three little words.

Jag har en pappa som står och sjunger låtar från 60-talet och tycker att han är grym, men för er som känner honom så vet ni att han är tondöv. Jag är på bra humör men jag är så trött att jag blir sur så fort folk blir irriterande, jobbigt. Men nu ska jag snart fara till min älskling så det blir bra:-)


snögubbe.

Grymt kallt ute, men jag gillar som det ändå! Jag är sugen på att göra snögubbar och bygga snökojor och bara känna mig liten och barnslig. Julkänslan börjar också smyga sig på, nu när alla julsaker är framme och så:-) Iallafall, far och sover hos olle ikväll, men han har träning så innan jag far ska jag passa på att plugga. Bra Josefine!


ett två tre

Sitter och ser top model och äter mackor, sånt gillar jag! Sovmorgon till 11.10 imorgon som vanligt, sånt gillar jag också! Snart blir det duschen och efter det ska jag bädda ner mig och se gamla filmer, mysigt:-)


buzigt


glad tjej

kom till skolan idag och trodde att vi som vanligt skulle sluta 20 över 4 men vi skulle sluta halv 2! gissa hur glad jag blev, helt galet. hehe;-) Sitter just nu och äter mackor, lägger in lite bilder och så! ska göra oboy också,yeees


today

                         


första advent.

Första advent och allt julpynt och sånt är framme, älskar den här tiden eftersom att allt är så mysigt. Har nyss ätit en julsockerkaka, med saffran i typ. inte äckligt! Och jag och Olle har 8 månader idag, wiho!

väntar på min älskling nu sen blir det pannkaka


fotboll.

Eftersom att jag inte brukar göra allt för mycket på söndagar, bestämde jag och pappa oss för att dra upp till luleå och se på olles match. Har inte träffat han på hela helgen, så nu saknar jag han jätte mycket! Nu tycker många säkert att jag är skitlöjlig, men ni får tycka det.



för er som undrar varför jag har handen med på varje bild: det är inte någon sexig pose jag försöker lyckas med, men jag måste hålla upp luggen. ok?


start ca 19.00

Nu börjar jag färden mot bergsviken, hoppas jag tar mig fram! Om ni ser en människa ligga hjälplös i snön, var inte så elaka utan hjälp henne!! för den lilla människan kan vara jag.


jag och min nya stora halsduk drar nuee! hehe


det här med rubriker.

Nu väntar jag på middag, det blir oxfilé och potatisgratäng. Mmmmmm;-) Sen tar jag en prommis till andra sidan älven och umgås med min fina vän julia som jag tycker så mycket om. hihi


inte för att bilden har något med inlägget att göra


idag.




en fin dag i luleå. Vi har hunnit kolla på en massa kläder, fikat, druckit smoothie, sett renar, och sprungit ut från en resturang, och sprungit allt vi kan till bussen. En händelserik dag;-) fick med mig hem en mysig halsduk och två tröjor, luleå levererade inte.


luleå.

Alarmet ringde aldrig, det kan gå och dö. Men iallfall var tvungen att göra mig klar och äta på 30 min, men självklart hann jag, jag slutar aldrig att förvånas över mig själv. Haha, väntar på emelie sen bär det av till luleå!


två fräna i bussen påväg till jokkmokk


bilder.

Hemma efter en trevlig men lugn kväll, blev mycket spel och prat! :-) fina tjejer dedär! Blev lite bilder iaf, dock med mammas kamera som inte är så där grym precis.











och imorgon blir det luleå med min fina vän emelie, ser ut att bli en goooood helg dehär!


nu kör vi!

Taggad,jooooo


ikväll

har jag inte en aning om vad jag ska ha på mig, får lite smått panik. Men andas lugnt, det kommer nog lösa sig. Det lutar nästan mot dethär, men det kan snabbt ändras.


17 år i staden.

Började kvart i 1 och slutade halv 2, tänk om varje fredag kunde vara så. Sitter och äter lite sockerkaka och funderar på vad jag ska ha på mig ikväll, ska på jennifers partii för hon har ju faktiskt blivit 17 år i staden. GrattisGrattis (tänker bara på dig felicia när jag skriver det, din fula fan)

Skulle egentligen vara med tjejerna i klassen ikväll, man man fyller bara 17 en gång. Vill inte missa min vackra vän växa upp, hehe. varför så seriös alltid? men det ska bli grymt kul, byeee


jag och jennifer - examen


bara för att

jag hade gott om tid imorse så slänger jag in en bild på dagens outfit, som jag fortfarande tycker är ett skit löjligt ord, hatar det. He He


25.

