan rast. Meen nu är det helg, och det kommer bli en väldigt lugn en:-) Har inte sådär jätte mycket att säga, ska se klart det här braiga programet på tv som handlar om människor som har överlevt sjuka olyckor, blir dock lite småäcklad.. Men det blir jag ju med allt som har med blod att göra, fyy.


Lite fuck life känsla såhär för tillfället

Lägger ner teorin för ikväll, är gode så jävla less. Meeeeen då går vi över till samhällsen istället, wohoo! Jag hoppas ni tycker synd om mig, för jag har det så jävla tråkigt alltså. Tur mamma är iväg och handlar mina favoritnötter ur naturgodiset, då kommer det gå lite lättare:-) Nu ska jag fortsätta att njuta av kvällens plugg, hörs


breakeven


äääntligen har jag fått ta på mig mina glasögon, har haft ont i huvudet hela dagen och ögonen har värkt. Men nu har jag fått slänga på mig dom:-) Körlektionen idag gick jättebra, och skoldagen har varit hur rolig som helst. Har verkligen dött av skratt, jag har världens bästa classmates. Nu ska jag snart äta och efter det blir det plugg, wihooo. Men imorgon är det fredag, ännu mera wihooo


skolaaaa

Sitter och lyssnar på olika redovisningar nu, inte sådär jätte kul! Meen ganska skönt ocksååå. Är hungrig, fan att det är korv till lunch. Uuuh. Åh kommer dö, eller nära iallafall. Men nu ska jag vara en bra classmate och sitta fint och lyssna på mina polers. Vi hörs seen


Big brother

Efter en riktig pluggkväll så sitter jag nu som vanligt och ser bb:-) ska hoppa i säng nu och se klart resten, eller så ser jag jersey shore istället! Känns bra att det är torsdag imorgon, snart heeelg. Vi hörs imorgon dudes så ska ni få höra ännu mer av mitt otroligt intressanta liv.


onsdag

Varit ledsen, skrikit, gråtit av ilska och varit ledsen. Oj vilket eftermiddag jag har haft, men nu verkar det ha löst sig lite iallafall. Så kan andas ut a little bit. Nu ska jag plugga teori, på nått sätt känns det kul. Asså va? Vill ha mat också, ge mig maaaaaaaaaaaaaat mamma. Annars då, den här onsdagen kan slänga sig i väggen. Hörs
Jag och min fina Reggan, tur att du och jag är så himla olika personligheter. Du får mig på lite bättre humör och det är du som tar det lugnt när jag är stressaad över allt, gillar dig även fast jag blir irriterad när du är så positiv.. haha


Follow through

Har pluggat teori idag, repetitionsfaserna är inte kul.. Annars så har jag sett hockey och tagit det ganska lugnt:-) egentligen borde jag verkligen städa mitt rum för det är alldeles för äckligt men jag orkar bara inte, finns roligare saker att göra! Nu ska jag se klart big brother och sen ska jag sova, riskettan imorn:-) så kul..


Teenager post

Tråkig skoldag, känns som att vi inte har någonting att göra på skolan förutom på samhällsen. Tänk så skönt det skulle vara att bara få stanna hemma och sova, jodå. Tog en prommis in till stan med caj och sen åkte jag hem med mami, nu sitter jag och har nyss ätit en helt awesome kycklingrätt och nu ska jag plugga teori. SÅ JÄVLA KUL ÄLSKAR MITT LIV UNDER VECKORNA FÖR JAG GÖR SÅ MYCKET KUL!!!! YÄÄÄÄÄ. åh blir så less, kan inte bara helgen komma tack! Eller att jag kan få fylla år och ta det här förbannade körkortet. Nu säger jag hej då innan jag blir alldeles för otrevlig här.


someone new

Har pluggat lite ikväll, tagit det lugnt, tränat, och nu sitter jag och ser bb. Hunnit med ganska bra med grejer:-) OCH det viktigaste av allt- jag har klarat en heeel dag utan godis. Wohoo hoppas alla applåderar utav bara fan!Nu ska jag hoppa i dushen och sen bäddar jag ner mig sängen och förhoppningsvis somnar jag tidigare än igår, fast det spelar ändå ingen roll när jag somnar för jag är ändå lika död när jag vaknar..


