så bra.


Just the way you are.

When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for a while
Cause girl you're amazing
Just the way you are


you are amazing.

Julia for just hem, nu kan vi allting till provet duktiga som vi är! Vi har även pratat, ätit och dött av skratt några gånger:-) nu ska jag ladda upp för idol med choklad och kanske lite chokladpuddig, flååååååd ohyes!


min babe!;-)))))


hard work.

Hade kanot idag på gympan,så himla jobbigt, har jag inte träningsvärk imorgon är någonting allvarligt fel eftersom att jag inte har en enda muskel i mina armar. Älskar att torsdagen är över eftersom att jag hatar bilden, så nu ska jag vara positiv resten av dagen. Julia kommer hit och vi ska plugga, dååååå vet ni;-)


bild från i måndagssZZZZ


wordplay.

Kom hem efter skolan och sitter och ser Tyra show, men ska fara iväg på dollarstore och köpa lite småsaker, kanske nå godis kommer hem också:-) Sen blir det plugg, kan dock det mesta men för att vara på den säkra sidan så, sen kommer nog olle hit och sover, hoppas det!


asså va


pluggar fortfarande, ville dö där ett tag men uteslöt den idéen. Kan engelskan nu som är till på fredag och håller nu på att plugga till arbetssätt och lärande som vi har prov i på fredag, går hyffsat! Nu ska jag fortsätta, tur mamma har köpt chokladpuddig och grädde, mmmmmm;-)


bf.

Kom precis hem från skolan, min dag kommer bara att bestå av plugg, kul eller hur. Om jag har tur och om min hjärna är på topp så kan jag se idol också, vi håller alla tummarna! Bjuder iallfall på tre fina bilder från skolan, cajsas bilder:-)




Tre väldigt fina bilder


6 månader.

Dagen flyter på bra, vill skryta och säga att jag fick tillbaka 3 arbeten idag och mvg på alla;-) hiho stolt tjej! Väntar på mat gör jag också, är sjukt hungrig.

Ska även dela med mig av att jag och olle har varit tillsammans i ett halvår idag ♥


jag älskar dig!


wherever you will go.

Började halv 11 och och slutade typ kvart över 11. Inte en så jätte jobbig dag med andra ord. Efteråt gick jag och Cajsa på stan ett tag och bara kollade runt:-) Nu ska jag göra plättar, mmmmmmmmmm


heeeeeeeeeeeej


fall.


Ska vara duktig och städa och sen ska jag fara ut och springa, kan ju älska vädret! Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt och mysa med min fina pojkvän


höst.



Har varit ute och fotat lite, hatar hösten men älskar alla olika färger. Jag och pappa ska snart iväg och se olles match, hoppas dom vinner så jag inte behöver umgås med en sur pojkvän sen. hehe


better then all the rest.

står och väljer ut vilka ringar jag ska ha,svårt val jag vet. Snart kommer sanna och amanda och vi ska iväg till thai garden och äta,sweet! Efter det far vi till olle där det är lite folk, det blir bra,jodå!


stan.

Far in till stan med olle nu,kolla runt och kanske äta lunch:-) då vet ni,hejdå!


just like you.


kvällen har varit rolig, mindre kul att jag får sova ensam:( men jag är en stark självständig kvinna så jag ska klara det utan större problem! he-he


avslutning.

blir ett snabbt inlägg för jag är nästan sen (observera nästan) ikväll blir det lasergame,jacuzzi,lekar och middag! vi har fotbollsavslutning och hoppas att kvällen blir kul vilket jag tror, hejdå!


från och med du.


sitter och ser idol med mamma,väntar på olle men synd bara att han är en av de segaste jag vet.Fredag imorgon och det känns riktigt bra,fast det är dock jobbigaste dagen på hela veckan, lektioner hela dagen från 8.10 till 3, inte ok! aja,hejdå


torsdag.

hatar tordagar,men hatar bild mest av allt. Nu ska jag se klart top model och sen plugga lite engelska,då vet ni!:-)


I love everything about you.

Kom in för ett tag sen efter att ha varit ute och sprungit med jullan! Ska hoppa i duschen och kolla igenom engelskan lite, sen se idol och äta lite av mitt godis. Sen beger jag mig mot olle, blir att sova där så vi hörs imorgon:-)


jag och min fina vän, sofias bild!


collide.


promise me.


somnade precis efter 11 och vaknade 9.45 men är ändå hur trött som helst, och mycket plugg har jag i skolan också. nä ork it vad jobbigt, men nu ska jag sluta klaga och börja plugga, hejdå!


keep it simple.

Jag har varit alldeles för duktig ikväll känner jag, pluggat, städat,tränat och hållt mig borta från godis. Och bara för att jag har varit så fantastisk så ska jag ta min godispåse och slå på en film och invänta Olle. 
 
Tisdag imorgon=sovmorgon till 11.10, awesome!


gammal bild,vet



bara för att jag älskar dig♥


just a reason.

