1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.


Samma klass, samma fotbollslag och på fritiden. Det blir ganska mycket, men gillar det!


ska testa den här som jag snodde av caj

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på något du är stolt över.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21a bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22a bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.


a drop in the ocean

Övningskörde drygt en timma med farsgubben, riktigt bra gick det! Vi stannade öven och handlade på coop, att handla med pappa är som att handla med ett småbarn. Helt lost vandrar han omkring där. Jag har inte gjort mycket ikväll, skönt att inte ha någon träning iallafall. Justja, fick världen sötaste meddelande på facebook av några barn i klassen "Hej vi saknar dig jäte mycket och vi lengar till imorron när du kommer och är me oss, vi har lengtat:D kram" asså hur glad blir man inte! Nu längtar jag ännu mer tills imorgon, men nu ska jag hoppa i duschen bara för att jag fryser så himla mycket, hatar att vårat hus är så kallt på vintern.

Och annars så har jag kommit på hur jävla sexig pitbull är, hans röst och att han är spanjor. Dör lite smått när jag hör hans låtar, att dunka dem högt tillsammans med felle_21 äger


fyra från idag



Cajsa var tydligen hunden wendy idag, en löptik som var tvungen att uträtta sina behov då och då. Och dom andra två bilderna visar freddes fina hästar som vi körde tävligt med i slutet av dagen, ida kom sist som ni ser!:-) For på stan efter skolan med mamma och kom hem med en engelskabok som jag måste läsa....åh så jävla tråkigt! Men fick även med mig ett par riktigt snygga byxor som jag haft spaning på ett tag och en onesize kofta som jag gillade. Nu ska vi äta thaiwook som kommer bli nommigt, sen far jag och övningskör lite med pappa:-) hade!


skolaaah

Har gjort bort ett prov idag som gick riktigt bra, älskar den känslan när man är klart och är riktigt nöjd! Sitter nu och har svenska och skriver om "klädernas språk" blir världens jävla novell känner jag eftersom jag har så mycket jag vill skriva och diskutera om, när jag får skrivuppgifter som jag kan göra intressanta blir jag alltid helt fast. Gillar sånt. Efter skolan ska jag på stan med mamma, ska hälsa på banken och förhoppningsvis köpa ett par byxor och kanske en tröja om jag inte blir för snål. Nu slutar svenskan så nu blir det samhälls, yäää! Jag, bea, Julia och Mikaela håller på med ett grupparbete om hur kvinnor behandlas i olika religoner, kan bli intressant om det blir lyckat. Annars så sug he, aja ha det bra dudes


tre gamla godingar.




Tre gamla låter som jag alltid lyssnade på förut, jag älskar att lyssna på såna ibland. Iallafall, ligger och ser jersey shore och dricker varm choklad. Ska försöka att somna tidigare ikväll, men vet redan nu att det inte kommer hända.Har inte så jätte mycket att berätta eftersom det inte har hänt någonting speciellt eller roligt idag, och jag är inte heller på humör för att skriva någonting roligt. Så nu ska jag bädda ner mig och ta på mig min sov t-shirt, som egentligen är helt onödig eftersom jag alltid tar av mig den när jag ska sova för det blir för varmt. Jaja, natti!:-)


hurtful


Äntligen är allt det tråkiga som har med måndagar att göra över. Matlagningslektion, Idrott, Matte B och gymträning. Nu sitter jag och har nyss bakat bröd, har även hunnit övningsköra lite:-) Sitter och mumsar på en rad Marabou apelsin krokant, älskar den! Nu tänkte jag läsa lite bloggar och sen göra ingenting, måste snart börja läsa min engelskabok som vi ska göra en recension av, hata he! Men vi hörs dudes, bye!


inte som dom andra

Måndag imorgon, hatar de äckligt tidiga mornarna. Kommer aldrig förstå varför skolan ska börja så tidigt, man fungerar ju inte om man vaknar så tidigt. Men iallafalllllll, ligger och ser jersey shore och äter varma mackor, satan vad jag har ätit idag. Meen det är ju bara söndag en gång per vecka och då måste man ju passa på;-) Nu ska jag slå på en bra film och sen sova, tror jag kommer somna snabbt ikväll eftersom jag vaknade vid halv 7 imorse och sen sov jag dåligt efter det. Men vi hörs imorgon everyone, ha det så braaa:-)



101 dalmaniter

Känner mig som en 99 årig tant, min kropp är jätte seg och det värker på flera olika ställen. Vi har nyss varit och köpt godis och jordnötsringar, så nu ligger vi bara och tar det väääldigt lugnt och ser 101 dalmatiner, filmerna var bättre förr! Följer in med felle_21 sen och köper skrov, jag förtjänar helt enkelt dessa kalorier idag:-) Nä kanske inte men jag är äckligt sugen på det och då ba köper ja det bara som den rebell jag är. hehe, men nu ska vi fortsätta se film, hörs dudes


dagen efter

Klassfest igår, blev mycket dans och sång så senare under kvällen försvann min röst. Jag mådde mindre bra när jag gick och la mig, men som tur är hade det gått över lite när jag vaknade:-) Hänger med felicia just nu och bara tar det lugnt, jag ska inte röra mig många meter idag..tur jag gjorde bort all städning igår! Vill fara och köpa godis eller något annat onyttigt, vill ha deeeeeeee. Hörs sen polers


jag vet att du sover, känner värmen från din hud.