snor en bild från fellan från i helgen


make you feel my love

Ville dö när väckaren ringde, min livslust fanns verkligen inte. "dramatiska jävel" tänker ni kanske nu, men ja så illa var det faktiskt. Men pallrade mig iväg till skolan och det gick braa, en körlektion har jag också hunnit med:-) Sitter och ser Masterchef nu och ska snart gå och skala räkor, eftersom jag har gjort ännu ett försök med mitt nyttiga liv så ska jag äta räkor ikväll när jag pluggar istället för godis. Älskar de små liven, många brukar nöja sig med en frukt eller så men neej jag vill ha shrimps! hehe hörz


jar of hearts

Efter dag full med fika, grillat, mer onyttigheter och en massa mys så lägger jag mig nu i sängen och ser klart bb:-) skola imorgon, #satansjävlaskit. Det här lovet har varit hur bra som helst, jag har inte haft en enda tråkig dag! Meen hejrå


Dagen efter



Hade jätte kul i lokalen igår, synd bara att det tog slut lite väl tidigt! Men lyckad kväll ändå!:-) For med ett gäng till Micke ett tag efteråt och sen avslutades kvällen hemma hos Marcus på Degan 40 där vi stekte oss varsin hamburgare och satt och pratade ett tag, sen sprang jag jag hem till mig i äckelvädret och somnade snabbt med kläderna och sminket på. Vilket resultrade i att jag kände mig heeelvetes läcker när jag vaknade, ville dö när jag vaknade första gången men nu mår jag prima:-) Nu ska vi snart gratta mamma med tårta och presenter, hörs! Och tack för en bra kväll jullan, och alla andra som var där!


Jullan 18

Är riktigt laddad för ikväll, hoppas det blir kul! Nu hoppar jag i duschen och sen korkar jag upp lite lätt:-) ha en bra kväll allihopa!


Kör på det här ikväll, fast osäker på halsbandet. Också ska jag ju självklart inte vara barbent;-) hehe..


Sleepy

Efter en mysig kväll hos elin med mina fina tjejer så lägger jag mig nu och sover. Hoppas jag vaknar pigg och taggad imorgon när vi ska fira jullan som fyllt 18 år:-) hoppas på en bra kväll, godnatt med er!


+

Känslorna har svajat, humöret har varit som en berg och dalbana den senaste tiden. Men nu känns det som att jag är högst upp i karusellen och där tänker jag stanna. Skönt att jag äntligen har blivit kvitt mina känslor, insett att det var ju faktiskt bara det- känslor. Sånt går över. I all stress, oro, och tråkig vardag så har jag insett att jag inte behöver människor i mitt liv som gör mig ledsen. Och varför intalar jag mig själv att jag vill ha dem nära mig när jag egentligen vill ha så lång distans mellan dem och mig som möjligt. Just nu mår jag så bra, så himla bra. Kanske är det för att sommaren snart är här, kanske är det för att jag snart är 18 och att jag därför har mognat. Men jag tror det hela handlar om att jag har världens finaste vänner som alltid får mig på bra humör, och att ni alltid finns där. Jag går runt med en pirrande känsla i magen hela tiden, så glad. Jag har så mycket att se fram emot, längtar. Tack till er som gör mina dagar så himla bra, ni är världens finaste.


five






prat, grillning, flåd, spel, mer prat och en massa mys. Så har tiden på stugan sett ut, väldigt mysigt:-) Ikväll hänger jag hos Elin med några fina tjejer.


Myser

Efter ett jätte mysigt dygn på stugan men mina tjejer så ligger jag nu på altan och tar det alldeles för lugnt!


Myser på stugan


.

