Tråkigt väder.

Vart kom all snö ifrån, det här var inte alls vad jag ville när jag vaknade imorse. Grått och trist, vårvädret får mer än gärna komma tillbaka!

Michaela forni

"Det handlar väl om att våga. Men att våga är det läskigaste som finns. Att stå med sitt hjärta i handen och tveka, vågar jag ge bort det? Första gången var det så pirrigt. Vad har jag att förlora? Det visste jag inte då. Efter några gånger är det mer skitläskigt än pirrigt. Att varsamt slå in sitt hjärta i ett litet paket och ge bort det, här får du en present, det är ditt nu. Du kan göra vad du vill med det. Ja men det är väl klart att det är skitläskigt, när vissa faktiskt gjort precis vad de velat med det. Kastat det i en sjö och plötsligt kan man inte andas längre, hej då nu drunknar jag.
 
Men att ge bort sitt hjärta till någon är den finaste presenten man kan ge. Och om personen som får det inte är varsam med det, då är det hans förlust och inte din. Hur rädd man än är i den sekunden man bestämmer sig att här får du, så är det häftigt på samma gång. Häftigt att man faktiskt vågar ge bort det mest värdefulla man har. Ännu häftigare när han faktiskt tar bättre hand om det än du själv gjort. Och om han tar det och sticker en kniv i det, tja, då har man i alla fall alltid kvar känslan att man faktiskt vågade. Och vågar man ge bort sitt hjärta till någon man hoppas på älskar en, då vågar man också laga det om det nu blir så att man får tillbaka det trasigt."
 
Det finns nog ingen kvinna som kan sätta ord på känslor som hon kan, känslor som man själv känner men som man samtidigt inte riktigt vet hur man ska förklara. Den där rädslan, rädslan att bli så jävla ledsen och sårad att man inte vet vart man ska ta vägen. Alla har vi nog känt den, mer eller mindre. Hon är så fantastisk. Jag får aldrig nog av hennes texter, hon skriver om så mycket och kan formulera en känsla som inte många kan. Glada känslor, sorgsna, förvirrade, saker som man känner igen sig i så förbannat bra. Jag kan ligga och lyssna på hennes podcast hur länge som helst och bara tappa bort tiden, det är skönt att sådana som hon finns, när man själv inte finner orden för hur man känner.

Drömmen.

Skulle vilken dag som helst kunna flytta in i en ljus lägenhet med stora fönster och högt i tak. Eller okej, ett hus skulle väll också funka. Så sugen att köpa massa nytt och inreda.

Lördag.

Eftersom jag knappt sovit något inatt och typ gråtit för att jag haft så ont i magen så sålde jag min biljett idag och kör på myskväll med Emelie istället. Det lockar mycket mer, fest är jag inte alls sugen på när jag mår så här. Hoppas det går över annars måste vi kontakta min läkare, sist jag mådde såhär blev jag inlagd och jag vill verkligen inte bli det igen..

En sån där myskväll.

Det var så kul att träffa Sofia idag! Vi satt och lunchade och bara pratade i flera timmar, det märks inte att vi varit ifrån varandra i flera månader, sånt älskar jag:-) Skulle egentligen inte köpa något men kunde inte motstå t-shirten ovanför. kände bara "vill haaa". Nu ska jag bädda ner mig i soffan resten av kvällen med godis och te, det förtjänar man fan vid magont.

Helg.

Kom nyss hem från Rickard och ska snart möta upp Sofia för en lunch som äntligen är hemma från Umeå!! Sen blir nog kvällen väldigt lugn. Har så fruktansvärt ont i magen att jag knappt kan stå rakt. Mår illa gör jag också, haft såhär nästan hela veckan så hoppas det ger med sig snart..

Våffeldagen.

Idag bjöd Elin upp på våfflor, satt väldigt fint i magen. Sen har jag gjort lite ärenden på stan och städat min stuga. Ikväll ska jag försöka skriva lite på en reflektion så jag är pluggfri i helgen.

Nervös.

Vaknade vid 9, sen låg jag bara och drog i soffan. Har varit på åses styrkemixpass och jag vill dö lika mycket varje gång, men det var skönt att få träna för då tänkte jag inte på hur sjukt nervös jag är inför tentan. Är och ska äta lunch hos Linda nu och sen åker jag till musikhögskolan, jag är lika dödligt nervös varje gång. Hatar detta. Men känslan efter är
magisk (om det har gått bra förstås).



New.

Kommer sova som en prinsessa här inatt, förhoppningsvis. Gör jag inte det är det då verkligen inte sängens fel.

Veckorna rullar på.

 
Myste med Amanda i fredags och i lördags firade vi fina Tina hemma hos henne, hade så kul med alla tjejer och det kändes så bra att äntligen få träffa alla igen:-) Annars känns väll livet allt för roligt och tillfredsställande just nu, gräver ner huvudet i skolböckerna och hoppas att tentan går som jag vill imorgon. Inte en sån där "love life" feeling för tillfället. Skulle lätt kunna gå och bädda ner mig och vakna upp till sommaren, hade ju varit myzigt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Friday.

