genom eld.

steg upp kvart i 6, började halv 7 och slutade 2. Faktiskt en riktigt skön dag på dagis med mycket choklad ätande (hehe som vanligt *ler*) Dom har typ altid sex olika choklad kakor i fikarummet och jag klagar inte! vi grillade öven pannkaka till mellis som man fick grädde och sylt till,underbart!

Ska även berätta att jag har världens bästa pojkvän, han gav mig en present eftersom han hade varit i Stockholm. Jag hade absolut inte förväntat mig någon men det var ett jätte fint linne från sisters, precis min stil:-) puss på dig älskling!


annars då, vill ha vår nu!!


onsdag

Skräckfilmerna var för läskiga för att sova själv igår, så jag slaggade hos linda. hehe;-) Nu har jag nyss ätit och snart bär det iväg för träning, bra att det inte är så kallt. Ikväll får jag kanske även träffa min pojke efter att han har varit i huvudstaden, hoppas på det! Annars då, börjar halv 7 imorgon..........kill me. Men slutar dock två istället för halv 4 så det är en liten positiv sak, dåså hejdå


tack för att du fixade designen foxie


Färdig

Så.


tänk om man sket pengar


nöjd.

Sitter och ser på Scrubs och bara chillar, skulle ut och gå men blev tydligen för lat. hehe *ler* (också åkes peddomin efter det) Det blir att äta middag på thai garden men min kära syster som åker till Indien i 5 veckor på fredag, inte ok:( Sen blir det hockeytittande och sedan mys framför en bra skräckfilm, eller hoppas iallafall att den är bra. En väldigt bra Tisdag med andra ord, hoppas ni får det lika bra:-)


Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.


sunshine.

Sitter och ser på världens bästa hotell med mamma, så himla söta människor! Jag skulle vilja jobba med såna, eller med barn. Svårt att välja, tur jag inte behöver ta det valet än;-) Ska snart hoppa i duschen och sen bädda ner mig i min nybäddade säng, perfekt avslut på dagen.


högt ovanför molnen.

Kom hem lite efter halv 4, tog mig en kopp varm choklad med grädde. Den satt där den skulle;-) Nu väntar jag på mat eftersom jag är grymt hungrig (som alltid då) och efter det blir det chill och senare träning. Hoppas det inte är allt för kallt ute halv 8, då är det inge kul att träna eftersom man typ förfryser.


min vackra choklad


1 år.

Du är världens finaste, både på utsidan och på insidan. För mig är du perfekt, med dig kan jag berätta allt och du är som en bästa vän för mig. Jag har aldrig känt så här för någon, visst finns det stunder där jag känner mig vilsen. Men när jag tänker efter är det dig jag vill vara med, bara dig och ingen annan. Tack för att du finns och att du bara är min, jag älskar dig.


fotboll.

Kom just hem från matchen, vi vann med 2-0 mot byske. skönt! Fast det var dock riktigt kallt så skönt att få vara hemma nu, men kul var det! Nu ska jag se hockey och hejja på luleå:-)

Här kommer bilderna på lite av det jag köpte igår, tog inte kort på ringarna och örhängena:-)




dinner.

Ska snart iväg till pentan och äta middag, gott är grymt hungrig! Sen far jag till olle och är där, den här helgen har inte alls varit lika bra som förra. Besvikelse, dåligt humör och irriterande stunder, men sånt får man väll tåla ibland. Jaja, nu ska jag hoppa i nå kläder, puss:-)


bara för att göra inlägget lite roligare


your song.

Vaknat, frukost, stan och en halv fotbollsmatch. Så har min dag sett ut hittills. Nu står jag och steker plättar, ska bli sjukt gott! fick med mig hem en byxdress och två glasögonfodral som var fräsiga. hihi:-)


såg inte äckligt ut


Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.

Jag orkar inte ta kort, jag lovar att ni inte bryr er eftersom jag bara har på mig mjukisbyxor och en röd hummelkofta. Körde på myskläder idag, skönt det också!

efterlängtad helg.

