Fullt upp

Klev upp tidigt och drog på IKEA. Kom hem med mycket grejer, sweet. Vi har varit i full gång hela dagen, sprungit upp och ner för trapporna med olika kartonger och påsar. Skruvat möbler, packat upp, städat. Är helt slut, ligger i soffan helt utslagen. Men nu är iallafall det jobbigaste avklarat, imorgon får Jocke och Anton bära upp sängen och soffan;-) skönt att jag slipper det, heh. Nämen nu är det nära, kanske sover första natten där imorgon. Stooooort. Känner mig alldeles vuxen.

Underbara lov

Älskar älskar älskar att ha lov. Utan måsten, bara göra det man känner för. Idag var jag på brunch hos fina Emelie med ett gäng bra tjejer. Åt gott och bara pratade på:-) Tar hand om Bobby idag, ibland får man rycka in som extra hjälp men inte gör det någonting! Har även hunnit städa bilen eftersom den var ganska äckligt, dock ger det typ ingenting att tvätta den utvändigt eftersom den blir skitig direkt. Nu väntar jag på att Anton ska komma så ska vi fara och mäta lite saker i läggan sen ska jag köpa några grejer på stan:-) 2 dagar kvar till vi får flytta in, nervöst. Men längtar.
 

Underbr


Bara du finns där för mig

Igår myste jag som sagt på nodo med Anna, Regina och Tova. Fikade gott, pratade om allt och bara tog det lugnt. Väldigt fina tjejer det där. Idag har jag varit i Luleå med Matilda, fick hem 4 nya plagg:-) Vi överträffade även oss själva med att lyckas handla på biltema helt själv utan att be om hjälp. Ja det är svårt, ingen klädbutik precis. Nu ska jag träna och sen gå igenom ännu mer av mina kläder hade jag tänkt. Imorgon ska jag på brunch hos Emelie:-) Mums.
 

Prommis

Tog en prommis, trodde det var varmare ute så den blev inte allt för lång. Just nu rensar jag lite kläder, skönt att få bort lite! Sen när mamma kommer hem så åker vi och kollar på en byrå och kanske lite annat. Ikväll myser jag med Regina, Anna och Tova. Blir nog nodo:-)

Flytta.

På Fredag flyttar jag och Anton in i lägenheten, det kommer ta ett tag innan jag kan säga våran lägenhet men jag vet att jag kommer vara där precis lika mycket som han. Funderar ofta över hur mycket av mina saker jag ska ta med mig, men jag ska flytta in och känna efter allt eftersom. Idag ska jag rensa bland mina kläder så jag inte tar med mig massa onödiga plagg som jag inte använder. I veckan ska jag och köpa smågrejer så den blir så där mysig och fint, det är faktiskt tjejens jobb! Anton fixar det där stora och tråkiga;-) Jag tror verkligen att det här kommer bli hur bra som helst, att få bo med världens bästa pojkvän som samtidigt är min bästa vän. Kan inte bli så mycket bättre:-)

Söndag

Sorry att jag suger på att uppdatera för tillfället men det är för att internet hemma hos oss tillfälligt har dött. Så tänkte slänga iväg ett inlägg nu medan jag är hos Anton. I fredags var jag med Hanna, Tina och Elin. Vi såg fotboll och myste hemma hos mig. Och igår var jag på skotertävling på dagen, sen åt jag på Pentryt med Jocke, Matilda och Anton. Sen for jag till Elin med Felicia och förfestade och sen drog vi till Adam:-) Har haft en riktigt bra helg, och ännu bättre är att vi har lov. Nu måste jag skynda mig hem eftersom mami har dukat upp mat. Ber om ursäkt för ett kanske rörigt och stressigt inlägg, men när internet är tillbaka så blir hejn bättre! Bye

There's something about the way you move

Idag åt vi från thai, det var lika gott som alltid. Sen for jag och Anton runt och kollade på olika affärer efter olika saker, nu har jag blivit lite klokare. Sitter just nu hemma hos honom eftersom några killar skulle kolla på hans skoter tror jag, jag är väldigt insatt alltså..Men när han är klar så drar vi hem till moi, fråga olle ikväll! WoopWoop. Fredag imorgon och slutar även 11 eftersom jag är klar med alla arbeten på turismen:-) Känns ganska bra!

Det blev en bra dag trots allt.

