Hard work work

Idag fick jag äntligen träffa min fina kåmpiz Emelie efter att hon har varit 10 månader i USA. Vi tjänade 500 kronor var för att vi delade ut medaljer till lammkött och girls på prisutdelningen, tiden flög iväg för det var faktiskt riktigt roligt! Det är få människor som jag skrattar så himla mycket med som jag gör med henne, kanske för att vi är lika lejda;-) Sen när vi var klara så väntade en gomiddag hos Antons pappa. Nu ligger vi och ser film och snart är det godnatt, Måndag och Kiruna imorgon.. Bara tänka positivit och att veckan förhoppningsvis går snabbt. Jag gillar inte att behöva vara i Kiruna under veckorna, längtar alldeles för mycket hem efter allt och alla, speciellt efter min finaste kille!
 
 

Jag kommer älska dig när jorden gått under

Igår kom Jessica, Regina, Elin, Anna och Sofia till mig på en riktig myskväll med ost, kex och vin. Fy vad jag har saknat hela gänget, varenda en. Världens bästa tjejer! Också fick jag ju träffa min fina Hanna på dagen eftersom hon jobbade på kvällen så nu känner jag att jag har tagit igen lite tid med dom! Nu ska jag och Anton snart bege oss mot Nolia för att se lite fotboll och sen ska vi gå på kyrkmarknaden:-) Tycker det är så roligt med psg när det händer någonting! Ha en bra dag! puss
 
 

Finns inget bättre än att komma hem

Äntligen hemma, åh vad jag älskar Torsdagar. Kom hem vid sex så fick en extra ledig kväll:-) Nu ligger jag i soffan med min favorit och ser film, ska stryka lite på hans rygg för han har ajaj. Imorgon möter jag upp min fina Hanna på stan  för att luncha och shoppa lite, ska dock inte shoppa några kläder (kom ihåg det Josefine, för det behöver du verkligen inte) men har spanat på en ljuslykta som jag är kär i. Nu ska jag pussa min kille, sov gott finisar!
 
 

Det kommer aldrig vara över för mig

Var ute och sprang 8 kilometer igår, och det kändes jätte bra! Hoppas inte benen är allt för tunga ikväll så kanske jag ger mig ut på en springtur ikväll också:-) Fick även superbra nyheter av min läkare igår att jag får minska medicindosen eftersom mina levervärden har gått ner så mycket, om 2-3 veckor kanske jag får minska ännu mer. Så jävla lycklig. Firade det med att beställa hem mina söta ugglor från lagerhaus, värd det. Nu ska jag fortsätta arbeta, puss!
 

Det går bra nu

Sov som en jävla stock inatt, hade några, sömntimmar att ta igen. Idag rullade första lönen in och det känns sjukt bra, fyfan vad jag älskar mitt jobb just nu. heh. Sitter just nu på nio fikat och ska göra mig en skinkmacka för er som ville veta, sen ska jag ut och jobba hårt:-) Igår ville jag skjuta alla er som la upp bilder när ni låg på stranden eller annat mys, och det vill jag egentligen idag också. Fan ta er. MEN försöker vara positiv och tänka "Pengarna rullar in och jag åker hem på Torsdag". Planerna inför i helgen ser väldigt bra ut, kul med psg också ska jag mysa med mina fina!:-)
Lite den här känslan just nu, bästa Lisa!
 

Måndag

Läskigt hur fort tiden går, då var det Måndag igen. Kom i säng sent igår eftersom vi fick stå i bilkö i nästan två timmar efter olyckan på E10, rejäl krock. Tycker sånt där är så obehagligt, så snabbt allting bara kan förändras totalt. Såg bilarna och de såg hemska ut. Iallafall, har det väldigt lugnt på jobbet just nu men förhoppningsvis kommer det igång snart:-) Vädret är iallafall bra så det är ett plus, det är alltid så jävla kallt här uppe annars. Men tror det dåliga vädret börjar imorgon och kommer hålla i sig under Kirunafestivalen, hehe. Kult för er som ska hit!
 