Fredag- skönt. Mindre skönt att jag mår skit, mår illa och har helvetes ont i huvudet. Förutom det så har jag en konstig känsla inom mig, ledsen eller arg? svårt att sätta fingret på vad. Hoppas jag börjar må bättre, skulle kanske vara med felicia och fick även en förfrågan att fara till jävre och vara med milla och bea, skulle vara grymt kul! men som jag mår nu blir det sängen för min del, yee


söta lilla bea som har kommit hem!!


Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.

Asså jag har ingen "bästa vän" jag har världens bästa vänner. Jag har den där som jag inte är så ofta med men som jag vet alltid finns där- Felicia. De som jag umgås med och har sjukt kul och har många minnen med- Sanna och Amanda. Och den som jag kan säga allt till, och hon kan säga allt till mig- Julia. Ni fattar, alla mina vänner är bra på så många olika sätt. Även de som inte är nämnda här, ni är bäst! Sen är Olle som en bästa vän för mig med, orkar inte förklara så är det bara.





vi blir glad av samma rus.

Gick och la mig halv 10 igår, somnade direkt och vaknade sedan halv 9 imorse av mig själv. Behövdes verkligen eftersom jag fick migrän igår. Sprutan idag gick bra, gruvar mig mest för såret man får.

Böt första bajsblöjan idag, uuh. Tur ungen var riktigt söt annars hade jag spytt. hehe


trött tjej



trött.

Jag är irriterad och trött just nu, ingen bra kombo. Så istället för att sitta uppe och sura så går jag och lägger mig. Jag ska och ta spruta imorgon så jag börjar efter 10, skönt med en liten sovmorgon. Nu stänger jag ner här innan jag börjar skriva något negativt. heeej


Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

säkert många, men ingen jag kan komma på just nu. Att humöret kan svänga är väll ingen vana? En dålig vana är väll att jag är så kontrollerande.. Tex ska vi göra ett grupparbete ska jag alltid dubbelkolla allt, jag skulle aldrig låta någon städa åt mig för jag gör det hellre själv så jag vet att det blir rädd.. freak

har säkert många fler konstiga saker för mig

out.

Varit på utflykt hela dagen med dagiset idag, jag har varit ute 6 timmar. När jag kom hem var jag röd som en kräfta i ansiktet.. hehe. Kul att vara ute och slippa allt skrik som man hör när man är inomhus:-)

Nu ska jag snart ta ut min sockerkaka ur ugnen och smaka den, sen chilla! olle kanske kommer sen, hoppas det för jag hatar att sova själv.


heej


Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

Många skriver "jag skulle självklart ge till välgörenhet" yääääh right. När det väl händer er tror jag inte ni är så sugna på att ge bort det;-) Skulle jag vinna en miljon skulle jag dra på en helvetes bra resa, eller lägga på ett hus jag vill ha. Leva livet helt enkelt, heheh

dag 2.

Hemma och jag är helt slut, både i kropp och huvud. Jag vill bara äta och lägga mig på soffan, jag var aldrig så här trött efter en skoldag. Ikväll ska jag äntligen få vara med olle, jag har saknat han! Nu ska jag bädda sängen och sen invänta moder så jag kan få äta! heej


några av de teckningar jag har fått idag, har fått 19 st på två dagar!


praktik.

Första dagen avklarad - 3 veckor och 4 dagar kvar. Eftersom jag inte vill jobba med så här små barn så känns det jobbigt att behöva göra det, visst dom är söta men man blir riktigt less. Nu ska jag skriva lite dagbok (vi måste göra det under praktiken, inget frivilligt) och sen lägga mig på soffan. Träning ikväll, puss!


sliten


hockey

sitter och ser luleå-djurgården, fan så nervös jag är! Luleå måste vinna. Ska se klart det här sen drar jag på träning, kommer vara seg i benen eftersom min mat idag har bestått av kakor, godis, glass.. ja ni fattar. Imorgon börjar praktiken, ska bli kul att få göra någonting annat än att vara i skolan:-)


damn,so sexi


adore.

ligger och ser på "jag visste inte att jag var gravid" helt sjult. Har nyss tryckt en pizza och nu vill jag spy, uuh. Ska städa lite och skicka min rapport till carran, sen lägga mig i soffan och chillaA. heeeeej

justja, idag är det exakt en månad tills vi åker till turkiet. Vi ska ha kul tina!!



