Min fredag.

Bra dag igår. Startade dagen med en lunch med Amanda, sen träffade jag Ida och Sofia som jag inte sett på år och dagar så jag gick på stan med dom
och pratade ikapp:-) Sen hann jag med ett träningspass och en middag med daddy innan jag for till Emelie och var med hon, Jesper och Rickard:-) Somnade väll efter tre och det resulterade i att jag vaknade nu vid 1, men så blir det ju ibland;-)



Helt okej boende.

Drömmer mig bort. Dör så mycket fina hus och lägenheter det finns. Har då hittat mitt drömkök på bilden högst upp.    

Something so strong.

Vaknade upp vid 10 och sen dess har jag legat och sett lite tv och kollat olika hemsidor, och oj vad det är mycket jag vill beställa nu. Tröjor, träningskläder, skor, smycken..inte bra att hitta så mycket fint. Just nu står träningskläder högst upp på listan, ska unna mig lite nytt snart:-) Nu ska jag äta lite lunch och sen ska jag plugga, helgen är så efterlängtad!

Hope if everybody runs, you choose to stay.

Jag har pluggat hela förmiddagen, är helt slut i huvudet. Hatar uppgifter där man skriver och skriver men man förstår egentligen inte vad man skriver, ska skicka in det och hoppas på ett G. Nu ska jag äta lunch och sen far jag ut på en joggingtur:-) Ikväll umgås jag med Hanna B och Hanna Niko:-) Är btw sjukt sugen att göra en liknande färg som på bilden här ovanför till hösten, är ju ett tag kvar och ska färga blont en till gång innan sommaren men sen är jag sugen på något nytt:-)

Tisdag.

Mitt alarm ringde halv 9 imorse och jag var jävlat död, förstår inte hur jag kan vara så trött hela tiden. Annars så har jag hunnit vara på styrkemix och nu sitter jag, mami, Linda och farmor och ser skidor! Helt sjukt vilka maskiner skidtjejerna är. Ikväll står plugg på schemat hela kvällen, ooh så veldi kul.

I lived.

Man blir så glad när man hittar såna här godingar, har nött den rätt så bra ett tag nu som jag gör med alla nya låtar jag förälskar mig i. OneRepublic kan ju typ inte göra dåliga låtar, så otroligt fina texter och älskar mannens röst.

Fin helg.

Har haft en sån där mysig och fin helg. I fredags var jag hos Emelie med Hanna och sen kom Lars, Jesper och Rickard dit. Slutade med att alla halvsov i soffan och sen somnade vi vid fyra, så var rätt död på lördagen när jag vaknade vid 10. Sen for alla och lunchade innan jag drog hem till skogen igen:-)

Lite senare kom alla + Amanda ut till mig igen för lite grillning, så vi satt ute och grillade middag och drack varm choklad innan vi vid halv 9 gick in för att se skräckfilm:-) sjukt mysig kväll!

Efterlängtad helg.

Satt hela morgonen och skrev klart mitt arbete som nu är klart och inskickat, så skönt! Sen tog jag och mami en 40 minuters prommis på isen, nu värmer ju solen på riktigt! Sen satt vi ute en stund och nu är jag väldigt sugen på att ta en pn, är trött hela tiden...

23:19

Äntligen fredag imorgon och helgen ser ut att bli väldigt bra, en lugn sådan och det ser jag verkligen fram emot:-)

Imorgon ska jag skriva lite på ett arbete också ska jag ta en prommis om vädret är fint vilket jag tror att det kommer vara:-)

Barnvakt

Har ätit lunch med mamma och Linda från röda lyktan, blir aldrig less den maten alltså! Nu har dom farit iväg och ska köpa en säng så då sitter jag barnvakt åt min favorit kille❤️

Sen ska jag skriva klart ett arbete och efteråt åker jag och boxas med amanda, roligaste träningspasset på hela veckan:-)
Han är ju så söt i hårbandet;-)

Födelsedagsfika.

Myst med fina tjejer hos Hanna niko ikväll, fikat gott och surrat ikapp. Nu är jag och Karin kvar, är så skönt att ta igen när man inte träffat dom på länge:-)

Sweet dreams.

Sett fotboll med papi tills mamma kom hem från jobbet, då har jag legat som en liten bebis i hennes famn och sett tv och vi har pratat om allt möjligt. Älskar mina päron. Nu hoppar jag i säng och väckaren står på 08.00 eftersom vi har redovisning via datorn kl 9:-) alltid lika nervös men är förberedd så det känns bra:-) Natti!

Titanic.

Började se Titanic igår, men pausade eftersom det blev för ledsamt och eftersom jag är världens känslomänniska när det kommer till filmer så kände jag inte för att sitta där ensam och gråta klockan 11 på kvällen. Nu sitter jag och ska se slutet, och fyfan vilken fin film. Blir lika kär i Leonardo dicaprio varje gång jag ser den. Nu ska jag gråta lite mer och sen ska jag skriva klart ett arbete och skicka in, sen åker jag iväg och tränar och sen pluggar jag resten av kvällen. Wohoo så kult.
 

