new

Bytt ut alla bilder i mina olika fotoramar, har ju framkallat massa nya bilder så kände att det var dags för ett byte.

Natti

Åt en god middag med mami,papi och anton. Frysit hela dagen och det gör jag fortfarande. Orkade inte göra någonting speciellt ikväll för mår inge bra. Tror jag är döende. Kryddar inte ens. Kanske lite men fan inte mycket. Vill må bättre imorgon för har några matcher jag vill se. Hoppas vädret är bättre imorgon annars tar jag fram vinterjackan. Vägrar att frysa imorgon också. Nu ska jag snart fara till Anton och sova, bara han kommej hem någon gång. Jag är tyvärr ej någon självständig kvinna längre, klarar inte av att sova själv.
 

“If ever there is tomorrow when we're not together.. there is something you must always remember. you are braver than you believe, stronger than you seem, and smarter than you think. but the most important thing is, even if we're apart.. i'll always be with you"

Next to me

For och såg Piteå-Umeå med Matilda., och hejja Piteå som vann. Wohoo! Sen for vi förbi ICA och handlade lite gott som kesella, en sallad till lunch, nötter och körsbär. Såg vädligt nyttigt ut, känns bra! Nu ska jag se lite fotboll och plåga mig igenom lite träning, sen far jag till Anton:-) Imorgon ska jag dra upp honom ur sängen och fara och titta på fotboll, kuligt kuligt. Ha en bja kväll och sov gott:P hörs kanske sen, vet it:P
 
 

13 Juli

 
 
Glömde säga att jag och Anton bokat rum på storforsen hotell. Så himla mysigt och jag längtar jätte mycket. Fredag till Lördag. Bara mysa och äta gott.

I will remember you

Har äntligen fått träffa Anton idag, har längtat så häääääär mycket efter honom. Vi gick till hans mamma som bjöd oss på våfflor till lunch, ganska jätte gott faktiskt. Nu tänkte jag fixa någonting att äta, sen ska jag städa och efter det träna lite. Sen far jag till Anton och sovej. Har ont i huvudet som jag vet inte vad, Får ta några ipren och hoppas att det går över, what to do annars.
 
 
Längtar så grymt mycket till Alanya när vädret är så här trist.
 
 
 

Project runaway all stars

Ben&Jerry's. Bra tv. Skön soffa. Mjukiskläder. Ny duschad. Saft. Känner mig ganska nöjd där jag ligger. Dock ganska ensamt i vårat stora gamla hus. Det knakar ibland. Försöker spela cool och låtsas att jag inte bryr mig, men skulle kännas ganska bra ifall någon var här med mig. Men nu ska jag sluta vara en sån där mes som ingen tycker om. Ska sätta upp håret i en sån där väldigt ful boll så håret blir tjorvigt när man tar ut den, men det är så värt det. Slickat hår äger faktiskt. Nä, Godnatt mer er.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Grattis till körkortet snygging!

Rubrik

Gått på stan heeeeela dagen, har sjukt ont i fötterna nu. Har iallfall fått 5 toppar, 2 jätte mysiga stickade tröjor och 2 shorts att hänga in i garderoben. Sjukt nöjd! Men nu ska jag lägga undan kortet ett tag för behöver verkligen inga mer kläder:-) Nu ska vi äta grillat, och ikväll ska jag göra så lite som möjligt. Tare lugnt i soffan tööpxD:P. Vill vara med Anton men vill ju inte bli smittad och dö. Justja, har även hämtat ut alla bilder som jag har framkallat så ska byta bilderna som jag har i mitt rum:-) hade braaaa

Staden

Hade en mysig kväll igår med Hanna, Frida, Sofia och Elin. Såg tv och bara myste, sen for jag och sov hos min syster. Eftersom Anton har fått scharlakansfeber så får jag inte träffa honom eftersom det smittar, fast kommer säkert ändå få det eftersom jag har sovit med honom varje natt innan.. Kommer iallafall sova här till på Torsdag eftersom Dennis är i Stockholm och då är hans plats min, vågar inte sova själv! Men nu ska vi gå ner på stan och Luncha och se om jag fyndar något. Ha en bra dag:-)

Måndag

Hade en bra dag igår, var ute hela dagen och tittade när Antons mamma tränade Fido och sen for vi på grönan så hundarna fick bada. Solen stekte och självklart fick jag solexem som kliar utav bara fan. Sen åt vi en jätte god middag hos hans papi också. Idag ställde jag väckaren på 6 eftersom jag trodde att jag skulle börja jobba idag, men tydligen inte utan det var om 2 veckor. Jaja, då har jag en hel dag att göra nyttiga saker. Så nu ska jag och hämta ut mitt körkort och sen ska jag göra lite andra ärenden. Ha en bra dag, kjamisar!

Sliten

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
En bra fotbollsmatch, oboy, naturgodis och en jävligt skön soffa. Ganska skön kväll ändå.