Dag 6 – Typ av killar jag faller för.

Man ska kunna vara sig själv med dem.
Man ska kunna skratta tillsammans.
Man ska kunna gråta tillsammans.
Man ska kunna vara så jävla ful som det bara går.
Han ska vara gullig och säga söta saker.

Jag faller för killar som är som olle.


och där


far jag


love is a fever

Helt ok kväll igår, har varit på fester som har varit grymt mycket roligare om jag säger så. Men fina flickor iallafall:-) Kom nyss hem efter ett jobbigt spinningpass, plågade mig igenom hela skiten. Nu ska jag duscha, äta lite lasange och sen fara till min finfina pojkvän. Jag ska få med honom ut på en prommis och sen ska vi se fotboll:-)

Nodo ikväll med nå fina brudar!


suddig bild från igår, vi började hos jim:-)


fredag

PARTY NU!

dollarstore

måste bara säga att jag gjorde väääärldens godaste omelett till lunch, jag kan fan hoppa av skolan och försörja mig genom att sälja omeletter, nä okej men typ. Har nyss varit ute på en joggingtur i 45 min, benen var möra sen igår så det var jobbigt men ändå skönt att röra lite på sig:-) Nu ska jag gå till dollarstore och köpa lite små saker,heej

 


10:17

For inte på skolan idag eftersom vi skulle på vallsberget, och jag tog mig inte och jag tänker inte sitta på skolan 2 timmar innan för att åka med bussen, aldrig. Så jag vaknade nyss och ska skriva det sista på min rapport nu så jag kan skicka den till carina:-) När den är bortgjord har jag ingenting mer i skolan, halleluja!

Kommer bli en bra en bra helg känns det som, party ikväll med amanda och julia och imorgon ska vi fira tina:-) kulkul!


Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

Många kanske tror att jag skulle skriva sommar, festivaler, eller något annat sånt där. Självklart vill jag ha det, vem vill inte? Men mest av allt skulle jag vilja ha en fotbollscup med mitt gamla fotbollslag f94, vi kanske inte var världens bästa men vi hade alltid så sjukt kul. Konstigt nog var vi bra på cuper, saknar det. Så en fotbollscup i ett fint väder skulle jag mest av allt vilja ha nu.


GRYMT

springningen var jobbig men sånt älskar jag! vi vann även finalen: yngre mot de äldre, det viktigaste på hela försäsongen, haha så grymt skönt! Nu ska de bjuda oss på trerätters, men de var värdiga motståndare;-) Nu ska jag lägga mig och se klart slutet av liverpool matchen sen bara mysa, sovgott ungdomar och kanske några få vuxna. heeeei


några fulisar i det yngre laget, söta!


sweet

Och där var sista gången jag var på skolan på fyra veckor, så himla skönt! Vi har ju praktik i fyra veckor och jag ska vara på dagis, kommer bli riktigt kul:-) självklart blir man less men det är ändå mycket bättre än att vara i skolan. Nu ska jag skriva klart min rapport, skriver sen


Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.

Tråkig punkt, men vad vill jag egentligen? jag vill jobba med någonting jag tycker är kul, jag vill bo i ett fint hus och ha en familj. Men det vill väll dem flesta? jo jag vill resa mycket också, ett bra liv helt enkelt

Dag 3 – Min favorit årstid och varför.