Sitter och har turism, har egentligen slutat men ska vänta på Jonte och Felice så ska vi åka på Nolia och ha idrott. Dom inte jag, min hosta och förkylning har blivit mycket värre så ska verkligen inte anstränga mig. Annars då, kammande hem ett mvg i slutbetyg i turism #yes.Grymt skönt att avsluta kursen på bästa sätt! Dagen blev inte så dålig iallafall. Sen så är det plättar till lunch, ännu mera yes! Det enda som saknas nu är att jag ska få bli frisk, är så himla less på att må så här. Nu låter det som att jag är döende typ men ja ni kanske fattar.
 
 

Hello

Håller just nu på med maten- Lax, pressad potatis och citronsås. mums! Sitter även och ser på "en unge i minuten" så otroligt fint program, men vem fan vill föda i tv? måste vara nog hemskt att föda som det är, vem vill då ha en kamera och massa random people i samma rum. Måste vara allt starka kvinnor det där, men i förövrigt väldigt fint program:-) Nu måste jag kolla till potatisen sen ska jag städa mitt rum.

“If you live to be a hundred, I want to live to be a hundred minus one day so I never have to live without you.”

Försov mig imorse, vaknade 07.48 och jag börjar 10 över 8. Jag hann, men jag fick verkligen stressa. Just nu ligger jag i min säng och har nyss ätit lunch och druckit te.Har börjat känna mig hängig igen, hatar att jag aldrig blir frisk. Ska se Masterchef USA och bädda ner mig nu, sen ska jag skriva klart ett litet turism arbete som ska redovisas imorgon och sen är jag klar med den kursen. YES!

Push play

Tillägnar det här inlägget till min fina vän Hanna B som tycker jag bloggar för lite, bitch:P Jag tycker jag är ganska duktig, vad kräver du av mig?? Idag på friluftsliv så gick vi på isen, vet inte vad den där rundan heter så därför säger jag bara isen. Det duger faktiskt. Det var mysigt och skönt men jävligt jobbigt eftersom jag hade skoterkläder och vädret var alldeles för varmt för det. Stupid me. Nu väntar jag på min syster och Anton, sen ska vi iväg och göra lite saker. Men säger inte vad, nananana (låter sådär jätte mallig) hojres!

Mums

Det här satt ganska så fint i magen efter ett styrkemix pass och vidriga intervaller efteråt. Nu är benen ganska så döda men nöjd är jag. Ska snart krypa ner i sängen och göra så lite som möjligt, att det är tisdag imorgon känns inte allt för jobbigt.

Bra start på veckan

Bästa måndagen på länge, ledig också fick jag den bästa nyhet som jag hade kunnat få just nu! #Lycklig. Nu ska jag läsa min engelskabok som är så tragiskt dålig och sen ska jag skriva lite turism, älskar våran lärare där men hon ger oss så grymt tråkiga arbeten. Annars då, måndag och en vecka till sportlov. Så. Jävla. Skönt. Nu ska jag äta frukost, synd bara att jag tycker allting är äckligt på morgonen. Förutom på lördagar, då äger frukosten. Jag är weird, jag vet.

Lips of an angel

Hängde som sagt med Felicia och Lisa igår, vi färgade lite hår (läs dem) eftersom jag suger på sånt där. Det tog iallafall en jävla tid. Sen låg vi mest och pratade och skrattade åt mig och hur ful jag var på mina videos som jag har spelat in, ingen sexybitch om jag säger så. Men jag kan ju verkligen det dära med att vara ful. Nu har jag iallfafall nyss skrivit klart ett arbete som jag ska lämna in. #win. Sen ska jag och Anton fara till hans mami och hälsa på:-) Skönt att vi är lediga imorgon, ännu skönare att det bara är en vecka till sportlov.

Här ska det stå något.

Igår var jag och Anton med Jocke och Matilda, vi myste framför gladiatorerna och bara pratade:-) Idag lunchade jag och Anton i stan, fick med han på röda lyktan för första gången! wei. Liten vinst för mig där. Annars så har jag varit på korpen idag och kört världens jobbigaste intervaller på löpbandet och kört mage, när jag kom hem så brände jag av 2 mil på cyklen. Nu känner jag mig nöjd. Men det jag åt på alla hjärtans dag gjorde väll att det här blev plus minus noll. heh. Nu väntar jag på att Felicia ska ringa sen går jag och är med henne och Lisa:-)

Helg.