Jätte mysig kväll igår med superbra tjejer, blev väldigt mycket prat och mys! Somnade där vid 2 ungefär, konstigt nog var jag inte nå rädd att sova själv.. jag som alltid brukar hålla på att skita ner mig. Nu ska jag göra plättar och se om min granne vill komma över och äta med mig, annars missar hon någonting fantastiskt. Sen måste jag städa i mitt rum och renbädda, för det ser för-jävligt ut. Taggar till ikväll och jag vet att det kommer bli svin kul för fester med min fina klass är alltid roliga! Ha en bra dag så hörs vi later dudes!


tyckte tina var så söt här med mammas blommiga förkläde


snurra min jord igen, radion spelar vår sång.

Fredag, yes! Har dock haft en grymt bra dag, gått jätte fort:-) Barnen har varit hur roliga som helst och fick världens komplimang av en tjej (fast jag undrar dock om hon är lagd åt andra hållet) "Josefine du har så himla vackra ögon, du luktar så gott och du är så snäll. Jag tycker du är perfekt" Asså hur glad blir man inte? Hennes blick kan va lite peddo aktig ibland men hon är ändå väldigt söt:-) Annars så flippade ungarna på mig i dag för att jag fuskade i dunk, men vadå det är väll klart man tjuvkikar när de gömmer sig annars får man ju leta en evighet! Nu ska jag klä på mig och fixa köttet, Anna,Tina och Hanna kommer och äter här ikväll och sen kör vi på mys:-) Bra fredagskväll med bra tjejer!


och annars så har mitt blåöga nääästan försvunnit, det syns bara lite blått under ögat


good life

De e fest nu, hos mange mange mangeee.. Har gått runt och sjungt den sen jag kom hem, åh hatar att få en låt på hjärnan! Har legat och sett sons och inte rört mig en meter, ätit den awesoma (ja det är ett ord enligt mig) apelsin,banan och chokladglassen som jag älskar och middag. Mätt är ordet just nu. Ikväll blir det fotbollsträning, och det känns inge bra för jag är helt slut och mör i kroppen, har tränat varje dag den här veckan och det känns.. Ska bli skönt med helg så jag får vila upp min gamla kropp! Nu ska jag fortsätta att göra ingenting, hörs!


praktik

Sitter och dricker te och äter en chokladboll, barnen har slöjd så jag sitter och gör alldeles för lite eftersom vi rättade det mesta igår. Har bara 3 lektioner idag så jag slutar halv 2:-) Älskar att jag går efter barnens schema, de har raster ofta och sen så slutar de aldrig nå sent. När jag kommer hem ska jag se soa, jag är snart klar med säsong 3 så då rullar vi igång 4an;-) kommer bli ledsen när det tar slut, mitt liv kommer bli tomt. Typ, inte direkt men. Ha en bra dag allihopa, min dag har iallfall börjat bättre än igår! Nu räknar jag ner minuterna till plättarna, wähäää


fyller ut med den här bilden som fanns på skolans dator, så jävla söt! Vill ha en bebbe att gosa med


Vill ha sommar eller dra till utlandet igen







tycker det ser gode skönt ut


väljer att le

Träningen var riktigt jobbig, men jättekul! Vi sprang på fotbollsplanerna och det var ännu mer snö än förra onsdagen, vi avslutade passet med snörugby och mage. Jag och alla andra klarade oss utan skador, konstigt eftersom jag har haft så helvetes otur med allt annat idag. Men den som vill mig något har väll bestämt sig för att sluta jävlas. Ligger och chillar i sängen och äter lite ostbågar, jag som skulle bli nyttit under veckorna.. men vafan vi börjar på måndag;-) Undra hur många veckor jag har sagt sådär.. Längtar tills imorgon då det är plättar till lunch, kan vara det bästa som finns. Hoppas på att morgondagen blir bättre än vad den här dagen har varit, kan ju iallafall inte bli sämre:-) Ses och hörs polerz, hare braa


fyller ut med en bild på cajsa bara för att jag tycker du är så helvetes jävla snygg på den, fan vad många som kommer bli sugna när dom ser dig i skolkatalogen;-)


fuck life


Denna apelsin ser väll ganska läcker och aptitretande ut va? synd bara att den inte var det. Den var inte topp 3 på min apelsinlista, jag vill ha dom sura men inte för sura och saftiga. Nog pratat om apelsiner, har haft världens jävla fan dag. Ingenting har gått som jag ville, ni kanske har sett på facebook.. Orkar inte berätta allt igen för jag blir bara arg, ligger och ser OC och väntar bara på att tvn ska gå sönder eller någonting sånt. Och som pricken över iet så ska vi äta fisk idag, sämsta dagen på länge. Nu ska jag lägga mig och tycka synd om mig själv, hejdå.


