tonight is gonna be a good night.

förtagg hos jullan och sen blev det stan vilket jag trodde skulle suga men det gjorde det verkligen inte:-) jag hade kul och träffade mycket folk så det blev lyckat. orkar inte skriva nå, hoppas ni också hade en bra kväll!

ikväll blir det fest hos felicia, och sen blir det nog stan. får se hur jag gör senare. hör av er 0730616563:-)



du är inte bättre än så här, inse det.

nu har jag legat framför tvn i ungefär 3 timmar, nu ska jag börja klä på mig och invänta jullan. vi ska ut och springa,hurtigt:-) sen börjar vi tagga inför ikväll, puss!

 

 


luleå.

sovit dåligt inatt tack vare en person, hehe.. så ont i huvudet och trött som fan var man när man vaknade.men jag älskar dig ändå!:-) har som sagt varit i luleå hela dagen, och jag fick även med mig 3 påsar hem. ett par mönstrade tights, en body och en tröja.

När vi kom hem så for cajsa hem till sig och jag for iväg till jullan för att vara med hon linda och linda, och där har jag varit tills nu. vi har sett film, pratat och spelat spel, mysigt:-)

men nu ska jag sova, och ta igen mina förlorade timmars sömn som jag miste inatt, haha puss!

hade ingen kamera med mig idag,så därför har jag inga bilder. bara några mobilbilder som suger men det får duga.

 



haha söta!


one of a kind.

nu har jag varit ute och sprungit,ska snabbstäda lite i mitt rum och sen kommer cajsa! jag har verkligen saknat henne:-) vi får väll se vad vi hittar på eller om det blir en lugn myskväll eftersom att vi far till luleå imorgon. ¨

kan ju hata att skolkatalogen har kommit, ser ut som jag vet inte vad.

bio.

ikväll for jag och Linda på bio,vi såg upp. det var väll inte det bästa jag har sett,trodde den skulle vara roligare;-) jag kom hem tidigt ikväll så jag har hunnit sett desperate housewifes och christine, så himla bra! nu ska jag äta upp min godispåse och se vänner,smsa 0730616563. puss!





i'd rather be with you.

har nyss gjort ätit fruktsallad och sett vänner, nu ska jag ut och springa ett tag. synd bara att vädret suger. Det är så synd att man inte kan ha sommar året om,det skulle vara så mycket bättre:-)



myskväll.

nu blir det myskväll med linda och felicia, smsa 0730616563:-)

you don't know how beutiful you are.

springtur,middag,hyra film,lindas lägenhet. ja det är så min kväll kommer se ut. jag och felicia ska fara och hyra några filmer och sen far vi till linda och ser dom med henne,det blir mysigt:-) 2 av mina favoriter på en kväll,det kan inte bli mycket bättre. puss!


godmorgon.


gammal men bra.


söndag.

igår blev vi lite mer folk än väntat,men det är bara kul. vi badade, spelade med andra ord och såg film, mysigt:-)linda hämtade mig och när jag kom hem så somnade jag i soffan och vaknade någon timma senare, inte kul.

ikväll blir det att fara till amanda igen,vi ska köpa glass och sånt, och det passar perfekt eftersom att jag har varit sugen på det hur länge som helst nu, också ska vi se film eller något sånt:-)



I am here for you.

jag har just kommit hem från skellefteå, jag köpte 3 toppar och ett par svarta jeans. vi åt även lunch på en kina restaurant som jag har glömt namnet på, men gott var det:-)

ikväll ska jag till amanda, vi ska bada och så,det blir säkert jätte mysigt. vi får se om det kommer några mer eller om det bara blir vi tjejer. Men nu ska jag hoppa i duschen och sen äta, puss!




