Äntligen hemma.

Fick äntligen komma hem idag vid fyra. Pappa fixade en maxbox åt mig som jag inte riktigt orkade äta upp men gott var det, att slippa sjukhusets äckliga mat.

Idag blir det att ligga i soffan hela kvällen och se bra fotbollsmatcher med papi:-)





Helomvändning.

Har inte haft matlust sen i lördags och har sammanlagt ätit kanske en normal måltid sen dess. Trodde inte det var något allvarligt men igår kom allting pang. Vaknade upp med sjuka magsmärtor och 39,4 i feber och hela kroppen ömmade och hade utslag. Så det blev akuten direkt där jag fick ta en massa prover och de beslutade direkt att jag skulle bli inlagd. 

Har fått dropp inatt och nu vill de tråkigt nog ha kvar mig en natt till och det känns inte alls kul. De misstänker en allvarlig infektion men att eftersom min kropp har så dåligt immunförsvar pga levern och för att jag inte ätit eller druckit på nästan en vecka så vill de inte skicka hem mig utan att ha fått dropp eftersom kroppen är inte stark nog att bli frisk på egen hand. Hoppas jag får komma hem imorgon och att jag inte behöver ligga här hela helgen..




Luleå.

Spenderar hela dagarna i Luleå och när jag kommer hem är jag så död att jag somnar nästan direkt. Jag är inte van att kliva upp kvart över 6 och sen sitta 8-10 timmar i skolbänken och ta in massa ny info! Idag vaknade jag när Virres alarm ringde tjugo i sex, var så fruktansvärt nära att stanna hemma idag men jag kämpade mig iväg och nu i efterhand känns det skönt att inte ha missat något:-)

Slutar på en timma och då gäller det att gasa hem och läsa en bok som vi ska analysera imorn i grupp, det äger att vara ute i tid. Men saker och ting löser sig alltid:-)

Det är helt otroligt hur mycket man kan älska en så liten människa, för dig skulle jag utan tvekan göra allt. Tack för all glädje du ger mig, du lyser helt klart upp varje dag lite extra.







Hit me like a ray of sun.

Har spenderat hela dagen och kvällen i Dennis morfars stuga ute i rosvik tillsammans med Han, Linda, Viggo, Dennis mamma, Johnny och Dennis morfar. Ätit god mat, spelat spel i mängder, åkt skoter och skrattat så magen krampat. En riktigt mysig dag. Ställde in party med tjejerna för jag kände att det har lockade mer, var så fruktansvärt osugen på alkohol. 

Stay gold.

Lunchat och gått på stan med Amanda idag, nu ska jag ta en härlig powenap! Sånt äger ju. Sen ikväll hänger jag med Amanda och Matilda:-)



Torsdag.

Pluggat hela dagen hos Linda, också somnade lilleman sittandes emot mig, dog ju typ hur gullig han var! Sen har jag ätit gomiddag med Virre, varit på boxning med Amanda och nu ska jag och Victor se film:-) En bra torsdag!

22:10

Ätit middag och umgåtts med la familia hela kvällen, mysig tisdag.





Styrkemix.

Älskar att köra ett träningspass mitt på dagen, det är så skönt att avbryta plugget eller det jag håller på med för att få röra på sig litäää! Idag blir det Åses styrkemix, håller tummarna för att jag överlever eftersom det är så förbannat jobbigt! Sen dyker jag ner i plugget igen:-)


Måndag.

Mysig kväll med min favoritkille igår. Känns ändå helt okej att det är måndag idag, vill bara att dessa två veckor ska gå fort så vi får flytta in i den nya lägenheten, båda längtar nog lika mycket! Idag står plugg på schemat, hela veckan kommer bestå av plugg eftersom jag har två arbeten som ska in innan nästa måndag så det är bara ligga i! Men nu sitter jag hos Carin, tycker det är enklare att plugga med någon ibland för då kan man bolla tankar:-) Sen så äger det ju att jag får träffa min Carin!



Helgen som varit.

I fredags åt jag och Victor middag på 1906 innan vi packade lite flyttkartonger och sedan såg film:-)

Gårdagen bestod av plugg, en prommis och på kvällen blev det inflyttningsfest hos Amanda och Mg och sen utgång:-) en trevlig kväll och jag är inte bakis idag så det känns veldi bra!
Idag har vi varit hos mamma och pappa hela dagen tillsammans med Linda och Dennis, vi har varit ute och grillat hamburgare och tagit det lugnt. Nu väntas det gomiddag och sen blir det nog en kväll i soffan, precis som söndagar ska vara!



Fredag.

Skulle bara ta en lunch med Amanda, slutade med att jag kom hem med det här..oj. Men man blir glad i själen!

Nervös.

Pluggat hos syster hela dagen, åt middag, for och tränade med Amanda och sen har jag pluggat hela kvällen. Nu börjar huvudet bli ganska fullt och jag är trött, men ska läsa igenom sista kapitlet en gång till och sen säger jag sovgott. Skriver tenta imorgon kl 9 och magkänslan känns bra, men man vet aldrig. Håller tummarna!
Unnade mig den här delika baben ikväll, lite enklare att plugga när man får äta lite shrimps.


22:02

Idag har jag pluggat största delen av dagen, huvudet var helt fullt när jag hade läst om alla olika kunskapsteorier och olika tankesätt..Sen har jag varit på
boxning med min favorittjej, det kommer nog bli någonting jag och Amanda kör varje torsdag:-) roligaste träningspasset på länge och det tar i nästan hela kroppen!!



Måndagsmiddag.



Gårdagen.

Hade en trevlig kväll igår, precis som
jag trodde att den skulle bli:-)

Trettondagsafton.

 
Idag fyller världens bästa människa 24 hela år. Du är min syster och min bästa vän, vi är så lika men samtidigt så fruktansvärt olika. Ikväll åker jag dit och äter middag och firar henne med en gäng andra tjejer, tror på en trevlig kväll!:-)
 
Idag startade jag dagen med 75 minuters styrkemix, det kändes stört enormt galet cp mycket att jag inte tränat på tre veckor och att jag har levt på godis och onyttig mat typ. Nu blir det ändringar, har inte tänkt att gå och bli miss fitness eller så men måste dra ner på godsakerna och bli bättre med träningen, mår så mycket bättre då:-)
 

Lördag.

Igår spenderade jag och Victor hela dagen i luleå, han tatuerade sig och jag sprang runt på stan:-) Fyndade några mysiga tröjor men nu ska kortet läggas undan;-) Sen bjöd han mig på middag på O'learys, såå gott! 

Idag har jag varit förbi hos farmor också har jag städat läggan så nu är den ren och fin! Nu myser jag med Amanda och Hanna:-)