Friends

Har nyss duschat och smörjt in mig i min nya hudkräm som luktar cocos, gillar som den lukten. Har även gjort mig en skinkmacka och ett glas oboy, glöm inte att anteckna det kära vänner, det kan vara användbar info i framtiden:-) Praktik imorgon vilket känns jätte bra, så himla skönt att slippa skolan! Annars då, längtar väldigt mycket till helgen för den ser ut att bli riktigt bra:-) Så ere asso, nu ska jag fortsätta se det häär! bye bye


wild ones

Väldigt slapp dag, hände inte så mycket på lektionerna. Blev en lunch med brydarna på arbaillo som satt fint i magen:-) For och handlade med mamma efter skolan och pekade ut vad jag ville köpa hem, eftersom dom far till stockholm och är där till på söndag så får jag fixa maten själv:-) Älskar att vara hemma själv, ska njutaaaa. Nu ska jag äta pannkaka, päronen äter korv men he blir it för min del. Sen ska jag slappa, känns bra att det inte är någon träning idag:-)

min goda kyckligsallad och den söta grisen som vi hittade på ett hemligt ställexP ville äta upp den för jag är ett big fan av marsipan, men kände att den fick ligga kvar där och se snygg och sexig ut


dåligt humör

Träningen gick riktigt tungt, tråkigt var det också! Men gymträning kommer som sagt aldrig bli min grej. Har legat och sett det okända och ätit glass, trodde det avsnittet skulle vara läskigare eftersom man har hört så mycket sjuka saker som har hänt där men nä självklart tog dom inte med det, blir så less! Har varit så sur och negativ idag, gillar inte såna dagar så värst mycket;-) sataan, också är det tydligen inge jersey shore ikväll. Det som skulle göra min kväll, men då får väll soa gör det då. Hejdå, hoppas eran dag har varit bättre

Det enda vettiga jag har gjort idag är att plockat upp och hängt upp alla mina 7537 klädesplagg som låg utspridda över golvet, ger mig en liten klapp på axeln för det iallafall!


måndag igen

Måndag igen, helt sjukt hur snabbt tiden går. Sitter och pressar tacopaj eftersom jag ska iväg på träning, kanske ju inte påstå att jag är sådär jätte taggad men jag biter ihop och far! Ikväll ska jag se det okända eftersom de är i piteå för er som missat det, 21.00 ska jag sitta bänkad framför tvn. Sen så ska jag försöka somna lite tidigare ikväll, jag är alltid uppe för sent så jag är helt död på morgonen. Men anywho, nu ska jag byta om:-) ses

Cajsa idag på matten, vi var riktiga rebeller som inte jobbade på matten^^, buzizarxP


Belief

Har hängt med felicia ikväll, vi såg film och mös på. Sista 30 minuterna så låg vi och tog så jävlajävlajävla fula bilder, vi skrek, grät och dooog av skratt. he gååååååååååååååååååår att va ful. Dessa bilder kommer aldrig lämna min telefon det är en sak som är säkert, och jag måste skaffa lösenord på mobben så ingen kommer att titta på dom;-) haha, meeen jag ska titta på dom varje gång jag är på dåligt humör så jag får skratta! Nu ska jag se klart jersey shore och sen lägga mig och lyssna på musik, godnatt på er


4 bilder från i lördag, jag som gjorde salladenxD


vaknat på fel sida

Mysig kväll igår med bra tjejer, god mat och väldigt mycket prat! Somnade sittandes i soffan när jag kom hem, så därför har jag väldigt ont i nacken idag. Har hunnit baka kladdkaka, jag brände mig på ugnen. Satans jävla skit, den har dagen har inte börjat bra och om den blir sämre så tycker jag synd om min familj som måste stå ut med mig. Fast eftersom pappa är en stor del av varför jag är på dåligt humör så förtjänar han det. Men nu ska jag fortsätta se soa, hörs later peeps



Annars så vill jag ha sommar, hatar äckel snö och den här jävla kylan


middag


har gjort ett tappert försök att sminka över mitt blåöga, blev väll inte helt bra men det får duga! Middag nu med mina fina tjejer hos amanda, sen får vi se vad vi hittar på:-) Känner att mat kommer sitta fint eftersom jag bara har ätit godis och en macka idag, tur inte min kära mor läser detta då skulle hon få ett utbrott som bara hon kan få, hehe. Hörs sen eller imorgon eller någon annan dag vi får ju som se när jag skriver nästa gång, för de vet ja ju it nuxP


