You'll be my vacation away from this place.

Hade en jätte lyckad kväll i Fredags, älskar när hela kvällen är bra och inte bara förfesten:-) På Lördagen mådde jag sådär men pallrade mig ändå upp ur sängen och mötte upp Hanna för en lunch på stan! Sen på kvällen var jag med Emelie och vi såg Insidious 2, och det var den vidrigaste filmen som jag någonsin har sett! Fyfan. Jag är inte en sån där som blir rädd i första taget när jag ser skräckisar, men den där slynfilmen var inte okej. Men jävligt bra ändå! Nu ska jag pallra mig iväg på bodypump eftersom jag slarvat ganska så mycket med träningen nu vid jul och mellandagarna och sen ikväll umgås jag med Jessica:-)
 

2013-12-27

Nu ska jag bli bättre med bloggen igen nu när julafton och alla lilla julafton är över, har firat jul tills igår men nu är det klart! Känns väll sådär, julen är så mysig. Idag har jag jobbat och ikväll ska jag till Elin med några andra tjejer och festa, det ska bli jätte kul:-) Har inte festat på ett bra tag så är riktigt taggad! Hoppas ni får en bra fredagskväll:-)
 

Julafton.

Jag hade en sån himla bra julafton, precis som alla andra år. I år firade vi hos Linda och Dennis med hans familj och släkt också var det min familj också såklart min Antee. Det var jätte mysigt och jag är så sjukt nöjd över alla mina julklappar, världens bästa familj och pojkvän! Nu är jag lite halvdeppig eftersom julen är över men ikväll ska vi på lilla julafton hos Antons mamma och imorgon ska vi till hans pappa.
 
 
 
 
 

Of all the faces, you are the one next to me.

Som sagt, i Fredags myste jag hemma hos Felice med flera andra tjejer och en jävla massa fika. När vi hade fikat klar syntes det nästan inte ens att vi hade fikat.. Igår var jag och hälsade på farmor och sen på kvällen var jag med Felicia:-) Längesen sen sist! Idag ska jag fixa klart den sista julklappen och sen är jag helt i mål, galet skönt. Ikväll ska jag ha en lugn kväll för imorgon är det jobb som väntar, gu så kuul.

För livet blir bättre, när man vet vart man ska.

Igår var jag hos frissan och färgade bort utväxten, det känns riktigt bra att ha den jäveln borta. Sen på kvällen mötte jag upp några bra tjejer på nodo för lite hääng. Idag har jag bakat cupcakes till ikväll då vi ska ha lilla julafton hos Felice, jag bakade apelsincupcakes med kanel och vaniljfrosting:-) Det blev gott, hoppas dom andra också tycker det! Nu ska jag stoppa någonting i magen sen ska vi fara och hälsa på lilla farmor som ligger på sjukhuset.
 
 

Sayin' how I always loved you, darlin' and I always will.

 
Idag följde jag med Hanna till Råberget, eller tror i alla fall det hette så, och gick med hon och hennes söta vovve. Härligt att få komma ut när det är ljust:-) Nu sitter jag hemma hos Mamma och Pappa och har bakat pepparkakor, det här är nog första året jag inte vräker i mig degen istället för att baka. Bra gjort av mig, fast kanske ska tacka min matlust som inte verkar vilja vara med mig för tillfället, vilken jäkla typ:P Nu ska jag bege mig mot stan en snabbis och handla en julklapp till på Fredag då vi ska ha lilla julafton med tjejerna hos Felice, då ska vi ha med oss ett paket för 50 kronor. Vet precis vad jag ska köpa:-) Det kommer bli mysigt! Ha en bra Onsdag peeps.
 
 
 
 
 

Christmas lights.

I Söndags hade jag som sagt adventmys, det var trevligt! Måndag idag och nu är ännu en vecka igång och nu kommer vi ännu närmare jul. Kommer kännas konstigt att inte få något jullov i år, det var ju typ det bästa. Avis på er skolungar:P Idag har jag varit med Jennifer och hälsat på dem och deras söta lilla valp, mitt hjärta smälte. Nu har jag nyss kommit hem från ett tabatapass, alltid lika skönt efteråt. Nu ska jag mätta min mage med en macka och en sån där jätte god apelsin:-)
 

Tredje advent.

Igår hade jag och mamma en riktig mysdag, jag bakade mintchokladtryffel medans hon bakade pepparkakor som blev riktig misslyckade. Så det blir nog ett nytt försök framöver! Vi klädde också julgranen och lyssnade på julmusik:-) Önskar att julen aldrig var över. Sen var vi bortbjudna på middag hos Per eftersom Anton syster fyllde år, maten var lika god som vanligt. Sen på kvällen var jag med Hanna, hon äger. Nu ska jag baka en saffranskaka med mandeltosca, för sen kommer min familj, farmor och Dennis mamma hit och fikar:-)
 
 

Ännu mera julmys.