+ ett par svarta jeans. det kanske ser konstigt ut på bilderna men det är snyggt;-)


skellefteå.

nu bär det av till skellefteå men linda och mamma, vi hörs senare:-) puss!

fredagsmys.

har nyss ätit grillat med mina kära föräldrar. jag fick 1000 kronor av pappa, och jag har ingen aning varför, men det kändes verkligen bra eftersom att jag ska till skellefteå med mamma och linda imorn, så då behöver jag inte snåla så mycket:-) haha.

ikväll kommer sanna hit, och kanske amanda. vi ska se idol och bara ta det lugnt:-) tror jag ska gå iväg på ok och köpa en godis påse innan dom kommer, det går alltid ner:-) ha en bra kväll,puss!




marcus idag på skolan,fan vad söt!


du ser i mina ögon att jag försvann för längesen.

ikväll måste jag börja plugga, har prov imorgon och jag kanske har öppnat boken flera gånger men jag har inte börjat läsa än, så det är nog dags nu! det handlar om astronomi så det är ju inte det svåraste inom no iaf,så det ska nog gå:-) har inte så mycket mer att skriva förutom att jag träffade cajsa på stan idag när jag var in en snabbis, som jag har saknat henne! men vi ska ju hitta på något under lover så det blir great:-) pusshei!

 


haha ändå!


akuten.

jag hann spela 2 handbolls matchen och en halv fotbollsmatch innan det blev att åka in till akuten för någonting hände med min fot, har ingen aning vad men nu är den svullen och jag kan inte stödja eller gå på den, så kul! jag har varit på akuten i nästan 4 timmar,fan så less man är. ingenting är brutet men det blev en rejäl stuking sa dom, så nu blir det kryckor ett tag :-(










never say never.

har hunnit plugga,varit ute och sprungit och pluggat lite till. så ganska duktigt iallfall:-) nu hinner jag inte skriva så mycket eftersom att desperate housewifes börjar nu och jag måste hinna göra mig en milkshake.haha puss!

grattis cajsa!

kom nyss in från en springtur och nu sitter jag och skriver mitt svenska arbete, är snart klar så det känns skönt:-) har inte så mycket att skriva förutom grattis till cajsa! jag saknar henne och alla våra minnen tillsammans, hon är fortfarande en av dom bästa jag vet.<3


söndag.

har nyss bastat, nu ska jag snart gå ner och göra mig en milkshake och se "vem kan slå filip och fredrik". har även hunnit kolla igenom lite no, men inte alls så mycket som jag hade tänkt men det får jag ta till veckan:-)


thinking of you.

igår efter bowlingen så for jag,sanna och amanda förbi jim där det var lite folk. men där stannade vi inte så jätte länge utan for hem till sanna efter ett tag där vi alla tillslut somnade.

till frukost imorse hade anders gjort våfflor, jag har varit sugen på det hur länge som helst så det kunde inte bli bättre:-) nu har jag nyss varit ute på en promenad, men började må illa så den blev inte så lång. hoppas inte jag håller på att bli sjuk, men det känns nästan som det.


fotbollsavslutning.

vi åt först på pentryt och sen bowlade vi, jag hade jättekul och jag kommer sakna vårat lag!













hittade en väldigt gullig bild på amandas dator.



så här söta vänner har jag!


stan.

vi kom nyss til amanda,vi ska duscha och börja fixa oss inför ikväll eftersom att vi har fotbolls avslutning. vi ska först äta på pentryt och sen bowla.  efteråt får vi se vad som händer :-)

På stan hittade jag iallfall lite saker, en tröja, en jätte mysig sjal och ett par tights från gina, så jag kom iallfall inte hem tomhänt, och det kändes bra eftersom jag har gjort det några gånger nu.

men nu ska vi börja fixa oss, puss ha en bra kväll!:-)


hos dig stannar jag kvar.

maten på thaigarden var som vanligt jättegod, vi gick efteråt till coop och köpte lite små saker. Nu ligger vi och ser idol, och jag har inte en aning om vem som åkter ut.

imorgon blir det stan en snabbis med amanda, ska väll inte köpa något speciellt eftersom att jag ska försöka spara mina pengar, men det känns som om jag inte har köpt något på väldigt länge, och det är duktigt gjort för att vara jag. haha, men något kanske jag får med mig hem:-)


better then all the rest.

ikväll blir det en lugn kväll, först thaigarden med amanda och sen blir det nog att mysa framför idol eller något sånt. vi får se om det blir att vi är med någon mer, eller om vi är själva, det väntar att se:-)

hoppas ni har en bra kväll,puss!