-

Sitter och tittar på gamla bilder från 2008 och framåt. Kan inte förstå hur mycket allting har förändras, menar inte att saker och ting har blivit sämre men det har helt klart blivit annorlunda. Vänner som man umgicks med, saker som man gjorde, allting känns så långt borta. Jag minns hur nervös jag var för att börja på strömbacka, nervös för att tappa kompisar som började i nya klasser. Men med tiden har jag insett att människor som man verkligen står nära och som man verkligen behöver, de kommer inte att försvinna. Självklart kan man glida ifrån varandra, men man vet alltid vart man har dom. Mina fina vänner är värda så mycket, synd bara att jag är en person som har svårt att visa sånt. Jag har alltid haft lite svårt för att släppa in personer på djupet, och jag har svårt att börja tycka om någon. Men när jag väl gör det så gör jag det verkligen fullt ut. Efter 1 och ett halv år tillsammans med olle så kände jag bara en sak: aldrig mer. Men hur jävla sjukt låter inte det? För att allting har gått åt helvete en gång kan ju inte låta det få förstöra allting. Vi har ju verkligen haft en bra tid tillsammans och skapat många minnen, aldrig att jag vill glömma det även fast det kändes enkalre att göra det då. Jag hade väll ändå inte förväntat mig att träffa min man när jag var 16 år. Sen så är det ju säkert inte sista gången jag gråter över en kille, men dom ska betyda mycket för att förtjäna mina tårar eftersom jag har så svårt att fatta tycke för någon. Jag stänger hellre ute dom än att släppa in dom och vara osäker, då kan det sluta med att jag sårar dom istället och det är ju det sista jag vill. Det är få människor som jag verkligen kan öppna mig helt för, och en av dom är Julia. Eftersom jag vet att det jag säger till henne stannar där. Vet egentligen inte varför jag skriver det här, men det fick mig bara att tänka på hur nöjd jag är med mitt liv nu. Allting är så bra, självklart finns det vissa saker som tynger lite men så kommer det nog alltid vara.


she doesn't mind

Blivit förkyld i snoken igen, fuck asså. Svullnanden har lagt sig så nu är bara den snygga röd/lila färgen kvar på ögat, yeey. Blev en mysig kväll med jullan igår, mycketmycketmycket prat och vi såg även satc och hade massage! Bra fredagskväll:-) Nu sitter jag och äter en dumleklubba och väntar på att jag ska hitta styrkan att gå och göra frulle, mina favoritbröd är slut så jag blev lite ledsen när jag upptäckte det. Ikväll hänger jag med några fina tjejer ur klassen, det blir middag hos amanda:-)

hittade en vääääldigt läcker bild på oss från klassfesten, asså no.. hade glömt bort det här


soldier

Min kropp är död, säkert från onsdagsträningen då vi sprang i djupsnö. Skönt med fredag iallafall, spelade bandy med kidsen idag och det blev tydligen lite allvarligare än jag trodde så det blev en liten skada på en av boysen.. meen nu vet han ju iallafall de resterande veckorna att han inte ska kaxa, he lärd han! Sitter och ser vänner och äter en apelsin som var äcklig, men bara för att jag jobbade hårt med att skala den så ska varje klyfta ätas upp! Ikväll hänger jag med jullan, jag tänker ej visa mig ute i samhället denna helg eftersom mitt öga har fått flera fina färger:-) Så håller mig inomhus. Hörz

min bragia kåmpiz


Uppdrag missbruk

Riktig rolig fotbollsträning, kul att bosse tränade! Skönt att få springa och bli helt slut, och bra gick det också:-) Ögat skötte sig bra, det gjorde inte ont alls. Nu sitter jag och ser uppdrag missbruk med mami, bra program fast irriterande när min kära mor ska kommenterna allting som "Varför gör han så?" "men hur dum får man va" sen ska hon dela med sig av alla hennes tankar, ge mig styrka. Men jag gillar hon ändå, för hon gör god mat och såxD Nu ska jag göra mig en skinkmacka och sen ladda upp inför jersey shore, yäää! Fredag imorgon, sweet


Tjennaaaa

Fick många kommentarer idag av barnen, både söta och mindre söta. "Men gumman, du förtjänar inte det här" "Oj, du var inte så fin idag" "Är du så dum och trög att du spelar snörugby får du faktiskt skylla dig själv" "Jag hoppas att smärtan försvinner" Haha, fick mig ganska många skratt! Jag ska iallafall testa träning idag, det gör dock ont när jag springer, förstår inte hur men det gör det. Men far och testar sen får vi se hur det går:-) Nu ska jag snart äta laxpasta, älskar det. Vi hörs sen alla peeps


asså hahahah, så jävla ful. Sådär mycket kan jag ha ögat öppet, är dock mycket rödare och blåare irl.
Och pappas skadeglädje "Yes äntligen har det blivit rött! Det blir bara mer och mer svullet!" helt nöjd..Tack daddycool,