Duschen nu, mjukiskläder åker på efter. Blir upphämtad av Tina (som jag förövrigt vill döda för att hon aldrig kan hålla en jävla tid. Ta åt dig förhelvete om du läser det här. hehe. ) Sen drar vi på ICA och köper lite gotta till ikväll. Sen är det kartudden som gäller, hoppas ni också får en bra kväll. pöss

svalkar vinden.


Ätit lunch och lite apelsinglass, nomme. Nu ska jag hoppa i duschen och sen packa ihop lite grejer. Jag och några fina tjejer far ut på min lilla mysig stuga och sover över. Blir nog lite film, spel och en massa prat. Imorgon om vädret är bra så stannar vi kvar ett tag och grillar lunch och myser på:-) Kan bli mycket bra.


5 från igår






born to make you happy

Tog det lugnt hos jessan igår, med en film och lite tv. Och sen hade hon köpt lite morötter, hallon och annat nyttigt så vi åt det hela kvällen! Jag klarade mig  2 hela dagar ifrån godis, idag åkte jag dit när jag var så äckligt sugen efter lunchen! fuck. Äh börjar på måndag istället, det är ju faktiskt lov;-) Nu ska jag hoppa i duschen och sen far jag och min family ut och äter eftersom pappa håller på att riva i köket så det går inte att vara där. Och efter det bär det av till Amanda på klassfest, det blir dock nyktert för mig:-) Men det blir säkert kul ändåå. Och lite stolt över mig själv är jag också, var på stan med Sofia och Ida idag och jag köpte ingenting! Det är framsteg

Så här mysigt hade jag och jessans katt det hela kvällen när den låg och gosade på min mage. Dock resulterade det i allt för många nysnigar och en kliande näsa och ögon. Men det är så gullig så det var det värt, även fast jag egentligen hatar katter. Lömska djur


Friends

Har nyss varit och ätit lunch på Arbaillo med pappa, det satt fint! Nu bäddar jag ner mig i sängen och myser, bara för att jag kan nu när vi är lediga! Ska nog träna sen, känns välbehövligt! Men nu ska jag slå på ett vänner avsnitt och kanske ta en pn;-) Önskar att jag hade något roligt eller intressant att berätta för er, men nej tyvärr har jag inte det. Synd för er


Glorious

Hade en jätte mysig kväll hos Sofia igår med nå bra tjejer från klassen! Hon bjöd på kycklingsallad, man fick göra sin egen och det var riktigt gott! Så kul att folk bjuder på något annat än kött och pommes:-) Sen myste vi på i soffan resten av kvällen, grädde och kladdkaka bjöd borg också på. Jag klev upp tidigt idag för att fara på körlektion idag, satannnnn så död jag var. Ville skjuta mig själv när väckaren ringde. Men när jag väl var där gick det bra! Nu ska jag bädda ner mig i soffan och mysa, kanske somna. Ingen vet:-) Jag, Tina, Hanna och Amanda skulle egentligen ut på en liten roadtrip idag, men vi tar det en annan gång istället! Ikväll hänger jag med finaste Jessica, vi hörs sen


Sista bilden visar hur mysigt jag och Cajsa hade det under kvällen, jag gillar typ dejj:P


Övningsköra

Drar till Sikan nu med papi, kan inte förstå att jag ställer alarm på halv 10 bara för att få köra bil. Sjukt. Jag är trött. Ögonen värker. Jag är på halvdåligt humör. Meeeen nu ska det bli bättre hoppas jag, annars blir pappa arg, och en arg Kurt Pettersson är fan inget man vill vara i närheten av. Haha men vi höres later


natti

Tjabba tjena hallå, den där satans barnlåten har jag haft på hjärnan hela kvällen "tjabba tjena hallå, vi säger så" det enda jag kan också, om den nu går så..Jobbigt! Har iallafall haft en mysig kväll och vi såg nya jersey shore avsnitten, woho! Så jävla grymt. Men nu ska jag slänga av mig min onepiece och hoppa i säng, godnatt med er pojkar och flickor:-)