Sitter och ser scrubs och gör inte allt för mycket. Funderar starkt på att gå en liten prommis men det lät riktigt jobbigt! Skulle frysa fast typ. Lite senare ska jag till jennifer, då blir det att baka tårta och planera inför hennes partiii imorgon;-)


two.


Spinning och rodd på träningen ikväll, och jag är riktigt taggad! Efteråt far jag till min älskling och sover dära. Så kommer ungefär att min kväll att se ut, älskar att vi inte har något i skolan typ! Första gången det har hänt sen vi började;-)


mycket bättre.



Cougar town.

Mackor, Varm choklad och Cougar town. En heeelt ok kväll! Ska hoppa i duschen och sen bädda ner mig i sängen och sova, hoppas på att slippa mardrömmar inatt, det vore ju faktiskt trevligt:-)


you will always be my hero

Irriterad, arg, ledsen. Alla dom där orden stämmer in så bra på mig just nu, jodå! Sitter iallafall hos jullan och pillar pung, skönt faktiskt. Paradise hotel sen, och fick tydligen veta att vi har sovmorgon till 10 imorgon, tack gud!


tomt.

Kunde inte hålla tillbaka tårarna idag, så jag ringde min älskade storasyster så hon kom och hämtade mig. Hatar att gråta över andra, hatar att gråta inför andra, men ibland går det inte att göra någonting åt det.

Jag och Linda pysslade när vi kom hem, det var skönt att bara skita i skolan och få göra något jag tycker är roligt. Men nu ska jag sätta mig och skriva på mitt arbete, bara skriva och inte tänka på något annat. Ganska skönt ändå.

perfect nightmare.

Vaknade av mig själv kvart över 9, har inte sovit så bra inatt eftersom jag har vaknat två gånger av att jag har varit jätte rädd. Alltså mardrömmar igen. Jaja, skolan snart och efteråt far jag och julia och klipper oss:-) så himla skönt! Sen bär det av till henne,jodå!


så mycket bättre.

Ligger och ser top model, kan inte bli så mycket bättre. Ska värma upp en kopp choklad och göra mackor, mmm! Sovmorgon till 11.10 imorgon och mitt humör har blivit lite bättre, och tur är väll det:-) yäyä


lite nere sådär

Jag har haft världens värsta dag, true story. Inte det att jag har haft otur eller så men mitt humör har verkligen varit på botten om inte ännu lägre ner. Det känns som om jag bara kan falla ihop och gråta ner som helst, så sjukt jobbigt. Jag brukar ha mina sämre dagar men aldrig såhär, jag hatar det.

Iallafall, gymträning nu men jag skulle så mycket hellre stanna hemma och se film eller nå.

18:48

Far till Olle och umgås med hans familj medans han är på step in, helt ok:-) Har inte mycket mer att skriva, sovmorgon till 10.20 imorgon, skönt!

Bruno Mars.

 

Grym röst och grymma låtar.


somewhere far away.

Bakningen gick lyckat, så nu sitter jag och äter nybakad sockerkaka!;-) Bara disken kvar, yää. Men jag ska få arslet ur vagn nu och börja. Dukti Josssssssssssssssssssssefine


flott.

Blev att jag och olle for och såg handboll efter att vi klivit upp och så, trevligttrevligt. När jag kom hem var jag så sjukt sötsugen så det fanns it, tryckte lite godis och nu har jag bestämt mig för att baka:-) sockerkaka, bara för smeten!♥


min fina lilla kokbok.


never say never.

Nu ska jag agera kock och gå och skära fläskfilé, äckligt.


en sån där mysig lördag.

Jag och olle skulle egentligen vara med elin och petter ikväll men jag är inte alls så pigg som jag vill vara. Så jag tror jag behöver en lugn kväll och vila upp mig. Så vi ska laga middag och bara mysa ikväll, det blir bordsgrill:-) mmmmm. Så vi får ta våran pardate en annan dag, he he


egypteeeen


wiho

med ett dunkade huvud, en hals som gör ont,en täppt näsa och en trött kropp far jag nu till stan. Som jag ska bädda ner mig sen




lilla staden.


vaknade vid kvart över tio för att jag grät, gillar inte mina drömmar ibland. Iallafall, blir stan med julia idag och jag ska nog kolla på lite julklappar, köper kanske något till mig själv också vilket jag inte har gjort på länge:-) blir nog bra, puzz hehe


Just to make sure, that you’re sure.