King of men.

Vilket vårväder det bjuds på idag, det blåser lite kallt här ute men solen gör att det blir lite härligare att vara ute:-) Nu ska jag och hämta min bil i stan och sen åker jag förbi Emelie en stund!



Söndag.

Hade sjukt roligt igår, men fyfan för hur jag har mått idag. Utan tvekan den värsta bakisdagen på länge, blev människa vid fyra igen och nu har jag äntligen fått i mig lite mat!

Ikväll åker jag in till los city och kör på en lugn kväll, chirre eller godis ska inhandlas!
Sötaste pappa och Viggo somnade igår 


En sån där veldi fin dag.

Ätit god lunch och åkt skoter, stört vad min familj är bra!

Alla hjärtans dag.

Såg fifty shades of grey igår med Emelie och Hanna och sen hängde vi hos Hanna hela kvällen, filmen var magisk! Idag vaknade jag efter 9 då Viggo gjorde morgon och då är det bara att stiga upp. 

Måste in till stan en snabbis, sen myser vi här ute hela familjen med lite grillning och kanske skoterkörning:-) Sen ikväll åker jag till Elin och spenderar kvällen där med lite folk, får se om det blir utgång eller inte!



Samos.

Idag kom mamma hem och berättade att hon hade bokat det fina hotellet vi hade kollat på, så i september åker hela familjen, även Dennis, Linda och Viggo till Samos och firar att världens bästa mami fyller 50 år:-)

Mysmorgon.

Vaknade upp med halsont och en fin förkylning imorse, så jag avbokade mitt träningpass och la mig i soffan och såg tv istället tillsammans med en kopp te. Här har jag legat hela morgonen, man känner verkligen att man bor ute i skogen när man ser två rådjur promenera förbi utanför fönstret, fy så
söta dom är:-)

Nu har jag fixat mig lite och snart åker jag iväg till Linda och äter lunch där eftersom mamma köper med sig från thai, nomme! Ha en fin torsdag alla!

Sun was shinin', I'm positive.

Hunnit med en synundersökning, ett besök hos frissan så mitt hår blev kortare men även lite fräshare, en lunch med Amanda, städat, skrivit klart ett arbete och nu ska jag börja skriva på ett nytt. Ibland mina vänner, då lyckas jag! 

Lite senare åker jag iväg på ett träningspass sen får vi se om kvällen består av plugg eller ifall jag hittar på något lite roligare:-)



När lyktorna tänds.

Tränat, myst med min favoritkille och syster och nästan skrivit klart ett arbete. Hunnit rätt mycket idag och det känns bra, ett arbete mindre är alltid positivt! 

Imorgon ska jag på synundersökning och sen står plugg på schemat hela dagen, så fantastiskt! Händer inte så mycket annat i mitt liv under veckorna, därför finns det väldigt lite att skriva om..

Helgerna går för fort.

Måndag igen efter en bra helg. Myste med Emelie i fredags och lördagen spenderade jag i kåbban med ett bra gäng:-) I går var jag också med Emelie, så efter klockan 12 dog jag i sängen eftersom jag var sjukt trött efter helgen!

Idag har jag gjort en fältstudiedag så jag fick träffa alla söta kids igen, man blir så glad av dem! Sen har jag varit hos Carin hela dagen:-) Ikväll ska jag träna och plugga, wohoo!



22:08

Har gjort mycket idag, inte mycket vettigt men ändå. Lunchat med en efterlängtad Hanna Niko och shoppat rätt mycket, sen när jag kom hem så fick jag veta att jag får tillbaka pengar från försäkringen sen jag låg på sjukhus så då blev det jag köpt gratis. #yes. 

Sen har jag spenderat hela kvällen med Hanna, Amanda och Felice på nodo:-) pratat och ätit en god middag, mysig kväll! 

Fin tisdag.

Har haft en bra dag, äntligen är matlusten tillbaka så nu kan jag förhoppningsvis börja träna igen:-) har saknat det! Varit hos Linda och Dennis ikväll, fått pussa på lilleman och bara tagit det lugnt. Kom hem vid nio och sen dess har jag haft en myskväll med mami, legat och sett film och kollat på resor. Stört vad jag älskar min familj:-)

Frukost.

Vaknade klockan åtta men klev upp vid nio. Tog det väldigt lugnt i soffan och nu har jag lagat american pancakes till frukost, hoppas det går ner och att inte min dåliga matlust förstör!

Fixar och donar.



Impuls.

Igår fixade jag ute i min mysiga stuga också kom Hanna förbi så vi satt och pratade en lång stund. Sen på kvällen hängde jag med Emelie och det var lika kul som alltid:-)

Idag har jag varit förbi Carin också sen har jag och mamma varit hos Linda hela dagen, suttit och kollat på resor till Samos dit vi nog kommer åka hela familjen i höst eftersom mami fyller 50 år:-) Sen så åkte vi på Mio och jag for därifrån mycket lyckligare men lite fattigare, köpte en säng bara sådär! välbehövligt men inte alls planerat. Så om 6-8 veckor kommer min nya bed, längtar:-)