Peptalk.

Idag har jag pratat en timma med Therese i telefonen, så otroligt tacksam att jag fått lära känna denna positiva och genuint omtänksamma människa. Varje gång vi pratar så får jag så mycket positiv energi och vi pratar allmänt om livet och vad som är viktigt och vad som inte är det. Såna där människor är bra att ha, som verkligen vill att man ska lyfta och som verkligen vill att man ska må så bra som möjligt och att man ska vara en sån bra människa man bara kan. Jag lärde känna henna via coachfit eftersom hon var min coach och när jag valde att hoppa av så höll vi kvar kontakten eftersom vi båda tyckte att det är skönt att ha någon man kan ringa och prata med, någon som inte bor i samma stad och som man egentligen inte vet så mycket om. Nu hörs vi av varje vecka och det är skönt att ventliera. Hon ska komma upp till norr snart och då ska vi försöka träffas, det känns riktigt kul!

Kursstart.

Onsdag och ny kursstart och jag har nog aldrig varit såhär omotiverad inför en ny kurs. Jag vill bara ha sommarlov och slippa plugget, eller helst av allt- vara klar med utbildningen. Tror jag är så himla less nu eftersom jag faktiskt snart är klar. Ett år känns som ingenting när man har läst två och ett halvt. 
 
Idag står som sagt kursintro på schemat och sen ska jag försöka städa lite och ikväll ska jag äntligen träna! Skippade träningen igår för jag kände mig verkligen inte pigg men idag ska jag fan komma igång igen. 
 
 

Tisdag.

Ledig fram till imorgon så jag glassar mest om dagarna, sover länge och tränar lite. Lite så jag jobbar. Idag ska jag dock träna igen, jobba bort lite av allt det goda man ätit i påsk, men ändå så värt det. Har även varit och beställt en ny telefon eftersom min fick bada i Lördags, tur mami har drulleförsäkring så jag endast behöver betala 1500 för en helt ny, då blir man gla och den extrema ångest jag hade i söndags över telefonen kan jag släppa. Idag kom även mina Adidas som jag hade beställt, är totally in lööööv.
 
 

Mitt lilla hjärta.

Jag har fått pussa på den här godbiten hela dagen, fyjävlar vad jag älskar honom.

Tisdag.

Hälsat på Carin, tränat två träningspass med Carro, ätit en supergod middag, hängt på Nodo med Carro och pussat på min dude. En himla bra tisdag alltså!




Nytt till våren.

Idag har jag redovisat sista examinationsuppgiften i den här vidriga kursen. Medan läraren hade den avslutande föreläsningen råkade jag visst klicka hem lite kläder... Woops! Men kändes så kul med lite vårfräscha grejer Ska rensa ur min garderob och fylla på med dessa godingar, lite färg och snygga överdelar sitter aldrig fel. Kände mig lite värd det, lite. Hoppas jag kan ha allting:-)
 
 

Ett fint dygn.

 
Igår på dagen for vi på strömlida med Lars, Sofie och Jocke och grillade lunch och sen vid två åkte vi ut till mamma och pappa där även Linda, Dennis och Viggo var. Vi blev bjudna på gomiddag också spelade vi spel hela kvällen och eftersom vi beslutade oss för att sova över så blev det även någon drink. En himla bra kväll!
 
Idag vaknade vi vid halv 10 och då gick vi ganska direkt ut, satt i solen och bara tog det lugnt. Blev att grilla lunch ute och bara mysa på, Finns det ens någonting bättre än dom här vårdagarna, tror inte det! Älskar att sova över på kartis ibland, det är så himla mysigt på något sätt. Till middag bjöd ricky mig på hemmagjord carbonara och nu har jag just avklarat ett pass styrkemix, nu blir det mys resten av kvällen:-)
 
 
 
 
 
 
 

Efterlängtad helg.

Har skrivit klart mina två sista arbeten för den här kursen och skickat in dom, sjuk känsla. Trodde aldrig jag skulle klara den här kursen för vi har aldrig läst en sån här stor med så många arbeten men nu är den över. Endast ett litet seminarium på måndag men sen har jag påsklov till den 30e, jag har aldrig haft såhär långt lov förutom sommarlovet! Sista inlämningsdag är egentligen på onsdag men ville få längre lov så bara göra bort dom!

Startade helgen med ett träningspass och ikväll äter vi på cg's med Emelie och Jesper, fin start på helgen:-)



2016-03-15

Tisdag idag och just nu sitter jag med studiegruppen och skriver rapport, hoppas vi blir klara nu så vi kan skicka in den! är så less. Sen ska jag gå ner på stan med Carro och äta lite lunch, lite tisdagslyx sådär! Ska även försöka skriva klart ett arbete så jag är helt fri sen eftersom allt ska examineras nästa vecka, meen om jag känner mig rätt så kommer jag göra det imorgon eller på torsdag:-)
 
Har ju även glömt att säga att jag har lagt av med coachfit, det var verkligen inte för mig och det passade inte för mig just nu. Hade så mycket annat som snurrade runt i huvudet så att ha sådär strikt matschema och behöva planera så mycket var det sista jag hade lust att lägga fokus på.
 