Nu är snart första djävulsveckan av två avklarade. En fullproppad vecka i luleå med olika redovisningar varje dag, så man har gått runt och varit nervös ständigt. Sen råplugg på kvällarna, fy. Tur jag har världens bästa classmates så man får skratta mycket när man är där. Nu sitter jag och ska skriva klart och skicka in några reflektioner innan jag tar helg till på söndag förmiddag då det bara är att gasa igen. Vill bara få klart allt så jag kan få andas ut någon dag. Mest nervös är jag för tentan..hoppas den går bra.
Ikväll umgås jag med amanda, det blir nog en väldigt lugn kväll precis som fredagar ska vara.
 

Vill ha helg.

Sorry för sämst uppdatering, men jag har knappt tid att leva. Kliver upp före fan, är i skolan och kommer hem vid 5 och sen pluggar jag hela kvällarna. Vill bara att den här perioden tar slut så jag kan börja leva igen:-) 

Sen så saknar jag min älskade lillkille, är så van att träffa han flera gånger i veckan men nu när jag har så mycket i skolan hinns det inte med lika mycket. Det suger rejält.

Bara bita ihop

Inneveckan är igång och idag har vi haft föreläsning om hur ipads kan hjälpa till i förskolan men också vilka negativa effekter det har. Kanske inte jätte givande men skönt med en lugn start. Sen har jag pluggat tenta hela kvällen, och så kommer mitt liv fram till nästa tisdag då jag skriver tentan att se ut. Skola resten veckan där vi har olika redovisningar varje dag, dör så nervös jag är. Men bara bita ihop och hoppas att jag tar mig ur den här mörka tunneln. #fightersommanäryä



Pluggsöndag.

Lunchade med hanna igår, vi satt på nodo i några timmar och bara pratade innan vi gick på stan en stund. På kvällen var hon, jag och Anna hemma hos mig och drack lite drinkar och myste på! En väldigt bra dag!
 
 
 
 
 

Fredagsmys.

Vi fixade ihop en magisk middag ikväll, som alltid! vi brudar, vi kan. Sen blev det  en massa sur och mys resten av kvällen.

Everyone deserves a chance to walk with everyone else.

Äntligen är helgen är här och jag har fredagsfeeling trots att jag måste försöka fixa klart en presentation jag ska ha på måndag. Helgen ser ut att bli väldigt bra, middag med några tjejer ikväll och imorgon middag hos mig och lite mysdricka. Älskar vädret vi har också, man blir gladare direkt solen tittar fram:-) Fixade mig gofrulle idag i form av plättar, nomme.
 
På tal om något helt annat, såg boyhood igår. Fy så värdelös film, ni som har tänkt att se den- se den inte. 2 h och 47 minuter cirkus kämpade jag igenom, sen när slutet kom fattade man ändå ingenting. Hade höga förväntingar på den filmen, trist. Det enda som var häftigt var att dom använde sig av samma skådespelare och att man fick se hur tiden gick, men det var nog det enda som var bra. Så seg movie.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Soligt och blåsigt.

Inatt har jag sovit jätte oroligt, tog länge innan jag somnade och sen så vaknade jag flera gånger under natten. Sånt är jobbigt. Klockan 7 ringde väckaren och sen satt jag i möte till strax efter 10. Man blir så trött i huvudet efteråt. Så jag tog en prommis med Linda, mami och viggo och sen grillade vi lunch ute:-) veldi mys! Sen gick jag in och gjorde klart en uppgift så nu kan jag andas ut lite ikväll iaf:-)

Födelsedagsfika.

Har färgat håret hos Andrea på Cao + Co idag, gjort bort lite plugg, ätit gomiddag med hela familjen och pussat på Viggo och varit på fika hos Emelie och Jesper eftersom de fyller år imorgon:-) En väldigt bra onsdag även fast plugget gick åt helvete, älskar feelingen när man inte inte ens förstår frågan man ska försöka svara på..

Imorgon har jag möte och redovisning kl 8 och sen står plugg på schemat hela dagen, hejja vad kul!



Let the rain fall.

Tränat och skrivit på ett arbete är vad jag har gjort idag. Inte rolig tisdag alls, vaknade på helt fel sida och jag kände att dagen skulle bli dålig så fort jag mötte mamma i köket och hon var tvungen att ställa 98 frågor innan jag ens hunnit säga godmorgon. Lite "lägg av" feeling hade jag. Älskar att hon är ledig vissa dagar för jag tycker det äger att vara med henne, men inte imorse.

Kom till korpen och då hade det varit seniorgympa så omklädningsrummet var fullt av pensionärer. Fick typ klaustrofobi av att vistas där. Dålig dag än så länge, men såna ska väll också finnas! Men snart åker jag in mot city för en filmkväll så då blir mitt humör
förhoppningsvis bättre:-)



En helt vanlig måndag.