4 från igår.

Hade en väldigt väldigt bra midsommar! Jag och mina tjejer började hemma hos mig med några roliga lekar och en massa prat, sen senare på kvällen så drog vi till Pontus där stor del från klassen var och även många andra som vi kände så det var kul:-) Märker även att jag saknar mina classmates väldigt mycket redan! Meen, hoppas ni också hade en bra kväll! Eftersom jag är en otroligt snäll själ så ska jag ställa upp och skjutsa min häftiga granne marcus eftersom han tydligen inte ska vara nykter ikväll, han är en riktig fighter den där mackan!

Midsommar

¨Ätit frukost på glasaltan med anton, plockat blommar, bakat tårtor, fixat på altan, städat. Har hunnit med mycket idag, ,men nu kommer tjejerna så då sätter vi igång! Hoppas ni får en bra midsommar allihopa:-)
 

for the first time

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Har nyss varit och hämtat Amanda och nu ska vi göra en massa lekar tills imorgon, kommer bli super! Har inte så mycket mer att säga, hoppas ni har en bra kväll!:-)

Save tonight

Klippte hela våran gräsmatta idag och den är inte liten, det tog ett ganska bra tag eftersom gräset var jätte lång. Nästan så jag ville klappa mig på axeln när jag var klar och säga " det där gjorde du helvetes bra". Ikväll ska jag nog vara med Jennifer, det var längesen så det blir kul att träffa henne! Har även varit på banken med mamma och fixat med mina olika konton, så nu är jag även en rik bitch:P:pp:P Livet e allt bra nu!
 

21:23

Blev en lite för lång dusch, fingrarna blev som russin men det var värt det. Nu ska jag hoppa i nå mjukiskläder och sen fara till en fin en och sova där. Imorgon ska jag klippa gräset, annars vet jag att min kära mor kommer döda mig. Och det vill jag ju inte riskera såhär i början av sommarlovet och allt, det skulle ju vara trist.

new

        

Sitter hos Linda och har beställt 2 nya skal till min iphone, det känns bra! Är less mina andra så är kul att kunna variera. Annars då, borde hem och klippa gräset meeen råkade ju vänta i några dagar för länge så nu kom regnet igen. Bra Josefine, bra. Men nu ska jag sticka hem och fixa nå mat, hade!

Do it like a dude


Skrev nyss ett jätte roligt inlägg som var skita långt. Nä kanske inte så jätte roligt men långt var det iallafall! NU är allt klart med Alanya eftersom det blev lite konstigt när Jessica och Petra inte skulle följa längre:-( Men nu har Sofia och Felice hoppat på och det kommer bli så himla braa! (Hoppar ni av nu så lovar jag att jag jävlat kommer och styckar er med den slöaste kniv som finns så ni verkligen får plågas) heh typ. Nämen nu är allt bokat och klart så nu kan jag andas. Nu tänkte jag äta nå och ikväll ska jag vara med Jessan, Tina och Regina och jag hoppas att dom är sugna på att mysa på södra för det kände jag för:-)

Söndag

Hängt med Anton idag, bara tagit det lugnt och gjort väldigt lite! Gode ganska jätte skönt:-) Vi var även och åt middag på stugan, fick äntligen min efterlängtade taco! Måndag imorgon, har mycket roliga saker att göra som att klippa gräset, städa rummet och tvätta bilen. Wohooo så jävla awesome. Men kommer mest troligt inte göra allting men hoppas jag får någonting gjort iallafall! Nu ska jag träna, ses på fest:P
 

fyra från igår.
















































Bra kväll igår med mina brudar- thaimat, kubb, fotbollstittande och en massa prat. Sen sov jag hos en bra en. Idag for jag ut till stugan och spenderade lite tid med min fina mamma! Vi fikade, fiskade och solade lite och jag fick även alldeles för många myggbett. Skulle egentligen till Jessicas stuga med mina tjejer idag men när jag vaknade imorse mådde jag inte så bra, min hals gör ont och jag har jätte ont i bröstet, så det kändes bättre att stanna hemma:-) Hoppas ni får det mysigt! Ses på fest


Det går bra nu


Livet leker just nu. Bokade en alanya resa igår med några av mina brudar, 19 augusti drar vi!! Kommer bli galet.Idag tog jag en lång sovmorgon och sen for jag till stan och åt lunch med mamma på thai, satt fint. Sen ikväll kommer det några tjejer till mig och vi ska beställa mat och mysa, sen imorgon drar nog jag och Tina till Jessicas stuga och är där till på söndag:-) Bra helg! Nu ska jag plocka undan lite saker och sen kaanske klippa gräset, mycket man måste göra när man bor hemma själv;-)