Mvg på redovisningen, helt ok! Svenska provet gick jätte bra men matten gick åt helvete så nu är mitt humör sämst. Är arg på allt och så fort någon bara pratar med mig blir jag irriterad, vad är felet? dock beror inte det på provet, är bara allmänt sur.

iallafall, tacogratäng till middag och sen mys med jullan:-) så kvällen borde bli bra!



skulle helt seriöst kunna döda för en sån här.


gillar som hans låtar.


cam gigandet

Skolan gick bra, fan att bild är på torsdagar annars hade det varit min favorit dag, nästan. Tog det lugnt när jag kom hem och nu ska jag städa upp lite i rummet och sen plugga, varför är vardagar alltid så roliga? he he

Jaja, Olle kommer iallafall hit och sover här ikväll:-)


helt ok snygg!


all I need is you.

Träningen gick jätte bra, sjukt jobbigt men så det ska vara! Nu sitter jag och pressar mackor, mmmmm. Ska ta fram matteboken och repetera lite och även plugga lite svenska, tråkigt jodå!

Torsdag imorgon = bild. dööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö



väldigt söt och tjej efter träningen


rubrik

Följde med olle hem efter skolan, vi har mest legat och tagit det lugnt. Nu ska jag alldeles strax iväg på träning, spinning och rodd står på schemat. Kommer bli jobbigt men jag älskar det! adios amigos

kallt.

Ganska jätte kallt är det, så ska göra mig en kopp varm choklad och sen ska jag krypa ner i soffan med en filt och se desperate housewives:-) Klämmackor ska jag göra också, sweet!





lite bilder från bakningen


bakning.

Följde hem med julia efter skolan, vi bakade mjukpepparkakor och vanliga pepparkakor, gott blev det! När jag kom hem hade jag världens sockersug så jag och mamma for på ok där jag köpte godis och en chokladbit, mmmm;-) men imorgon ska jag börja mitt nyttiga liv, yes sir!

a&l

Kvällen har bestått av top model och svenska hollywoodfruar, underbart! Men har även varit duktig och skrivit a&l, good! nu ska jag skriva lite mer innan olle kommer, kult att han har sen träning. Jaja sovmorgon till 11.10 imorgon och jag klagar inte alls;-)

Puzz påh 3r, asså va?


sweeeeeet

 


en sån där rolig måndag.

mat, träning och plugga. så kommer min kväll att se ut, yee! kanske kommer olle hit och sover, fast tror inte det men jag ska nog lyckas överleva iallafall;-) När jag kommer hem ska jag koka te och äta skorpor, mmmmmmm


zöt zhej innan träning, he he he


goood.

Sitter och mår grymt dåligt, känns som om jag ska spy. Idag har jag bara ätit saker som pizza,glass,godis ja ni fattar och smart som jag är for jag ut och sprang eftersom att jag inte har tränat på jätte länge, så nu mår jag piss. aja jag får skylla mig själv, nu ska jag duscha och sen fara till min älskling!

sovmorgon till 10.30 imorgon, yeee




flåd å grejer

Trevlig kväll hos jessica igår, fina tjejer dedär! killarna var tråkiga och skulle se fotboll men vad gör man. När vi kom till olle upptäckte jag att jag hade glömt min mobil där, men lilla from skulle ta den på träningen och ge den till olle, fan för han om han glömmer den! hehe

Annars så sov vi till 11 idag, det är sjukt länge!! aja, flådar med glass och godis nu:-) ska städa rummet, fuck vad tråkigt, jo


typ såhär gott


talking to the moon.

Sitter och äter hemmagjord pizza nu med olle, riktigt gott! Ska snart gå och fixa mig lite och efter det bär det av till jessica där det kommer vara en massa folk, vilka vet jag inte:-) trevligt blir det nog.

Sen far jag till Olle och sover, ha en trevlig kväll alla Homo sapiens;-) he he


innan prommisen i torsdags, hej!


lite bilder.










finns mycket mer bilder, men dom kommer sen!


yummie

Sitter och äter plättar eftersom att jag höll på att dö av hunger, och gott var det! Jag och Olle for in till stan idag, kollade mest runt:-) nu ska jag ta det lugnt ett tag, olle kommer hit sen och då blir det hemmagjord pizza:-)

Ikväll blir det nog att vara med en massa folk, jodå!


också en bild från egypten, hehe


fredagsmys.

Mot amanda nu för idolmys, sen till olle! mysigt

bordsgrill.

Sitter och lägger in alla bilder från egypten på datorn, alla bilder dyker inte upp här utan det blir nog facebook. ok? iallfall, väntar på att vi ska äta, det blir bordsgrill, så grymt gott! Sen far jag till amanda där det blir idolmys och sånt, senare far jag till olle och sover:-)


bild från egypten,första dagen.


back in town.