<3


vi blir glad av samma saker,lyckliga av samma rus.

just nu sitter jag och gör inte allt för mycket,tänkte renskriva några engelska sidor som ska lämnas in på måndag,men det går hur snabbt som helst:-) kanske passar på att städa rummet idag,välbehövlgt är allt jag kan säga.

sitter inlindad i 2 koftor och ett täcke,ändå är det hur jävla kallt som helst. jag hatar kylan, och därför tycker jag verkligen inte om vintern. skulle gärna spola tillbaka tiden så det blir sommar igen.


Linda,du kanske är en gris iallafall;-)


when you get what you want,but not what you need.

har nyss kommit in efter en springtur,nu sitter jag och ser fotboll,och sverigie leder! otroligt..;-) när jag var ute och sprang så började en schäfer att springa efter mig och skälla,jag är inte rädd för hundar men just schäfrar tycker jag verkligen inte om. jag sprang så snabbt jag kunde,fick nästan panik.men som tur är hann ägaren ifatt och kopplade den,man ska inte ha såna hundar lösa! men nu ska jag fortsätta att se fotboll,puss!


rubrik.

fick sluta en halvtimma tidigare idag,kanske inte så mycket men alltid något.när jag kom hem så la jag mig på soffan och såg tv,men lyckades somna och vaknade 2 timmar senare,jag brukar inte kunna somna sådär men det var riktigt skönt:-)

tänkte egentligen ringa Linda och höra vad hon ska göra ikväll,om hon ville hyra film och bara ta det lugnt.men hon var tydligen sjuk,feber och sånt.så nej tack! har inte varit sjuk på ett väldigt bra tag,och vill inte bli det heller.

kanske tar mig en promenad in till stan lite senare och köper lite godis och hyr film,det lät inte helt fel:-)


<3


20:57

orkade inte att fara och hyra film,och hade aldeles för mycket energi i benen för att bara sitta hemma.så jag gav mig ut på en springrunda ikväll igen,den här gången blev det 1 timma och 40 minuter,skönt!

nu ska jag göra mig en smoothie och se desperate housewifes,puss!


this is the start of something good.

dagen har rullat på som vanligt,är lika trött som igår men det får man ta när man är på ett dagis med 34 barn och alla vill ha ens uppmärksamhet hela tiden..haha:-)  jag funderar starkt på att fara in till stan och hyra film,orkar inte göra så mycket annat,ska även försöka somna lite tidigare ikväll.

idag när vi var ute så lekte några bar kurrigömma,och dom ville att jag skulle vara med så jag räknade med jesper.han var så söt,tyckte nästan lite synd om honom.
 
jesper:1,2,3,4,11,18,22.nu kommer jag!
(han vänder sig om och ser alldeles gråtfärdig ut.)
jesper:Fröken,alla dom andra barnen gömmer sig för mig,jag vill inte det.
Jag:men har du glömt bort att ni leker kurrigömma?
Jesper:ja,men jag vill ju inte att dom ska gömma sig för det..
Jag:haha,men det skulle du ha tänkt på innan.
Jesper:åh,så här bortglömd och nere har jag nog aldrig känt mig:(


han är så söt,han pratar så himla vuxet och gör alltid så man börjar skratta.


                                             Lova!

slitet.

när mitt alarm ringde i morse ville jag bara slänga mobilen i väggen och krypa ner igen under täcket där det var varmt och skönt,det här var en sån morgon som man verkligen bara vill ligga kvar och somna om.

idag var första praodagen på dagiset,dom är verkligen hur gulliga som helst men ibland känner jag att deras prat,skrik och skratt bara blir för mycket.men trots allt så trivs jag verkligen på dagis,det här är andra gången jag är på ett,och fler lär det bli.

nu ska jag gå ner och se några vänner avsnitt och sen ska jag försöka få tag på linda,kanske blir en springtur idag också:-)men eftersom mitt knä inte var på topp igår så får vi se hur det blir med den saken.



baby,I am your biggest fan.

blev en promenad istället för en springtur,eftersom att mitt knä har börjat göra ont igen.nu ska jag hoppa i duschen och sen in till stan en snabbis;-)


för svårt att välja hur jag vill ha det.

blev plättar istället,för vi hade ingen grädde och utan grädde inga våfflor,för det blir inte samma sak då. Nu ska jag snart ut och springa och sen ikväll ska jag vara med mina babes,jag har verkligen saknat dom!