Där jag hänger min hatt


Sov riktigt hårt inatt, vaknade sent och kände mig bakis. Så blir det alltid när jag sover för mycket. Men what to do. Åt en god lunch och sen for jag och hängde hos Emelie som det var jätte längesen jag träffade, bra tjej det där! Nu väntar jag på mat och sen ska jag dra till Tina och förhoppningsvis boka en alanya resa!!! Blir det av så har jag en grym resa att se fram emot med några av mina brudar:-) Och idag flyttar även mina päron ut på stugan så bor hemma själv nu nästan hela sommaren, känns ganska jätte okej!! Men nu äre mat asså, hörs dudes!


when the stars go blue

Första dagen på länge jag fick vakna upp och solen lyste utanför, det kändes ganska bra! Så jag hoppade i nå kläder och drog till lillpite och hälsade på superfelle93. Planerna var att vi skulle lägga oss ute och pressa meen det var inte så varmt som vi trodde, så vi låg inne och pratade istället:-) Helt ok det med. Nu sitter jag och ser fotboll med papi, Portugal-Danmark och tänkte även träna nu för sig ska jag fara till sötkorven/ spännisen/ coolboy/ världensfräsigastekille på bilderna här nedanför. Hehe:P Ha en bra kväll alla läsarexD hörs sen eller imorn, vet it än:P


Hello

Dåligt humör, är på sånt där humör då jag bara vill slå alla som pratar med mig. Inte ofta jag är riktigt så arg men nu är det såå. Var iallafall hundvakt åt söta bobby idag, vill ha den hunden:-) imorgon ska jag sova länge och hoppas att det här humöret blir bättre! Hade bra:-)


Myser hos Hanna


Bra helg

Nuu är jag tillbaka efter en helg full med fest, bakismat och alldeles för mycket bakishet (finns det ens något som heter det?) men helgen har varit hur bra som helst och fortsätter sommarlovet såhär så kommer det bli perfekt! Jag har världens bästa vänner:-) hoppas eran helg också har varit bra, puss!


Klassfest


Sommarlov






Hade en jätte mysig kväll igår med fina klassen hos Bea. Det blev grillning, kubbspelade, mys, tävlingar, tårta, bad, inspelning av helvetes fula filmer, mycket skratt och ännu mer mys. Väldigt lyckad kväll! Och nu laddar vi upp för klassfest ikväll, awesome. Nu är det sommarlov på riktigt, känns grymt. Hoppas ni också får en bra kväll, puss!


Klassmys

Myser med min fina klass hos Bea! Dom har varit söta och bakat en tårta som vi ska äta nu, sen ska vi grilla och mysa:-) min klass ägerxD och vi börjar ladda upp för klassfesten som vi ska ha imorn, kommer bli grymt! Hade braa


Myser med mina fina


In the middle

måste städa rummet, måste. Det ser alldeles för äckligt ut, hatar att städa mitt rum. Sen ikväll ska jag vara med min fina Hanna:-) Annars dåå, min hosta är fortfarande cp. Hostar lika mycket nu som jag gjorde för någon vecka sen, e less. Men då kör vi igång med städningen va!


10 från balen






Tog bara 10 bilder, hade bara telefonen med mig och den tar ju inte världens bästa bilder. Men alla var så himla fina, stog typ och log hela tiden och kände mig alldeles jätte störd. Var iskall när jag kom hem men det var verkligen värt det.


Bal

Far och tittar på alla fina pojkar och flickor som går balen tillsammans med Jessica, Sofia och Emma:-) hörs!


Lite bilder sådär

Lite dåligt med uppdatering, men nu ska jag försöka bli bättre igen! De senaste dagarna har jag festat, ätit skrov, myst, pussat på bobby, hängt med min braiga klass, ätit massvis med kesella och myst lite mer. Bra helg. Snart sommarlov och denna veckan ser toppen ut med en massa fest och mys, livet leker. Hoppas ni känner likadant!




Lunch med syster!


this is crazy

Efter att ha ätit grillat till middag så ligger jag nu hemma hos Tina och tar det lugnt och pratar:-) och nu fick jag sms av min kära granne marcus "kom och festa med oss, vi har alkohol åt er" hmm what to do. Ändå kuligt! Vi får helt enkelt se:-) kvällen är ju bara barnet änxD hehehe:P nämen hade bjaa


Heeeelg

Äntligen heeeelg, så jävla skönt! Pallrade mig till skolan och skrev ett samhällsprov som gick aaawesome och sen slutade vi 20 över 9:-) Efter det for jag och skrev på några papper eftersom jag har fått ett till jobb i sommar!! wohooo cash is king! På öjagården iallafall, så det känns jätte bra:-) Och kom även hem med 3 tröjor och ett par mjukisbyxor från stan, måste ju fira att vi är helt klara med skolan nu:-) inga mer läxor eller prov på ett bra tag nu! Känns ganska okej:-) Nu ska jag äta en god lunch och sen ikväll hänger jag med min fina Tina, hade braa:-)

tyck om dä