Torsdag

Barnen är på slöjd så jag sitter och förbereder min lektion som jag ska hålla i, blir nog bra! Ögat är värre idag, jag har typ 50 % syn eftersom det är igensvullet, fan asså cred till de blinda!! Ska jag se någonting som är till höger om mig så måste jag vinkla heela huvudet för att se med mitt vänsteröga. Lärarna fick sig ett ganska gott skratt när de såg mig imorse efter att jag hade berättat vad som hänt, undrar hur barnen kommer reagera... De kommer väll börja skråla och bli livrädda som pappa sa. Meeen nu ska jag fortsätta med det här, hejdå ma friends

läckert

Snörugby på träningen, ett knä i ansiktet så nu har jag fått ett blåmärke och ett väääldigt uppsvullet ögonlock. Läckert! En dunkade vidrig huvudvärk fick jag även på köpet, men så kan det gå! Vårat lag vann iallafall så offrade mig ju inte i onödan;-) Skulle egentligen vara med jennifer och några ikväll men jag har som sagt väldigt ont i huvudet och sen så vill jag inte visa mig när jag ser ut så här;-) haha, hoppas svullnaden lägger sig lite innan skolan börjar om, till barnen på praktiken ska jag säga att jag har varit i slaggis så jag får lite status!


du släckte alla ljusen den natten.


Söjn snygg var jag idag när jag och min fina syster lejdade oss på dollarstore och testade en massa fula mössor. He gååår att va snygg, fastnade för en svart mössa med jätte fina pärlor på som jag tror att jag ska köpa! kommer säkert göra succe! Just nu sitter jag och ser handboll och blir förbannad på mamma som kommenterar allt som händer, vill stoppa in nå i käften på hon så hon är tyst. Men dom verkar vinna iallfall, sweet! Nu ska jag duscha och sen se jersey shore, ha en mysig kväll mina readers! bye bye 


elegi

Äntligen är skolan över för den här veckan, så imorgon börjar praktiken igen. Ligger för tillfället nerslagen i soffan framför ett soa avsnitt, jag har helt klart blivit beroende men det är så värt det. Annars då, käkade lite thai mat till lunch med caj och amanda som satt gode fint! Snart blir det middag, mat igen... Men satsar på att ha en fin och runt mage till sommaren 2012, ses där!!


skulle egentligen lägga ut en bild på min mat för att läska er men såg då att det såg ganska äckligt ut. sååå jag lägger in en bild när cajsa och amanda kramaz istället,  ganska smart av mig tycker jagxD


Insidious

Ligger och ser insidous med mamma, som jag har skrattat åt henne flera gånger. Hon skriker, hoppar till, gömmer sig under filten och håller för händerna. Tydligen bara jag som gillar skräckfilmer här på degan 29! Ska snart överge henne här eftersom jag ska gå och se jersey shore, och efter det blir det ett avsnitt SOA skulle jag gissa. Och oftast gissar jag ju rätt så. Tisdag imorgon vilket innebär sista skoldagen för den här skolveckan, sweet mannen sweet;-) Sen är det tillbaka till dom hittills söta ungarna, lärarrummet med fika och dom sköna arbetstiderna. Gode soft va? jaja hejdå


Som jag hade dig förut.

Kom nyss hem från skolan, äckligt tråkig dag men kul att träffa klassen:-) Längtar till på onsdag då det är praktik igen! Måste fixa mig nå mat nu eftersom mina föräldrar är de segaste människor som någonsin har vandrat på denna jord. Ska pressa i mig lite tacopaj och sen fara på träning, gymmet idag och det gör att jag hatar måndagar lite extra. Är förövrigt sugen på att köpa en hamster igen, det går i vågor det där! Om dom inte luktade jävel och sprang på nätterna så kanske, vi får helt enkelt se!


Angel

Sitter och äter upp felicias chips som hon lämnade här igår, luktar förjävligt men smakade riktigt bra! Ligger och vill gråta för att det inte är nå jersey shore idag, whyyyyyyyyyyyyyyyyy? Det förstörde min kväll. Men bäddar mig i sängen och ser SOA istället, har kommit in på tredje säsongen. Satan så bra sista avsnittet var i tvåan, dog. Sen ska jag skicka klart några sms och sen försöka somna, låter kanske skönt. Skola imorgon, mindre kul. Fast blir roligt att träffa mina fina classmates igen, jajajaja hejdå


saknar alla mina finisar


Träning

Blev en skräckfilms kväll med Felicia, Elin och Elin igår. Efter vi sett klart filmerna så blev det prat och dom for hem lite före 3 tror jag:-) Sen var pappa tydligen pratsugen så vi gick och la oss vid halv 4. Sen ringer min kära granne och väcker mig, fuck you. Tur jag enkelt kunde somna om! Nu har jag nyss varit på fotbollsträning som var riktigt kul, och nu ska jag baka mitt bröd som är så sjukt gott. Vi hörz zen, hejdo


look at me now

Sov till halv 12, riktigt välbehövligt! Första gången på länge som jag känner mig utvilad, skulle egentligen ut och köra skoter med felicia och några men jag orkade verkligen inte! Ikväll blir det middag och mys hemma hos mig med Felicia och Elin, kanske någon mer det får vi se:-) Nu ska jag städa lite i mitt rum för det ser förjävligt ut, ha en great day!