Trött

Har varit och övningskört med pappa idag, det gick super! Imorgon drar vi nog till sikfors en sväng så jag får köra långt:-) nu sitter jag och har nyss ätit hamburgare (igen) och ser harry potter, håller dock på att somna hela tiden. Ikväll hänger jag med Amanda och Tina, blir awesome:-) ha det braaa


Tjennaaaaa




Några bilder från går, crazy kväll. Jag hade iallafall jättekul, mycket mycket skratt och bra människor:-) kvällen avslutades ganska sent hemma hos mig med Tina och lite skinka och pizza, satt jävligt bra! Ville dö av törst när jag vaknade, men annars så var allt skitbra! Fick mig ett samtal av hodzic, ahaha partyqueen;-) Nu ska jag städa lite eller plugga lite körkort och ikväll hänger jag med Tina och Amanda, blir mys! Fan måste dricka igen...


Young, wild & free

Cykelturen till stan var riktigt skönt, lite kallt om öronen och rumpan men annars så! Ska steka mig en hamburgare nu och sen får vi se vad jag hittar på, måste kanske städa rummet lite eftersom nu har jag kommit till det där läget när inte golvet syns längre.. haha. Och det lutar åt att det tydligen blir fest ikväll, den där satans lundholm och hodzic fick mig att bli sugen, jaja kan bli kul! Impuls brukar bli bra:-) Sen får jag hänga med nå bra brudar så jag klagar inte. Men nu: MAT


Glad påsk! haha


4 bilder från igår

Vaknade av att jag hörde att pappa var igång med att plocka ur diskmaskinen, varför i hela helvetet måste man göra det på morgonen??? Snällla någon kom med ett bra svar. Nu ska jag iallafall ta hand om disken som jag inte riktigt orkade igår, och sen ska jag nog ta en prommis in till stan och lämna igen filmen vi hyrde. Och nu ska jag äta frukost, men vet inte vaad. Hatar att ha såna stora problem när man har för mycket gott att välja mellan.. Åh satans liv. Nä men allvarligt, ha en bra dag:-)


Gnight

Hoppar i säng nu efter en mysig kväll med mina fina flickor, maten blev väldigt lyckad! Vi hann klämma in en skräckfilm också som jag hoppas inte ska skrämma mig alt för mycket inatt.. Sovgott:-)


Tar det tillbaka

Vaknade först klockan 8, kände mig bakis trots att jag var nykter igår, men sen somnade jag om till klockan 11. Åt en god frukost med påskskinka och nybakade mackor, och nu har jag fixat lite med maten som jag ska bjuda på ikväll när mina tjejer kommer :-) Ska lyxa till det med trerätters! Blir nog super. Nu ska jag börja skära köttet och sen kanske jag ger mig ut på en springtur, kanske.. Hade bra!


Sweet dreams

Nu hoppar jag i säng efter en mysig kväll med Tina och Jessan, tycker om mina flickor! Ska njuta av att få lägga mig i min förhoppningsvis kalla säng, och stoppa in hörlurarna i öronen och somna samtidigt som musiken spelas. och imorgon ska jag skippa allt som har med alarm att göra, ska sova så länge som jag vill och har jag tur så vaknar jag senare än 10. Nu säger jag godnatt


Livet e life

Har haft en super mysig dag på renön med mina fina flickor, bara åt en massa gott och pratade om allt mellan himmel och jord! Ni är så bra. Har även hunnit se Storfors herrars match med Jullan, men det blev så förbannat kallt så vi såg bara första halvleken:-) Nu sitter jag och har nyss ätit en jätte god middag tillsammans med mamma, äter lite godis såhär till efterrätt! Ska träna lite nu och sen hänger jag nog lite med tina, fråga olle har ju premiär ikväll så det måste jag nog se:-) Ha en bra kväll!

finisar


Skärtorsdag

Myst på med mamma på morgonen, gjort lite påskskinka, gjort våfflor och ätit gofrukost:-) nu bär det av på brunch hos öqvist med ett gäng bra tjejer, kommer bli supermysigt! Vi hörs sen:-)


hola


Ajajajajaj mitt förbannade ögaaaaaaa, dör av smärta! Jag hackade chili till middagen och ni tror inte dum som jag är att jag gnuggar mig i ögat efter. Och det gör inte saken bättre av att jag har linser, fan chilin fastar ju på dom även fast jag tvättar fanskapen. Åååh snälla gud gör så att det går över! Sitter iallafall nyduschad och sminkad, dock onödigt att sminka mig eftersom tårarna bara rinner men ville göra det ändå!! OK? Ska snart gå över till superfelle93 och hänga med henne, vad vi hittar på är ännu osett. Ha en bra kväll peeps!