 
 

Wake me up

Sitter och försöker ladda upp bilder från Alanya och studenten men facebook bestämmer sig för att inte alls samarbeta så det verkar inte bli några bilder den här gången heller. Men sitter i alla fall och ler när jag tittar igenom alla kort, fyfan så roligt jag hade. Det är nu såhär i efterhand jag inser hur jävla kul det var:-) Nu ska jag träna och sen är det middag, sen rullar jag och daddycool mot Kiruna. #Woop. Nä det känns faktiskt inte så farligt, också rullar första lönen in på Tisdag! Som den kommer sitta fint:-)
 

Så här dagen efter

Min midsommar blev väldigt lyckad! Vi spelade kubb, grillade, förfestade och åt tårta hemma hos mig och sen vid 9 gick vi till min finaste granne superfelle93 där vi fortsatte:-) Sen hann jag och Anton även förbi min syrra och Dennis där det också var massa folk, sen cyklade vi in till stan med dom vi varit med och åt på max:-) Att jag inte är bakis idag är konstigt, men jag klagar inte! Jag tog inte allt för mycket bilder, men jag bjuder på vad jag har! Hoppas eran midsommar var lika bra, haaj:-)
 
 
 
 

Midsommr

Första gången på nästan 5 månader som jag ska få dricka cider, fyfan vad jag har längtat. En midsommartårta har jag också slängt ihop, för på midsommar ska man äta tårta, ängsblommor har jag också plockat för även det hör till.  Ikväll ska vi vara en hög med människor här och äta, köra lekar och bara ha det sådär trevligt hade jag tänkt! Får se om vi drar vidare sen eller om kvällen fortsätter här:-) Ha en bra midsommar allihopa! Pözz
 

Home sweet home

Kom hem vid 2 idag, eftersom det regnade så mycket så gjorde dom ingen asfalt idag så vi slutade 9 och då började vi rulla hemåt:-) Så nu har jag och Anton fixat det sista inför midsommar så allt är klart! Tänkte fylla ut det här inlägget med en sjuk sexig bild på mig när jag är en hårt arbetande kvinna och på min goda middag i Måndags. Fyfan så okvinnlig jag känner mig när jag är på jobbet, när jag är där så längtar jag till helgen så jag får fixa mig och känna mig lite fin:-) Ja oj vilka problem alltså, nu ska jag se lite tv med mami:-)
 

Snart helg

Jag har så jävla jävla mycket träningsvärk från den där 8 kilometers långa löpturen i Måndags, jag skulle ut och springa igår också men det gick bara inte, går ju som att jag har skitit ner mig. Men idag ska jag plåga mig, oavsett hur ont det gör! Fick sovmorgon till 8 idag, sen for jag på sjukhuset och tog prover:-) Nu sitter jag på kontoret och gör inte allt för mycket, är småglad eftersom imorgon är det hemgång, det ser ut som att vi kommer fara hem tidigt. #win. Sen väntar midsommar på Fredag, planerna är spikade och det ser ut att bli jätte bra:-) Fyller ut inlägget med Idas bild, världens finaste klass!
 

Då var det Måndag igen

 

Då är jag tillbaka i Kiruna igen efter en toppenhelg, gud vad mycket längre helgerna blir när man är ledig fredagar:-) Har just gjort klart en provtagning så då är jag nästan klar för dagen, mitt jobb är inte så pjåkigt ändå, tjänar bra med pengar för att ta några prover då och då och dricka varm choklad. Ikväll ska vi nog gå ut och äta, sen ska jag ge mig ut på en löprunda:-) Löpning ska bli mitt kvällsnöje, finns inte så himla mycket annat att välja på;-)

 


Frukost

Invigde mina nya tallrikar imorse och gjorde en gofrulle, så nöjd! Nu ska jag nog fara till Linda och Dennis eller så far jag ut på stugan där päronen är. Sen kl 16.00 bänkar jag mig på Heden för att heja fram laget till en vinst när de möter Storfors!:-)

Sista minuten

Hade en mysig kväll här igår med middag, efterrätt och mys. Emelie stod för efterrätten, Matilda hade också bakat men tappade pajen utanför dörren.. snuttan. Synd att vädret var så jävla tråkigt så man inte kunde sitta ute på balkongen eller gå ner till södra eller tages! Men nu får vädret gärna fortsätta vara dåligt när jag far till Kiruna imorgon, heh. Vill inte se några bilder på instagram när folk ligger ute och solar, ok? Bra tack.
 