Fredag


Ska umgås med denna fina tjej ikväll, alltid lika kul. Vi passar så bra ihop eftersom vi båda två är lika lejda och fula tillsammans, och så ska det va! Blir en myskväll eftersom det är fredag och jag är d ö d. Somnade en timma efter att jag kommit hem, sjukt skönt. Nu är jag iallafall äckligt mätt efter att ha ätit taco, känns som att jag ska spy. Men nu ska jag hoppa i nå kläder och dra, pussbye


sleepy

Lägger mig och ser sista avsnitet av SOA säsong 2, sen kör vi igång 3an! Fast det får bli en annan dag, ska försöka att inte somna imorn under praktiken och om jag ska lyckas med det så måste jag somna lite tidigare. God natt:-)


you better die young

Rolig dag på praktiken, somnade dock på lunchen och nickade även till när vi såg film.. Tur jag satt längst bak så ingen såg.. Jag har varit så sjukt trött i veckan, hoppas det blir bättre imorgon:-) Ska snart iväg på fotbollsträning, jag borde egentligen inte träna med tanke på hur förkyld jag är men jag orkar inte sitta stilla längre! Är less. Fredag imorgon och det känns jättebra, hörs sen babes


Posion

Har fått den låten på hjärnan, poison med alice cooper. Sjunger den hela tiden, på toan, i duschen, nynnar på den när jag tränar ja ni fattar! Gode irriterande, och det värsta är att pappa också har den på hjärnan så han sjunger också den hela tiden, fast man hör ju egentligen inte att det är den låten eftersom han är så fruktansvääääärt tondöv. Men iallafall, var på en jobbig men kul träning idag, nu fan ska jag försöka ta tag i träningen eftersom jag har fått tillbaka motivationen. Hoppas bara förkylningen försvinner helt så jag kan köra hårt! Nu inväntar jag Jersey shore och efter det lite SOA. Sen säger jag godnatt, herråå


en gode snygg och gammal bild på mig och min fina far


First day

Hemma efter första dagen på praktiken som faktiskt var riktigt kul. Trevliga lärare, söta barn och gott fika, 3 fullpoäng. Jag har varit hjälplärare åt en kille som kom hit från Afrika för 3 månader en, skit gullig och ett geni i matte men han är inte så bra på svenska vilket är ganska självklart efter så kort tid här. Och jag som har sämst tålamod, jag brinner direkt men det gick jätte bra med han. Har även fått rätta barnens berättelser om "Kaninen stampe" ååh så söta. Haha, men nu ska jag fortsätta se SOA, seeeyaaa


Är dock äckligt trött, låg uppe och såg soa till 3 inatt. Så när lilkillen skulle läsa för mig så höll jag på att somna..


lilla lady

Har bakat bröd och kört lite bil ikväll, båda gick bra. Jag mår bättre nu men är fortfarande lika förkyld och halsen är ju värst på morgonen:-) Är nervös inför imorgon, första praktikdagen så jag hoppas att det är kul för annars har jag 8 veckors helvete framför mig. Nu ska jag se klart Jersey shore och äta en mackiz, sovgott finisar.


har förövrigt fått en crush i pauly som är med i shore, han är så jävla charmig och sexig och snygg och gullig och ja alla såna där bra ord. Fast du skulle gärna få skippa frillan dude


I want.


Jag vill vill vill vill vill ha en hund. En som man kan mysa med när man är ledsen, känner sig ensam eller när man bara är allmänt gosig. Mamma vill också ha en, men då dyker ju det stora problemet upp- Pappas allergi. Han klarar ju av Bobby så isåfall blir det ju någon speciell ras som passar honom. Men ska tjata på båda två, för vill så gärna.


för dig ska jag, göra det tusen gånger om.