Har Justin Biebers låt "Boyfriend" i mitt huvud, försöker sjunga den sådär lite sexigt som han gör men jag låter bara peddo, fast  han låter inte sådär sjukt sexig han heller. Men han gör ett bra försök, vissa girls kanske gillar det but I don't. Har nyss skickat in mitt arbete som blev t.j.u.g.o jävla sidor. Otrolig frihet att äntligen få skicka in det. #lycka. Ska in på skolan nu och vara med på genomgången eftersom jag vill hänga med när vi får ett nytt arbete, men sen drar jag hem igen! Vill att min förkylning ska släppa.

Gårdagen


Sliten

Skulle just nu vilja gå och bädda ner mig och sova tills jag blir frisk, men istället ska jag försöka göra mig någorlunda presentabel så jag inte ser förjävlig och sliten ut. Lägga på lite smink sen går jag ut och äter med min pojkvän, han bjuder mig på middag. God mat, en mysig stund och pussar brukar jag inte tacka nej till i första taget. Men sen mina vänner, sen blir sängen och en film min date. Anton får ligga bredid förstås, men då får han tåla att jag kanske smittar honom.

There is nothing like you and me

Är ännu mer snorig nu och halsen gör ont. Lederna värker och jag är inte pigg alls. Oj vilket positivt inlägg det här blev, nu ska jag ge mig. Väntar på min pojke, ska pussa på han och få han att bli lika snorig som moi. Jag har aldrig haft lätt för att bli sjuk, men sen jag blev tillsammans med Anton är det alltid något. Den hyndan, men jag tyck om han.Nu ska jag se klart grey's med mami, världens finaste program!

Forever young

Sämst dag. Förkyld, ont i huvudet och allmänt less. Skulle ha stannat hemma idag, hade nog varit bättre. Nu inväntar jag bara svenskan sen ska jag heeem, tur att vi slutar tidigt.Hungrig är jag också, ska hem och briljera i köket och laga plättar mabye.

Håll om mig

Kollar studentklänningar men hittar inga som jag vill ha, fuck it jag springer naken. Sparar ut håret så det täcker brösten så är problemet löst. Ska skriva på mitt arbete nu som just nu är 14 sidor långt och längre kommer det bli, oh lord. Annars då, vill ha helg typ nu. Gruvar mig för resten av veckan, det fanskap som kom på att skolan skulle börja så tidigt borde skjutas. Tidiga mornar är inte riktigt min grej.

A day off

Underbart att vara ledig en Tisdag, har sovit drygt 10 timmar inatt. #sweet. Välbehövligt eftersom jag inte har sovit allt för många timmar i helgen. Nu väntar jag på att mina varma mackor ska bli klara och sen ska jag nog fara på korpen och träna lite:-) Dock har min förkylning och hals blivit värre men har inte ont i halsen än så passar på att träna så länge jag är något frisk iaf. Kan inte bara gå och vänta på att bli sjuk.

Sliten

Kort skoldag, skönt! Har dock blivit sjukt förkyld efter helgen, älskar att det aldrig försvinner... Skulle egentligen träna efter skolan men just nu mår jag inte alls bra så jag ska vänta och se hur det känns sen. Orkar inte bli sjuk igen. Nu hade jag tänkt skriva klart mitt arbete och dricka upp min tekopp:-)  

Kåbban

Spenderade gårdagen i Kåbban, hade grymt kul! Bra väder, skotertävling och kanske lite för mycket alkohol..Mådde bajs imorse när jag vaknade, men efter att ha ätit lite pizza mådde jag lite bättre men inte mycket. Annars har jag mest sovit idag, gode skönt! Annars så deppar jag över att det är Måndag imorgon, satan. Tur veckorna rullar på snabbt, och snart är det sportlov och snart studenten!! Underbara känsla. Nä men hörrni, nu ska jag äta standard middagen hos Anton som alltid är lika god. 
 