Min favorit årstid är sommaren och våren, sommaren för att man kan göra allt då! och våren för att då har man allting framför sig. Första gången man får ta på sig skinnjackan, första cykelturen, första fotbollsträningen ute.. åh så underbart!


apelsin.

ovärd dag igen, varför måste vi ens komma dit? Sitter och tuggar på en blodapelsin som är gudomligt god, och då överdriver jag inte ens. Första dagen på nästan 5 veckor som jag inte har ätit nå onyttigt som glass,fika,chips och godis. Jag måste börja äta nyttigare, jag drömmer till och med om godis då har det gått för långt! Hoppas jag klarar det iallafall:-) Spinning ikväll sen sover jag kanske hos olle, får se vars vinden tar mig. hehehe


Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.

Hmm, svårt det där. Ingen speciell egentligen, inte så att jag ligger och gråter för att jag saknar någon just nu. Nä fan så dum jag låter, men jag hoppas att ni fattar. Men en myskväll med sanna och amanda skulle inte sitta helt fel, var så längesen sist och jag har alltid roligt med dom fulisarna.


fuck



tog en paus från att skriva på rapporten för att bjuda på mitt vackra yttre. Nu ska jag skriva lite till sen ska jag se på de desperata hemmafruarna som kommer tillbaka till oss. Underbart, det är ju inte top model precis men helt det går att titta på helt klart. Onsdag imorgon, lång och dryg dag. Kanske dör ett tag när jag kommer hem men jag återhämtar mig nog^^xD hejzz

bara så ni vet, bilderna skulle bli som en liten kvadrat. eller så här två bredvid varandra om ni fattar? men någonting blev fel på vägen, de blev väll för stora eller nå. Orkar inte fixa det så ni får stå ut

 


leaving home.

måndag och tisdag, två ovärda dagar är bortgjorda. Vi gör verkligen ingenting i skolan nu, känns bara onödigt att fara dit. Nu ska jag iallafall skriva på min rapport som jag skulle ha gjort igår men inte gjorde. Trött är jag också eftersom att olle har varit hur jobbig som helst inatt, inte bra.

hemma

hemma efter en träning, gick åt helvete men så kan det ju gå ibland! Foten är verkligen inte bra, den gör ont men jag vill inte hoppa över träningar. Olle var här när jag kom hem så det gjorde ju saken lite bättre:-) Nu ska vi lägga oss och se tv, börjar 11.10 imorgon och hoppas på sol imorgon så jag kan gå hem. Hej då puzzzz


hihi, ville göra inlägget lite roligare med en fin bild på mina söta vänner


Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.


-jag är livrädd för spindlar, verkligen livrädd.
-jag tycker det är kul att städa eftersom jag älskar att ha rent.
-jag är rädd för katter.
-Jag är gluten.
-jag har linser, och oftast glasögon hemma.
-Jag är antingen jätte glad eller jätte arg, det finns inget mellanläge.
-Jag älskar mat.
-Jag gillar att gå i mörker.
-Jag är flygrädd.
-Jag börjar alltid gråta när någon blir riktig arg på mig.


lista.

Kommer nog inte köra en varje dag, utan när jag har lust och tid;-)

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.  
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.  
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.  
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.  
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.  
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.  
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.  
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.  
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.  
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.  Dag 13 – Mitt drömbröllop.  Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.  Dag 15 – Någonting jag ångrar.  
Dag 16 – Innehållet i min väska.  
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.  
Dag 18 – Vad jag åt idag.  
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.  
Dag 20 – Min favorit film.  
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.  
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.  
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.  
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.  
Dag 25 – Min kärlek.

måndag.