lördag.

kvällen började dåligt,sen bra,sen dåligt men för mig slutade den ganska bra förutom att jag gick hem!jag skulle egentligen åka hem med ida och maja,men dom var för långt bort så det kändes så dumt att dom skulle vänta så jag började promenera,det var faktiskt ganska skönt och det gick snabbt:-)och eftersom jag pratade i telefon hela tiden så blev saken lättare.





det är bilder från linn,ida och moa också;)


bara för att

jag väntar på att mamma ska göra klart våfflorna:-)

Någon som..
Någon som förstår dig: Linda
Någon som du saknar:  Cajsa
Något som du längtar efter: Tiden som var förr.
Någon som du hatar: Ingen

Vem :
Vem kramade dig senast:
Mamma
Vem pussade dig senast: Robin
Vem ringde dig senast: Ida
Vem ringde du senast: Ida
Vem var hemma hos dig senast: Felicia
Vem var du hemma hos senast: Jimmy tror jag


Har du...
Har du några kärleksproblem:
 det kan jag väll inte kalla dom.
Har du ätit något idag: nej,inte än.
Har du pratat med någon idag: bara mamma & pappa en snabbis
Har du gråtit idag: nej
Har du skrattat idag: nej


Jag...
är singel:
jo
vill ha: sommar och fotboll!
är rädd för att bli övergiven: japp
svär ofta: nä,det tycker jag inte
sjunger i duschen: varenda gång!
är en morgon person: nej!jag tycker synd om det människa som pratar med mig på morgonen. 
skulle kunna ha pyjamas på mig i skolan: nej,helst inte.
är kär i kärleken: nja,det beror på.
skrattar åt mina egna skämt: nä,men ibland är det svårt eftersom att jag är så himla rolig!
vill ha barn: jo,men mycket längre fram!
skulle göra plastikopertaion om det var ofarligt och gratis: är rädd för operationer.


Har du...
glasögon/linser:
linser
piercingar: naveln och öronen
pojk/flickvän: nej
jobb: skolan,synd bara att man inte får pengar för det.
färgat håret: jodå
bra självförtroende: nej
sagt "jag älskar dig" till någon: ja
varit kär: ja
dumpat någon: jo
gjort något olagligt: jo
somnat i skolan: faktiskt inte
brutit ett ben: nepp
sett en fallande stjärna och önskat mig något: japp
gjort något jag lovat mig själv att inte göra: ingen jag kommer på nu.
smugit ut utan lov: säkert
ljugit om var jag är för mina föräldrar: jo
en hemlighet som ingen vet: det har jag.
sovit en hel dag: nej
somnat gråtande: jo

Brukar du...
titta dig själv i spegeln:
det är väll därför man har en?
drömma mardrömmar: väldigt sällan
ha ångest: nej
klä dig i svart: inte bara i svart
hata folk: inte ofta,isf bara för stunden.
lita på folk: finns vissa jag litar på


Sista person som...
sov i din säng:
Amanda eller sanna tror jag.
fick dig att gråta: vet inte,det var längesen sist.
du delade dricka med: Felicia
skrek på dig: ingen aning
du fick sms från: Robin


alldeles för bra.

nu har jag nyss varit ute och sprungit i 1 ½ timma,skönt!nu ska jag hoppa i duschen och sen börja fixa för ikväll!jag är riktigt taggad eftersom att det var så längesen sist:-)


fredagsmys.

igår på stan köpte jag ingenting förutom en halsduk och ett par vantar,typiskt när jag har sparat ihop pengar också hittar jag ingenting.Fast när jag kom hem så hade mamma köpt nya uggs åt mig,så det kändes lite bättre.

lite senare så for jag till famor en snabbis och grattade henne,fick mig även lite fika.Sen for jag och felicia till hemmakväll och hyrde film,passade också på att köpa en ben&jerry's!sen såg vi bara idol och och myste:-)


då gör vi ännu ett försök.

jag vet,hur många gånger har jag inte sagt att jag ska försöka börja blogga igen?men nu ska det bli.Felicia har fixat designen,och jag tyckte att den blev jättebra.tack babe!:-)