Good feeling

Nu är det heeeelg, så jävla skönt. Sitter just nu och ska skriva på mitt arbete, för egentligen har jag turism halv 2 men for hem och skrev istället för orkade inte vänta på skolan i drygt 2 timmar:-) Men det gick bja. Idag ska mamma göra räksoppa och goda mackor till middag, har tjatat om den där soppan hur länge som helst så nu får jag den! Sen så hänger jag med Jessica ikväll, längesen jag var med den fina tjejen heeelt själv. Hon är allt bra hon:-)
 

Underneath

Har nyss kommit hem efter att ha ätit middag på Thai med Anton, nomme! Nu ska jag fortsätta skriva på mitt arbete som kommer bli miljoner sidor långt, läraren får skylla sig själv som ger mig ett sånt arbete. Vill ha helg nu, nuuuu. Blir att fara till kåbban på Lördag med Tina, kommer bli grymt!:-) Och ja, älskar att det är fråga Olle dokumentären ikväll också, sweeeet. Har ingenting mer att fylla ut det här inlägget med, hoppas det var sådär skit kul att läsa!
 

torsdag

Försov mig imorse, stängde av alarmet istället för att snooza. Klanting av mei, men det händer även dom bästa faktiskt! Nu sitter jag iallafall i datasalen och ska skriva på mitt turismarbete, vill bli klar och lämna in det! Annars då, drömde helt stöööörda drömmar inatt. Men dom tänker jag inte ens yttra mig om för då blir jag generad. Ha en bra torsdag peeps!

Stay

Slutade 11, lunchade med Bea, Jullan och Cajsa. Sen for jag och Cajsa tillbaka till skolan. Orkade inte fara hem och sitta framför tvn så skrev klart ett lååångt arbete. Det är aldrig dåligt att vara i tid:-) och man känner sig så sjukt duktig! Sen for jag och klippte mig också, några centimeter kortare är det nu men ack så mycket fräschare! haha. Nu ska jag skriva klart ännu ett arbete hade jag tänkt, motivationen är framme så då är det lika bra. Bye puss

Just a fool

Soft dag, endast två lektioner. Och sista så var vi på strömlida och myste på. Grillade korv, drack varm choklad och vi sprang även upp för hela backen en gång för att titta på ett jävla träd som vi inte hittade. Men bra träning iallafall! Nu ska jag byta om och sen fara och träna, hoppas på att det går bättre idag:-) Annars då, vill ha helg. Jag är säkert den enda som vill det, jag är ju såå satans speciell. Nä men dude, bye hojres sen!
 
Bjussar på två bilder från idag, som faktiskt är cajsas.
 

Bad day

Sämsta dagen på länge, har bara velat gräva ner mig hela dagen och stanna där. Sov kanske en timma inatt, inte mer. Jag brukar aldrig ha problem att sova, men när jag tänker på tusen olika saker är det som att mitt huvud kraschar. Och pga detta så gick min träning åt helvete.. Var nära att somna på styrkemixen. Men sovmorgon till 10 imorgon så förhoppningsvis får jag fler sömntimmar:-) Ska se klart top model sen är det godnatt!
Är lite bad ass och har en step in flaska även fast jag tränar på korpen! Mohaha

4 från idag

Blev skoter idag också, det har blivit lite av en standard såhär på söndagar! Vi skulle egentligen fara med Jocke och Matilda men dom drog och köpte skoter istället så vi får dra ett race till helgen stället!! heh. Så det blev jag och Antons polers istället, kanske inte det mysigaste men dom kan faktiskt vara ganska roliga så det blev bra det med:-) Nu sitter jag hos honom och väntar på att maten ska bli klar, Per lagar som vanligt gomiddag! Är lite nyfiken på förätten, blir nog nommigt:-) Ha en bra söndag! 

Gårdagen

Mysig kväll igår med Jocke och Matilda. Bjöd på vitlöksbröd, grekisk delikatesspanna och chokladtårta till efterrätt. Sen såg vi melodifestivalen som sög och sen avslutade vi kvällen med en grym film!:-)

Lördag

Hade inte så jätte roligt igår, skulle ha varit nykter som jag hade tänkt.. Men jaja, fick träffa lite trevligt folk iallafall. Nu har jag just bakat klart en chokladtårta som jag hade tänkt bjuda på ikväll:-) Då kommer Jocke och Matilda hit, ska försöka leverera gomiddag och det ska nog gå jätte bra om inte Anton lägger sig i;-) Hehe pöss pådä! Och imorgon blir det skoteeeer, yää! #Perfekt.
Tog väldigt lite bilder igår, men kan ju bjuda på de 2 jag hade.