Då var det måndag igen, tur att dagen gick snabbt. Håller på att koka lite nudlar som ska bli min lunch idag, jodå! Ska skriva på min rapport snart och kolla igenom intervjun, man märker direkt att lovet är över..


gammal bild, så här glada är vi i skolan


18:46

Vet att ni älskar mina fantasifulla rubriker, mohahaha (mördar skratt,som mojo jojo i powerpuffpinglorna) Sitter och har ont i magen, men biter ihop och far på träningen ändå för att det är så kul när man väl kommer dit:-) skola imorgon, mindre kul när man kommer dit. Känns som att den här veckan kommer bli jobbig med mycket plugg eftersom vi går ut på praktik nästa vecka, men vi biter ihop och kör!


damn, so 6i


A B C

Mysig kväll igår! Det blev grillning, mycket prat, spel och melodifestivalen. Vi gick in i den gamla stugan och såg, där var det så sjukt kallt att alla trängde ihop sig i soffan med filtar och täcken för att inte frysa. Jag,anna och sanna fick även utklassa pojkarna i alias, sweet! Min kropp är så sjukt seg nu så jag lägger mig nog och ser en film, mysigt.


hej sanna!


lördag.

rolig kväll igår, blev bilkurragömma med fanny och jonte och 4 andra bilar. (jag vill dock säga kurrigömma, men nä inte får jag det) Idag for jag och såg på olles match och njöt av att solen var framme igen, wiho! Nu ska jag duscha och ta mig någonting att äta, sen far jag ut på stugan med olle,pontus,anna och sanna:-) blir mys, grillning och spel. hörzzzzzzz


f11 leker i snön;p;pp


careful.

Sov till halv 11 idag, måste fan vara rekord!! Hehe, kanske lite trött efter den jobbiga träningen igår? först intervaller ute sen fys och match inne, good. Mådde dock inte så bra när jag vaknade imorse, men nu börjar det ta sig;-) blir mys med min älskling ikväll, middag och kanske bio. Eller så går vi och hyr film, jag är sugen på en riktig skräckis. Och justja, kan vädret ge sig?


vill ha sommar och tjejfester med mina brudar


lost

gick in till stan och mötte olle imorse, kollade runt lite och efter det gick vi hem till han:-) där spelade vi spel, såg tv och åt lite fika. Nu kom jag precis hem och sitter och äter chips, jag gillar inte ens det så varför äter jag det? dåligt josefine, dåligt. Ska fortsätta se top model nu, heej


23:11

Jobbigt spinningpass, jag är helt slut både i kroppen och i huvudet. Kanske eftersom jag inte sovit längre än till 9 på tre veckor typ? Både jag och olle vaknar alltid så tidigt, inte ok.. Efter träningen tog jag en bastu och bara mös på, nu har jag nyss sett klart fotbollen och ska lägga mig och lyssna på musik:-) Far in till stan med olle imorgon, puss sovgott!
 


söt vovve


swear that you mean it.

älskar att det härliga vädret håller i sig (åhnej, låter precis som något min mamma skulle säga). Kom nyss hem och funderar på att ta en prommis, vet inte om jag kan träna ikväll eftersom min fot är cp och gör ont. Kanske tar ett spinningpass istället, var ju faktiskt på roddpasset helt själv igår. Starkt av mig! Hehe, men ska iallafall se the middle nu och äta skinkmackor, sen prommis!


från en sak till en annan, jag skulle aldrig banga den där!


tisdag.

Vaknade upp bredvid min finis imorse, älskar det. Vi har inte gjort allt för mycket idag, myst framför tvn, ätit chokladbollar & bullar och spelat spel:-) Vi skulle egentligen ut på stugan idag med petter och elin men då kom olle på att han skulle jobba...Lite lätt damp får jag


as long as you love me

Kyckling salladen levererade inte alls idag, besviken tjej.. hehe, trevligt att träffa amanda iallafall. Träning ikväll och efter det bär det nog av till Olle:-) Min konstiga vän felicia ringde och berättade att hon hade drömt om mig inatt, jag förväntade mig en het sexdröm men det var icket vad jag fick


min buziga vän, vi ska ha kult i helgen! Gillar att mitt högra ben ser tard ut


staden.

Blev precis klar, så jag ska börja gå in till stan nu för att träffa amanda. Ganska stort att jag går ändå!!


cosy.