Var med Hanna, Lars och Rickard igår. Vi tog det lugnt och såg film, dog direkt när jag kom hem, var så sjukt trött! Idag klev jag upp klockan 8, har varit förbi förskolan och lånat lite saker som vi ska ha till en redovisning och nu ska jag ha möte med studiegruppen där vi ska fixa klart en redovisning. En sån där sjukligt rolig måndag alltså..



Skellefteå.

Hade en superbra dag igår! Kom till skellefteå strax före 11 och då mötte jag och Ida upp William och William på expresso house där vi satt en stund innan vi körde en heldag på stan. Vi avslutade rundan med att möta upp Richard, Ida och Fredrik för en fika innan vi for och handlade middag:-)

Sen lagade Richard och William middag medan vi fixade oss, sen drack vi drinkar tillsammans innan vi for på tjejfest och dom på grabbfest. Hade en jättebra kväll och det var så sjukt kul att få träffa en massa nytt och trevligt folk:-) Ligger just nu i soffan och väntar på att Ida och Richard ska vakna, tror inte dom är i lika bra skick som mig;-) älskar när man inte är bakis! 
Sorry för långt inlägg!


Äntligen helg.

Klev upp vid halv 10 och låg och sov tv och sen for jag till Hanna niko och har varit här sen 11:-) Nu ska jag hem och köra ett enkelt träningspass om jag orkar och sen åker jag till Hanna B och äter taco med henne och sen myser vi med Felice och Anna ikväll:-)

Fin dag.

Åh vilken fin dag! Jag och mamma tog en timmas prommis på isen när vi kom tillbaka från lunchen, vädret är ju magiskt och dagar som denna är det underbart att bo där vi gör:-) Sen så älskar jag egentid med mami, vi kan verkligen prata om allting och jag är så glad att vi är så nära. Hon äger. 

Alltså det är ju så fint.


Vi närmar oss helgen.

Klev upp klockan 8 och har hunnit haft ett möte med studiegruppen, fy vad trött jag är när alarmet ringer men det är samtidigt så skönt att vara uppe i tid. Nu ska jag skriva lite på ett arbete och sen åker jag iväg på lunch med hela familjen P, kul att pappa följer med också:-) Sen består nog kvällen av lite mer plugg och träning, men nu är vi nära helg peeps!

Mosters prins.

Saknar min lilla kille, tre dagar ifrån och det värker i mosterhjärtat. Helt sjukt hur blödig man blir med en bebis.

Onsdag.

I måndags pluggade jag hela dagen, sen på kvällen for jag till Emelie och Jesper och var där:-) Igår var jag hos Amanda hela dagen, hade världens migrän så det blev inte mycket plugg alls utan låg mest och sov hos henne, men sånt kan man inte styra över! 

Nu sitter jag framför datorn och redo att ha seminarium, fy vad jag hatar detta alltså. Men hoppas det går bra! Är så sjukt trött, somnade vid 4 och upp 8.. Förstår inte vad det är för fel på mig men kan inte somna längre...



2015-03-02

Mamma fällde nyss en och annan tår medan hon läste en text om en 24 årig kille som har cancer och som har fått sin dödsdom. Att veta att sina dagar är räknade och att man bara har en viss tid kvar, kan man ens förstå den känslan. Alla ska vi dö, det är ju ett löfte vi får dagen då vi föds, men då vet vi inte när det kommer ske eller hur. Att veta hur det kommer ske och ungefär när, fyfan för att gå runt att bära på det. Jag blir så arg på mig själv när man läser sånt där, här sitter man i sitt hus vid vattnet och gnäller över att det är måndag igen och att man är less allt plugg. Medan det finns dem som skulle göra allt för att uppleva en dag till, eller bara att få vara frisk. Det låter så extremt klyschigt när man säger att man ska uppskatta det man har och faktiskt njuta av var man befinner sig i livet, när man är frisk och inte har några större problem än en omtenta som ligger och spökar, men likförbannat lyckas man börja gnälla och önska saker hit och dit. Måste faktiskt börja leva upp till mitt motto på instagram "mästare på att fånga dagen" för jag har det ju faktiskt riktigt bra förutom att jag hatar studentlivet. Jag har världens utan tvekan bästa familj och vänner och jag mår ju faktiskt så himla bra, det är ju ändå det viktigaste.
 

En lite senare frukost.

Tog mig en sovmorgon idag, har sovit väldigt oroligt inatt eftersom jag hade en hemsk mardröm där jag drömde att mamma dog, fyfan så hemskt. Vaknade och grät två gånger! Nu ska jag dricka upp min tekopp och sen ska jag plugga:-)

Tacosöndag.

Bästa söndagen på länge! Startade dagen med att skriva klart ett arbete sen myste jag med Viggo hela dagen innan jag for till Hanna och Lars där vi alla lagade tacos:-) Sen bar det vidare till Emelie och Jesper där vi såg movie och så! Söndagar behöver ju inte vara sämst ändå!



Nighty.

Pussats med min lilla älskling ikväll och tagit det lugnt med Amanda. Vi lagade middag, såg film och pratade. En rätt mysig lördagkväll och nu ska jag pallra mig upp och tvätta bort sminket så jag kan dö i sängen sen:-)