Veckan i Egypten har varit jätte bra, grymt väder! 31 i skuggan varje dag. Har dock varit så varmt att man måste hålla sig i skuggan, har inte blivit så brun, syns mycket mer på kroppen än i ansiktet, konstigt dedär;-)

Jag har längtar så grymt mycket efter olle, så ikväll ska jag få träffa min älskling! som jag längtar. Bilder kommer nog i helgen, kanske söndag, då vet ni mina vänner att jag lever och att jag skriver som vanligt igen:-) puss

för er som vill veta så sitter jag och äter nygjord palt och dricker iskall mjölk, så jävla gott!

Arabia azur.

kom precis in efter att ha varit ute från tidigt imorse, så sjukt varmt! håller på att dö. Igår snorklade vi och såg en massa fiskar, jag som är livrädd för dem men det var riktigt coolt, sen gick vi på massage en timma:-)

Igår kväll ville en massa araber köpa mig för kameler, jag var tvungen gå ut ur en affär för att han blev alldeles för äcklig, men annars är allt bra!

Längtar så himla mycket hem och tycker att dagarna går så sakta, inte det att det är tråkigt men jag saknar min olle och mina fina vänner. Men nu har ni hört att jag lever, hejdå!


here we go!

har precis packat ner det sista i resväskan så ska stänga igen den nu så jag inte ångrar mig om någonting;-) klev upp 9 idag och åt en god frukost, duschade och bara tog det lugnt. Pappa hämtar oss vid 11 och då får vi och äter lunch på thai, olle kommer också dit så jag får träffa honom en sista gång. Sen bär det av till kallax.

kommer nog inte skriva något under veckan, men vem vet, vet iallfall att när jag kommer hem kommer jag bjuda på mycket bilder:-) hörs på torsdag!



livet e life

nyss tränat, jobbigt men riktigt skönt! nu är jag hemma och ska packa det sista inför imorgon, är ett kontrollfreak som ska kolla resväskan 10 gånger innan jag stänger den för sista gången typ, haha. har bara opackat smycken och skor, sen är jag i mål:-)

jaja, snart blir det bastu. facemask, nagelfix och hårinpacking;-) som jag kommer må gott


new.

Hittade lite småsaker på stan som jag köpte. två ringar, ett halsband, hårinpackning, och en ny mascara:-) Gjorde även en grymt pinsam sak, jag testade en ring på glitter (en sån där dubbelring typ) sen fick jag inte av mig den!! Så jag var tvungen att gå till kassan och köpa ringjäveln medans jag hade den på mig, ganska pinsamt! Hon i kassan höll dock på att dö av skratt, så jag gjorde någons dag iallfall;-) he he he


orkar inte lägga ut någon bild på den andra ringen,den var ändå inte så fin


he he he

Sitter nyduschad och försöker komma på nå bra låtar att ladda hem, utan musik kommer ju flygresan bli hemsk. jag är flygrädd och tror alltid att jag ska dö när jag sätter mig i planet, och det gör ju verkligen inte saken lättare.

Men nu ska jag klä på mig och sen måste jag en snabbis in till stan och köpa lite småsaker, jobbigt!


typ såhär ser jag ut nu. läckert,sexigt,fränt, you name it


igår


två söta tjejer som arbetar hårt med våran fruktsallad

sanna älskar bananer

sötis!

medan vi gjorde fruktsalladen skrattade dom här åt (anders gustafsson 42 år) eller?

mmmmmmmmmmmmmm

vi såg även nya beckfilmen igår, vi skrek ganska många gånger, men bra var den!


jävre.

Ska blåsa håret och klä på mig, sen bär det av till jävre för en myskväll hos världens finaste Bea! Amanda, Sanna och Anna ska också komma, det blir jacuzzi och mys tror jag, det blir säkert jätte bra:-) Och sen kommer olle hit och sover, sista gången jag träffar han innan jag far, som jag kommer sakna honom.


beaaa


klassfotot

kom hem i fredags, jag gillar som min klass!


bilder från i lördags.






kul hade jag!


breakfast.

vaknade lite före halv 11 och nu sitter jag och äter frukost i min gröna morgonrock,grymt! ska in till stan och göra ett syntest klockan 1, innan det vet jag inte vad jag ska göra:-) får se


ändå sugen på snö!


dåligt.

träningen gick sämst, jag var på dåligt humör och ville bara hem. Nu ska jag duscha och sen fara till emelie, hoppas den konstiga flickan får mig på bättre humör, det tror jag verkligen! jaja, duschen nu!


jag och emelie(korven,peddot,bävern) kalla henne vad ni vill


yours to hold.

Kom precis hem från Olle, vi vaknade ganska tidigt så vi gick ut på en prommis, ganska lång faktiskt! När vi kom hem la vi oss och såg Tyra Banks show, grymt;-) nu sitter jag och funderar på vad jag ska äta, är inte sugen på något alls, jobbigt läge.