Ny vecka.

Hade jätteroligt i lördags och  jag var inte så himla bakis igår, sånt äger ju. Igår degade vi i soffan hela dagen och på kvällen var vi på födelsedagsfika hos Emelie och Jesper.
 
Idag har jag startat dagen med ett möte med studiegruppen där vi skrev klart ett arbete, kan inte fatta att vi snart är i mål med den här förbannade kursen! Helt sjukt alltså
 
 
 
 

Lördag.

En lunch med Cajsa och Felice och hängt med Sofie är ungefär det jag har hunnit med sen sist. Köpte ett par ray-ban solbrillor som jag är så nöjd över, kanske lite dyra men så värt!! Fick inviga dom idag när jag gick på stan eftersom solen lyste så fint. 

Nu ska jag iväg till Felicia och fixa mig och sen står galejj på schemat, det var längesen så det blir riktigt kul! Vi åker till Sofie när hon slutat jobbet och sen far vi  till Elin och Tim där vi ska vara, blir nog roligt:-) Ha en bra kväll!


Dålig start på dagen.

Rickard fyllde år igår så vi har haft kalas både Onsdag och Torsdag, i Onsdags för min familj och i går för hans familj och sen kom lite boys, Emelie, Sofie och Felicia hit och fikade:-) Såå mycket fika som blev över, hade beräknat lite fel, men hellre för mycket än för lite!

Idag har jag startat dagen på värsta sätt, med en gastroskopi och det är faktiskt bland det värsta jag gjort, fyfan. Men nu är det gjort och det känns riktigt skönt!

Trött.

Sov två timmar natten mot måndag, höll på att somna sista lektionen igår. Inte optimalt att gå till klockan sex en sån dag, fy. Fick middagen serverad när jag kom hem och sen låg jag i soffan hela kvällen. Idag ringde alarmet klockan sex och jag var lika trött då, men idag går vi bara till fyra. Wihoo. 

23:55

Då var en fin helg över och imorgon är det måndag igen.. Igår (lördag) for vi som sagt ut med skotern och var ute hela dagen lång, vi stannade till i skolskogen i grillkåtan där och gjorde upp en eld, grillade korv och fikade. Till middag åt jag och ricky på O'learys och sen for jag till Sofie:-) Sen var vi med ricky, lars och rasmus under kvällen, en veldi bra lördag och jag har så förbannat mycket träningsvärk från skoteråkningen!!

Idag sov vi till halv 12, lunchade på lyktan och for sen och veckohandlade, så skönt att göra bort det söndagar. Sen bakade jag morotskaka till rickys födelsedag och sen åt vi en gomiddag:-) Ett pass styrkemix hann jag med innan kvällen avslutades i soffan med min favvis, Så en bra helg helt enkelt, imorgon blir det luleå och examinationer hela dagen. Wihoo


Skoter.

Alltså vi åt så himla god mat igår, min mamma är bäst i köket. Oxfilé inlindad i seranoskinka och massa örter också en rotfruktsgratäng till det, också blåbärspajer med mandelmassabotten till efterrätt, såå gott!

Nu ska jag hoppa i nå kläder för snart åker vi ut med skotern också ska vi stanna och äta lunch. Det blir jag, ricky, emelie, jepser, lars och rasmus så det blir kul!:-) ha en bra lördagdag!



Bra start på helgen.

Jag bjöd över Emelie och lilla Bianca på en American pancakes lunch, sen gick vi ner på stan en stund. Bra start på helgen helt klart. Ikväll äter vi middag hos mamma och pappa och bara myser på där:-) Skippar träningen idag också och går in helhjärtat imorgon, ingen lust alls att träna när magen är såhär cp.

Lite nytt.

Idag har jag och mamma hämtat Viggo på förskolan och sen lekt med han i flera timmar, lite plugg har jag även hunnit med. Sen for jag förbi och unnade mig lite saker (skorna behövde jag verkligen) men det andra var bara en bonus.
Eftersom jag har haft så otroligt ont i magen idag så vilar jag från träningen och myser med Emelie och Bianca istället:-)

1 Mars.

Jag har haft en fin första mars, avslutade dagen med ett spinningpass och en snabbvisit hos Emelie och Jesper. Nu blir det OC och sen sängen. Imorgon blir det en prommis med Emelie och lillan innan det blir plugg resten av dagen, men varje dag i veckan har haft sina fina stunder än så länge och det gillar jag.
 

Bra start på dagen.

Började dagen med en prommis på 5,2 kilometer, samtidigt som jag lyssnade på p3 dokumentär, så himla skönt sätt att starta dagen på! Sen har jag hunnit baka bröd och sen klockan 12 har jag suttit och skrivit rapport med studiegruppen, är helt slut i huvudet nu så glad att vi är klar och kan skicka in den.
 
Nu har jag tänkt att plocka undan lite och sen dö lite i soffan innan jag ska börja med middagen. Sen ikväll är det äntligen dags för ett tabatapass, har inte varit på ett pass på över en vecka och jag är så taggad!