Vaknade klockan 7 av att jag inte kunde andas, fick nästan panik. Näsan var helt täppt och halsen gjorde så ont att jag bara ville gråta. Jag smsade mamma "har vi nässpray?" eftersom jag varken orkade kliva upp eller ropa på henne, och till min stora besvikelse hade vi inte det. Jag ville ställa mig ner på knäna och skrika "NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ" som cindy alltid gör i scary movie filmerna, men kände att jag varken hade energi eller rösten till det. Så jag kunde helt enkelt inte somna om, jag satte mig upp mot väggen i sängen och började se film, och det har jag gjort nu senaste timmarna. Jaja hoppas jag mår bättre imorn så jag inte missar praktiken, pusshai


wherever you will go

Vaknade imorse och jag ville sätta en kula i mig, min hals gjorde så äckligt ont och jag ville bara dö för tillfället. Men jag gjorde mig plättar och fick tillbaka lite av livsglöden:-) Idag ska jag inte göra någonting alls, bara vila som jag har gjort ganska mycket den senaste tiden. Och sen ikväll ska jag äta och hänga med anna, då spelar det ingen roll hur dåligt jag mår! Ha en bra dag everybody!


less

I feel like shit. Hostar så jag tror jag ska dö, önskar att man fick magmuskler av att hosta för då skulle jag fan ha haft 8 pack vid det här laget. Men varför skulle man ha sån tur!! Nu ska jag mysa ner mig ännu mer i sängen och se sex and the city, imorgon ska jag hänga med min fina anna:-) Blir en bra måndag, sovgott mina fina bloggish läsare


Du är bra.


end of the break

Blev fotboll hela dagen idag också, blir ganska sugen att spela. På torsdag knyter jag på mig skorna igen efter en liten paus:-) Snart börjar skolan om och det känns väldigt tråkigt och jobbigt att lovet är över, men tur vi går ut på praktik. Jag har iallafall haft ett jätte bra lov och gjort många roliga saker, fått fina paket av tomten och firat in det nya året med riktigt bra människor och en grym fest helg! Hoppas ni har haft det lika bra som jag, puss på er


nog har jag skaka arsle förr


tired

Spenderat hela dagen i en sporthall och sett fotboll, vi hann även med en lunch. Nu värker min hals som bara den och jag skulle kunna somna vilken sekund som helst. Jag håller verkligen på att bli sjuk, det är en sak som är säker. Så ikväll kör jag på myskväll, en bra film och lite godis är nog vad jag behöver. Okej godiset kanske jag inte riktigt behöver men jag vill ha det.. Hoppas ni får en bra kväll oavsett om ni partajar eller myser, ha så kuuul


fotboll

Mysig kväll igår med mina finisar! Nu ska jag iväg och se step in cupen med matilda och sen kommer även hodzic in! Blir en lunch och vi ska även hejja på våra tjejer:-) Ikväll hänger jag kanske med amanda om hon inte ska på date.. haha ha en fin dag!


Let the sunshine in

Somnade vid 6 och vaknade 1 idag, nu ska jag börja vända tillbaka dygnet lite tycker jag. Fast jag var ju tvungen att hejja fram våra pojkar till guld, och det gick ju bra! Imorse har jag städat eftersom mina tjejer och jag tydligen grisade ner ganska mycket igår, och jag ville inte att mamma skulle döda mig när dom kom hem. Ikväll ska jag hänga med Anna och Matilda, en myskväll och en bra film kommer nog sitta fint:-) Ha det bra allihopa, puss!


hey baby


övertrött, men jag ska fan se klart matchen. Kvällen avslutades iallafall tillsammans med nå fina tjejer på biggan med onyttig mat i magen, synd att klaga! Ïmorgon ska jag sova länge, om någon väcker mig ska dom få faaaaan. hehe, jag på morgonen ska man inte leka med så hoppas att jag får en fin sovmorgon. Nu ska jag se slutet och dricka upp min cola, puss på er finisar


Grattis min fina


21 år, nu är du helvetes gammal. Nu är jag iallafall nöjd med tårta i magen


hatar rubriker

Jag har helt klart blivit beroende av jersey shore, sitter som fastklistrad framför tvn varje gång det är. Nu ska jag hoppa i duschen och sen lägga mig och förhoppningsvis somna lite tidigare än vanligt, det behöver jag. Min mage värker eftersom jag har ätit hur mycket tårta som helst (vi skulle baka en till linda men den blev misslyckad så det var bara att äta). Imorgon grattar vi min fina syster och sen skålar vi, önskar jag vore 18 för då hade jag skålat med henne men nästa år! Jag får ju vara med mina fina tjejer, god natt alla.


mitt hjärta


whats left of me

Kämpade mig in till stan för att köpa lindas present, jag frös och hade ont i hela kroppen men är man ute i sista sekunden så får man skylla sig själv. Nu ligger jag och väntar på middag, har ätit lite (ganska mycket) riskakor och druckit varm choklad så jag är ganska mätt. Men lite kycklig och ris ska jag väll lyckas pressa ner, tror inte jag ska träna idag eftersom I feel like shit. Men far kanske dit och gör nå övningar eller så, sen ikväll ska jag bädda ner mig i sängen och mysa. Puss på er


här vill jag sitta igen


året som varit

Har året varit bra? Det har varit hur bra som helst! Jag har lärt känna mig själv bättre och det har hänt vissa saker som har gjort mig både starkare och mognare. Självklart har året innehållt vissa negativa saker men det lär man sig av, växer och går vidare.