Orkar inte göra någonting ikväll, humöret är sämst och vill för tillfället bara gräva ner mig. Ska iallafall gå i duschen nu och kanske även mysa till det med lite bastu? ah mabye. I morgon blir det iallafall stan med amanda som jag har saknat, det blir bra. Mindre ok att hon far till sol och värme imorgon, fuck.


heeeeeej


I am here for you.

Jag och olle vaknade vid halv 10, sen klev vi upp och åt frukost. Vi bakade även chokladbollar med hans lillasyster som blev gudomliga;-) Nu har jag precis kommit hem från en träning som var jätte rolig, och nu väntas snart lasange. Bra söndag med andra ord, får se vad som händer ikväll:-)


vill ha sommar


thai garden

vinst med 6-0 idag, sjukt kul att spela! Nu väntas mat på thai garden med min älskling, sen spenderar vi kvällen med pontus och anna:-) Åh gott med mat, längtar! hehehe


tagen cirkus 10 sek sen


lite efter.

Glömde bort att jag hade en blogg idag, men så är det ju ibland! Blev inge fest ikväll eftersom jag har match imorgon och det ska bli så sjukt kul! Nu har jag precis bakat, nu ska jag lägga mig ner i soffan med min fina godispåse:-) Saknar min älskling, då vet ni. Puss ha en bra kväll


det här med rubriker.

Åt nyss två goda mackor, hoppas ni hinner med att antecka. hihoohoh jag är så rolig! Ska snart iväg på träning, jobbigt att fara hela vägen till hortlax, men jag älskar att åka bil när det är mörkt så det blir kult. Lite roar små:-) Fredag imorgon=lov, kan inte annat än att älska det. Allt leker för tillfället, hoppas det inte ändras.


hittade en sjukt snygg bild, hehe


perfect moment.

Slutade halv 12 efter att vi hade haft skridskor, roligt men långtråkigt. For hem och gjorde våfflor med grädde och sylt, himmelskt! Efter att jag ätit såg jag oprah, och som jag grät. Det handlade om två föräldrar som hade förlorat alla sina tre barn på en och samma dag, gråter man inte till det är man omänsklig. Jaja, nu kom mamma hem och blev glad när hon såg att jag hade gjort i ordning maten. Tänk så snäll jag kan vara


satt fint i magen


NOT DONE

     


19:55

intervall passet var kul och jobbigt, och tur var det:-) nu håller jag på att ta på mig mjukisbyxor och en myströja, sen far jag till olle. Eftersom vi slutar halv 12 imorgon kör jag på en mysdress, hatar egentligen att ha mjukis på skolan men i morgon skiter jag i det:-)


på tal om nå helt annat, svenska jordgubbar skulle sitta fint nu


tjorv.

Blogg.se har varit helt konstigt idag som ni säkert redan vet. Sitter iallafall hemma och är jätte hungrig, min mage kurrar. buhu stackars mig cry me a river lixom;p:p;P Fysträning klockan sex, kommer bli jobbigt men det är så sjukt skönt efter:-) Nu ska jag titta klart på family guy och sen njuta av maten, pussheeeeeeej


99 saker man måste göra innan man dör.

Ligger och ser just det programmet, gillar som de där fula killarna:-) Annars då, tog mig ett träningspass ikväll och nu ligger jag och äter skinkmackor, flott! Olle kommer förhoppningsvis snart hit och sover, mysigt! Börjar 8.10 imorgon med en redovisning, mindre kul. Men okej, vi hörs imorgon.


rings.



nu på senare tid har jag blivit helt kär i ringar, jag upptäckte nyss att jag ägde 32 stycken. Kanske inte borde köpa någon på ett bra tag nu. Jag har så många favoriter, fast jag glömmer alltid att ta på mig dem. inte bra, inte bra alls.


dagens

tänkte slänga in några dåliga bilder på vad jag hade på mig idag, om ni nu ens bryr er vill säga. Tog dem imorse när jag var stressad, så förvänta er inget mästerverk



+ ett par låga kängor till detta, woopwoop