Började 10.20 men var ändå lika trött när olles alarm ringde. Och dagen blev inte bättre av att våran sista lektion var drygt 3 timmar, men nu är det över för idag! ikväll måste jag plugga och kanske tar en promenad också, får se:-)

justja! fick typ ett kilo winegums sour igår av olles föräldrar, sweet!




söndag.

Sitter nyduschad,springturen gick bra men mina ben var ändå döda. Nu ska jag försöka skynda mig och klä på mig,sen blir det att fara till olle och träffa hans familj som har varit i rhodos en vecka, hoppas dom inte är allt för bruna, då far jag fan hem igen. hehe


keep it up.

Tvingar mig själv ut på en springrunda med julia, det ska bli kul att umgås med henne men skulle gärna slippa springningen. Men jag biter ihop och kör på (klappar mig själv lite diskret på axeln).


klassfest.

Fan vad jag hade kul igår,jag älskar min klass! mer behöver jag inte berätta,kvällen avslutades iallafall med min älskling där vid 3, grym kväll!





lets go!

Pentryt nu med klassen,sen klassfest! (D) yäää

bara för att

jag inte brukar lägga upp bilder på "dagens outfit" som jag förövrigt tycker är ett jätte fult ord, så får ni en bild här!


ser nog mest troligt ut så här ikväll, fast med ett fixat hår och sminkat ansikte också!


I loved you first.


Ska steka mig en hamburgare nu, sen duscha och bara börja fixa mig i min egna takt. Pentryt först och sen klassfest, taggad och hoppas att kvällen blir lika bra som jag tror att den blir!


fredagsmys.



väntar på att olle ska komma, då ska vi och min kära familj äta och sen blir det nog bara att mysa, men det känns bra eftersom att jag är ganska så trött. Klassfest imorgon, ska blir riktigt kul Men jag avslutar iallfall inlägget med en bild på mig och emelie från examen, puss ha en trevlig kväll!


medan jag väntar på mackorna.

Jag har insett att min senaste kyss - var med min fina pojkvän
Jag pratar - är jag på bra humör, mycket
Jag tycker om - att ha kul
Jag avskyr när folk - skriker,speciellt tjejer
Mina närmaste vänner är - bäst
Min första vän heter - Marcus
Kärlek är - underbart
När jag borstar tänderna - gör jag oftast inte något annat
När jag lagar mat - blir det jätte gott
Det sexigaste yrket är - brandman eller polis
Jag är rädd för - spindlar
Den värsta känslan är - osäkerhet
Den bästa känslan är - lycka
Jag är bäst på - hellre bra på mycket än bäst på något 
Jag är sämst på - matte
Om jag var ett djur skulle jag vara -  en fågel
Om jag var en insekt skulle  jag vara - fjäril typ
Jag kommer alltid att vara - jag
Det finaste som finns - mina vänner, familjen och olle
I sommar -  har jag gjort mycket
Sist jag grät var - idag,fast av skratt
Jag kan - mycket
Jag kan inte - stå på händer
När jag vill tänka går jag - och lägger mig
När jag bakar så bakar jag - chockladrutor
Min mobiltelefon - är helt ok
När jag vaknar på morgonen - flyger jag upp för att jag blir rädd av alarmet
Innan jag går och lägger mig - tänker jag alldeles för mycket
Just nu tänker jag på - att det ska bli kul med klassfest imorgon
Bebisar är - så jävla söta
Idag har jag - varit i skolan
Ikväll ska jag - mysa med min pojke
I morgon kommer jag - stan och på kvällen pentryt och klassfest
Jag vill verkligen - åka till USA efter studenten

bullar.

Har precis skrivit klart mitt arbete om ett kulturämne, jag har skrivit om museeum så nu kan jag det. Ska koka lite te och värma några kanelbullar, sen ska jag bädda ner mig i soffan och bara mysa, har varit så himla trött idag.


Philips Brooks.

Be inte om att få ett lätt liv,be att få bli en starkare människa.
Be inte om uppgifter som motsvarar dina krafter, be om krafter som motsvarar dina uppgifter.


varma mackor.


varma mackor, idol och mys med min pojke nu.


Autumn.


saknar min pojke men nu blir det att se klart idol och mysa.


Even the wrong words seem to right.

Älskar tisdagar, allting går så snabbt och pigg är man också tack vare våran fina sovmorgon! Min mage kurrar och jag ska väntar på att mamma ska bli klar med maten, så fördriver tiden med att skriva mitt arbete om ett kulturämnde.

Senare ikväll blir det nog idolmys med Felice och Sofia, då vet ni!:-)


mysigt.

Ligger nerbäddad i soffan och ser på tv tillsammans med mamma, dricker varm chocklad gör jag också för er som vill veta. Börjar 11.10, awesome! hihi hejdå


last.

Började 10.20 och slutade 3, och i slutet av dagen var vi bara i badhusparken där det bjöds på lekar och fika:-) Nu sitter jag och väntar på att mamma ska vara klar med maten och efter det bär det av till älvsbyn för våran sista match, hoppas på vinst! är helt seg i benen men ska försöka att överleva ändå, aja maten är klar nu hejdå!


slänger in en bild som inte har något med saken att göra.


lejonkungen.