Påsklov


Nu har jag och min fina klass tagit påsklov, så jävla skönt! Åt 2 paltar till lunch och sen åkte jag hem med Ponte. Nu sitter jag och äter lite apelsinglass med grädde, det slinker ner mycket lätt i magen! Nu ska jag skicka in mitt arbete och sen ska jag mysa på soffan, ha en bra daaaaaaag:-)


Train


Är ganska kär i den här låten för tillfället. Refrängen är en sån där som jag blir glad av. Har pluggat på bra ikväll, stolt över mig! (klappar mig själv på axeln och säger braaaa josefine!) Nu ska jag göra åssit och inge, längta tills imorgon för då får vi looooov. Livet e gode life nu, iallafall för tillfället. Det kan snabbt ändras:-) Mitt lov ser ut att bli helt awesome, kanske för att jag har världens bästa vänner som är roliga och vill hitta på saker! Jo tror det. Hörs


snart lov



såheeeer dölliga e vi faktiskt. Och såhär mycket gör vi på lektionerna. Sitter nu här alldeles för mätt i magen efter att ha ätit mammas goda hemmagjorda hamburgare, nomme! Och mår sådär, fryser och är äckligt trött. Det känns som att jag håller på att bli sjuk, så skippar tyvärr nodo ikväll. Hoppas ni får en mysig kväll ni som far dit iaf:-) Nu ska jag göra mig en kopp varm choklad och sen lägga mig på soffan och mysa. herrå


Vi i bf har det bra


I will be there for you

Var på äckligt dåligt humör efter maten, så jag stoppade i hög musik i öronen och for ut och övningskörde med pappa. Sen när jag märkte hur han ville börja prata så blev jag på bra humör igen eftersom han kan va ganska lejd! Har även sett intervjun med zlatan, asså åh han är jävlat mannen! så snygg men så ful, så manlig.. He he. Nu ska jag se jersey shore och sen sova, sovgott:-)


Drive by

Vaknade av att Elin från körskolan ringde och undrade vars jag var, dom hade tydligen gjort nå fel med mina tider så allt blev fel. Meeen dom erkände att det var deras fel så de bjöd på ena körlektionen, sweet! Slängde på mig nå kläder, skippade frukosten och drog iväg på dubbel körlektion.. Magen kurrade hela tiden och jag var trött som satan, men nu är iallafall landsväg och manövertestet klart:-) Var så helvetes trött och hungrig sen att det resulterade i en illamående jp, så for hem och la mig på soffan, åt, och sen somnade någon timma:-) Nu ska jag plugga lite och sen äta go middag, hade!


fyller ut med en sommarbild på mig och mina homies


snabbt inlägg

Myser hos regina nu, vi gick till ica och köpte lite gotta och nu ligger vi och ser partaj! Är gode trött och har jätte ont i magen, men annars så:-) längtar till min säng, även fast jag älskar deras soffa! Haree braa


Söndag

Vidrigt bakis imorse när jag vaknade för första gången, drack en kanna vatten och sen somnnade jag om.  Vaknade igen vid 11 av att mami kom hem, då klev jag upp och åt frukost. Nu är jag människa igen, lite ont i huvudet bara. Lämnar gårdagen, både kul och tråkig. Slutade med att jag somnade i sängen framför svampbob fyrkant, yeah! Nu ska jag och pappa snart ut och övningsköra och sen sen ska jag nog hänga med finaste regina, kan inte bli annat än bra:-)


love