Har haft en jätte mysig kväll hos hanna med gott fika, trevligt folk och pepparkakshusbygge. Skriver man så? Nu har jag iallafall fått ännu lite julkänsla, och nästan lite panik av tanken att om två veckor så är den mysigaste tiden på året över. Den tanken gillar jag inte. Nu ska jag tvätta bort sminket och sen ska jag krypa ner bredvid den absolut finaste killen i hela världen, helt galet vad jag älskar den pojken. Fredag imorgon, den dagen gillar jag.
 
 
 
 

12 December.

Idag är jag ledig och jag njuter av att gå hemma i morgonrock och tjocksockar. Har nyss ätit lite frukost och nu ska jag snart dra på mig skorna och fara och springa, målet är 1,2 mil. Till min syster och tillbaka. Klarar jag det blir jag jävligt stolt, om jag inte klarar ska jag bara sätta upp mål så jag tillslut gör det. Men jag har kondition och min envishet gör att det borde gå! Sen ikväll ska jag och Hanna fara till Hanna N för julmys. Vi ska bygga pepparkakshus och bli bjudna på fika, riktigt mys:-) Ser ut att bli en bra Torsdag. Pussbai:-)
 

You stopped me from shaking when you found me in the rain.

 
Sorry för lite bloggning, igeeen. Men jobbar och myser så det blir inte så mycket tid över för lilla bloggish. Igår hade jag i alla fall ett gäng fina tjejer hos mig på lite julmys. Bjöd på fika och vi satt och pratade i flera timmar. Nu har jag fått ännu lite mer julkänsla:-) Idag har jag jobbat och nu har jag även fått veta att jag kom in på utbildningen jag ville, så snart börjar jag utbilda mig till förskolelärare:-) Så himla happii, kan inte finnas någonting bättre än att få jobba med små gulliga kids.
 
 
 
 
 
 

It's good to be home, I've missed you more than words can say.

Igår var jag på stan med Jenny och Matni hela dagen, så nu tror jag att jag är klar med alla julklappar. Så himla skönt! På kvällen skulle jag egentligen på fest hos Sofia men eftersom jag har varit krasslig hela veckan så valde jag att vara nykter och umgås med Emma, Matilda och Anna istället:-) Det blev en jätte mysig kväll! Nu sitter jag och har fullt upp med julbaket, just nu är biskibottnarna i ugnen. Sen ska jag göra polkagrisbiscotti, mozartkulor 
och en kladdkaka med vitchoklad och saffran.-) Baka är bland det bästa som finns. 
 
 

Då var det helg igen.

Igår åkte granen upp och det gör hela lägenheten så mycket mysigare! Arbetsdagen gick snabbt idag och nu är det äntligen helg:-) väldigt efterlängtad! Nu har jag nyss gjort mig klar och nu ska vi åka på Challenge där mamma och pappa ska bjuda oss på middag. Även Linda och Dennis så det blir kuul:-) grymt gott också:P ^^ sen ikväll blir det nog bara mys, förhoppningsvis får vi se när Elin spöar skiten ur slynkevin. Det där fanskapet. Ha en bra fredagskväll:-)
 

When you get worried I'll be your soldier.

Spenderade min lediga dag på stan tillsammans med Regina och Hanna, har haft det jätte mysigt:-) Köpt lite julklappar också så nu känner jag att jag har ganska koll på det mesta. Sitter just nu och äter middag och sen ska jag iväg på styrkemix, efter det hänger jag med min fina Matni:-) Får se om jag börjar klä julgranen eller om jag väntar med det tills i helgen, men vill ju ha upp den nu.. Det är så himla mysigt:-)
 
 

And now I see the world through diamond eyes.

Idag var jag på Lasse Gustavssons föreläsning med jobbet, den var galet bra. Så positiv och klok människa, man fick sig verkligen en tankeställare. På tal om någonting annat fick jag Per Mobergs jul kokbok av mamma och pappa igår, finaste kokboken jag har sett. Alla bilder och texten i, recepten var ju inte så dåliga heller. Blev jätte glad:-) Just nu sitter jag och har jätte ont i huvudet, blev ingen bodycombat ikväll utan ska mysa ner mig i soffan istället och dricka glögg. 
 
 
 

Då var det Måndag igen.

Idag efter jobbet for jag och handlade och sen satte jag igång med middagen, det blev riktigt gott! Honungsglaserad kyckling, nomme. Nu sitter jag och har halvont i huvudet men ska pallra mig iväg på ett tabatapass iallfall, älskar Johans pass! Sen åker jag hem till mamma och pappa och ser finalen av dessertmästarna, vinner inte sofie blir jag förbannad. You go sistah! Hoppas eran Måndag har varit lika ok som min.