Har nyss ätit grillat med pappa och olle, det satt fint i magen, sett fotboll har vi också gjort. Nu ska jag packa ner lite saker i väskan och ser far vi till han och det blir att sova där, vi ska även stanna och hyra lejonkungen, man blir aldrig för gammal för barnfilmer, eller?


nytt.


Tack mami


Salt.

for på bio igår med amanda och sanna, vi såg salt och den var faktiskt bra! måste komma en två eftersom att slutet var lite konstigt. Efter bion for jag till olle och sov, och jag har just kommit hem därifrån:-) Funderar om jag ska ta mig en springtur, det skulle vara riktigt skönt fast det kändes jobbigt


drop it low.

Jag och olle vaknade kring halv 11, vi åt frukost och sen for vi och såg hans lillebrors match och efter det blev det stan en liten sväng. Sen for vi hem till mig och bara tog det lugnt:-)

Nu måste jag ta ett stort kliv ut i vuxenlivet och göra mig nå mat, bra josefine, bra!


helt okej snygg!


pretty good.

fick sluta 2 timmar och 20 min tidigare idag, inte helt fel! Sen for jag och Bea hem till mig och åt lite och bara tog det lugnt, och Cajsa rullade också just in. Vi ska snart cykla iväg till stan, vi ska äta på thai garden och sen bowla. awesome! Sen far vi nog hem till mig och myser och ser en film eller något sånt, en riktigt bra kväll med andra ord!


mina fina vänner


nothing but you.

Just varit och tränat, och det var ganska roligt idag faktiskt, men nog känns det skönt att vi bara har en match kvar och sen uppehåll. Nu ska jag hoppa i duschen och efter det kommer olle hit och sover:-)

Veckorna går snabbt och det är redan fredag imorgon, men jag klagar inte!


i brist på annat


tomt.

just nu ligger jag i soffan och är galet trött, men ska försöka pallra mig upp och byta om till fotbollskläder eftersom att våran träning börjar på exakt 45 minuter, efter den far jag till olle och sover, mysigt!

Börjar 8.10 imorgon också och går till 4. har även bild i 3 timmar, asså nä fan vad jobbigt!


slingning.

Nu är håret fixat, vi gjorde slingor i min naturliga hårfärg så nu är utväxten borta och förhoppningsvis kommer den inte tillbaka.Just nu ligger jag och ser vänner och ska snart släcka, börjar 8.10 imorgon och det känns verkligen inte ok.


hej


21.21

Nyduschat och nerbäddat i sängen med en kopp varm choklad, snart kommer olle hit och sover, mysigt! Sovmorgon till 11.10 imorgon, inte helt fel! skulle bara säga det, heido


måndag.

Vi lekte sista lektionen, satt ute i solen och vi fick även sluta ganska mycket tidigare, sweet. När jag kom hem så ringde jag och bokade en tid för färgning (ska dock bara slinga men ja ni fattar) och det ska göras imorgon 17.15 vilket jag inte får glömma bort. Nu ska jag steka mig lite pannkaka efter som att jag håller på att hungra ihjäl!


mys.

jag har varit alldeles för duktig idag, jag har rensat ena garderoben,bäddat rent och städat rummet och tränat. Nu ligger jag nerbäddad i sängen och äter en Ben&Jerry's och ser på "Dumpad". mysigt.
 
Börjar 10.20 imorgon,så jag klagar inte:-) nu ska jag se klart filmen och sen sova,godnatt!

en sån där rolig söndag.

Ligger på soffan och håller på att dö, är så grymt mätt efter allt godis, och glass, och bullar.. ja ni fattar. Men iallfall, ska vara duktig och gå upp och städa min andra garderob så kanske jag kan lägga in lite kläder där, jo så gör jag.


fotboll.

Klockan är 10.23 och olle står i hallen och ska fara, jag ska gå och pussa på han och sen måste jag börja klä på mig. Jag och Julia ska fara och se fotboll, sen får vi se vad jag hittar på:-)


en fisk.


staden.

Ska klä på mig och lite sånt där, sen far jag in till stan och klipper mig. Bara toppning, inget speciellt. Sen kommer min söta vän Bea och möter upp mig, då blir det lunch och sen en promenad genom våran stora Piteå stad.


sötis!


fredag.

Kom hem för ett tag sen, dagen har ändå gått snabbt även fast vi gick till 3. Nu ska jag städa upp i mitt rum lite eftersom att det är alldeles för stökigt, och sen ska jag hoppa in i duschen!

Sen grillat och efter det far jag till amanda och är med lite folk där, kommer bli bra:-)


slänger in en bild på mina söta vänner.


this is the start of something good.

Mitt internet har varit helt cp så det är därför jag inte har kunnat skriva, men jag är väldigt säker på att ni har klarat er bra. Idag fick jag iallfall äntligen byta klass, det var inte för att min förra var sämst men min nya är så mycket bättre! Nu ska jag snart äta middag och sen blir det träning, den börjar halv 8 så den känns lite jobbigt men jag överlever:-)

Fredag imorgon, synd bara att jag går till klockan 3. inte ok


hei