 

Fredag

Har haft en bra dag, fick sova ut ett tag innan jag for till sjukhuset för nya prover och sen mötte jag upp Matilda i stan för lunch och lite shopping:-) Fick med mig hem ett par nya ljusa jeans, finns fan inget värre än att pröva jeans så tackar gudarna för att jag hittade ett par så jag slipper göra om det på ett bra tag. Sen så har jag bjudit min kille på middag på challenge också gjorde jag en marsipanbakelse till efterrätt eftersom jag vet att han gillar det såhäääär mycket! Vi har även hunnit förbi Linda och Dennis, är lite småkär i deras hus så hänger där och låtsas att det är mitt, heh. Nu ska jag snart bege mig mot sängen, är lite halv död. Imorgon drar jag och Ante_skateboard till Luleå, vill egentligen bara på lagerhaus där jag har sett mina fina ljuslyktor. Kom till mamma
 
 

Första jobbveckan

Första jobbveckan är snart över så inom kort börjar vi rulla mot Piteå, lycka! Har dock blivit bortskämd med goda luncher där pappa bjuder och allt för många koppar varm choklad men det är jag värd tycker jag. Läkaren ringde i Tisdags men jätte bra nyheter så har svävat lite på moln efter det:-) Men efter så mycket dåliga nyheter så var det bäst för henne att hon kom med något bra. Nu ska jag gå ut och städa undan efter mig och sen ska jag invänta pappa. Puss bye
 

Då var det roliga över

Jag har tagit studenten, känns fortfarande sjukt att kunna säga det. Har varit spiknykter i både alanya och hela studentveckan pga min bark lever men jag har haft så jävla roligt och skålat med alkoholfria cider! Men nu finns världens bästa BF3A inte mer, åh vill inte ens tänka så. Min blogg har kommit lite efter men jag har inte haft tid, har haft min fina moster på besök och sen så har jag bara passat på att njuta och under veckan så har det alltid varit någonting inplanerat. 
 
Idag kastades jag ut i arbetslivet och har varit i Umeå och jobbat hela dagen och imorgon bär det av till Kiruna. Oj vad jag tänker "cash is king" nu annars hade jag aldrig farit dit. Men pengarna ska in och eftersom jag får komma hem Torsdagar och vara ledig varje helg så känns det ganska okej. Nu ska jag försöka komma  igen bättre med bloggen, kanske inte blir tio inlägg under veckorna eftersom jag lär jobba ganska mycket men jag ska försöka vara aktiv:-) Nu ska jag krypa ner bredvid världens finaste kille som jag kommer sakna så galet mycket när jag ska jobba borta, att man kan vara så kär! sorry för långt inlägg, hadeee:-)
 
 
 

Torsdag

Gjorde som sagt klart allting i klassrummet igår inför morgondagen, fick ännu mer pirr i magen då. Sen for jag och Anton och tittade på alla fina som gick balen, stod på sidan om och bara log för alla var verkligen så himla snygga! Trodde dock jag skulle ångra mitt val av att inte gå men inte det, tur:-) Nu har vi nyss vaknat och väntar på att min mamma och moster ska komma och hälsa på så hon får se lägenheten, ska fixa nån gofrulle och vara en sån där sjukt bra värdinna som alla älskar, heh. Ikväll håller vi till i Alter där vi ska pynta flaket, äta middag också blir det kanske party:-) Hade braa

Mys i Jävre

Hade en mysig kväll i Jävre igår med en stor del av klassen, åt middag och annat gott och låg och skrattade och var sådär fula som bara vi kan. Hade hur mysigt som helst! Just nu sitter jag, Lisa och Julia på skolan och vi ska göra i ordning klassrummet inför på Fredag. Kan fortfarande inte fatta att det är så nära. Annars så hoppas jag att vädret blir bättre så inga frisyer eller så bli förstörda på balen! Ska bli roligt att se hur fina alla är:-)
 

Så mycket kärlek

Helt stört vad den här klassen är bra. Imorse vaknade jag halv 8 (!) av att något fanskap hade betämt sig för att klippa gräsmattan men det det lät som att han höll på att hugga ner en hel jävla regnskog utanför fönstret. Jag var inte nöjd, och är fortfarande inte det. Ligger fortfarande back i sovtimmar. Nu ska jag dricka varm choklad sen ska jag in på sjukhuset och ta prover och efter det ska jag möta upp min efterlängtade Hanna på stan för en lunch:-) 

Home

 
Då var vi hemma igen efter en allt för bra vecka i Turkiet, har haft så himla roligt och vädret har varit toppen! Känner att jag ligger efter allt för mycket med sömnen, men det får vi ta igen efter studentveckan! Idag har jag varit och färgat utväxten och nu väntar jag på att min läkare ska ringa så jag ska få börja med min nya medicin. Annars ska jag in och ta prover idag och sen efter maten bär det av till Lillpite där det är party med temat "oj var det fest". Fattar inte att det här är sista veckan med klassen, fyfan vad tråkigt. Men så äckligt skönt att slippa skolan!