Höll du några utav dina nyårslöften? Nej det här året hade jag inte det, jag är inte så mycket för såna.
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Yes sir.
Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? nej
Dog någon som stod dig nära? nej och det är jag glad för
Vilka länder besökte du? Turkiet x2 kanske egypten, kommer inte ihåg om det var 2010 eller 2011, haha
Är det något du saknar sen året tillbaka som du vill ha år 2012? Så länge sommaren kommer är jag nöjd.
Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas?
har inget speciellt
Vad var din största framgång 2011? Att jag har blivit starkare som person, låter löjligt men det är så
Största misstaget? Eftersom det var ett misstag håller jag tyst om det
Har du varit sjuk eller skadat dig? Nei, en liten förkylning men annars inget

Bästa köpet? iphone

Vad spenderade du mest pengar på? kläder, fest, mat
Gjorde någonting dig riktigt glad? väldigt mycket
Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2011? Veronica Maggios låtar, gubben i lådan, och flera gamla godingar
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Hm, var glad en stor del av året. Sen blev det nerförsbacke ett tag men i stort sett har jag varit gladare.
Vad kommer du sakna från 2011? Alla grymma fester, allt man gör tillsammans med vänner. Men allt det kommer förhoppningsvis finnas med 2012 också
Vad fick dig att må bra? Mina fantastika vänner, min familj, vissa träningar (observera vissa)
Vad har du för planer inför nästa år? Dra på en resa med min syster, kanske tatuera mig, ha ett grymt år helt enkelt
Tror du 2012 kommer bli lika bra? Jag hoppas verkligen det!


där ute finns det gott om ormar


Less, trött, illamående, på dåligt humör. Annars då? Den där klumpen är tillbaka i magen och den lilla jäveln verkar trivas där. Skulle egentligen hänga med min fina vän sanna idag men eftersom jag inte mådde sådär jättebra så var jag tyvärr tvungen att ställa in det, men vi ses på torsdag baby! Jag och min syster tittade även på resor till prag eftersom vi drar dit i maj när jag fyller år, fyfan så grymt det kommer bli! Nu ska jag fortsätta att ligga i fosterställning och se jersey shore, puss på er


kärlek är ett brev skickat tusen gånger om

Myste hemma hos jullan igår efter gymträningen, blev väldigt mycket prat och film. Idag var jag även på stan med henne, vi åt lunch och gick omkring:-) Vi lyckades även klämma ner en fika, det finns ganska mycket plats i dessa magar. Kände sen att jag började frysa och bli jätte trött, så gick till min syster och chillade där. Mår inte så jätte bra nu, tror att jag håller på att bli sjuk. Hoppas jag är frisk på Torsdag, då jag ska umgås med mina fina tjejer!


2011

Jag sitter och tittar igenom hundratals bilder från 2011, fyfan vilket bra år det har varit. En relation som sprack men det är passerat för längesen, det positiva väger upp så mycket mer. Alla fester, myskvällar, roliga konversationer med olika människor, impuls grejer som man gör bara för att, det här året har varit så sjukt bra. Och det känns som att efter jag blev singel så har jag förändrats som person, jag är inte längre sådär tveksam till allting. Utan jag gör mycket mer saker tillsammans med mina vänner och jag gör saker som jag inte gjorde förut. Det är helt enkelt lite roligare, jag menar absoulut inte att jag hade tråkigt tillsammans med olle men tider förändras och man förändras som person. Vill bara tacka alla fina människor som har gjort detta år så bra, jag hoppas och tror att det här blir lika grymt.  Mitt nyårslöfte ska vara att jag ska börja lita på människor mer, att inte vara så tveksam till vad människor säger. Jag ska sluta lyssna på vad mitt huvud säger hela tiden och följa magkänslan.






skulle kunna lägga upp 1000 bilder till, men hinner inte för nu ska jag vara duktig och städa rummet. Puss finisar


sleepy


med den här gulliga bilden säger jag sovgott, tidig kväll är verkligen vad jag behöver. Imorgon ska jag städa mitt äckliga rum och äta plättar, det kommer sitta fint. Sovgott med er!


hoooome

Alldeles för lite sömn, jävligt mycket fest, bra människor.. Ja så har min helg sett ut. Den här varit sjukt bra, ångrar inte en sekund att jag for dit! Nu sitter jag gooode sleeeeeeeeeten i soffan och väntar på att mamma att ska komma hem med ett skrov, sen ska jag inte röra mig en meter ikväll. Ska bädda ner mig och göra absolut ingenting:-) Vill bara tacka alla bra människor som har varit med i helgen, den blev väldigt lyckad!